- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.841
Ya benim mide yanmalarim olup geciyor. Ama asagi indi demissin ya, doktorun mu soyledi? Ben dun aksam gittigimde ozellikle sordum cok mu asagida dedim, yo hayir normal dedi, bası asagida tam burda dedi kasigimin uzerini gosterdi olmasi gerektigi gibi dedi.. ama 2 3 saattir sanki agirligi falan asagida gibi hissediyorum. Karnimin alt kismi cok agir ve sag sol kasiklarimda pitir pitir hareket oluyor elleriyle yapiyor sanirim. Boyle olunca tedirgin oluyorum..Benim azaldi cunku bebisim baya bi asagiya indi. Geldi gelici
Ayy ne güzel olurdu kimsem yok benim burda ne arkadaş ne akraba iyice bunaldım bide kimseye anltmiyorum yaşadıklarımı azcık ketumum burası iyi oluyo artık çok dayanamayıp dolunca yazıyorum rahatlıyorum yoksa çıldırıcam...Bugün çocuğu okula bırakırken bi tane kadın kendi kendine konuşuyor bağırıyordu dedim kendi kendime iyi bak seninde sonun böyleRabbim akil fikir wersin milleti ovcene kendine baksa keske teyze sonra sevgi saygi niye kalmiyo. kendini bilse uzmez seni bole. üzülme canım ayni seyleri yasiyoruz hemen hemen benim allahtan abimin durumu iyi sukur. kaynanam benim cok iyidir ama maddi acidan kocasindan hic destek gormez kendi yaginda kavrulur ama esimin kardesleri calismaz gelirler cekerler de cekerler. amannnn ne desek dert olyo bize canim uzmeyelim artik kendimizi bebislerimizi. yakin olsaydik keske. komsu falan destek olurduk birbirimize dertlesirdik
O bı aksam bize de oldu 40 dakika hicdurmadan tepindi ben de çok korktum kesin bir şey oldu diye düşündüm. Fakat bir sorun cikmadi arada yapabiliyorlar demek ki
Bi ultrason fotoğrafı var bi tek elinde tesbih eksik. Allahim bi sinirli bi kederli :) gelecegin efendi cocugu olsun derken mafya babasi olacak saniyorum. Ama son ultrasonda tatli tatli güldü maşallah. (Ayrica parmak emen mafya mi olur allasen. Surekli emiyor
Ah ne diyosun ya okurken yaşadım resmen çok geçmiş olsun büyük bela atlatmışsın allah korumuşKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Inanamiyorum yaKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
canim benimAyy ne güzel olurdu kimsem yok benim burda ne arkadaş ne akraba iyice bunaldım bide kimseye anltmiyorum yaşadıklarımı azcık ketumum burası iyi oluyo artık çok dayanamayıp dolunca yazıyorum rahatlıyorum yoksa çıldırıcam...Bugün çocuğu okula bırakırken bi tane kadın kendi kendine konuşuyor bağırıyordu dedim kendi kendime iyi bak seninde sonun böyle
Ne diyosun ne kadar çok prematüre bebeğimiz oldu rabbim hepsinde sağlık versin ...sizede çok geçmiş olsun rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun canimMerhaba uzun zamandır yazamadım 33 haftalik doğum yaptım çok ani oldu hiç sorunsuz bir hamilelik yaşarken aniden suyum geldi 10 günlük premature annesiyim bebeğim 2450 gr 46 cm doğdu 5 gün kuvozde kaldı cihaz desteği ile solunumu gerçekleşti beslenme sondasiyla beslendi 2 gun 3. gun sutumden istediler hep inandım iyi olacağına sütüm geldi 5. gün beni yoğun bakıma emzirme ye cagirdi ar basarili oldu çok çabuk toparladı küçük adamim hiç mama almadan kuvozden çıktı.3 fun de aynı odada birlikte kaldık emzirme çalışmaları için şükürler olsun hersey yolunda premature annesi oldum hayat plan yapmaya gelmiyor 7 hafta önce doğdu çantam bile tam değildi ama en önemlisi bebeğimin hayatta oluşuydu. dogumdan sonra evimize eli boş dönmek çok zordu hersey boş sağlık en önemli şey kuzum şimdi kucağımda bol bol emziriyorum ileriki haftalarda premature takibi için üniversite hastanesine başvurucaz bakalım inşallah herseyi iyidir yavrumun hepinize hayırlı dogumlar
sagol canım hepimizin evlatlarina inşallahNe diyosun ne kadar çok prematüre bebeğimiz oldu rabbim hepsinde sağlık versin ...sizede çok geçmiş olsun rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun canim
Hâlden anlayan insan bulmak ne güzel şeycanim benim
uzulme hic hep burdayim bende ayni sekilde gurbetciyim kimsem yok cewrem yok akraba yok komsulara daha yeni yeni alisiyorum
Aminnn canım aminnsagol canım hepimizin evlatlarina inşallah
Ah ne diyosun ya okurken yaşadım resmen çok geçmiş olsun büyük bela atlatmışsın allah korumuş
Aynen kızlar Allah korudu buna şükür.. şuan iyiyim sadece başım çok ağrıyordu uyudum dinlendim geçti allahtan..Inanamiyorum yakanim dondu cok buyuk gecmis olsun canimm yaa verilmis sadakaniz varmis cana gelmemis ama korkusu yeter keske bir dr.a gorunseydin canim simdi nasilsin peki?
Ayyyy allah korumuş seni bu sefer canım verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun okurken sanki bu durumu ben yaşamışım gibi hissettimKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
su attım uzaktan..
Bizim hic oyle bi ultrson fotomz yok cnm devlete gidiyorm hepsi karanlik
Çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş senide yavrunuda dikkatli ol sona yaklaşıyoruz aksilikler buluyor allahım korusunKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
su attım uzaktan..
İyi haberlerini aldigima sevindim canimiçimi ferahlattın canım. Doktorun asistanları da çok fazla kafaya takmamamı hocanın sadece bütün ihtimalleri sıralandığını söylüyor. garanticilik yani. hani allah korusun kötü bir durumda ben söylemiştim demek için. gene allah razı olsun beni yatırdı hastaneye. belki de toparlanacak kuzum burda
Yok bı yerini incitemez içeride cok rahat onlar annesi merak etme suda yüzüyorlarBnde dun boyle kipirdarken karnima dokundm hafice.oda geri cekti kendini sanki bole kut diye bi sey oldu.Hani parmagin kirilir ya oyle bi sey hissettim korktm acaba bi sey mi oldu oyanrken bi yerini incitti kuzum
Hâlden anlayan insan bulmak ne güzel şey
Canım çok geçmiş olsun.neyseki iyisiniz ikiniz de.Allah korumusKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
su attım uzaktan..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?