2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Canim gozunuzaydin.Rabbim bahtini guzel etsin ins kuzunun..neyseki hemen cikmis kuvezden bak masallah kuzuna.tabikide hayat plan yapmaya gelmez Rabbim ne derse o olur.neysseki iyisiniz cok sukur

CANIM çok şaşırdım ya demek k i gerçekten hazırlıklı olmak gerekiyor.çok şükür bebeğin boyu da kilosu da gayet iyiymiş normal doğum mu oldu ?

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm tam dogum üzeri Allah tan sanaa birs3y olmamış

Geçmiş olsun,dikkat etmek lazım Allah korumuş

Canim gecen hafta gitmeden acayip sekilde karnimin asagiya resmen çöktüğünü hissettim. Oturdugumda filan karnım resmen bacaklarimda filan. Cocugu hickirik tutunca vajinamda hissediyorum hickirigi o derece. Sanki asagiya bi baski yapiyo bu baskiyi yaptikca bacaklarima degiyo hareketleri resmen o sekilde. Gittigimde de doktor iyice asagiya dogru indigini söylemişti. Basi zaten asagiya dogruydu ama şey olarak karnim indi yani. Oncesinde mide yanmam daha cok oluyordu.simdi de var ama daha az. Annem yanimda misal o gogus ile karin bosluğuma dokunup bakiyor arada. Ilk geldigim gune gore baya farketti asagida diyor o da. Doktor 1 hazirana sezeryan tarihi verdi ama annem 1 hazirani beklemez diyo

Canimsin tuylerim diekn diken oldu okurken. Resmen o anı yaşadım. ALLAHim korusun ALLAHim bidaha yasatmasin cok gecmis olsun canim. Bir ssadaka ver istersen RABBim korumus.

Ya birşeyi merak ediyorum benim gibi olan var mi aranizda? Ya ben inanilmaz tarifi mumkun olmayan sol kasiktan baslayip bacagima yayilan bi agri yasiyorum. Yuruyemiyorum ben. Inanilmaz aci cekiyorum. Annemsiz eşimsiz adım atamiyorum onlar olmayınca yerden surunerek kalkiyorum tutuna tutuna gitmeye calisiyorum. Hele su son zamanda kac defa bacagim kivrildi acidan yere yapisiyordum cok korktum ve korkuyorum düşüp bebegime bisey olacak diye.gunden gune bacagim daha kotu hale giriyo. Gecen hafta doktorum da gordu cati bacak kemik agrilari normal dedi. Ama ben bu gittigimde varsa bi cozumu isteyecegim artik

Canım geçen hafta benim sol tarafımda kalçamdan bacağıma doğru çok şiddetli kramp girdi yaklaşık 1 hafta kadar sürdü evin içinde bir odadan başka odaya bile tek başıma yürüyerek gidemedim yürüyemeyip düşme korkusuyla tek başıma dışarı çıkamadım hep birilerinin koluna girerek destek alarak yürüdüm meğer benimkisi magnezyum eksikliğinden kaynaklıymış magnezyum kullanınca tamamen geçti acaba sendede magnezyum eksikliğide ağrını tetikliyor olabilirmi canım

Öyle de çok zor canım acaba enfeksiyon mu var ,tahlil yaptirdin mı. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Zaten hayat çok zor iki canla bı de ekstra ağrılar gelince daha da zor. Geçmiş olsun

Canim gozunuzaydin.Rabbim bahtini guzel etsin ins kuzunun..neyseki hemen cikmis kuvezden bak masallah kuzuna.tabikide hayat plan yapmaya gelmez Rabbim ne derse o olur.neysseki iyisiniz cok sukur

CANIM çok şaşırdım ya demek k i gerçekten hazırlıklı olmak gerekiyor.çok şükür bebeğin boyu da kilosu da gayet iyiymiş normal doğum mu oldu ?
çok teşekkür edrim sezaryen doğum.oldi hiç bişey anlamadım hersey o kadar hızlı gelişti ki 11 günlük bebegim var sezaryen değilde normal doğum yapmış gibi oldum acıyi ağrıyı bile anlamadım şoktan.zaten 6 kilo almıştım şimdi ayni kiloya geri döndüm

Canım vücudunda kalsiyum azalmış olabilir bol bol kalsiyum magnezyum içeren şeyler tüket gerekirse doktordan takviye hap iste bence

Öyle de çok zor canım acaba enfeksiyon mu var ,tahlil yaptirdin mı. İnşallah en kısa zamanda düzelir. Zaten hayat çok zor iki canla bı de ekstra ağrılar gelince daha da zor. Geçmiş olsun
Canim enfeksiyon yok tahliller temiz zaten boyle enfeksiyon agrisi degil de kemik agrisi yasiyorum kramp girer sonra cikar gider ya ama benimki oyle degil surekli kalici bi kemik agrisi surekli bi agri.

Bilmiyorum ki canim surekli madennsuyu icmeye calisiyorum magnezyum icin. Bu gittigimde doktoruma soracagim gerekirse versin magnezyum eksikligi ise kullanayim valla dayanilacak gibi degil yuruyemiyroum haftalardir gecen haftadan beri de daha cok artti

Kalsiyum magnezyum vermedi mi.doktorunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…