2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
kızlarrrr kuafore gittimmm yaniyorummm
ağdadan geldim kac zaman sonra ilk kez yaptirdim.
iftardan sonra aciliyomus ewin yanindaki bende dedim kizlar bir bir dogum haberi weryo agdami yaptirim diye gittim yaptirdim cekine sıkıla acımadi oyle fazla özel bölgeme bacagima koltuk altima yaptirdim. ewe qeldim suan sadece özel bölgem biber sürmüste yanar gibi napcam ben böyle krem falan da yok

Ağdadan sonra özel bölge yanması Bendede oluyo canım ilk gün yanıyo ertesi gün geçiyo

dokunulmuycak derece yaniyo canim aynen insallah yarina gecer nasil uyuycam boyle bilmiyorum afedersiniz ama camasir bile giyemedim etek giydim sadece
İyi yapmışsın canım hava alırsa yanmaso o kadar çabuk geçiyo krem gibi şeylerde süremediğimiz için kendi kendine geçmesini bekliyorum bende hep ama ertesi güne mutlaka geçiyor

İyi yapmışsın canım hava alırsa yanmaso o kadar çabuk geçiyo krem gibi şeylerde süremediğimiz için kendi kendine geçmesini bekliyorum bende hep ama ertesi güne mutlaka geçiyor
insallah sabaha gecer canim yarinda banyo yaparim su surdum soguk dayanamadim sonra zarar olur diye biraktim hemen. ama agdadan korkuyodum hamilelikte hic agri aci olmuyomus sukur

insallah sabaha gecer canim yarinda banyo yaparim su surdum soguk dayanamadim sonra zarar olur diye biraktim hemen. ama agdadan korkuyodum hamilelikte hic agri aci olmuyomus sukur
Fazla su değdirmemeye çalış ilk saatlerde benim normalde acımazdı ama hamilelikte çok acımaya başladı yaptırırken acısı içime çöküyor

Evet cnm uyumlu cikti hemen hemen sukur.3kilo dedi doktorum bugun 2950 kuzucum 50 gram dustu sanirim oda sislikti.49 cm boyuda.
Sağol canım bazıları uyumlu çıkmıyor diyor ondan sordum. Haftasına ggöre ilerdeymis senin bebis maşallah. Çabucak toparlar inşallah.bebeklerde ödem de oluyor onu veriyorlar diye biliyorum

Doğum şeklin belli oldu mu acaba ?
Yok olmadı doktor hersey yolunda diyor şükür.
Planlı sezaryen olursa ben yaparım diyor diğer doğum şekillerine hastane de hangi doktor varsa o diyor.
Benim doktorum tüp bebek doktoru.
Gebelik rakibi herkesi yapmıyor.
İstediğini yapıyor.
Beni dw takip etmeye başlayınca yok demedim.
Adam profesor dedim. Ama nw olacak bakacak.
En son bebeğim maka t duruşu idi.
Eşim de planlı sezaryen yaptırabilirsiniz diyor.
Galiba öyle yaptıracam.

Ödemli annelere kocaman bir günaydın 2 aylık İstanbul serüveninden sonra dün evimize geldik çok şükür ama bende iş yapacak hal Yok daha çocuğun kıyafetlerini bile yıkamadım bakalım bgn eşimle hepsini halletmeye çalışcaz evi tabiki toplayıp temizleyip gitmiştim ama eser kalmamış heryer toz içinde ayaklarım yere basınca acıyor sizde durumlar ne Kızlar

Bende coraspirin içiyorum sordum dr nezaman bırakayım diye bir hafta kala dedi birde plesanta asada benim kanama riski var ameliyatta inşallah herşey yolunda gider dr prof yetenekli bi dr ama rabim hepimizi korusun

Benimde bu hafta ayak bacak ödem sisti kalcamda mutis bir acı var yürüyemiyorum ben erkenden yaptım o işleri ağırlaşınca zor olur diye sende yavaş yavaş halledersin cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…