2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bende istanbul dayim. Fsm tip merkezi var 50 tl muayene oraya gidiyorum. Odasindaki cihazın 4 boyut ozelligi de var oradan goruyoruz her ay. Bi defa da olsa oneririm 4 boyutlu ultrason cok farkli bi ani
ayriyetten ucret aliyolar mi canim peki simdi ben bugun gitcem sorcam doktora warsa bende gorim bir kez oyle siyah beyaz hic bisi anlasilmiyo burasi surasi burasi boyle diyo bi bakmisim kalkmisim onlar uzaktan gorse neresi biliyo doktorlar biz ne bilelim merak ettim kuzucugumu simdi bende

Günaydın kızlar çok teşekür ederim hepinize ucuz atlattık oğlumla 18 gün kaldı 40 ı doldurmak için bitti vallahi ama inat eder doğmaz artık..
Neyse şu mutfağı evi düzene sokana kadar bi müddet daha doğmasa iyi olacak..
Bendeki de şans ya bu ara doğar diyomuşum
Başıda çatıyı zorluyor gece yatakta dönerken kemiklerim kırıldı sanıyorum...

Canım boşver bebeğin sağlıklı olsun da bırak mutfak öylece kalsın valla temizlik yapmak evin temiz olması güzel ama hamile kadının da halinden anlasınlar kusura bakmasınlar kusur arayanlar da gelmesin ztn ben okdr uğraşmayı düşünmüyorum günlük yemeğimi yapıp bulaşığımı yıkasam yeter kimse bize altın madalya takmayacak ev tertemiz diye yan komşum Doğuma bir hafta kala balkonun camını silerken sandalye kırılmış az kalsın camdan uçuyormuş sen manyakmısın dedim hamile haliyle cam siliyor diye kimse dana altın madalya verdimi niye canını riske atıyorsun hatta ben Doğumdan sonra hemen akrabalara haber verilmesini de istemedim önce kendime geleyim sonra haber verdircem

Çok çok geçmiş olsunn

Blackbluee1 çok çok geçmiş olsun. Allah korumuş sizi. Allah bir daha yaşatmasın. Hamilelikte dalgınlık ve unutkanlık hat safhada oluyor . Dikkat et kendine ve tosbiğe.

Ödemli ayaklarla uyanan anneden günaydın herkese. Hayırlı bir Ramazan geçiririz inşallah . Bugün yapılacaklar listemde bebişin ve benim hastane kıyafetlerimizi ütülemek, kızımın öğretmeni için hazırlanacak sürpriz video için karton hazırlayıp video çekmek var. Ütü nasıl yapacağımı merak ediyorum. 10 dk sarkıtsam ayaklarımı artık şişiyor. Neyse... Bismillah deyip işlere başlayayım. Önce kahvaltı

Öylemi bilmiyordum onu. Beni de pazartesi sırf rapor için çağırdı gel raporunu vereyim diye. İşyerimde dün rapor kağıdını istedi benden mail attım. Sisteme düşmemiş dediler. Aksi bir durum olmasında.

Aynen oyle, boyla ne alakasi olabilir? Benim halam 150'den de kisa, ama normal dogumla 3 cocuk dogurmus. Ama 165 cm boyunda arkadasim catisi dar oldugu soylendigi icin sezeryan oldu.. Yani muayene olmadan karar vermek istemiyorum acikcasi.

Kesinlikle muayene olmak istediğinizi ısrarla belirtin. Öyle karar verin sezeryana normal doğuma.

çok geçmiş olsun cnm aman dikkat et sanabirşey olmasın

Hayir kuzum muayeneye dahil. 15 20 saniye ama fiyatına dahil. Toplam 55 tl. 50 yada 55

Bak eger gideceksen Fsm kavacık hastanesini öneririm. Oradaki Nurdan hanim cok iyi. Ben nasipse orada doguracagim. Coook kaliteli degil cihazi ama yinede 4 boyutlu gorme sansi olan en ucuz hastane birde beykoz da north clinic e gidiyorum mesela burasi 100 tl ek ucret aliriz 4 boyutlu icin diyor. Ama tum randevularinda cektigi 10 15 saniyelik videolari cd yapip veriyormuş. Gecen sefer reklam icin gösterdi o kadar netti ki anlatamam. Yani su internette gezen fotograflarin aynisi resmen. Ama iste muayene dahil 150 lira. Normalde sadece muayene 50 tl. Iki doktora gitme sebebim de bu north clinic evime 300 metre ve dogum 1500 tl imis. Diger nurdan hanim biraz uzak. Belki yetisemezsek diye

Canım çok geçmiş olsun yaaa .Allah korusun sizi . Gerçekten ben de çok dalginim şimdi nasılsın inşallah daha iyisindir

Aaaaa çok çok geçmiş olsun canım.. Verilmiş sadakanız varmış valla..

Aslında aklımızda bulunsun kızlar, böyle durumda ortama tekrar oksijen eklenmemeli hemen nemli bir bez örtülmeli..

Hayırlı olsun canım, Allah analı babalı büyütsün inş. Neyseki çok az kalmış küvözde.. İnşallah bundan sonrası daha hızlı gelişir..

Gunaydin canim.bi ödemli annede burda:)
Hemde inmiyor artik dedigin gibi azicik ayakta kalmam topuklarimi mafediyor basamiyorum uzerine.Bir ramazana daha kavusturdu Rabbim cok sukur ki.ama oruc tutamicam uzuluyorum bende daha eveligun yikadim pasamin kiyafetlerini bi kismini hevesle utuledim oturarak diger kisminida dun annem utuledi saolsun.sanada kolay gelsin cnm.ama zor degil minjcikler ya zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…