- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.221
Ay sizler boyle bahsettikce ben cok korkuyorum.. ilk hamileligim ve doktor keisnlikle normal yapamazsin gibi bisey dedi. Çatım cok darmış ve kemik yapim cok egriymis. Sezeryan dedi. Benim doktoruma guvenmekten baska carem yok kiama sizler de boyle bahsedince icim bi tuhaf oluyo. Zaten kesilecegimi bilmek beni ürkutüyordu simdi bilemiyorum
tek sen gormuyosun balim o ruyalariBen de çok çirkin hissediyorum. Kaç gecedir biri esin seni aldatıyor diyor rüyamda iyice saçmaladım eşim bilinç altı bunlar hamlesini diye kalkıp nasıl yapayım bunu diyor adam da evden ise isten eve gelip giden biri telinide hep kurcaliyorum yok Bisey kafayı yiyecem bu gidişle
Hadi ya instegram mi eşim sosyal medya kullandirmiyor bana malesefSağol canım.Mumlar instagramdan cicibici atölye. 5lira
canım aynı durum bende de var doktor tansiyon takibi yap dediGünaydın kizlar bişey sorucam ben son bir aydır yatarken ter içinde kalıyorum yatağım ıslanıyor resmen uyku haram oldu bana aceba şekerle alakali mi diye düşünmeye başladım yoksa nornalmi içinizde böyle bişey yaşayan varmı
Sorma hep bi vicdan azabıAman ne pis seymis su şeker hamilelikte bile yediğimiz burnumuzdan geldi valla
Ay sizler boyle bahsettikce ben cok korkuyorum.. ilk hamileligim ve doktor keisnlikle normal yapamazsin gibi bisey dedi. Çatım cok darmış ve kemik yapim cok egriymis. Sezeryan dedi. Benim doktoruma guvenmekten baska carem yok kiama sizler de boyle bahsedince icim bi tuhaf oluyo. Zaten kesilecegimi bilmek beni ürkutüyordu simdi bilemiyorum
Tansiyonumu olcturuyorum surekli hep düşük çıkıyor cnm normalde de düşüktü zaten benimki şekerle alakali galibacanım aynı durum bende de var doktor tansiyon takibi yap dedi
olabilir canım istersen sekerine baktırTansiyonumu olcturuyorum surekli hep düşük çıkıyor cnm normalde de düşüktü zaten benimki şekerle alakali galiba
Doktorun yaptır dediyse yaptır canım.benim de vajinamda ahri ve batma var ama normal dedi bana.oturup kendimi dinlediğimde hissediyorum bu ağrıları.haraket halinde olduğumda anlamıyorum.Kızlar size ACİL BİSEY SORACAGİM BEN MUAYENEDN CİKTİM 34+4 DUM NST YE GİRDİM.nst iyi çıktı bebeğin kalp atımı iyi benimde sancim yoK çıkmadı
Bu hafta temizlik yapıldı ya çok yoruldum kaşığından baskı ve ayak tabanlarında ağrı hissettim.bunun dışında dinlenir iyiyim.doktorum ciğer geliştirici iğne yazdı iki tane bunu Burdur dedi bende bişey gördüyse iz yaptırayım dedim.yok sen ağrım oldu dediğin üç n diyor.bn yaptırmadim kızlar sizce vurdurayimmi
Bir kere de baska doktora gorun mutlaka. Yengem egri catla gayet guzel doğurdu . Baska doktordan gorus al oda derse tamam. Seninkisi keyfi degil sozumuz keyfi olana
Tşkler cevap icin bende kendimi iyi hissettiğim için gerek duymadım o an bide iğneden çok korkuyorumDoktorun yaptır dediyse yaptır canım.benim de vajinamda ahri ve batma var ama normal dedi bana.oturup kendimi dinlediğimde hissediyorum bu ağrıları.haraket halinde olduğumda anlamıyorum.
Aslında haftan iyi erken Doğum riski olanlarda yaptırılıyor o iğne eğer sancı açılma yoksa neden yaptırmak istedi anlamadım sonuçta erken Doğum olup olmadığını bilen doktor 34 den sonrası pek yapılmıyor yine de sen bilirsinKızlar size ACİL BİSEY SORACAGİM BEN MUAYENEDN CİKTİM 34+4 DUM NST YE GİRDİM.nst iyi çıktı bebeğin kalp atımı iyi benimde sancim yoK çıkmadı
Bu hafta temizlik yapıldı ya çok yoruldum kaşığından baskı ve ayak tabanlarında ağrı hissettim.bunun dışında dinlenir iyiyim.doktorum ciğer geliştirici iğne yazdı iki tane bunu Burdur dedi bende bişey gördüyse iz yaptırayım dedim.yok sen ağrım oldu dediğin üç n diyor.bn yaptırmadim kızlar sizce vurdurayimmi
Günaydın kizlar bişey sorucam ben son bir aydır yatarken ter içinde kalıyorum yatağım ıslanıyor resmen uyku haram oldu bana aceba şekerle alakali mi diye düşünmeye başladım yoksa nornalmi içinizde böyle bişey yaşayan varmı
canım hayırlı olsun, doğum oldu mu? inşallah her şey yolundadırKizlarrrrr dualarinizi bekliyorum.oglusum aceleci cikti.dun gece 3te suyum aniden patladi.hastanedeyiz hala sanci bekliyoruz...
Tam olarak kaç+kaçta doğum yapmıştın ? Sütünün hemen gelmesi çok güzelHiç korkma öyle düşünme
Arkadas biraz sert açıklamış kesilecek mesilecek bu cümleler hiç hoş degil..
İlk doğumum sezeryan di hiç de kötü geçmedi
Doğum anında bebegimin gelişine şahit oldum öptüm kokladım normal doğumdan bir farkı yoktu
Odaya iner inmez De hemen emzirdim bebegımı
Her doğum şeklinde tabı ki ağrı oluor sonuçta içimizden bir canlı çıkıyor ağrısız doğum diye bişey yok ama doğum da ne normal o me sezeryan ı felaket bişey değil
Anne olmak Apayrı bambaşka güzel
Her seyi unutuyorsun zaten
Güzel taraflarına odaklan o yüzden hiç kötü düşünme
Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?