2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aynen canim artik hayirlisi ne ise o olsun sabirla duayla isteyip beklicem yavrumu❤ destegin icin cok tesekkur ederim kuzum❤

Ne demek güzelim ben de teskkur ederim senin gibi tatli bir arkadasim oldugu icin bu arasa anneler gunun kutlu olsun
Sensin o tatlı bir kere canim benim ya senin de anneler gunun kutlu olsun. Burada olan tüm arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun

Canım bende diyet yapıyorum şimdilik iyi gelişimi her sabah yumurta günde 2 bardak yoğurt her akşam et yiyorum sen de ye et özellikle kilo aldırır

:))) Ayni benim durum.once erkek dediler sonra 14.ve 20.haftalarda dort boyutlu ultrasondan kiz dedi iki farkli dr.karnimi goren erkek karni diyor one dogru sanki top koymusum gbi karnima.yakinda dogum yapan akrabama da ayni seyi yaptilar dogana kadar erkektir seninki dediler sonuc kiz.doktorlar hakli cikti
Ben bide bunlara ek olarak ruyamda ara ara erkek bebek dogdugunu goruyorum ismini bile gordum.dunse karnimda pipi oldugunu gordum ki erkek hevesm fln yok aksine kizim olcak diye cok mutluyum.etrafin dediklerine de hic takmadm orneklerini duydugum icin ama ruyalarma bilinc altima girmis demekki fark etmeden.valla her seyi de pembe zaten erkek olursa cocuk dogdugu an prenses yazili hastane cikisini giymek zorunda kalcak saglikla gelsinler ben bi surpriz olcagini dusunmuyorum vucut yapisiyla ve bebegin durusuyla alakali olabilir

haklisin ya cokda takilmamak lazim okadar solenince insan acabami diyo. saglikli olsunda ne olursa olsun ama insan hazirliklarini herseyini ona gore yapiyorya vala benimkide olsunda erkekte olsa pembis kiyafetleri giycek artik napalim saglikla gelsin bebislerimiz. bu arada hepimizin anneler gunu kutlu olsun kizlar

Selamlar, bende de şeker sorunu var. Dün benim kızım da 2940 çıktı 1 hafta ileride.. bende çok kilo aldı diye üzülüyorum diyete dikkat etsemde arada kaçıyor.. ne zor şeymiş gebelik şekeri... ortasını bulmak zor galiba..

Benimde kız ve karnımı gören herkes erkek diyor, hayır kız dedikçe yok görürüzün bak erkek diyip sinir bozuyolar.. dr uma söyledim. Öyle karına bakmakla olmuyor bu işler dedi ve ultrasonda al bak bu da genitali dedi Ağzı olan konuşuyor boşver takılma derim

aynen haklisin kimseyi duymuycaz

Tesekkurler cnm.aynen bende rengine vuruldum zaten❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…