- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.821
moral motivasyon içşn teşekkür ederim fıstık :)R rune geçmiş olsun. Hastanede biraz daha dengeli gider şekerin. Bir bakıma orada olman iyi yani. Drun bahsettiği saçmalıpa sakın takılma. Yok zeka geriliği yok bilmem ne! Hemen kitabî cümlelerle ezbere konuşuyorlar.
@Mydestinyy insülin ihtiyacı son aylarda artıyor biliyorsun. O yüzden doz yetersiz gelebilir. Ben eskiden 1 dilim ekmeğe 1.5 ünite insülin yollarken son aylarda 2.5-3 yolluyorum. Eğer dışarıda veya yağlı bir şey yediysem 1. saatte de şekerime bakıyorum. Sucuk, poğaça, simit, dışarıda yenilen et yemeklerinin çoğunda yağ var biliyorsun. O yüzden ben bunları yiyince 3 -4 ünite fazla insülin yolluyorum. Günde 8-10 kere şekerimi ölçüyorum. Yüksekse hemen ek insülinle şekerimi normale döndürüyorum. Hemen müdahale edince Allah'ın izniyle bebeğe bir şey olmaz. Stres için bir şey diyemeyeceğim. Kelin ilacı olsa başına sürer :))))
sukur cnm sevindim. bakalim benimde yarin nolcak ins iy cikar son zamanlardayiz bi problem cikmadan atlatalimda kavusalim meleklerimize.
Bigaripyolcu gitmedim canım hastaneye neden öyle bi aptallık yaptım bilmiyorum bebeğimin hareketlerini normal olarak hissedince zaten öyle bir rahatlamışım ki hastane falan gelmedi aklıma hiç
Oh Allaha şükür sevindim canim. sağlikli olun bir problem olmasinda
offf sonunda rüya diyeceksin diye beklesim demedim. kabus gibi aman allahım büyük geçmiş olsunKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Yaa gerçekten hiç plan yapmamak gerekiyor,ama neyse ki ikinizde iyisiniz. Çok sevindim ,gözün aydın canim. Bizim haziran bebekleri pek bı aceleci cikti. Mis kokulunu da kokla yerimizeMerhaba uzun zamandır yazamadım 33 haftalik doğum yaptım çok ani oldu hiç sorunsuz bir hamilelik yaşarken aniden suyum geldi 10 günlük premature annesiyim bebeğim 2450 gr 46 cm doğdu 5 gün kuvozde kaldı cihaz desteği ile solunumu gerçekleşti beslenme sondasiyla beslendi 2 gun 3. gun sutumden istediler hep inandım iyi olacağına sütüm geldi 5. gün beni yoğun bakıma emzirme ye cagirdi ar basarili oldu çok çabuk toparladı küçük adamim hiç mama almadan kuvozden çıktı.3 fun de aynı odada birlikte kaldık emzirme çalışmaları için şükürler olsun hersey yolunda premature annesi oldum hayat plan yapmaya gelmiyor 7 hafta önce doğdu çantam bile tam değildi ama en önemlisi bebeğimin hayatta oluşuydu. dogumdan sonra evimize eli boş dönmek çok zordu hersey boş sağlık en önemli şey kuzum şimdi kucağımda bol bol emziriyorum ileriki haftalarda premature takibi için üniversite hastanesine başvurucaz bakalım inşallah herseyi iyidir yavrumun hepinize hayırlı dogumlar
çok teşekkür ederim çok şükür iyiyiz geçmişe bakamadım başka doğum.yapanlar da mı olduYaa gerçekten hiç plan yapmamak gerekiyor,ama neyse ki ikinizde iyisiniz. Çok sevindim ,gözün aydın canim. Bizim haziran bebekleri pek bı aceleci cikti. Mis kokulunu da kokla yerimize
Canim neler olmus oyle kyamam sanacok gecmis olsun ya.gitseydin ama keske bi doktora sen ya
Blackbluee1 canım çok geçmiş olsun,Allah korumuş seni ve bebeğini. Gerçekten dikkatli olmalıyız , dalgınlık bende de çok var ...
offf sonunda rüya diyeceksin diye beklesim demedim. kabus gibi aman allahım büyük geçmiş olsun
Blackbluee1 çok çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin. Çok üzüldüm ya.
Z zerenzerengil Allah analı babalı büyütsün, maşallah bebişe mamaya gerek duymamış öğrenmiş emmeyi.
Yaa gerçekten hiç plan yapmamak gerekiyor,ama neyse ki ikinizde iyisiniz. Çok sevindim ,gözün aydın canim. Bizim haziran bebekleri pek bı aceleci cikti. Mis kokulunu da kokla yerimize
Bigaripyolcu gitmedim canım hastaneye neden öyle bi aptallık yaptım bilmiyorum bebeğimin hareketlerini normal olarak hissedince zaten öyle bir rahatlamışım ki hastane falan gelmedi aklıma hiç
hiç sorma canım benim. hem çektiğim eziyete yanıyorum hem bebeğime. yavrum hareketlendi resmen ya. bebeğim toparlansın herşeyi unutmaya hazırım benAhh canım yaa, yani bunu endokrinoloji uzmanı nasıl bilmez ve seni haftalardır perişan ederler insanın aklı almiyor. Ben de diyete uyunca insülin direncim kırıldı ve şimdi dediğim gibi en ufak şeyde yukselmiyor artık. Yani dava etsen yeridir o doktoru. Hamile halinle azap çekmişsin daha beter. Çok geçmiş olsun inşallah iyice toparlanirsin ve sağlıkla gelir bebeğin
Canım benim geçmiş olsun. Aceleciler bu bebisler yaa.. tarih olarak hangi tarihte doğru listemize yazayımMerhaba uzun zamandır yazamadım 33 haftalik doğum yaptım çok ani oldu hiç sorunsuz bir hamilelik yaşarken aniden suyum geldi 10 günlük premature annesiyim bebeğim 2450 gr 46 cm doğdu 5 gün kuvozde kaldı cihaz desteği ile solunumu gerçekleşti beslenme sondasiyla beslendi 2 gun 3. gun sutumden istediler hep inandım iyi olacağına sütüm geldi 5. gün beni yoğun bakıma emzirme ye cagirdi ar basarili oldu çok çabuk toparladı küçük adamim hiç mama almadan kuvozden çıktı.3 fun de aynı odada birlikte kaldık emzirme çalışmaları için şükürler olsun hersey yolunda premature annesi oldum hayat plan yapmaya gelmiyor 7 hafta önce doğdu çantam bile tam değildi ama en önemlisi bebeğimin hayatta oluşuydu. dogumdan sonra evimize eli boş dönmek çok zordu hersey boş sağlık en önemli şey kuzum şimdi kucağımda bol bol emziriyorum ileriki haftalarda premature takibi için üniversite hastanesine başvurucaz bakalım inşallah herseyi iyidir yavrumun hepinize hayırlı dogumlar
6-7 kişi oldu sanirim, ilk sayfaya liste yapıyorduçok teşekkür ederim çok şükür iyiyiz geçmişe bakamadım başka doğum.yapanlar da mı oldu
Keske gitseydin canm senin sagligin icin de gitsen iyi olurmus sadece bebegin icin degil.sorun hissedersen ihmal etmeyin derim
teşekkür ederim canım 6 Mayıs ta doğdu evimize çıktık pazartesi gunuCanım benim geçmiş olsun. Aceleciler bu bebisler yaa.. tarih olarak hangi tarihte doğru listemize yazayıminşalalh iyi olur herşey birlikte evinize dönersiniz. Nasıl tatlıdır şimdi o
Aa maşallah o zamanteşekkür ederim canım 6 Mayıs ta doğdu evimize çıktık pazartesi gunu
canim benim rabbim korumus allahim bu ne boyle inan okurken dua ede ede okudum mahfoldum yaKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?