- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.561
Sağol canım bazıları uyumlu çıkmıyor diyor ondan sordum. Haftasına ggöre ilerdeymis senin bebis maşallah. Çabucak toparlar inşallah.bebeklerde ödem de oluyor onu veriyorlar diye biliyorum
Canım bana bepanten iyi geliyor normalde içeriğini bilmiyorum ama zararlı olacağını düşünmüyorum benim alıştığı için aşırı yanma yapmıyor yani hamilelikte kullanmadım sadece bi kere göğüs altım pişik olmuştu oraya sürmüştümkızlarrrr kuafore gittimmm yaniyorummm
ağdadan geldim kac zaman sonra ilk kez yaptirdim.
iftardan sonra aciliyomus ewin yanindaki bende dedim kizlar bir bir dogum haberi weryo agdami yaptirim diye gittim yaptirdim cekine sıkıla acımadi oyle fazla özel bölgeme bacagima koltuk altima yaptirdim. ewe qeldim suan sadece özel bölgem biber sürmüste yanar gibinapcam ben böyle krem falan da yok
yaptirirken öyle aman aman acimadi bitti ewe geldim yandi bildigin etim canim. simdi hala aciyo dokunamiyorum wallaFazla su değdirmemeye çalış ilk saatlerde benim normalde acımazdı ama hamilelikte çok acımaya başladı yaptırırken acısı içime çöküyor
tertemiz oldum icim rahat dedim yanmasi beni mahfetti kuzum ya aldirim bari bepanten napim hafta sonu ezane nerden bulcam nobetci bakalimCanım bana bepanten iyi geliyor normalde içeriğini bilmiyorum ama zararlı olacağını düşünmüyorum benim alıştığı için aşırı yanma yapmıyor yani hamilelikte kullanmadım sadece bi kere göğüs altım pişik olmuştu oraya sürmüştüm
Bende karından vuruyorum canım. İlkinden öyle alışkınım koldan denemedim...Hala daha karından iğne yapan varmı ? Ben bu doktora değil bıraktığıma sormuştum o sıkıntı değil demişti. Nst deki hemsire yadırgadı karnımdaki morlukları artık koldan dimi falan dedi. Ama ben en çok karından rahat ediyorum
Ben madur durumdayim kuzum kendim ettim kendim buldum diyo sunnetli cocuk gibi dolanyomÖdemli annelere kocaman bir günaydın 2 aylık İstanbul serüveninden sonra dün evimize geldik çok şükür ama bende iş yapacak hal Yok daha çocuğun kıyafetlerini bile yıkamadım bakalım bgn eşimle hepsini halletmeye çalışcaz evi tabiki toplayıp temizleyip gitmiştim ama eser kalmamış heryer toz içinde ayaklarım yere basınca acıyor sizde durumlar ne Kızlar
Merhaba arkadaşlar. Ben doğum yaptım. 36.hafta olduğumuz gün doğdu bebeğim. Erken doğum belirtisi yoktu. Birden suyum geldi. Normal doğum yaptım. Bebisim 3100 gram dogdu çok sukur durumu iyi. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun.
lolita555 hadi hayırlı haberlerle inşallah..
En son ütün kalmıştı, çantanı hazırlayabilmiş miydin? Ayy bu çocuklar ne aceleci çıktılar. .
Gunaydin kizlar. Yalanci sanci dedigimiz sey nasil oluyor? Nasil anlasilir? Sabah 7 gibiydi yatarken karnimin altlarinda agri hissettim sonra kasiklarimda ve belimde hissetmeye basladim. Ama adet agrisina cok benzemiyor sizlamaya benzer agrilar.. bebek hareketli, icerde hareket ettikce kasigima daha fazla agri vuruyor simdi yine olmaya basladi.
Yazacagim simdi doktoruma. Bi dusa falan girerim sonra yanina giderim gecmezse. Ya hani dk. tut deniyor ya, benim oyle hop diye baslayip hop diye gecmiyorki. Yarim saat 40 dk.dir devamli agriyor.Doktoruna ulas canim.onemli bu tur sizlamalar suni sancidada ayni sey oldu bana
Şükürler olsun kizlarim evde 24 gun kuvozde kaldirlar evde ilk gün çok zordu beslenme problemi yaşadık uyuyamadılar yerlerini yadirgadilar inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için çok teşekkür ederim
Hayırlı olsun Rabbim bebeginizi biran once kucaginiza almayi nasip eylesin benim ikinci bebeğim enfeksiyon riski ile 3 gün yogunbakimda kalmıştı inşallah sizinkide pazartesi çıkar bebeginize kavusursunuzKizlar hepinizden Allah razi olsun.geriye donup okudum biraz herkes yazmis iyi dileklerde bulunmus❤❤seviyorum hepinizi Rabbim saglikla kavustursun hepinjzj ins evlatlariniza amin..bizede dua edin oglusumla kavusalim bian once
Hayırlı olsun Rabbim bebeginizi biran once kucaginiza almayi nasip eylesin benim ikinci bebeğim enfeksiyon riski ile 3 gün yogunbakimda kalmıştı inşallah sizinkide pazartesi çıkar bebeginize kavusursunuz
Yazacagim simdi doktoruma. Bi dusa falan girerim sonra yanina giderim gecmezse. Ya hani dk. tut deniyor ya, benim oyle hop diye baslayip hop diye gecmiyorki. Yarim saat 40 dk.dir devamli agriyor.
Hayırlı olsun canım bebeğine kavustun. Neden kuveze aldılarKizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
Şükürler olsun kizlarim evde 24 gun kuvozde kaldirlar evde ilk gün çok zordu beslenme problemi yaşadık uyuyamadılar yerlerini yadirgadilar inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?