- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #32.901
ben simdi hastanediyim bende 50 weryorum muayneye ole bi secenek sunmadi benim doktorum canim o yuzden nst den ciktim doktorun kapisindayim simdi doquma gitti onu bekliyoruz. bakalim ne diycek bizeHayir kuzum muayeneye dahil. 15 20 saniye ama fiyatına dahil. Toplam 55 tl. 50 yada 55
Sadece decavit ve d vitamini kullaniyorum onun dışında birşey vermedi canimKalsiyum magnezyum vermedi mi.doktorunuz
bende esenyurt doga hospital hastanesine gidiyorum ilk oglumdada burda dogum yaptim bundada hep muaynelerim burda oldu. 1200 dediler sezeryan doquma yine burda yapcam canim yani anliycanBak eger gideceksen Fsm kavacık hastanesini öneririm. Oradaki Nurdan hanim cok iyi. Ben nasipse orada doguracagim. Coook kaliteli degil cihazi ama yinede 4 boyutlu gorme sansi olan en ucuz hastane birde beykoz da north clinic e gidiyorum mesela burasi 100 tl ek ucret aliriz 4 boyutlu icin diyor. Ama tum randevularinda cektigi 10 15 saniyelik videolari cd yapip veriyormuş. Gecen sefer reklam icin gösterdi o kadar netti ki anlatamam. Yani su internette gezen fotograflarin aynisi resmen. Ama iste muayene dahil 150 lira. Normalde sadece muayene 50 tl. Iki doktora gitme sebebim de bu north clinic evime 300 metre ve dogum 1500 tl imis. Diger nurdan hanim biraz uzak. Belki yetisemezsek diye
çok teşekkür edrim sezaryen doğum.oldi hiç bişey anlamadım hersey o kadar hızlı gelişti ki 11 günlük bebegim var sezaryen değilde normal doğum yapmış gibi oldum acıyi ağrıyı bile anlamadım şoktan.zaten 6 kilo almıştım şimdi ayni kiloya geri döndüm
Canım zaten ultrason ölçümlerinde + - 400 gr yanılma payı varmış . Diğer gittiğinde 400 gr kadar fazla ölçmüş olabilir.Ya bu gittiğinde eksik ölçmüş olabilir..kizlar ben cok kotuyum ya
doktora gittim buqun hic bisey anlamadim ya nst ye baglandim agri cikmadi tamm iyi hos guzel. sonra doktora gectim doktor gecen hafta geldiqim kilonun aynini soyledi 2490 dedi ben cok kotu oldum hic bi gramda mi almaz cocuk kilo ya
bide yanimda oglum war onu kimseye birakamadim o nedenden dolayida cocuk beni mahfetti durmadi hic bole huysuzlanmazdi. nst de altina kacirdi beklerken. boyunu bile soramadim karman corman kafam agliyorum ya ben icim rhatlamiyo
Canım bende annemlerin yanındayım esenyurttaki reyap a gidiyorum oradaki doktorlar iyi bence birde oraya gitkizlar ben cok kotuyum ya
doktora gittim buqun hic bisey anlamadim ya nst ye baglandim agri cikmadi tamm iyi hos guzel. sonra doktora gectim doktor gecen hafta geldiqim kilonun aynini soyledi 2490 dedi ben cok kotu oldum hic bi gramda mi almaz cocuk kilo ya
bide yanimda oglum war onu kimseye birakamadim o nedenden dolayida cocuk beni mahfetti durmadi hic bole huysuzlanmazdi. nst de altina kacirdi beklerken. boyunu bile soramadim karman corman kafam agliyorum ya ben icim rhatlamiyo
ben fazla bir yer bilmiyorum canim inan bide ayakbagi ister istemez oluyo bi cocuk daha warsa oda yanimda perisan olyo. aglaya aglaya gidiyom kendimi hic birsey beceremez yetersiz hissediyorum. yanimda kimsem yok anne baba oldum olasi yoklar. yemek yemek bile eziyet gelyo bazen. doktorda guzel hic bisey soylemedi yani beni tatmin etmedi soyledikleri zaten 15 gun falan erken alincak kiloda almazsa boyle bakimi cok zor oluyo ufak bebegin bilmiyorum ya hic mutlu deilim suanCanım bende annemlerin yanındayım esenyurttaki reyap a gidiyorum oradaki doktorlar iyi bence birde oraya git
Ben normalde Ankara da muayene oluyordum reyap a geldim hastane tertemiz doktorları Prof var doçent yrdoç hepsi var hastanede cihazları çok güzel baya ilgileniyorlar anneme dedim hatta burda kalsam doğumu da yaparım diye Esenyurt ta oturuyorsan bence oraya gitben fazla bir yer bilmiyorum canim inan bide ayakbagi ister istemez oluyo bi cocuk daha warsa oda yanimda perisan olyo. aglaya aglaya gidiyom kendimi hic birsey beceremez yetersiz hissediyorum. yanimda kimsem yok anne baba oldum olasi yoklar. yemek yemek bile eziyet gelyo bazen. doktorda guzel hic bisey soylemedi yani beni tatmin etmedi soyledikleri zaten 15 gun falan erken alincak kiloda almazsa boyle bakimi cok zor oluyo ufak bebegin bilmiyorum ya hic mutlu deilim suan
özel hastanemi canimBen normalde Ankara da muayene oluyordum reyap a geldim hastane tertemiz doktorları Prof var doçent yrdoç hepsi var hastanede cihazları çok güzel baya ilgileniyorlar anneme dedim hatta burda kalsam doğumu da yaparım diye Esenyurt ta oturuyorsan bence oraya git
esenyurtta oturyorum canim aynn muayne ve dogum ucreti hakkinda bilgin warmi peki ona gore esime diyim belki oraya giderimBen normalde Ankara da muayene oluyordum reyap a geldim hastane tertemiz doktorları Prof var doçent yrdoç hepsi var hastanede cihazları çok güzel baya ilgileniyorlar anneme dedim hatta burda kalsam doğumu da yaparım diye Esenyurt ta oturuyorsan bence oraya git
Evet canım özel hastaneözel hastanemi canim
Canım şuan benim gittiğim doktor 90 tl muayenesi 10 gün içinde de kontrole çağırıyorlar yaptırdığın testleri fln götürebiliyorsun dışardan yaptırabiliyorsun 36. Haftadan sonra nst bağlıyolarmış onun fiyatı nedir bilmiyorum hiç normal Doğum 1800 sezeryan 2500 diye biliyorumesenyurtta oturyorum canim aynn muayne ve dogum ucreti hakkinda bilgin warmi peki ona gore esime diyim belki oraya giderim
Kızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Kızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
Sabah uyandım her zamanki gibi baş dönmesi çatı ağrısıyla. Bi kahvaltı edeyim dedim. Hazırlamak için ocağa kızartma tenceresini koydum başım döndü içerde 5 dk oturdum. Düşerim falan diye korktum. 5 dk bile sürmedi..
O sırada aspiratör erimiş tencerenin içine damlamış. Ses geldi mutfağa koştum tencere yanıyor..
hemen balkonun kapısını açtım ama içleri giren oksijenle birlikte yangın 2 saniuenin icinde büyüdü yüzüme doğru sıcak hava öyle vuruyor ki kaslarım ütülenmiş. tavandaki alçılar yere düşmeye başladı ben köşede sıkıştım. Alçılar başıma düşecek diye başımı koruyorum ama alevlerde büyüyor mutfak dolabı tutuştu.
bağırdım nefes alamadım isten dumandan. Artık nefesim kesildi o derecedüşüp bayılırım diye de korktum sağımda solumda da yangını söndürecek birşey de yok yağa su atsam patlar biliyorum, ama başka çarem yoktu
su attım uzaktan..
Birden patladı halılar ocak perdeler tavan aspiratör herşey eridi yandı. Allahım bi an ordan çıkamıcam sandım. Ateş söner sönmez babamı arayıp yetişin dedim evin kapısını açtım gelirlerse baygın olursam direk girsinler diyeOğlum oğlum diye bağırdım ağladım çok kötüydü hala berbat bi haldeyim. Cehennem gibiydi resmen çok dalgınız kızlar lütfen dikkat edin hepiniz
Canım çok geçmiş olsun allah bir daha yaşatmasınKızlar bugün berbat hir gün geçirdim.
su attım uzaktan..
Ultrason ölçümleri yanıltıcı olabiliyor canim onu takma kafana, kilosu iyi bebisinin. Küçük çocukla gidince öyle oluyor ya ben de 3 yaşında kızımla gidiyorum çenesinden anlayamıyorum bazen,soracaklarimi unutuyorum. Kafa gidiyor yani. Net iyi çıkmış bebiş de iyi, stres olma boşunakizlar ben cok kotuyum ya
Bende hergün soda içiyorum ama yinede şiddetli kramplar yaşadım magnorm diye magnezyum verdi o çok iyi geldi bana doktoruna sor bence canım verirse kullan inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer çok zor gerçektenBilmiyorum ki canim surekli madennsuyu icmeye calisiyorum magnezyum icin. Bu gittigimde doktoruma soracagim gerekirse versin magnezyum eksikligi ise kullanayim valla dayanilacak gibi degil yuruyemiyroum haftalardirgecen haftadan beri de daha cok artti
Cok teşekkür ederim canim benim tamam cuma gunu kontrolumuz var mutlaka soracagim o günBende hergün soda içiyorum ama yinede şiddetli kramplar yaşadım magnorm diye magnezyum verdi o çok iyi geldi bana doktoruna sor bence canım verirse kullan inşallah en kısa zamanda ağrıların geçer çok zor gerçekten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?