2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydi bebegim cikarmi kuvezden bikac gune??

Masaallahi var hem de.gayet iyi ben 37+0da gittim 3kilo dedi seninki ondeymis sanirim benimki geri degilse:)) toparlar en kisa zamanda cikar merak etme annesi

Benim de öyle olacak gibi canım. Planlı sezaryen diğer şekilde bayrama denk gelebilir doktorum Burda değil kim denk gelirse o girer doguma dedi .şansa bırakmak istemiyorum.

Şükürler olsun kizlarim evde 24 gun kuvozde kaldirlar evde ilk gün çok zordu beslenme problemi yaşadık uyuyamadılar yerlerini yadirgadilar inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için çok teşekkür ederim
Gözün aydın canım, kavusmussunuz ne güzel,evlerine de gelmişler minikler. Asıl maraton şimdi başlıyor :)

Kizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydi bebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
Canım gayet iyi ilerde hatta.gününü dolduran bebekler de üç kilo civarı doğuyor bak benim 35+1de 2kilo 400 gram çıktı doktor zayıf dedi 2500 olması gerekiyormuş.seninki çok iyi maşallah. Hem doktor iki buçuk kiloyu geçtikten sonra risk büyük oranda kalkıyor dedi.senden çok daha erken doğum yapıp bebislerini alıp gidenler var sen de alacaksın biraz sabret sadece . Doktorum eskiden 35+0dan sonra doğan hiç bi bebek kuveze girmezdi şimdi 37 den sonrakiler girmiyor dedi.bence önlem amaçlı tutuyorlar senin bebisi.

Valla benim 35. Haftada 2600 dü.. Senin çok çok iyi canım.. Burada doğum yapan arkadaşlar içerisinde de en kilolusu galiba, maşallah.. Ama neden küvözde, tedbir amaçlı mı aldılar?

Agzin bal yesin cnim moral oldu solediklerin saolasin

kuzucum sen niye stres yapyosun kendini kilosu masallah gayet iyi haftasina gore hele super 40 hafta dogan cewremde 2.400 2.600 bebekler war masallah senin tostis kilosunu almis bi kac gune icini rahat tut kilo almaya baslasin hemen cikarcaklar. takip amacli bunlar sadce uzulme sen yeter

hastanenin 7. gününden herkese merhaba!
rehin alındım resmen burda. protein kaçağı çıktı ama tansiyonum en çok 12/8 çıktı. şeker desen diyet yemek veriyolar ama evle aynı çıkıyor.
günde 6 kez nstye bağlanıyorum. her biri rn az yarım saat sürüyor. Yıldım artık yıldımmmm
beni çıkarın diyorum yok, izin istiyorum ağda ve duş için yok, doğuramadım da...

Hastanede olmak çok zor gerçekten ama gözetim altında tutulman da iyi bı yonden. İnşallah bı an önce çıkarsın canim,şeker düzene girdi mi

Ben madur durumdayim kuzum kendim ettim kendim buldum diyo sunnetli cocuk gibi dolanyom iyi cokkk sukur saglikli sihatli warmissiniz ewinize buqun dinlen yarin azcik azcik baslarsin islerine yorma kendini yol yorgunusun.
Ztn ben çok bişey yapamıyorum hemen karnım sertleşiyor canım

lolita555 canım kilosu haftasına göre gayet güzel benimki su an 3500 ama sen benden baya gerisin. Gelişimi güzel. Zaten 2500 kilodan sonrası gayet iyi.. Senin kinin haftası erken diye kuvoze almışlardır. Bence çokta kalmaz bir iki güne çıkar .
Bu arada yazılanların dışında içir ve tarçın da süt yapıyor diye biliyorum gaz da yapmaz..
Tabi en önemlisi bol su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…