2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim azaldi cunku bebisim baya bi asagiya indi. Geldi gelici
Ya benim mide yanmalarim olup geciyor. Ama asagi indi demissin ya, doktorun mu soyledi? Ben dun aksam gittigimde ozellikle sordum cok mu asagida dedim, yo hayir normal dedi, bası asagida tam burda dedi kasigimin uzerini gosterdi olmasi gerektigi gibi dedi.. ama 2 3 saattir sanki agirligi falan asagida gibi hissediyorum. Karnimin alt kismi cok agir ve sag sol kasiklarimda pitir pitir hareket oluyor elleriyle yapiyor sanirim. Boyle olunca tedirgin oluyorum..

Ayy ne güzel olurdu kimsem yok benim burda ne arkadaş ne akraba iyice bunaldım bide kimseye anltmiyorum yaşadıklarımı azcık ketumum burası iyi oluyo artık çok dayanamayıp dolunca yazıyorum rahatlıyorum yoksa çıldırıcam...Bugün çocuğu okula bırakırken bi tane kadın kendi kendine konuşuyor bağırıyordu dedim kendi kendime iyi bak seninde sonun böyle

O bı aksam bize de oldu 40 dakika hicdurmadan tepindi ben de çok korktum kesin bir şey oldu diye düşündüm. Fakat bir sorun cikmadi arada yapabiliyorlar demek ki

Bnde dun boyle kipirdarken karnima dokundm hafice.oda geri cekti kendini sanki bole kut diye bi sey oldu.Hani parmagin kirilir ya oyle bi sey hissettim korktm acaba bi sey mi oldu oyanrken bi yerini incitti kuzum

Bizim hic oyle bi ultrson fotomz yok cnm devlete gidiyorm hepsi karanlik

Ah ne diyosun ya okurken yaşadım resmen çok geçmiş olsun büyük bela atlatmışsın allah korumuş

Inanamiyorum ya kanim dondu cok buyuk gecmis olsun canimm yaa verilmis sadakaniz varmis cana gelmemis ama korkusu yeter keske bir dr.a gorunseydin canim simdi nasilsin peki?

canim benim
uzulme hic hep burdayim bende ayni sekilde gurbetciyim kimsem yok cewrem yok akraba yok komsulara daha yeni yeni alisiyorum

Ne diyosun ne kadar çok prematüre bebeğimiz oldu rabbim hepsinde sağlık versin ...sizede çok geçmiş olsun rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun canim

Ah ne diyosun ya okurken yaşadım resmen çok geçmiş olsun büyük bela atlatmışsın allah korumuş

Inanamiyorum ya kanim dondu cok buyuk gecmis olsun canimm yaa verilmis sadakaniz varmis cana gelmemis ama korkusu yeter keske bir dr.a gorunseydin canim simdi nasilsin peki?
Aynen kızlar Allah korudu buna şükür.. şuan iyiyim sadece başım çok ağrıyordu uyudum dinlendim geçti allahtan..

Ayyyy allah korumuş seni bu sefer canım verilmiş sadakanız varmış çok geçmiş olsun okurken sanki bu durumu ben yaşamışım gibi hissettim son zamanlarda yaşadığımız dikkat dağınıklığı gerçekten çok tehlikeli hepimiz allaha emanetiz

Bizim hic oyle bi ultrson fotomz yok cnm devlete gidiyorm hepsi karanlik

Bende istanbul dayim. Fsm tip merkezi var 50 tl muayene oraya gidiyorum. Odasindaki cihazın 4 boyut ozelligi de var oradan goruyoruz her ay. Bi defa da olsa oneririm 4 boyutlu ultrason cok farkli bi ani

Çok geçmiş olsun cnm Allah korumuş senide yavrunuda dikkatli ol sona yaklaşıyoruz aksilikler buluyor allahım korusun

İyi haberlerini aldigima sevindim canim

Bnde dun boyle kipirdarken karnima dokundm hafice.oda geri cekti kendini sanki bole kut diye bi sey oldu.Hani parmagin kirilir ya oyle bi sey hissettim korktm acaba bi sey mi oldu oyanrken bi yerini incitti kuzum
Yok bı yerini incitemez içeride cok rahat onlar annesi merak etme suda yüzüyorlar

C
Canım çok geçmiş olsun.neyseki iyisiniz ikiniz de.Allah korumus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…