- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.541
Ağdadan sonra özel bölge yanması Bendede oluyo canım ilk gün yanıyo ertesi gün geçiyokızlarrrr kuafore gittimmm yaniyorummm
ağdadan geldim kac zaman sonra ilk kez yaptirdim.
iftardan sonra aciliyomus ewin yanindaki bende dedim kizlar bir bir dogum haberi weryo agdami yaptirim diye gittim yaptirdim cekine sıkıla acımadi oyle fazla özel bölgeme bacagima koltuk altima yaptirdim. ewe qeldim suan sadece özel bölgem biber sürmüste yanar gibinapcam ben böyle krem falan da yok
dokunulmuycak derece yaniyo canim aynen insallah yarina gecer nasil uyuycam boyle bilmiyorum afedersiniz ama camasir bile giyemedim etek giydim sadeceAğdadan sonra özel bölge yanması Bendede oluyo canım ilk gün yanıyo ertesi gün geçiyo
Canım bebeğin kaç kilo ve kaç santim doğdu? Ultrasonla uyumlu mu çıktı
İyi yapmışsın canım hava alırsa yanmaso o kadar çabuk geçiyo krem gibi şeylerde süremediğimiz için kendi kendine geçmesini bekliyorum bende hep ama ertesi güne mutlaka geçiyordokunulmuycak derece yaniyo canim aynen insallah yarina gecer nasil uyuycam boyle bilmiyorum afedersiniz ama camasir bile giyemedim etek giydim sadece
insallah sabaha gecer canim yarinda banyo yaparim su surdum soguk dayanamadim sonra zarar olur diye biraktim hemen. ama agdadan korkuyodum hamilelikte hic agri aci olmuyomus sukurİyi yapmışsın canım hava alırsa yanmaso o kadar çabuk geçiyo krem gibi şeylerde süremediğimiz için kendi kendine geçmesini bekliyorum bende hep ama ertesi güne mutlaka geçiyor
Bulgur pilavı, yeşillik,mercimek, soğan bunlar süt yapar canim. Gaz olmaması için her yemeğine kimyon at mutlaka. Rezene de hem gaza hem süte iyi gelir. Bol su içmek lazım bı deKizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
hurma. kefir. meyve. hoşafKizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
Bol su iç canım rezene,kimyon,komposto,dereotu,bulgur pilavı, tahin pekmezKizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
Fazla su değdirmemeye çalış ilk saatlerde benim normalde acımazdı ama hamilelikte çok acımaya başladı yaptırırken acısı içime çöküyorinsallah sabaha gecer canim yarinda banyo yaparim su surdum soguk dayanamadim sonra zarar olur diye biraktim hemen. ama agdadan korkuyodum hamilelikte hic agri aci olmuyomus sukur
İlikli kemiği haşlayıp iç canım süt yapıyor dereotu bulgur Rezene ve bol suKizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
benim bildigim tahin helvasi ve bol cay yapiyor cnmKizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
Canim hurma ye. Bol su iç. Rezene cayida cok ise yariyor diye biliyorum.Kizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
Sağol canım bazıları uyumlu çıkmıyor diyor ondan sordum. Haftasına ggöre ilerdeymis senin bebis maşallah. Çabucak toparlar inşallah.bebeklerde ödem de oluyor onu veriyorlar diye biliyorumEvet cnm uyumlu cikti hemen hemen sukur.3kilo dedi doktorum bugun 2950 kuzucum 50 gram dustu sanirim oda sislikti.49 cm boyuda.
Yok olmadı doktor hersey yolunda diyor şükür.Doğum şeklin belli oldu mu acaba ?
Bende coraspirin içiyorum sordum dr nezaman bırakayım diye bir hafta kala dedi birde plesanta asada benim kanama riski var ameliyatta inşallah herşey yolunda gider dr prof yetenekli bi dr ama rabim hepimizi korusunBende ameliyathanenin önünde girmeden önce o kadar korkuyordum ve düşünceli isimli sürekli dua okuyordum Allah'ım sana sığınıyorum diye.ameliuathanede doktorum geldi elini tuttum bebeğim size emanet dedim orda narkozla uyumuşum.uyandim bebeğim doğmuştu
Bebeğim nasıl diye sordum ilk uyandığımda
Güzel yavrum pamuk şekerimodaya benden önce çıkmış bile fildir fildir:))
Babasıyla sakalasiyor
Ben iyice uyanıp sancıların biraz kesilince ağrı kesici den sonra
Hemen kızımı emzirdim kucağımda hep tuttum.sende o günleri hatırla ve cesaretli ol.ne yapalım bu bebek doğacak mecburen öyle yada böyle:))
Korkunun ecele faydası yok
Ama benide rahatsız eden şey şuben ilk gebelikte kan sulandırıcı iğne kullanmadımbu ikinci gebelikte kullanıyorum umarım kanama riski azdır bu ilk tecrübem olacak
Benimde bu hafta ayak bacak ödem sisti kalcamda mutis bir acı var yürüyemiyorum ben erkenden yaptım o işleri ağırlaşınca zor olur diye sende yavaş yavaş halledersin cnmÖdemli annelere kocaman bir günaydın 2 aylık İstanbul serüveninden sonra dün evimize geldik çok şükür ama bende iş yapacak hal Yok daha çocuğun kıyafetlerini bile yıkamadım bakalım bgn eşimle hepsini halletmeye çalışcaz evi tabiki toplayıp temizleyip gitmiştim ama eser kalmamış heryer toz içinde ayaklarım yere basınca acıyor sizde durumlar ne Kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?