2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende de şeker var
Doğurunca eve gidelim çikolatalı pasta istiyorum eşimden

Ya kızlar gezme işini abartan oluyormu zararı olurmuki. Ben bugün 2 de çıktım daha yeni geldim eve sürekli yürüdüm gibi birşey. Vicdan yaptım şimdide yarım saat yürüyüşü falan okuyunca.

Ya kızlar gezme işini abartan oluyormu zararı olurmuki. Ben bugün 2 de çıktım daha yeni geldim eve sürekli yürüdüm gibi birşey. Vicdan yaptım şimdide yarım saat yürüyüşü falan okuyunca.
Ben abartiyorum canımcok şükür rahatsızlık duymuyorum doktoruma sorucam.bende senin gibi tatil olduğu için sabahtan beri gezemlerdenim

Aynen ben de doğurunca çok sevdiğim bı tatlı çeşidi var,adını soylemiyim canınız cekmesin :) onun siparişini verdim bile,eve gider gitmez yiyecem.ohhh mis :)
Canı tatlı çekmeyen tek hamile olmaya adayım :)) hamileligin başından bu yana gıcık oluyorum tatlıya, tatlı olarak yediğim tek şey dondurma olabilir :)

Canı tatlı çekmeyen tek hamile olmaya adayım :)) hamileligin başından bu yana gıcık oluyorum tatlıya, tatlı olarak yediğim tek şey dondurma olabilir :)
Ayyy ben şeker çıkmadan önce nasıl yerdim:) şimdi de gözümün önünde dönüyorlar, doğurmaya bekliyorum :)

Geçmiş olsun canım zamanında gelsin inş.. benimde devamlı sertleşiyor kasılıyor korkuyorum
Saol kuzum. Can'ım bebekler anneler stres altında olduğunda cok kasılıyor dikkat et bide üzülmekte bebeği cok etkiliyo benim minikte en ufak bir seye üzülsem hemen taş gibi oluyor

Ben de yürüyüşün ölçülü yapılmasından yanayım. İnstagramda gördüğüm biri her gün 10_14.000 adım atıyor ve egzersiz yapıyor . 36 haftada 4 kg civarı almış ama bebeğin kilosu alt sınırda. Bence kg artışı da yürüyüş de orta düzeyde olmalı. Bebek kilo alsın diye protein yemek daha mantıklıymış. İlk hamileliğimde dr öyle demişti.
Kasılma ve sertleşme konusunda da arkadaşlara katılıyorum. Ben dünden beri stresliyim. Sabahtan beri başım ilaç içmeme rağmen çatlayacak gibi ağrıyor ve tosbik karnımda taş gibi. Kendimize dikkat edelim.

Ben gunde en az bir saat yuruyordum belki de ondan midir bilemiyorum 3 4 gundur kasilmalarim oldu doktora gittim erken dogum riskin var dedi doktor rahim incelmis dedi nst de kucuk kucuk sancilar cikti.. yormucaksin kendini dedi.gecen hafta hicbiseyim yoktu nst filan normaldi

Evet cnm bende de var o tas gibi sertlik.kasiliyorum.bende bu sali 32 olucam cnm

Selam kizlar erken dogum riski olan arkadaslara Rabbim sifa versin zamaninda gelsin bebisler.ben bundan snra ne zaman gelirse gelsin yeterki saglikli olsun modundayim bu aylari gormem bile mucize cok cok sukur.artk cok daraliyorum.hastane cantamizi hazirladim bugun kizima ayri bana ayri.hayirlisi olsun hepimiz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…