- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #29.441
Bence faydalı şeyler ye.ceviz yoğurt süt peynirKilosu haftasına uyumlu ama ben tontiş çocuk istiyorum ben 3800 doğmuşum inşlah oğluşum da bana çeker bu haftadan sonra hergün muz yemeye başlıyorum
Bacaklarım da ağrıyor vajina kemigim de ağrıyor :) son haftalarda agirlasiyoruz iyice her taraf ağrıyor ama geçecek. En çok da şu şeker yüzünden yaptığım diyet bitsin diye bekliyorum,canım çok tatlı yemek istiyor aksilgimden. Ama yiyemiyorum doğum olduğu günün ertesinde yiyecem valla :) normal doğum isteyenlerin normal olur inşallah, o duyguyu tatmayı da isterdim ama kısmet değilmiş
Ben abartiyorum canımcok şükür rahatsızlık duymuyorum doktoruma sorucam.bende senin gibi tatil olduğu için sabahtan beri gezemlerdenimYa kızlar gezme işini abartan oluyormu zararı olurmuki. Ben bugün 2 de çıktım daha yeni geldim eve sürekli yürüdüm gibi birşey. Vicdan yaptım şimdide yarım saat yürüyüşü falan okuyunca.
Aynen ben de doğurunca çok sevdiğim bı tatlı çeşidi var,adını soylemiyim canınız cekmesin :) onun siparişini verdim bile,eve gider gitmez yiyecem.ohhh mis :)Bende de şeker var
Doğurunca eve gidelim çikolatalı pasta istiyorum eşimden
Canı tatlı çekmeyen tek hamile olmaya adayım :)) hamileligin başından bu yana gıcık oluyorum tatlıya, tatlı olarak yediğim tek şey dondurma olabilir :)Aynen ben de doğurunca çok sevdiğim bı tatlı çeşidi var,adını soylemiyim canınız cekmesin :) onun siparişini verdim bile,eve gider gitmez yiyecem.ohhh mis :)
Ayyy ben şeker çıkmadan önce nasıl yerdim:) şimdi de gözümün önünde dönüyorlar, doğurmaya bekliyorum :)Canı tatlı çekmeyen tek hamile olmaya adayım :)) hamileligin başından bu yana gıcık oluyorum tatlıya, tatlı olarak yediğim tek şey dondurma olabilir :)
Bende asermemistim hiç ama yasak olunca çikolata istiyor nedenseCanı tatlı çekmeyen tek hamile olmaya adayım :)) hamileligin başından bu yana gıcık oluyorum tatlıya, tatlı olarak yediğim tek şey dondurma olabilir :)
Söyleyince annesini tutuyor cnm annemin içinde kötülük yok o çok saf bi kadın diyip duruyo haklı olduğum konularda bile haksız çıkarım ben bu ailede malesefKyamam sana yadiyecek bisey bulamadim kaynanana suan cok kizdim yani... :/esin birsey demiyomu annesine peki yaaa
Saol kuzum. Can'ım bebekler anneler stres altında olduğunda cok kasılıyor dikkat et bide üzülmekte bebeği cok etkiliyo benim minikte en ufak bir seye üzülsem hemen taş gibi oluyorGeçmiş olsun canım zamanında gelsin inş.. benimde devamlı sertleşiyor kasılıyor korkuyorum
Iyiyim çok şükür.salı randevum var bakalım en son bebeğin göbek çevresi 4 gün geri çıkmıştı aklım onda
Makarna faydalı değildir ztn karbonhidrat canım muz ama potasyum fln var yenebilirBw
Bence faydalı şeyler ye.ceviz yoğurt süt peynir
Makarna ve muz konusunda hem fikir değilim arkadaslarla
Evet canım.sekerin yoksa.ben direkt kendimi dusundumMakarna faydalı değildir ztn karbonhidrat canım muz ama potasyum fln var yenebilir
Söyleyince annesini tutuyor cnm annemin içinde kötülük yok o çok saf bi kadın diyip duruyo haklı olduğum konularda bile haksız çıkarım ben bu ailede malesef
Ben gunde en az bir saat yuruyordum belki de ondan midir bilemiyorum 3 4 gundur kasilmalarim oldu doktora gittim erken dogum riskin var dedi doktor rahim incelmis dedi nst de kucuk kucuk sancilar cikti.. yormucaksin kendini dedi.gecen hafta hicbiseyim yoktu nst filan normaldiYa kızlar gezme işini abartan oluyormu zararı olurmuki. Ben bugün 2 de çıktım daha yeni geldim eve sürekli yürüdüm gibi birşey. Vicdan yaptım şimdide yarım saat yürüyüşü falan okuyunca.
Merhaba kızlar bugün 32. Hafta mi actirdim:) 32+0 im bebek 2130 gr 45.5 cm biraz iri bir bebek olucak galiba:)bebek aşağıya dönmüş dedi dr.. artık yüzünü gostermiyo benim minnosum.. ama vajinamda bazen acayip ağrı oluyo sebebi nedir anlamadım bazen karnım taş gibi oluyo aynı sıkıntıyı yaşayanlar var mı?
Yok kuzum şeker çok şükür bu arada hemoroid ne durumda sende bende çok şükür geçti şişlikEvet canım.sekerin yoksa.ben direkt kendimi dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?