- 20 Ekim 2016
- 1.679
- 2.914
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.581
Kizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
Hayırlı olsun canım. En yakın zamanda kucağında olsun oglunKizlar hepinizden Allah razi olsun.geriye donup okudum biraz herkes yazmis iyi dileklerde bulunmus❤❤seviyorum hepinizi Rabbim saglikla kavustursun hepinjzj ins evlatlariniza amin..bizede dua edin oglusumla kavusalim bian once
Benimde 36+5te 2800idi. Doktor iyi dedi bana da az geldi amaMasaallahi var hem de.gayet iyi ben 37+0da gittim 3kilo dedi seninki ondeymis sanirim benimki geri degilse:)) toparlar en kisa zamanda cikar merak etme annesi
Benim de öyle olacak gibi canım. Planlı sezaryen diğer şekilde bayrama denk gelebilir doktorum Burda değil kim denk gelirse o girer doguma dedi .şansa bırakmak istemiyorum.Yok olmadı doktor hersey yolunda diyor şükür.
Planlı sezaryen olursa ben yaparım diyor diğer doğum şekillerine hastane de hangi doktor varsa o diyor.
Benim doktorum tüp bebek doktoru.
Gebelik rakibi herkesi yapmıyor.
İstediğini yapıyor.
Beni dw takip etmeye başlayınca yok demedim.
Adam profesor dedim. Ama nw olacak bakacak.
En son bebeğim maka t duruşu idi.
Eşim de planlı sezaryen yaptırabilirsiniz diyor.
Galiba öyle yaptıracam.
Gözün aydın canım, kavusmussunuz ne güzel,evlerine de gelmişler minikler. Asıl maraton şimdi başlıyor :)Şükürler olsun kizlarim evde 24 gun kuvozde kaldirlar evde ilk gün çok zordu beslenme problemi yaşadık uyuyamadılar yerlerini yadirgadilar inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için çok teşekkür ederim
Canım gayet iyi ilerde hatta.gününü dolduran bebekler de üç kilo civarı doğuyor bak benim 35+1de 2kilo 400 gram çıktı doktor zayıf dedi 2500 olması gerekiyormuş.seninki çok iyi maşallah. Hem doktor iki buçuk kiloyu geçtikten sonra risk büyük oranda kalkıyor dedi.senden çok daha erken doğum yapıp bebislerini alıp gidenler var sen de alacaksın biraz sabret sadece . Doktorum eskiden 35+0dan sonra doğan hiç bi bebek kuveze girmezdi şimdi 37 den sonrakiler girmiyor dedi.bence önlem amaçlı tutuyorlar senin bebisi.Kizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
Valla benim 35. Haftada 2600 dü.. Senin çok çok iyi canım.. Burada doğum yapan arkadaşlar içerisinde de en kilolusu galiba, maşallah.. Ama neden küvözde, tedbir amaçlı mı aldılar?Kizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
Valla benim 35. Haftada 2600 dü.. Senin çok çok iyi canım.. Burada doğum yapan arkadaşlar içerisinde de en kilolusu galiba, maşallah.. Ama neden küvözde, tedbir amaçlı mı aldılar?
Canım gayet iyi ilerde hatta.gününü dolduran bebekler de üç kilo civarı doğuyor bak benim 35+1de 2kilo 400 gram çıktı doktor zayıf dedi 2500 olması gerekiyormuş.seninki çok iyi maşallah. Hem doktor iki buçuk kiloyu geçtikten sonra risk büyük oranda kalkıyor dedi.senden çok daha erken doğum yapıp bebislerini alıp gidenler var sen de alacaksın biraz sabret sadece . Doktorum eskiden 35+0dan sonra doğan hiç bi bebek kuveze girmezdi şimdi 37 den sonrakiler girmiyor dedi.bence önlem amaçlı tutuyorlar senin bebisi.
kuzucum sen niye stres yapyosun kendini kilosu masallah gayet iyi haftasina gore hele super 40 hafta dogan cewremde 2.400 2.600 bebekler war masallah senin tostis kilosunu almis bi kac gune icini rahat tut kilo almaya baslasin hemen cikarcaklar. takip amacli bunlar sadce uzulme sen yeterKizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
tabiiki iy benimki 35de 2400 du seninki cok iymis masallah..Kizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
Hastanede olmak çok zor gerçekten ama gözetim altında tutulman da iyi bı yonden. İnşallah bı an önce çıkarsın canim,şeker düzene girdi mihastanenin 7. gününden herkese merhaba!
rehin alındım resmen burda. protein kaçağı çıktı ama tansiyonum en çok 12/8 çıktı. şeker desen diyet yemek veriyolar ama evle aynı çıkıyor.
günde 6 kez nstye bağlanıyorum. her biri rn az yarım saat sürüyor. Yıldım artık yıldımmmm
beni çıkarın diyorum yok, izin istiyorum ağda ve duş için yok, doğuramadım da...
Ztn ben çok bişey yapamıyorum hemen karnım sertleşiyor canımBen madur durumdayim kuzum kendim ettim kendim buldum diyo sunnetli cocuk gibi dolanyomiyi cokkk sukur saglikli sihatli warmissiniz ewinize buqun dinlen yarin azcik azcik baslarsin islerine yorma kendini yol yorgunusun.
Masallah cok cok iyi ben 37 haftaya girdm 3100 gr olmus 35.haftaya gore oldkca iyi. Icini ferah tut insallh guzel gunler sizi bekliyor olacakKizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?