2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Evet gecen gunki mevzudan bi farki yok.onda da normal dogum olacaklar korkmustu.hem Allah normal dogum isteyene normali nasip etsin diye dua edilse daha dogru olur cemi cumleden istemeyenler var zorla mi:) valla ben hic korkmuyorum canm o ani dusunup durmanin da bi anlami yok yasayip ggorucez.hamilelikte cok takintili oldum her seyi dert ediyorum onceden olumsuzluklarini dusunuyrm ama sonradan o olumsuzluk basima gelmeyince bosuna dert ettigimle kaliyorum.sen cok korkuyorsan genel anestezi istersin ama sadece igne acisi icin bence bebeginin dogumu gormeyi kacirma.sonucta her iki dogumun da riskleri zorluklari ve dikisleri var.Allah kolaylik versin hepimize diyelim

tek sen gormuyosun balim o ruyalari
yalniz degilsin ben korku filmi yasiyom resmen ruyalarimda bide sacma bide sacmaaa anlatamam hic alakasiz insanlari goruyorum. hamilelikte boyle ruyalar bilinc altinin bize oynadigi oyunlarmis. hormonlar tavan tabi. ruya bile bizle ugrasyo

canım aynı durum bende de var doktor tansiyon takibi yap dedi

Selam kızlar bgn kontrolümüz vardı 33+6 haftalığız kilosu 2565 olmuş 47 cm olmuş miniğim geçen hafta devlete gidip baya bir korkmuş ve ağlamıştım başında su gördüm birazcık demişti tabi evhamlı ben çok üzüldüm başı çnkü 2 hafta önden gidiyor doktorum bu sefer su fln yok başıda 2 hafta önden olması gayet normal dedi 101 cm olunca sezeryan yapıyormuş bizimki 89 cm miş en çok ona sevindim inşlah normal olarak doğururum bebeğin suyu gelişimi gayet iyi dedi sadece bu hafta ödem oluştu biraz oda normal artık nst bağlanabilrisiniz dedi bizden bu kadarlık

Bir kere de baska doktora gorun mutlaka. Yengem egri catla gayet guzel doğurdu . Baska doktordan gorus al oda derse tamam. Seninkisi keyfi degil sozumuz keyfi olana

günaydin guzeller anneler
istahsiz olan yemek yemeden duran warmi aranizda ben niye bu hamilelikte boyleyim kendime cok kiziyorum saat kac oldu daha agzima bisi koymadim ac karnina olan kan ilacimi ictim bekliyorum sanki onume kahwalti tabagi gelcek bebegin hareketlerini cok takmis durumdayim mutsuzm mutsuzummmmm

Kızlar size ACİL BİSEY SORACAGİM BEN MUAYENEDN CİKTİM 34+4 DUM NST YE GİRDİM.nst iyi çıktı bebeğin kalp atımı iyi benimde sancim yoK çıkmadı
Bu hafta temizlik yapıldı ya çok yoruldum kaşığından baskı ve ayak tabanlarında ağrı hissettim.bunun dışında dinlenir iyiyim.doktorum ciğer geliştirici iğne yazdı iki tane bunu Burdur dedi bende bişey gördüyse iz yaptırayım dedim.yok sen ağrım oldu dediğin üç n diyor.bn yaptırmadim kızlar sizce vurdurayimmi

Doktorun yaptır dediyse yaptır canım.benim de vajinamda ahri ve batma var ama normal dedi bana.oturup kendimi dinlediğimde hissediyorum bu ağrıları.haraket halinde olduğumda anlamıyorum.

Bir kere de baska doktora gorun mutlaka. Yengem egri catla gayet guzel doğurdu . Baska doktordan gorus al oda derse tamam. Seninkisi keyfi degil sozumuz keyfi olana

Neden bu kadar baski anlatsaniza birazbaskasinin dogum sekline bu kadar baski hakkini nasi goruyorsunuz kendinizde.o da derse tamam demek 'o doktor da tamam derse yapabilirsin izin veriyorum' demek.cok ilginc gercekten bu kadar ileri gitmeye gerek yok keyfi yapacak olanlara da sozunuz olamaz kimsenin haddine degil herkes kendi fikrini soyler ama karsidakini yargilamak yonlendirmeye calismak.ben gecen kendim sezaryen olucam su sebeplerden diye yazdim baska arkadas da kendi sebepleri vs yazdi burda bi suru arkadas etkilendiklerini soylediler.siz hepten keyfi sezaryen olana benm lafim diyorsunz laf soylemeye hakkiniz varms gbi.benm de kendimce sebeplerm var ki olmasa keyfi olsam bile kimseye karistirtmam aciklama bile yapmiyorm gunluk hayatimda kimseye

Doktorun yaptır dediyse yaptır canım.benim de vajinamda ahri ve batma var ama normal dedi bana.oturup kendimi dinlediğimde hissediyorum bu ağrıları.haraket halinde olduğumda anlamıyorum.
Tşkler cevap icin bende kendimi iyi hissettiğim için gerek duymadım o an bide iğneden çok korkuyorum( iğne fobim var isin açığı biraz tirstim
Bide dediğim gibi kendimi iyi hissediyorum ağrı sancı olmayınca gereksizmis gibi g ldi
Ama ablamla görüştüm biraz önce ablamda sancı hiç hissetmemis olmasına rağmen nstd sancı çıkmış fazlasıyla
Bence vurdur diyince iyice aklıma yattı
Önlem sonuçta zararı yok sanırım akşam alıp acilde vurdurayimmi eşimle
İğne yaptırmak bana çok zorrr

Aslında haftan iyi erken Doğum riski olanlarda yaptırılıyor o iğne eğer sancı açılma yoksa neden yaptırmak istedi anlamadım sonuçta erken Doğum olup olmadığını bilen doktor 34 den sonrası pek yapılmıyor yine de sen bilirsin

ben de bir süredir çok terliyorum incecik bi nevresim alıyorum o bile fazla geliyor asıl doğumdan sonra 10 numara terlicez

Tam olarak kaç+kaçta doğum yapmıştın ? Sütünün hemen gelmesi çok güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…