- 1 Ekim 2017
- 2.328
- 3.404
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #3.041
.Aminnnnnn inşallah ... ya ben oğluma bitaneeeeeeeem dedim .... gayet sevecen ve abi tavrı ileartık iki taneniz diyip karnımı sevdi
.Ay canım ya ne güzel düşünüyor, şanslıyız bu konuda daha şimdiden çok güzel abilik, ablalık yapmaya hazırlar. Sabahları uykudan gözü açılmıyor ama beybi gel seni öpeyim ablam diye kalkıyor
400den önce 290dı evet sürekli arttı ama 2 katı değildi arkadasım çok korkuyom içim içime sığmıyo.allah razı olsun güzel arkadasım içimi ferahlattın
.Teyzoşlaaaar biz geldiiik çok şüküratışını duydum gümbür gümbürdü maşallah. Herşey yolunda çok güzel yerleşmiş dedi 
aynı yerde yapıldı .çok sağol arkadasım çok:)canım peki iki ölçümde aynı hastanede mi yapıldı ?
tam iki katı mı olması gerekir ..iki katına yakın olsa ne olur açıkcası bilmiyorum ...
ama senin için dua edeceğim ...
.
Yaaa Yerim beeen.Çok duygusal.gözlerim doldu vallaaa
Teyzoşlaaaar biz geldiiik çok şüküratışını duydum gümbür gümbürdü maşallah. Herşey yolunda çok güzel yerleşmiş dedi 
Selam anne Adaylari bende sizler gibi haziran 2018 annesi olucam inşallah bu arada 30 yaşında ve 5 buçuk yaşında bi kızım 22 aylikta bi oğlum var. Nasip olursa bu da 3. Ve son olacak çünkü sezeryan oldum. Tüplerimi baglaticam artık. 6+2 de bebegimin kalp atışlarıni duyduk ama aynı zamanda lekelenme tarzında kanamalarım oluyo o yüzden iğne kullanıyorum. Bakalım hayırlısı olsun hakkımızda Rabbim sağsalim hepimizin çocuğunu kucağına vermeyi nasip etsin insallah
gözün aydınnn canım, Allah daim etsin kalp atışlarını hep inşallahTeyzoşlaaaar biz geldiiik çok şüküratışını duydum gümbür gümbürdü maşallah. Herşey yolunda çok güzel yerleşmiş dedi 
Maşallah canım gözün aydın, darısı başımızaTeyzoşlaaaar biz geldiiik çok şüküratışını duydum gümbür gümbürdü maşallah. Herşey yolunda çok güzel yerleşmiş dedi 
oyyy maşallah kuzuyaçok güzel ya ...maşallah subhanallah meralcim ... haberler güzel .. ne zamana çağırdı bir daha ? ara uzuyor sanki artık , hemen çağırmıyor ?
Günümüz aynı gibi, benim geçen hafta çok midem bulanıyordu bu hafta daha iyiyim. Şimdiden 2 kilo aldımGünaydın hanimlar ben yemek yiyememehe basladim midem cok kötü oluyor sizde durumlar nasil
Doktorun odasına resmen hırkaya sarılarak girdim bu nasıl bşy üşüyor muyum yanıyor muyum anlamıyorum dedim, güldü çok normal dedi ah bu hormonlar
400den önce 290dı evet sürekli arttı ama 2 katı değildi arkadasım çok korkuyom içim içime sığmıyo.allah razı olsun güzel arkadasım içimi ferahlattın
Teeee 1 ay sonra dedi. Uzadı evet 2 haftada 1 gitsek ya 1 ay haber alamıcaz kuzulardan :)
8,5 diyebiliriz canım Ocak ayında 9 olacak nasipse, herşeyleri alalım anne yeniden o dünyaya bir defa gelecek onun hakkı onlar diyor içim eriyorOy prenses ya ...kaç yaşında idi ?
.8,5 diyebiliriz canım Ocak ayında 9 olacak nasipse, herşeyleri alalım anne yeniden o dünyaya bir defa gelecek onun hakkı onlar diyor içim eriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?