- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.361
Tüm annelerin ve anne adayların anneler günü kutlu olsun
yok henüz belli değil. ama normal doğuma şuan bir engel yok dedi bebeğin pozisyonu açısından . ama çatı muayenesi yapılmadı henüz. senin doğum nasıl olacak belli mi? senin için de hayırlısı olsun canım. haberleşelim ya ne güzel günlerimiz aynı :)Canim gunlerimz ayni.bnde bu persembe gidicem kontrole.Bil bilgim yok bebisin kilosu hakkinda sana bilgi verirdm.Ama doktor bi sorun yok dediyse uzme kndini bi sıkıntı olmaz insallah.Normal dogum mu olucak canm belli olldu mu seninki
yok henüz belli değil. ama normal doğuma şuan bir engel yok dedi bebeğin pozisyonu açısından . ama çatı muayenesi yapılmadı henüz. senin doğum nasıl olacak belli mi? senin için de hayırlısı olsun canım. haberleşelim ya ne güzel günlerimiz aynı :)
baya ara vermişsin muayeneye ya, niye öyle oldu ? bizim kız 1 aydır falan normal pozisyonda. çok şükür değişmedi de. ama ben hiç anlamıyorum valla baş nerede ayak nerede :) ama hareketleri azaldı evet . daha çok ittiriyor beni bu aralar. yeri dar belliYok cnm bn en son 28 haftalikkn gitmistm.Simdi baya bi oldu gitmiyeli.35.haftada belli olur dedi.Bakalm bu aynin 17 gidicem.Bnada su an icin hersey normal gozukuyor dedi.Bnde ariyorum hic mi gunumz ayni olan biri yok diye şükür seni buldm:))❤Canim snin bebek hareketleri nasil bnimki biraz azalmis sanki iki gundr.Bide bnim bebis sanki donmus kafasi asagida heraket ediyo yoksa bana mi ole geliyo bilemiyorm kontrole gidince atrik belli olur:)
baya ara vermişsin muayeneye ya, niye öyle oldu ? bizim kız 1 aydır falan normal pozisyonda. çok şükür değişmedi de. ama ben hiç anlamıyorum valla baş nerede ayak nerede :) ama hareketleri azaldı evet . daha çok ittiriyor beni bu aralar. yeri dar belli
benim de ilk gebelik ama anlamıyorum ben valla :)) kıyafetleri bugün yıkadım. yarın ütüleyip çantayı hazırlamış olurumBnimki oglan ya surekli ortada yanlarda degil.Ve cok kasiliyo karnim.bn anliyorm hareketlerinden :) bak bu eli diyorm bi dirsegi falanilk gebeligim bnim Normal dogum istiyorm.Cantan falan hazir mu kuzu
benim de ilk gebelik ama anlamıyorum ben valla :)) kıyafetleri bugün yıkadım. yarın ütüleyip çantayı hazırlamış olurum
:))) aklımdan geçeni sordun. pazartesi gitmeyi planlıyorum. umarım erken değildirBnim cantada hazir cnm.Sn ne zaman agdani yaptircan bn yapmadim daha :/
Benimde bir iki gündür azaldi canım insallah normaldirCanim bnde dunden beri az az hissediyorm hareketlerini eskisi gibi gumbur gumbur degil.Sence endiselenmelimiyim?:/Dogum yakin diye mi acaba azaldi hareletleri
Canım Allah yardimcin oldun tek basinami bakiyorsun cocuklara benim bir tane 2 yasinda zorlaniyorum bzorlaniyorum bu atalar bende hep tek baktimTeşekkür ederim kızlarxra221 canım boyunu bile demedi acil doğuma çıktı Dr benim oğlum doğumda 4 yaş 4 aylık,kızimda 2 yaş 4 aylık olacak herhangi bir sorun yok şimdilik sadece benim tansiyonum çok düşük kan seviyem de düşük onu sıkıntı ediyor doktorum onun içinde doğum anında kan stoku yapılacak diğer doğumlarda yine düşmüştü kan vermeden atlattık darısı buna inşallah
Bide kızlar şoktan depend bez aldım arkasında kiloya göre alınacak boyut yazıyor haberiniz olsun
Benim de karnımı gören kız mı diyor canım ama erkek 16. Haftada öğrendim sonra detaylıda erkek dediler ama kafam da hep bi soru işareti en son 32. Haftada bida sordum doktor bakalım dedi gene erkek artık değişmez herhal dekizlar bebisim kiz ama goren herkez karnin erkek gibi diyo onde ve top gibi.. doktor ilk erkek dedi sonra kiz ayriyeten 2 doktor daha kiz dedi bizde herseyini kiz aldik etek elbise falan simdi herkez ole diyince aklim karisdi bi suprizle karsilasmam umarimsimdi bu kiz erkek olayinin karinla bi alakasi varmidirkii ..
Benim de kilosu 2450 çıktı çok kızdı bol protein dedi kaşar süt her gün bol köfte bunları yersek kilosu artar inşallah ben pek dikkat etmemiştim bu hafta almamışmerhabalar. dün kontrole gittim. bebeğim 2300grmış. bebeğin küçük, 2 hafta geriden geliyor ama çok sorun değil dedi doktor beyimiz ama çok üzgünüm ben. diyabetten dolayı hep bebeğimin iri olma ihtimalinden söz etti gittiğim doktorlar . bu nerden çıktı anlamadım. neye elimi atsam eşim annem vuruyor elime yeme şekerin çıkacak diye. acaba diyeti mi abarttım bu manyaklar yüzünden. herkese çok kızgınım.
Evet canım ben ailemle bağlarımı 9 sene önce kopardim hiçbir şekilde görüşmüyoruz daha doğrusu onlar beni red etti senin içinde zordur 2 yaş tam zor dönem kucak ve oyun dönemi Allahım hepimize kolaylık versin inşallahCanım Allah yardimcin oldun tek basinami bakiyorsun cocuklara benim bir tane 2 yasinda zorlaniyorum bzorlaniyorum bu atalar bende hep tek baktim
Anladim canim dogru söylüyorsun hepsinin illa zorlugu olacak RABBim kolaylikla atlatmayi nasip etsin insaALLAH❤ Cok teşekkür ederim canim tekrardan destegin icin
Canim benim ya.. oyle guzel aciklayip ifade etmissin ki inan yuregime dokundun.. cok haklisin. Rabbim herseyin en iyisini bilen. Ve Ona teslim olarak hayirla duayla bekleyecegim ben de yavrumu. Cok tesekkur ederim gercekten. Rabbim senin de herseyi gönlüne göre versinfnd_50 sezaryen için kendini bu kadar üzme. Bak çatı muayenesi için de endişeleniyordun ama korkulacak bir şey olmadığını gördün. Hayırlısı böyleymiş. İnsanların söylediklerine kulak asma. Bana şeker hastasıyım diye neler neler söylendi. Hamileyken yüzüme baka baka çocuğun ölür diyenlere kadar. Hatta şekerim normale dönsün de öyle hamile kalayım diye uğraştığım bir dönem öz ablam "Çocuğun olmazsa evlatlık almayı düşünür müsün?" dedi. Hamileyken de ultrason fotosuna bakıp kızımın parmaklarını saydı. Daha neler neler... Velhasıl dilinden ve kalbinden iyilik geçmeyen insanlar karşına hep çıkacak. Kulak tıkamayı öğrenmeliyiz. Ben de normal olmasını çok istedim ama nasip böyleymiş. Kendini üzersen başkalarının da seni üzmesine izin vermiş olursun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?