2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Canım bana bepanten iyi geliyor normalde içeriğini bilmiyorum ama zararlı olacağını düşünmüyorum benim alıştığı için aşırı yanma yapmıyor yani hamilelikte kullanmadım sadece bi kere göğüs altım pişik olmuştu oraya sürmüştüm

tertemiz oldum icim rahat dedim yanmasi beni mahfetti kuzum ya aldirim bari bepanten napim hafta sonu ezane nerden bulcam nobetci bakalim temiz olsak bi dert olmasakkk kocaman dert ne zor kadin olmak allahim

Bende karından vuruyorum canım. İlkinden öyle alışkınım koldan denemedim...

Ben madur durumdayim kuzum kendim ettim kendim buldum diyo sunnetli cocuk gibi dolanyom iyi cokkk sukur saglikli sihatli warmissiniz ewinize buqun dinlen yarin azcik azcik baslarsin islerine yorma kendini yol yorgunusun.

Ayni seyleri yasamisiz cnm resmen.bende normal asla yapmam diyordum kendimi sunu sanci cekerken buldum.ama kuzumun basi kanala giremedi bi turlu.sezeryana alindim enfeksiyon riskinden.bizim oglanda 3kilo dogdu tam.suan kuvezde

Gunaydin kizlar. Yalanci sanci dedigimiz sey nasil oluyor? Nasil anlasilir? Sabah 7 gibiydi yatarken karnimin altlarinda agri hissettim sonra kasiklarimda ve belimde hissetmeye basladim. Ama adet agrisina cok benzemiyor sizlamaya benzer agrilar.. bebek hareketli, icerde hareket ettikce kasigima daha fazla agri vuruyor simdi yine olmaya basladi.

Doktoruna ulas canim.onemli bu tur sizlamalar suni sancidada ayni sey oldu bana

Doktoruna ulas canim.onemli bu tur sizlamalar suni sancidada ayni sey oldu bana
Yazacagim simdi doktoruma. Bi dusa falan girerim sonra yanina giderim gecmezse. Ya hani dk. tut deniyor ya, benim oyle hop diye baslayip hop diye gecmiyorki. Yarim saat 40 dk.dir devamli agriyor.

kardia mu canm sen napıosun nasılsın minik kizcelerin nasıl iyi misiniz insaAllah
Şükürler olsun kizlarim evde 24 gun kuvozde kaldirlar evde ilk gün çok zordu beslenme problemi yaşadık uyuyamadılar yerlerini yadirgadilar inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için çok teşekkür ederim

Kizlar hepinizden Allah razi olsun.geriye donup okudum biraz herkes yazmis iyi dileklerde bulunmus❤❤seviyorum hepinizi Rabbim saglikla kavustursun hepinjzj ins evlatlariniza amin..bizede dua edin oglusumla kavusalim bian once
Hayırlı olsun Rabbim bebeginizi biran once kucaginiza almayi nasip eylesin benim ikinci bebeğim enfeksiyon riski ile 3 gün yogunbakimda kalmıştı inşallah sizinkide pazartesi çıkar bebeginize kavusursunuz

Şükürler olsun kizlarim evde 24 gun kuvozde kaldirlar evde ilk gün çok zordu beslenme problemi yaşadık uyuyamadılar yerlerini yadirgadilar inşallah daha iyi olacaklar sorduğun için çok teşekkür ederim

OyvmasaAllahc.
canm çok şükür çıkmışsınız alışırlar merak etme senden ayrı cihaza bağlı yaşadılar yadirgamalari
Çok normal tez vakitte düzeniniz oturur insaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…