- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.381
Aynen canim artik hayirlisi ne ise o olsun sabirla duayla isteyip beklicem yavrumu❤ destegin icin cok tesekkur ederim kuzum❤Beni bir canli gorsen hiperaktif heycanli biriyim panik atagim yanikorkagimdirda elim kesilse iki saat aglarim doktorlar ole bir ikna ediyor seni sende bebisin icin ole bir sakin sabirli oluyosun o zaman olsun konuscaz yine bak demisti diyceksin canim.
Ne türlü olursa olsun hangi sekilde dogum olcaksa olsun canim rabbim bebislerimiz we bizim icin en hayirlisini en sagliklisini en kolayini nasip etsin insallahhh
Ne demek güzelim ben de teskkur ederimAynen canim artik hayirlisi ne ise o olsun sabirla duayla isteyip beklicem yavrumu❤ destegin icin cok tesekkur ederim kuzum❤
Sensin o tatlı bir kereNe demek güzelim ben de teskkur ederimsenin gibi tatli bir arkadasim oldugu icin bu arasa anneler gunun kutlu olsun
:))) aklımdan geçeni sordun. pazartesi gitmeyi planlıyorum. umarım erken değildir
Benimde bir iki gündür azaldi canım insallah normaldir
3 kişi kaldı canım haber bekliyorum o arkadaşlardanBlackbluee1 canım cuzler bitti mi ?
Canım bende diyet yapıyorum şimdilik iyi gelişimi her sabah yumurta günde 2 bardak yoğurt her akşam et yiyorum sen de ye et özellikle kilo aldırırmerhabalar. dün kontrole gittim. bebeğim 2300grmış. bebeğin küçük, 2 hafta geriden geliyor ama çok sorun değil dedi doktor beyimiz ama çok üzgünüm ben. diyabetten dolayı hep bebeğimin iri olma ihtimalinden söz etti gittiğim doktorlar . bu nerden çıktı anlamadım. neye elimi atsam eşim annem vuruyor elime yeme şekerin çıkacak diye. acaba diyeti mi abarttım bu manyaklar yüzünden. herkese çok kızgınım.
Sensin o tatlı bir kerecanim benim ya senin de anneler gunun kutlu olsun. Burada olan tüm arkadaşlarımın anneler günü kutlu olsun
kizlar bebisim kiz ama goren herkez karnin erkek gibi diyo onde ve top gibi.. doktor ilk erkek dedi sonra kiz ayriyeten 2 doktor daha kiz dedi bizde herseyini kiz aldik etek elbise falan simdi herkez ole diyince aklim karisdi bi suprizle karsilasmam umarimsimdi bu kiz erkek olayinin karinla bi alakasi varmidirkii ..
:))) Ayni benim durum.once erkek dediler sonra 14.ve 20.haftalarda dort boyutlu ultrasondan kiz dedi iki farkli dr.karnimi goren erkek karni diyor one dogru sanki top koymusum gbi karnima.yakinda dogum yapan akrabama da ayni seyi yaptilar dogana kadar erkektir seninki dediler sonuc kiz.doktorlar hakli cikti
Ben bide bunlara ek olarak ruyamda ara ara erkek bebek dogdugunu goruyorum ismini bile gordum.dunse karnimda pipi oldugunu gordum ki erkek hevesm fln yok aksine kizim olcak diye cok mutluyum.etrafin dediklerine de hic takmadm orneklerini duydugum icin ama ruyalarma bilinc altima girmis demekki fark etmeden.valla her seyi de pembe zaten erkek olursa cocuk dogdugu an prenses yazili hastane cikisini giymek zorunda kalcaksaglikla gelsinler ben bi surpriz olcagini dusunmuyorum vucut yapisiyla ve bebegin durusuyla alakali olabilir
Selamlar, bende de şeker sorunu var. Dün benim kızım da 2940 çıktı 1 hafta ileride.. bende çok kilo aldı diye üzülüyorummerhabalar. dün kontrole gittim. bebeğim 2300grmış. bebeğin küçük, 2 hafta geriden geliyor ama çok sorun değil dedi doktor beyimiz ama çok üzgünüm ben. diyabetten dolayı hep bebeğimin iri olma ihtimalinden söz etti gittiğim doktorlar . bu nerden çıktı anlamadım. neye elimi atsam eşim annem vuruyor elime yeme şekerin çıkacak diye. acaba diyeti mi abarttım bu manyaklar yüzünden. herkese çok kızgınım.
Benimde kız ve karnımı gören herkes erkek diyor, hayır kız dedikçe yok görürüzün bak erkek diyip sinir bozuyolar.. dr uma söyledim. Öyle karına bakmakla olmuyor bu işler dedi ve ultrasonda al bak bu da genitali dedikizlar bebisim kiz ama goren herkez karnin erkek gibi diyo onde ve top gibi.. doktor ilk erkek dedi sonra kiz ayriyeten 2 doktor daha kiz dedi bizde herseyini kiz aldik etek elbise falan simdi herkez ole diyince aklim karisdi bi suprizle karsilasmam umarimsimdi bu kiz erkek olayinin karinla bi alakasi varmidirkii ..
aynen haklisin kimseyi duymuycazBenimde kız ve karnımı gören herkes erkek diyor, hayır kız dedikçe yok görürüzün bak erkek diyip sinir bozuyolar.. dr uma söyledim. Öyle karına bakmakla olmuyor bu işler dedi ve ultrasonda al bak bu da genitali dediAğzı olan konuşuyor boşver takılma derim
Oyy masallah lolita hepsi birbirinden guzel pasacigin esyalari:)Besigide ole Sag saglim kavusmayi nasip etsin Rabbim❤
@sevilesi ped kesinlikle yetmez. Ben evdeyken suyum gelmişti. Annem hemen havlu koydurmuştu.
lolita555 güle güle kullanmayı nasip etsin Allah. Yatağın rengine bayıldım.
balbocuuu karın şekliyle cinsiyet arasında ilişki kesin vardır diyemem. Benim kızımdayken karnım yayvan, oğlumda yukarıda, dik ve top gibi ama ablamın bir oğlunda yayvan diğerinde top gibiydi. Hayırlısı olsun .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?