- 29 Nisan 2018
- 778
- 2.632
- 43
- 37
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.801
Eklenir canımArkadaşlar ücretli izin konusunu sorucam ben de. Şimdi 40 hafta dolmadan doğum yapicak bir çoğumuz. Mesela benim 4 temmuz sistemde 40. Haftam. İki hafta önce doğurursam sezaryen falan olursa 4 temmuza kadar kalan gunlerim yanacak mi yoksa doğum sonrası 8 hafta olan iznime eklenecek mi
Ayy canım ya ,okurken bile kabus gibiydi. Sen yaşadın bı de. Allah'ım korumuş,çok büyük bir badire atlatmissin. Aman dikkatli olmak lazım artık. Çok çok geçmiş olsunKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
yok korkma cnm ins hicbisey cikmiycak. 35 haftaligim diyorum acaba makinemi yanlis olcdu ilkinde bilemedim. yrina kaldi hersey.
Kızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
ne duydum nede basima geldi kuzum. sorsaydin keske neyin nesi bu neden dolayi bu serum deseydin canim bende yarin gitcem doktora kotu birsey yok demi iyisiniz bebisle
Seninki baya bi sinirli olucak desene:))Teyzeleride sevmez simdi
Cumartesi ben yedim canım kahvaltı sonrası çektirdim net çıkmadı sonra çikolata yedim meyve suyu içtim biraz yürüdüm yine net cikmadi doppler le baktılar sonra serum bağladılar serumu verince nst normal çıktı. Serumda ne veriyorlar bilmiyorum ama benim yüzüm kıpkırmızı olduSelam tatlis anneler❤bugun oglusumuzla bulusmaya gttik..bas asagida pozisyonu almis pasam goremedik hic.kilo almis boyu uzamis cok sevindik:) nstye girdim sabah baya hareketliydi doktorum bidaha istedi nedense ogleden sora girdim bukez pek hareket etmedi.aksam yemekten sonra gel nstye dedi boyle 2.deki gibi olursa serum baglariz dedi.basina gelen warmi boyle serum yiyen??
Biz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuzveee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
Cumartesi ben yedim canım kahvaltı sonrası çektirdim net çıkmadı sonra çikolata yedim meyve suyu içtim biraz yürüdüm yine net cikmadi doppler le baktılar sonra serum bağladılar serumu verince nst normal çıktı. Serumda ne veriyorlar bilmiyorum ama benim yüzüm kıpkırmızı oldu
sukur cnm sevindim. bakalim benimde yarin nolcak ins iy cikar son zamanlardayiz bi problem cikmadan atlatalimda kavusalim meleklerimize.Geldim cnm hastaneden.cok sukur bisey cikmadi.kagidi doktoruma yolladik hemen guzel masallah dedi.ayyy rahatladim valla ya haftaya grusuruz dedi..ins seninde guzel cikar yarin cnm
Oh Allaha şükür sevindim canim. sağlikli olun bir problem olmasindaEger aksamkinide begenmeseydi serum baglanicakti cnm bebek icin hareketlensin diye sanirim.sora bida nstye gricektim serumdan sora.ama cok skur gerek kalmadi seruma.girdim demin nstye begendi doktorum guzel dedi.iyiyiz elhamdülillah
yerimmmmmmmmm findikkkk burunnnnnnn minnak erkekkkk masallah subhanallahhhBiz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuzveee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
Cooook tesekteşekk canım benim, aminnn İnşaallah hepimiz sağlıkla alalım kucağımizayerimmmmmmmmm findikkkk burunnnnnnn minnak erkekkkk masallah subhanallahhh
cok guzel canim darisi kucagina alip o gül yuuzunu gormeye insallahhh
Evet canım 4d ultrason, biz de goremiyorduk uzun zamandır elinden :) bugün gösterdi nihayet yuzunu :)Myhsa canim bu arada renkli ultrason mu bu ben hic bole yaptirmamistim resmen net cikmis kuzucugun yuzu
kurban olurum onlari vereneEvet canım 4d ultrason, biz de goremiyorduk uzun zamandır elinden :) bugün gösterdi nihayet yuzunu :)
evet canım hastanedeyim ve doktorum 10-15 gün tutacaz seni dedi. sanırım artık doğurup çıkarım. bugün diyetisyen geldi. 28. haftadan sonra bana yaptırılan diyetin baştan son hatalı olduğunu, ara öğünsüz asla insülin direncinin kırılamayacağını, ve bu gereksiz diyet yüzünden bebeğimin gelişmemiş olabileceğini anlattı ve bana özel program hazırlattı. şuan hastanede herkese gelen yemeğin yanında bana evden yemek hazırlanıp getiriliyor. ara öğünlerim dolu dolu. son ara öğünüm ekmek peynir süt ve meyveden oluşuyor düşğn ne kadar güçlü bir program hazırlandığını ve şekerim 1 gün olmasına rağmen toparlandı inanır mısın?Geçmiş olsun canım, Allah korusun yoktur bence öyle bişey. Bazı bebekler daha zayıf olabiliyor zeka ile ne alakası varmış. Gereksiz korkutuyorlar bazen de. Hastanede misin hala
Ahh canım yaa, yani bunu endokrinoloji uzmanı nasıl bilmez ve seni haftalardır perişan ederler insanın aklı almiyor. Ben de diyete uyunca insülin direncim kırıldı ve şimdi dediğim gibi en ufak şeyde yukselmiyor artık. Yani dava etsen yeridir o doktoru. Hamile halinle azap çekmişsin daha beter. Çok geçmiş olsun inşallah iyice toparlanirsin ve sağlıkla gelir bebeğinevet canım hastanedeyim ve doktorum 10-15 gün tutacaz seni dedi. sanırım artık doğurup çıkarım. bugün diyetisyen geldi. 28. haftadan sonra bana yaptırılan diyetin baştan son hatalı olduğunu, ara öğünsüz asla insülin direncinin kırılamayacağını, ve bu gereksiz diyet yüzünden bebeğimin gelişmemiş olabileceğini anlattı ve bana özel program hazırlattı. şuan hastanede herkese gelen yemeğin yanında bana evden yemek hazırlanıp getiriliyor. ara öğünlerim dolu dolu. son ara öğünüm ekmek peynir süt ve meyveden oluşuyor düşğn ne kadar güçlü bir program hazırlandığını ve şekerim 1 gün olmasına rağmen toparlandı inanır mısın?
bundan sonrası dua edip doğumu beklemekte . ..
içimi ferahlattın canım. Doktorun asistanları da çok fazla kafaya takmamamı hocanın sadece bütün ihtimalleri sıralandığını söylüyor. garanticilik yani. hani allah korusun kötü bir durumda ben söylemiştim demek için. gene allah razı olsun beni yatırdı hastaneye. belki de toparlanacak kuzum burdaDoğmadan biraz buyumeden zeka geriliginden bahsetmelwri çok yanlış hamilelere neden bu kadar yukleniyorlar anlamıyorum ki. Ben özel eğitim ogretmeniyim yani biransim bu engelli çocuklarla calismak inanki bir cokzihinsel yetersizligi olan cocukokul çağında anlasiliyorda bu doktorlar muneccimya sanki bı test yapiyorlar ya da bebek biraz geriden takip ediyor engelli olabilir diyorlar. Benim kardesim 2100 gram dogdu hiç de bir zeka engeli yok gununde doğdu prematüre felan da değil evet şaşırtıcı ama bu kiloda doğdu ve ben 4500 Gr dogmusum ikimizde normal dogum ama şimdiki doktorlar olsa annem ikimizi de doguramazdi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?