- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.861
ayriyetten ucret aliyolar mi canim peki simdi ben bugun gitcem sorcam doktora warsa bende gorim bir kez oyle siyah beyaz hic bisi anlasilmiyoBende istanbul dayim. Fsm tip merkezi var 50 tl muayene oraya gidiyorum. Odasindaki cihazın 4 boyut ozelligi de var oradan goruyoruz her ay. Bi defa da olsa oneririm 4 boyutlu ultrason cok farkli bi ani
Canım boşver bebeğin sağlıklı olsun da bırak mutfak öylece kalsın valla temizlik yapmak evin temiz olması güzel ama hamile kadının da halinden anlasınlar kusura bakmasınlar kusur arayanlar da gelmesin ztn ben okdr uğraşmayı düşünmüyorum günlük yemeğimi yapıp bulaşığımı yıkasam yeter kimse bize altın madalya takmayacak ev tertemiz diye yan komşum Doğuma bir hafta kala balkonun camını silerken sandalye kırılmış az kalsın camdan uçuyormuş sen manyakmısın dedim hamile haliyle cam siliyor diye kimse dana altın madalya verdimi niye canını riske atıyorsun hatta ben Doğumdan sonra hemen akrabalara haber verilmesini de istemedim önce kendime geleyim sonra haber verdircemGünaydın kızlar çok teşekür ederim hepinize ucuz atlattık oğlumla18 gün kaldı 40 ı doldurmak için bitti vallahi ama inat eder doğmaz artık..
Neyse şu mutfağı evi düzene sokana kadar bi müddet daha doğmasa iyi olacak..
Bendeki de şans ya bu ara doğar diyomuşum
Başıda çatıyı zorluyor gece yatakta dönerken kemiklerim kırıldı sanıyorum...
40 gün mü çok değilmi gerçi şeker kalıcı da olabiliyor inş sıkıntısız atlatırızSanırım 40 gün daha dikkat etmemiz lazimmis ama ben o kadar dayanamam, bebeğim için dayaniyorum zaten
Güzel haber kadın doğumcuyla mı konuştun endokrin ciyle miBen bu hafta sordum dr uma. Devam etmiceksin diyete dedi. Sadece dogumdan 2 ay sonra endokrine bir görünürsün dedi
Çok çok geçmiş olsunnKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Bana doktorun asistanı 37. hafta dolunca sistem otomatik olarak raporlu gösteriyormuş dolayısı ile gidip rapor almaya gerek yokmuş, ben de bugün alayım dedim ama şimdi size rapor verirsem 36. hafta olarak rapor verilecek 3 gün için 1 haftanız yanmasın dedi ben de raporu almadım ctsi günü 37 doluyor 3 gün de evden çalışıcam
Aynen oyle, boyla ne alakasi olabilir? Benim halam 150'den de kisa, ama normal dogumla 3 cocuk dogurmus. Ama 165 cm boyunda arkadasim catisi dar oldugu soylendigi icin sezeryan oldu.. Yani muayene olmadan karar vermek istemiyorum acikcasi.
çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et sanabirşey olmasınKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Kadın dogumcuylaGüzel haber kadın doğumcuyla mı konuştun endokrin ciyle mi
ayriyetten ucret aliyolar mi canim peki simdi ben bugun gitcem sorcam doktora warsa bende gorim bir kez oyle siyah beyaz hic bisi anlasilmiyoburasi surasi burasi boyle diyo bi bakmisim kalkmisim onlar uzaktan gorse neresi biliyo doktorlar biz ne bilelim merak ettim kuzucugumu simdi bende
ayriyetten ucret aliyolar mi canim peki simdi ben bugun gitcem sorcam doktora warsa bende gorim bir kez oyle siyah beyaz hic bisi anlasilmiyoburasi surasi burasi boyle diyo bi bakmisim kalkmisim onlar uzaktan gorse neresi biliyo doktorlar biz ne bilelim merak ettim kuzucugumu simdi bende
Canım çok geçmiş olsun yaaa .Allah korusun sizi . Gerçekten ben de çok dalginim şimdi nasılsın inşallah daha iyisindirKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
su attım uzaktan..
Yok bı yerini incitemez içeride cok rahat onlar annesi merak etme suda yüzüyorlar
Kızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
su attım uzaktan..
Merhaba uzun zamandır yazamadım 33 haftalik doğum yaptım çok ani oldu hiç sorunsuz bir hamilelik yaşarken aniden suyum geldi 10 günlük premature annesiyim bebeğim 2450 gr 46 cm doğdu 5 gün kuvozde kaldı cihaz desteği ile solunumu gerçekleşti beslenme sondasiyla beslendi 2 gun 3. gun sutumden istediler hep inandım iyi olacağına sütüm geldi 5. gün beni yoğun bakıma emzirme ye cagirdi ar basarili oldu çok çabuk toparladı küçük adamim hiç mama almadan kuvozden çıktı.3 fun de aynı odada birlikte kaldık emzirme çalışmaları için şükürler olsun hersey yolunda premature annesi oldum hayat plan yapmaya gelmiyor 7 hafta önce doğdu çantam bile tam değildi ama en önemlisi bebeğimin hayatta oluşuydu. dogumdan sonra evimize eli boş dönmek çok zordu hersey boş sağlık en önemli şey kuzum şimdi kucağımda bol bol emziriyorum ileriki haftalarda premature takibi için üniversite hastanesine başvurucaz bakalım inşallah herseyi iyidir yavrumun hepinize hayırlı dogumlar
Ödemli ayaklarla uyanan anneden günaydın herkese. Hayırlı bir Ramazan geçiririz inşallah . Bugün yapılacaklar listemde bebişin ve benim hastane kıyafetlerimizi ütülemek, kızımın öğretmeni için hazırlanacak sürpriz video için karton hazırlayıp video çekmek var. Ütü nasıl yapacağımı merak ediyorum. 10 dk sarkıtsam ayaklarımı artık şişiyor. Neyse... Bismillah deyip işlere başlayayım. Önce kahvaltı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?