2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar bebeğin kendini sertlestirip bir yerde toplanması ne oluyor karnımın şekli yamuk yumuk oldu :/
Kasılma oluyor canim. Kasilmalarin baslamis. Duzenli ya da duzensiz olup olmadigini takip et. Benimki 33. Haftada basladi. Hatta o zamandan doktorum erken dogum riski var demisti. Suan normaliz ama. Takip et 10 dakkada bir 5 dakkada bir vs olursa gercek kasilmalar oluyo. Ama benimki henuz duzenli degil gun icinde cok oluyor ama belli araliklarda degil

Ya bu bende de oluyor uzun zamandir. Ama bebek zannediyorum cunku orda hareket ediyor. Yani sertlik oluyor sanki kendini geriyor gibi ve hareket ediyor. Ozellikle sag kaburgamin altina dogru yapiyor surekli.

Ya bu bende de oluyor uzun zamandir. Ama bebek zannediyorum cunku orda hareket ediyor. Yani sertlik oluyor sanki kendini geriyor gibi ve hareket ediyor. Ozellikle sag kaburgamin altina dogru yapiyor surekli.
Canim bir yere toplandiginda bende kaskati kesiliyor tas gibi oluyor hareket olmuyor o an. Kasilma gectikten sonra hareket ederse ediyor

Bu sabah kasik ve bel agrilarimdan sebep doktorumla iletisime gectim gidio nst cektirdim. Ilk baslarda keskin bir agri sizlama seklindeydi, sonradan adet agrisina benzemeye basladi. Ultrasonda da bakildi bebisim 2600 gr. Son 1 haftada sadece 100 gr. almis az degil mi kizlar? Nst.de de kucuk sancilar cikti en yuksegi 20lerde.. Doktorum onemsemedi. Ama bu agrinin sebebi neydi pek anlayamadim ben.

Aynen bi sure sonra hareket ediyor evet. Yani o aslinda bebek degil de kasilma mi oluyor? Ben hic anlayamiyorum.

Ben cok net ayirt ediyorum.karnimin sadece bi yerine baskiyla sertlik oluyorsa bebisim bastiriyor oraya hareket de ediyor zaten sisiriyor orayi poposuyla.ama kasilmada nefesim kesinlikle kesiliyor ve karnimin herrr yeri kaskati kesiliyor her yeri semsert sadece bi yeri degil.ve bebegim hareket etmiyor o an.bazen sadece nefesim kesildigi icin fark ediyorum bakiyorum karnima hakikaten karnimin her yeri sertlesmis kasilmam var
Adet sancisi da eger eger bebegin hareketleriyle birlikte varsa umursamiyorum.tek basina varsa o zaman sancim var diyorum

Bugun bende tarif ettigin agrilar sebebiyle gittim nst.de sancilarim cikmadi ama acilma falan da bakmadilar. Nst.de sanci cikmadigi halde dogum baslayabilr mi ? Hayirli olsun canim Allah bagislasin evladini. Kuvoze falan alindi mi peki?

Masaallah canim gozun aydin gecmis olsun kavustun yavruna.agrilarin da en kisa zamanda gecer insaallah
Haziran annelerii daha mayisin ortalarinda sayiliriz on dogum dogum oldu bile hazirana kimse kalmicak bu gidisle

Ayy çok uzun sürdü korktum ya . Demek ki kasilmaymis inşallah kilosunu toparlamadan doğmaz ya .

Anladım canm ok şükür ki atlattın bu durumu. Rabbim bi ömür ayırmasın sizi insaAlalh .

B3mim de minnoş aşırı baskı yapıyor kafasıyla aniden vuruyor markettin ortasında kaç kere içerden kafa yedim çıkmaya mı çalışıyo napio anlamıyorum ki

Bu vurmalar açılma yapar mı

A
Aynen bu yazdiklarini yasiyorum ben de aynisi canim. Birebir tarif etmissin :) ucurtma_avcisi

Hayırlı olsun canim . Kahve içmedim mi ameliyat sonrasi ?Çok erken geliyorlar bu bebisler ya her gün biri doğum yapıyor

Ayy çok uzun sürdü korktum ya . Demek ki kasilmaymis inşallah kilosunu toparlamadan doğmaz ya .
Kac haftaliksin canim? Korkma duzensiz olduktan sonra sikinti yok. Rahim kendini doguma hazirliyordur bu sekilde. Duzneli olursa mutlaka doktoruna bildir. Icin rahat etmiyorsa simdi de danisabilirsin doktoruna canim

Kac haftaliksin canim? Korkma duzensiz olduktan sonra sikinti yok. Rahim kendini doguma hazirliyordur bu sekilde. Duzneli olursa mutlaka doktoruna bildir. Icin rahat etmiyorsa simdi de danisabilirsin doktoruna canim
35+3um canım.takip edeyim o zaman şu anda bebek hareket ediyor

Gözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallah Valla erken doğumları okuyunca ben de her gün bugün gelir mi acaba diyorum ağrılar için Nescafe öneriyorlar, kafein iyi geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…