2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Eklenir canım

Ayy canım ya ,okurken bile kabus gibiydi. Sen yaşadın bı de. Allah'ım korumuş,çok büyük bir badire atlatmissin. Aman dikkatli olmak lazım artık. Çok çok geçmiş olsun

yok korkma cnm ins hicbisey cikmiycak. 35 haftaligim diyorum acaba makinemi yanlis olcdu ilkinde bilemedim. yrina kaldi hersey.

Geldim cnm hastaneden.cok sukur bisey cikmadi.kagidi doktoruma yolladik hemen guzel masallah dedi.ayyy rahatladim valla ya haftaya grusuruz dedi..ins seninde guzel cikar yarin cnm

Ayyy canim benim cok gecmis olsun Allah korumus resmen ben de cok korkarim yangindan.hastaneye gitmissindir umarm

ne duydum nede basima geldi kuzum. sorsaydin keske neyin nesi bu neden dolayi bu serum deseydin canim bende yarin gitcem doktora kotu birsey yok demi iyisiniz bebisle

Eger aksamkinide begenmeseydi serum baglanicakti cnm bebek icin hareketlensin diye sanirim.sora bida nstye gricektim serumdan sora.ama cok skur gerek kalmadi seruma.girdim demin nstye begendi doktorum guzel dedi.iyiyiz elhamdülillah

Seninki baya bi sinirli olucak desene:))Teyzeleride sevmez simdi

Bi ultrason fotoğrafı var bi tek elinde tesbih eksik. Allahim bi sinirli bi kederli :) gelecegin efendi cocugu olsun derken mafya babasi olacak saniyorum. Ama son ultrasonda tatli tatli güldü maşallah. (Ayrica parmak emen mafya mi olur allasen. Surekli emiyor

Cumartesi ben yedim canım kahvaltı sonrası çektirdim net çıkmadı sonra çikolata yedim meyve suyu içtim biraz yürüdüm yine net cikmadi doppler le baktılar sonra serum bağladılar serumu verince nst normal çıktı. Serumda ne veriyorlar bilmiyorum ama benim yüzüm kıpkırmızı oldu

Aynen banada baglanicakti demin serum sukur gerek kalmadi begendi doktorum.sanirim serum bebek icin yani.

Geldim cnm hastaneden.cok sukur bisey cikmadi.kagidi doktoruma yolladik hemen guzel masallah dedi.ayyy rahatladim valla ya haftaya grusuruz dedi..ins seninde guzel cikar yarin cnm
sukur cnm sevindim. bakalim benimde yarin nolcak ins iy cikar son zamanlardayiz bi problem cikmadan atlatalimda kavusalim meleklerimize.

Eger aksamkinide begenmeseydi serum baglanicakti cnm bebek icin hareketlensin diye sanirim.sora bida nstye gricektim serumdan sora.ama cok skur gerek kalmadi seruma.girdim demin nstye begendi doktorum guzel dedi.iyiyiz elhamdülillah
Oh Allaha şükür sevindim canim. sağlikli olun bir problem olmasinda

Biz de geldik kontrolden kızlar , herşey çok iyi maşallah. 3080 Gr 49 cm olmuşuz veee bu sefer gul yüzünü gösterdi oğluşum :)
Eki Görüntüle 2146664
Haftaya bı daha var randevumuz
yerimmmmmmmmm findikkkk burunnnnnnn minnak erkekkkk masallah subhanallahhh
cok guzel canim darisi kucagina alip o gül yuuzunu gormeye insallahhh

Geçmiş olsun canım, Allah korusun yoktur bence öyle bişey. Bazı bebekler daha zayıf olabiliyor zeka ile ne alakası varmış. Gereksiz korkutuyorlar bazen de. Hastanede misin hala
evet canım hastanedeyim ve doktorum 10-15 gün tutacaz seni dedi. sanırım artık doğurup çıkarım. bugün diyetisyen geldi. 28. haftadan sonra bana yaptırılan diyetin baştan son hatalı olduğunu, ara öğünsüz asla insülin direncinin kırılamayacağını, ve bu gereksiz diyet yüzünden bebeğimin gelişmemiş olabileceğini anlattı ve bana özel program hazırlattı. şuan hastanede herkese gelen yemeğin yanında bana evden yemek hazırlanıp getiriliyor. ara öğünlerim dolu dolu. son ara öğünüm ekmek peynir süt ve meyveden oluşuyor düşğn ne kadar güçlü bir program hazırlandığını ve şekerim 1 gün olmasına rağmen toparlandı inanır mısın?
bundan sonrası dua edip doğumu beklemekte . ..

Ahh canım yaa, yani bunu endokrinoloji uzmanı nasıl bilmez ve seni haftalardır perişan ederler insanın aklı almiyor. Ben de diyete uyunca insülin direncim kırıldı ve şimdi dediğim gibi en ufak şeyde yukselmiyor artık. Yani dava etsen yeridir o doktoru. Hamile halinle azap çekmişsin daha beter. Çok geçmiş olsun inşallah iyice toparlanirsin ve sağlıkla gelir bebeğin

içimi ferahlattın canım. Doktorun asistanları da çok fazla kafaya takmamamı hocanın sadece bütün ihtimalleri sıralandığını söylüyor. garanticilik yani. hani allah korusun kötü bir durumda ben söylemiştim demek için. gene allah razı olsun beni yatırdı hastaneye. belki de toparlanacak kuzum burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…