2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
bende esenyurt doga hospital hastanesine gidiyorum ilk oglumdada burda dogum yaptim bundada hep muaynelerim burda oldu. 1200 dediler sezeryan doquma yine burda yapcam canim yani anliycan

Peki suan nasilsin cnm?ameliyat yerin gectimi?ödemin warmiydi indilermi?

kizlar ben cok kotuyum ya
doktora gittim buqun hic bisey anlamadim ya nst ye baglandim agri cikmadi tamm iyi hos guzel. sonra doktora gectim doktor gecen hafta geldiqim kilonun aynini soyledi 2490 dedi ben cok kotu oldum hic bi gramda mi almaz cocuk kilo ya
bide yanimda oglum war onu kimseye birakamadim o nedenden dolayida cocuk beni mahfetti durmadi hic bole huysuzlanmazdi. nst de altina kacirdi beklerken. boyunu bile soramadim karman corman kafam agliyorum ya ben icim rhatlamiyo

Canım zaten ultrason ölçümlerinde + - 400 gr yanılma payı varmış . Diğer gittiğinde 400 gr kadar fazla ölçmüş olabilir.Ya bu gittiğinde eksik ölçmüş olabilir..
Bence çok takılma bu kilo meselesine kilosu iyi maşallah

Canım bende annemlerin yanındayım esenyurttaki reyap a gidiyorum oradaki doktorlar iyi bence birde oraya git

Canım bende annemlerin yanındayım esenyurttaki reyap a gidiyorum oradaki doktorlar iyi bence birde oraya git
ben fazla bir yer bilmiyorum canim inan bide ayakbagi ister istemez oluyo bi cocuk daha warsa oda yanimda perisan olyo. aglaya aglaya gidiyom kendimi hic birsey beceremez yetersiz hissediyorum. yanimda kimsem yok anne baba oldum olasi yoklar. yemek yemek bile eziyet gelyo bazen. doktorda guzel hic bisey soylemedi yani beni tatmin etmedi soyledikleri zaten 15 gun falan erken alincak kiloda almazsa boyle bakimi cok zor oluyo ufak bebegin bilmiyorum ya hic mutlu deilim suan

Ben normalde Ankara da muayene oluyordum reyap a geldim hastane tertemiz doktorları Prof var doçent yrdoç hepsi var hastanede cihazları çok güzel baya ilgileniyorlar anneme dedim hatta burda kalsam doğumu da yaparım diye Esenyurt ta oturuyorsan bence oraya git

esenyurtta oturyorum canim aynn muayne ve dogum ucreti hakkinda bilgin warmi peki ona gore esime diyim belki oraya giderim

esenyurtta oturyorum canim aynn muayne ve dogum ucreti hakkinda bilgin warmi peki ona gore esime diyim belki oraya giderim
Canım şuan benim gittiğim doktor 90 tl muayenesi 10 gün içinde de kontrole çağırıyorlar yaptırdığın testleri fln götürebiliyorsun dışardan yaptırabiliyorsun 36. Haftadan sonra nst bağlıyolarmış onun fiyatı nedir bilmiyorum hiç normal Doğum 1800 sezeryan 2500 diye biliyorum

Ay çok geçmiş olsun canım yaa çok üzüldüm. Hamileliğin son zamanları insan daha bir halsiz ve dikkatsiz olabiliyor yalnız kalmamaya çalış canım, insan ilk bebeğini düşünüyor böyle durumlarda. Allah bir daha göstermesin canım tekrar çok geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasın

Ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyor canim onu takma kafana, kilosu iyi bebisinin. Küçük çocukla gidince öyle oluyor ya ben de 3 yaşında kızımla gidiyorum çenesinden anlayamıyorum bazen,soracaklarimi unutuyorum. Kafa gidiyor yani. Net iyi çıkmış bebiş de iyi, stres olma boşuna

Bende hergün soda içiyorum ama yinede şiddetli kramplar yaşadım magnorm diye magnezyum verdi o çok iyi geldi bana doktoruna sor bence canım verirse kullan inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer çok zor gerçekten

Cok teşekkür ederim canim benim tamam cuma gunu kontrolumuz var mutlaka soracagim o gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…