- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.601
açlığım iyi ama tokluğum 170-210 arası gidiyor. diyetisyen bebeğin gelişimi için yemen gerekenleri veriyorum, doktor insülini arttırsın diyor; doktor da ekmek yeme pilav yeme diyor.Hastanede olmak çok zor gerçekten ama gözetim altında tutulman da iyi bı yonden. İnşallah bı an önce çıkarsın canim,şeker düzene girdi mi
1 hafta oldu mu yaa? Araştırma Hastanesinde misin?hastanenin 7. gününden herkese merhaba!
rehin alındım resmen burda. protein kaçağı çıktı ama tansiyonum en çok 12/8 çıktı. şeker desen diyet yemek veriyolar ama evle aynı çıkıyor.
günde 6 kez nstye bağlanıyorum. her biri rn az yarım saat sürüyor. Yıldım artık yıldımmmm
beni çıkarın diyorum yok, izin istiyorum ağda ve duş için yok, doğuramadım da...
Ekmek tam buğday ekmeği,pilav kepekli bulgur pilavı yesen de mi yükseliyor. Ah şu şeker başımıza bela oldu, az kaldı bı atlatsaydik. Ben beyaz ekmek hiç yemiyorum ,pirinç pilavı da yemiyorum.açlığım iyi ama tokluğum 170-210 arası gidiyor. diyetisyen bebeğin gelişimi için yemen gerekenleri veriyorum, doktor insülini arttırsın diyor; doktor da ekmek yeme pilav yeme diyor.
evet canım pazartesi yatırıldım. yarın sabah ultrasonla da bakılır sanırım. görseydim kilo aldığını bebeğimin...1 hafta oldu mu yaa? Araştırma Hastanesinde misin?
Allah yardımcın olsun canım.. Sağlıklı olunda, gerisi mühim değil..
Hayır ya çalışmıyorum
zaten diyet yemeğinde beyaz ekmek ve pirinç pilavı yok ki! bulgur pilavı ve kepekli ekmek veriyolar . onu da yemeyecekmişim. azzz kaldı azzzz. çok az. ya sabır diyelim yeniden :))Ekmek tam buğday ekmeği,pilav kepekli bulgur pilavı yesen de mi yükseliyor. Ah şu şeker başımıza bela oldu, az kaldı bı atlatsaydik. Ben beyaz ekmek hiç yemiyorum ,pirinç pilavı da yemiyorum.
Ben humana stell tea aldım ilk bebegimde çok faydasını görmüştüm bide promaltı çok ovduler onu aldim bakalım deniycem bendeKizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
Canım kağıt imzalayıp gönderiyorlar ya bazen öyle de yapılmıyor mu :/ sabret az kaldıhastanenin 7. gününden herkese merhaba!
rehin alındım resmen burda. protein kaçağı çıktı ama tansiyonum en çok 12/8 çıktı. şeker desen diyet yemek veriyolar ama evle aynı çıkıyor.
günde 6 kez nstye bağlanıyorum. her biri rn az yarım saat sürüyor. Yıldım artık yıldımmmm
beni çıkarın diyorum yok, izin istiyorum ağda ve duş için yok, doğuramadım da...
Çıkmış sorulara çalışsana. En kestirme yol oHayır ya çalışmıyorumNasıl yapsam bilemedim sesli olarak internetten mi dinlesem kitaptan falan hic calisamicam
esra valla kuaför için ben imza atıp gideyim dedim ona bile izin vermedi doktorum .Canım kağıt imzalayıp gönderiyorlar ya bazen öyle de yapılmıyor mu :/ sabret az kaldı
EVET canım da ne yaparsın başa gelen çekilir . Ben de eşime diyorum biseyler yapalım bi daha zor görürsün bu günleri diye o da ramazan diye çok uykusu geliyor :) pek çıkacak gibi değil . Mersin de misin ? Doğum şeklin belli oldu mu ?esra valla kuaför için ben imza atıp gideyim dedim ona bile izin vermedi doktorum .
nstleri inturn doktorlar çekiyorlar. onlarla sohbet ettiğimde benimle ilgilenen doktorun çok pimpirikli detaycı bir hoca olduğunu, onları da çok zorladığını söylediler. benim şansım işte... yani bir yandan iyi birşey ama hastane çantamı annemle halam hazırladı ama bir kontrol etmek isterdim, eşimle son kez başbaşa bir yerlerde oturmak sahile gitmek isterdim. çocuksuz son günler malum.
Allah bağışlasın canım. Doğum olayı tam bilinmezlik içerisinde ne zaman ne olacak insan hic bilmiyor.Sen de elinden geleni yapmissin canim.Kuvezde kalmasini dert etme bizimkini hemen cikarttilar ama erken dogdugu icin bakmak cok zor.En azindan Guclenip gelir senin yavrucak.Insallah tez zamanda kavusursun oglusuna.Ayni seyleri yasamisiz cnm resmen.bende normal asla yapmam diyordum kendimi sunu sanci cekerken buldum.ama kuzumun basi kanala giremedibi turlu.sezeryana alindim enfeksiyon riskinden.bizim oglanda 3kilo dogdu tam.suan kuvezde
Sagol canim amin. Tam 36+0 olunca doğdu bebiş.Çok geçmiş olsun Allah analı babalı büyütsün Canım kaç haftalıktın sen tam olarak
Aslında istedim de vermediler canım suni sancidan sonra açılma artınca vaktini kaçırmış oldum.Daha önceden düşünmeme sebebim de çevremden duyduğum kadariyla cok bel ağrısı yapiyormus.Merhaba, hayırlı olsun öncelikle. Neden epidural tercih etmediniz?
valla eşin de haklı. bu mevsimde ramazan ayrı bi zor. ama çok arayacaz bu zamanları bu da bir gerçekEVET canım da ne yaparsın başa gelen çekilir . Ben de eşime diyorum biseyler yapalım bi daha zor görürsün bu günleri diye o da ramazan diye çok uykusu geliyor :) pek çıkacak gibi değil . Mersin de misin ? Doğum şeklin belli oldu mu ?
Çok üzerinde düşünme canım ben de hep erken doğumu okudum okudum başıma geldi. Rahat olup hiç stres yapma bir de muhakkak yanınızda sevdiğiniz insanlar olsun doğumda. Sizi sıkıntıya sokacak ya da çok konuşan insanları sakın doğuma götürmeyin :)Ayy, valla yaşıyorum sanki senin anlatmanla.. Çok şükür ki atlattın canım, inşallah iyileşme sürecin kısa sürer..
Rabbim hepinize kolaylıklar versin canım. Benim bebiş doğum kanalına girmişti 2 cm acılmam vardı. Bebeğin başı baskı yapar hemen açılır dediler. Başta açılmadı suni sancidan sonra açılma artmaya başladı.Iste o ara dayanamadim istedim epidurali :)Canm ne kadar ilerideydi bebeğin . Epidurali düşünmüyorum aslında ağrı esigom yüksek biraz idame edebiliyorum yani tabi ne olur doğumda bilmem adet sancısının biraz saha fazlası olur galiba gerçi kişiden kişiye de değişir o da .
Ne bileyim ben Normalce doğurmak istiorum bisey olmadan Allahın izniyle Rabbim herkese kolay doğumlar versin inşaAllah
Bize de dua etmeyi unutma.
Çıkmış sorulara çalışsana. En kestirme yol o
Onu da mı yemeyecekmisiz,yok artikzaten diyet yemeğinde beyaz ekmek ve pirinç pilavı yok ki! bulgur pilavı ve kepekli ekmek veriyolar . onu da yemeyecekmişim. azzz kaldı azzzz. çok az. ya sabır diyelim yeniden :))
Haberdar et beni de canim . Inşallah güzel haberler verirsinvalla eşin de haklı. bu mevsimde ramazan ayrı bi zor. ama çok arayacaz bu zamanları bu da bir gerçek
evet mersine geldim geldiğimin 3. günü esir düştüm :)) canım bugün gene 24 saat idrar toplama işlemi yapıyorum. yarın teste gidecek. eğer protein kaçağı düşmemişse ve yltrasonda da beğin gelişiminde artış olmamışsa zateb acil sezeryana alacak beni. ama durum iyiye giderse o zaman normal doğumu bekletir sanıeım. onu konuşmadık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?