2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
moral motivasyon içşn teşekkür ederim fıstık :)

Bigaripyolcu gitmedim canım hastaneye neden öyle bi aptallık yaptım bilmiyorum bebeğimin hareketlerini normal olarak hissedince zaten öyle bir rahatlamışım ki hastane falan gelmedi aklıma hiç

Merhaba uzun zamandır yazamadım 33 haftalik doğum yaptım çok ani oldu hiç sorunsuz bir hamilelik yaşarken aniden suyum geldi 10 günlük premature annesiyim bebeğim 2450 gr 46 cm doğdu 5 gün kuvozde kaldı cihaz desteği ile solunumu gerçekleşti beslenme sondasiyla beslendi 2 gun 3. gun sutumden istediler hep inandım iyi olacağına sütüm geldi 5. gün beni yoğun bakıma emzirme ye cagirdi ar basarili oldu çok çabuk toparladı küçük adamim hiç mama almadan kuvozden çıktı.3 fun de aynı odada birlikte kaldık emzirme çalışmaları için şükürler olsun hersey yolunda premature annesi oldum hayat plan yapmaya gelmiyor 7 hafta önce doğdu çantam bile tam değildi ama en önemlisi bebeğimin hayatta oluşuydu. dogumdan sonra evimize eli boş dönmek çok zordu hersey boş sağlık en önemli şey kuzum şimdi kucağımda bol bol emziriyorum ileriki haftalarda premature takibi için üniversite hastanesine başvurucaz bakalım inşallah herseyi iyidir yavrumun hepinize hayırlı dogumlar

offf sonunda rüya diyeceksin diye beklesim demedim. kabus gibi aman allahım büyük geçmiş olsun

Yaa gerçekten hiç plan yapmamak gerekiyor,ama neyse ki ikinizde iyisiniz. Çok sevindim ,gözün aydın canim. Bizim haziran bebekleri pek bı aceleci cikti. Mis kokulunu da kokla yerimize

Canim neler olmus oyle kyamam sana cok gecmis olsun ya.gitseydin ama keske bi doktora sen ya

Blackbluee1 canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş seni ve bebeğini. Gerçekten dikkatli olmalıyız , dalgınlık bende de çok var ...

offf sonunda rüya diyeceksin diye beklesim demedim. kabus gibi aman allahım büyük geçmiş olsun

Yaa gerçekten hiç plan yapmamak gerekiyor,ama neyse ki ikinizde iyisiniz. Çok sevindim ,gözün aydın canim. Bizim haziran bebekleri pek bı aceleci cikti. Mis kokulunu da kokla yerimize

Amin kızlar hepiniz sağolun dikkat edin son aylar artık

Bigaripyolcu gitmedim canım hastaneye neden öyle bi aptallık yaptım bilmiyorum bebeğimin hareketlerini normal olarak hissedince zaten öyle bir rahatlamışım ki hastane falan gelmedi aklıma hiç

Keske gitseydin canm senin sagligin icin de gitsen iyi olurmus sadece bebegin icin degil.sorun hissedersen ihmal etmeyin derim

hiç sorma canım benim. hem çektiğim eziyete yanıyorum hem bebeğime. yavrum hareketlendi resmen ya. bebeğim toparlansın herşeyi unutmaya hazırım ben

Canım benim geçmiş olsun. Aceleciler bu bebisler yaa.. tarih olarak hangi tarihte doğru listemize yazayım inşalalh iyi olur herşey birlikte evinize dönersiniz. Nasıl tatlıdır şimdi o

canim benim rabbim korumus allahim bu ne boyle inan okurken dua ede ede okudum mahfoldum ya cehennem gibi resmen bi gun gecirmissin iyi olduguna cok sewindim hemde cok allahim ewladini seni sewdiklerine baqislamis allahtan bayilmamissin suan kendimdende korktum unutkanlik bendede var panik atagim bide rabbim ewlatlarimizi bize bizide sewdiklerimize bagislasin rabbim korusun. Werilmis sadakaniz varmis cana bisey olmasin yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…