- 29 Eylül 2015
- 5.225
- 6.630
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.621
Kasılma oluyor canim. Kasilmalarin baslamis. Duzenli ya da duzensiz olup olmadigini takip et. Benimki 33. Haftada basladi. Hatta o zamandan doktorum erken dogum riski var demisti. Suan normaliz ama. Takip et 10 dakkada bir 5 dakkada bir vs olursa gercek kasilmalar oluyo. Ama benimki henuz duzenli degil gun icinde cok oluyor ama belli araliklarda degilKızlar bebeğin kendini sertlestirip bir yerde toplanması ne oluyor karnımın şekli yamuk yumuk oldu :/
Ya bu bende de oluyor uzun zamandir. Ama bebek zannediyorum cunku orda hareket ediyor. Yani sertlik oluyor sanki kendini geriyor gibi ve hareket ediyor. Ozellikle sag kaburgamin altina dogru yapiyor surekli.Kasılma oluyor canim. Kasilmalarin baslamis. Duzenli ya da duzensiz olup olmadigini takip et. Benimki 33. Haftada basladi. Hatta o zamandan doktorum erken dogum riski var demisti. Suan normaliz ama. Takip et 10 dakkada bir 5 dakkada bir vs olursa gercek kasilmalar oluyo. Ama benimki henuz duzenli degil gun icinde cok oluyor ama belli araliklarda degil
Canim bir yere toplandiginda bende kaskati kesiliyor tas gibi oluyor hareket olmuyor o an. Kasilma gectikten sonra hareket ederse ediyorYa bu bende de oluyor uzun zamandir. Ama bebek zannediyorum cunku orda hareket ediyor. Yani sertlik oluyor sanki kendini geriyor gibi ve hareket ediyor. Ozellikle sag kaburgamin altina dogru yapiyor surekli.
Aynen bi sure sonra hareket ediyor evet. Yani o aslinda bebek degil de kasilma mi oluyor? Ben hic anlayamiyorum.Canim bir yere toplandiginda bende kaskati kesiliyor tas gibi oluyor hareket olmuyor o an. Kasilma gectikten sonra hareket ederse ediyor
Aynen bi sure sonra hareket ediyor evet. Yani o aslinda bebek degil de kasilma mi oluyor? Ben hic anlayamiyorum.
Bugun bende tarif ettigin agrilar sebebiyle gittim nst.de sancilarim cikmadi ama acilma falan da bakmadilar. Nst.de sanci cikmadigi halde dogum baslayabilr mi ? Hayirli olsun canim Allah bagislasin evladini. Kuvoze falan alindi mi peki?Merhaba kızlar nasilsiniz sizde ne var ne yok biz doğduk ayın 15.de iki gün hafif hafif adet sancisiyla doğum başlamış hiç bir şeyi ihmal etmeyin benim kuzum 35 haftalık 2900 gram doğdu sarilik olduk yarın kontrolümuz var spinal sezeryan oldum hafif baş ağrısı ve bel ağrısı cekiyorum
Merhaba kızlar nasilsiniz sizde ne var ne yok biz doğduk ayın 15.de iki gün hafif hafif adet sancisiyla doğum başlamış hiç bir şeyi ihmal etmeyin benim kuzum 35 haftalık 2900 gram doğdu sarilik olduk yarın kontrolümuz var spinal sezeryan oldum hafif baş ağrısı ve bel ağrısı cekiyorum
Ben de bilmiyorum ama hatta bir kere karnim doktorumun gozu onunde oyle oldu o da dedi kasilma oldugunu :) duzene girerse gel mutlaka dedi.Aynen bi sure sonra hareket ediyor evet. Yani o aslinda bebek degil de kasilma mi oluyor? Ben hic anlayamiyorum.
AyyKasılma oluyor canim. Kasilmalarin baslamis. Duzenli ya da duzensiz olup olmadigini takip et. Benimki 33. Haftada basladi. Hatta o zamandan doktorum erken dogum riski var demisti. Suan normaliz ama. Takip et 10 dakkada bir 5 dakkada bir vs olursa gercek kasilmalar oluyo. Ama benimki henuz duzenli degil gun icinde cok oluyor ama belli araliklarda degil
Rabbim hepinize kolaylıklar versin canım. Benim bebiş doğum kanalına girmişti 2 cm acılmam vardı. Bebeğin başı baskı yapar hemen açılır dediler. Başta açılmadı suni sancidan sonra açılma artmaya başladı.Iste o ara dayanamadim istedim epidurali :)
Aynen bu yazdiklarini yasiyorum ben de aynisi canim. Birebir tarif etmissin :)Ben cok net ayirt ediyorum.karnimin sadece bi yerine baskiyla sertlik oluyorsa bebisim bastiriyor oraya hareket de ediyor zaten sisiriyor orayi poposuyla.ama kasilmada nefesim kesinlikle kesiliyor ve karnimin herrr yeri kaskati kesiliyor her yeri semsert sadece bi yeri degil.ve bebegim hareket etmiyor o an.bazen sadece nefesim kesildigi icin fark ediyorum bakiyorum karnima hakikaten karnimin her yeri sertlesmis kasilmam var
Adet sancisi da eger eger bebegin hareketleriyle birlikte varsa umursamiyorum.tek basina varsa o zaman sancim var diyorum
Hayırlı olsun canim . Kahve içmedim mi ameliyat sonrasi ?Çok erken geliyorlar bu bebisler ya her gün biri doğum yapıyorMerhaba kızlar nasilsiniz sizde ne var ne yok biz doğduk ayın 15.de iki gün hafif hafif adet sancisiyla doğum başlamış hiç bir şeyi ihmal etmeyin benim kuzum 35 haftalık 2900 gram doğdu sarilik olduk yarın kontrolümuz var spinal sezeryan oldum hafif baş ağrısı ve bel ağrısı cekiyorum
Kac haftaliksin canim? Korkma duzensiz olduktan sonra sikinti yok. Rahim kendini doguma hazirliyordur bu sekilde. Duzneli olursa mutlaka doktoruna bildir. Icin rahat etmiyorsa simdi de danisabilirsin doktoruna canimAyyçok uzun sürdü korktum ya . Demek ki kasilmaymis inşallah kilosunu toparlamadan doğmaz ya .
35+3um canım.takip edeyim o zaman şu anda bebek hareket ediyorKac haftaliksin canim? Korkma duzensiz olduktan sonra sikinti yok. Rahim kendini doguma hazirliyordur bu sekilde. Duzneli olursa mutlaka doktoruna bildir. Icin rahat etmiyorsa simdi de danisabilirsin doktoruna canim
Ben o şekilde geçiyorum sınavlardan. İlk dönemden hiç kaldığım ders yok.O da yetmiyor ki 2. 3 tane çıkıyor
Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallahMerhaba kızlar nasilsiniz sizde ne var ne yok biz doğduk ayın 15.de iki gün hafif hafif adet sancisiyla doğum başlamış hiç bir şeyi ihmal etmeyin benim kuzum 35 haftalık 2900 gram doğdu sarilik olduk yarın kontrolümuz var spinal sezeryan oldum hafif baş ağrısı ve bel ağrısı cekiyorum
aha kasılma!Kızlar bebeğin kendini sertlestirip bir yerde toplanması ne oluyor karnımın şekli yamuk yumuk oldu :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?