- 14 Mart 2015
- 7.525
- 5.469
- 198
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.641
Allah bağışlasın canım. Doğum olayı tam bilinmezlik içerisinde ne zaman ne olacak insan hic bilmiyor.Sen de elinden geleni yapmissin canim.Kuvezde kalmasini dert etme bizimkini hemen cikarttilar ama erken dogdugu icin bakmak cok zor.En azindan Guclenip gelir senin yavrucak.Insallah tez zamanda kavusursun oglusuna.
Evet canım kahve hem hastanede hem evde çok iyi geliyor ama bugün biraz etkisiz kaldı gibidirGözün aydın ,Allah analı babalı büyütsün inşallahValla erken doğumları okuyunca ben de her gün bugün gelir mi acaba diyorum ağrılar için Nescafe öneriyorlar, kafein iyi geliyormuş
Ben humana stell tea aldım ilk bebegimde çok faydasını görmüştüm bide promaltı çok ovduler onu aldim bakalım deniycem bende
lolita555 canım kilosu haftasına göre gayet güzel benimki su an 3500 ama sen benden baya gerisin. Gelişimi güzel. Zaten 2500 kilodan sonrası gayet iyi.. Senin kinin haftası erken diye kuvoze almışlardır. Bence çokta kalmaz bir iki güne çıkar .
Bu arada yazılanların dışında içir ve tarçın da süt yapıyor diye biliyorum gaz da yapmaz..
Tabi en önemlisi bol su
lolita555 2950 kg doğan bebegı neden kuveze aldılar canım ?
Tamam canim belki senin de yalanci kasilmalarin başlamıştır buyuk ihtimalle. Sen takipte ol ve gittiginde zaten doktoruna da danisirsin35+3um canım.takip edeyim o zaman şu anda bebek hareket ediyor
Alkolsüz malt içecek e-bebekte vardı. Humana still ile promalt önereni cok okudum bende. Humana still tea aldım. Hastane çantama da 1 tane koyacağımSolunumu hizliymis cnm.oksijen veriolar
Eğer doğum kanalına girmişse açılma yapar canım zaten o da ya kanamayla ya da Nst de sanciyla ortaya cikar .Anladım canm ok şükür ki atlattın bu durumu. Rabbim bi ömür ayırmasın sizi insaAlalh .
B3mim de minnoş aşırı baskı yapıyor kafasıyla aniden vuruyor markettin ortasında kaç kere içerden kafa yedim çıkmaya mı çalışıyo napio anlamıyorum ki
Bu vurmalar açılma yapar mı
İnşallah hemen duzelır canım üzülme Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın sımdı nasıl durumuSolunumu hizliymis cnm.oksijen veriolar
Aynen ben de humana still tea aldim ❤Alkolsüz malt içecek e-bebekte vardı. Humana still ile promalt önereni cok okudum bende. Humana still tea aldım. Hastane çantama da 1 tane koyacağım
Benim 2 gun sonra 35 olacak tam. Ben de cok korkuyorum. Bu ayı bir cikarsak Hazirandan sonra bu kadar gerilmem ama her an bisey olacak diye ödüm kopuyor. Doktorum da ayni seyi soyluyor, bu ayi cikarirsak korkma diyor insallah dayaniriz zamanlica aliriz kucaklarimiza.Erken doğum yapanlari okuyunca panik ve heyecan yapıyorum.xra221 kasılma bende de var ama düzenli değil, karnım tas kesiliyor bir anda sonra geçiyor arkasından bebek genelde hareket ediyor. Bugün tam 34 olduk. 3 hafta daha dayanabilsem en azından çok küçük daha cok korkuyorum. Bir yandanda kendimi suçluyorum. Acaba işi bırakıp iznemi ayrılmalıyım karar veremiyorum
ben hiç anlamamıştım bile iğneyi vurur vurmaz hemen uyuştum 15 dak içinde her şey olup bitmişti bile :)Sagolun kizlar rahatlattiginiz icinben de dogdugu anı gormeyi cok istiyordum neyseki hastanem de oyle yapiyormus.igneyi vururken refleks olarak kipirdar miyim diye korkuyorum kipirdamamak lazm sanirim sizin caniniz cok acimis miydi
Saol cnm Allah razi olsun.cidden aynimi gunlerimiz?kuvezde kalmismiydi senin bebegin?kaldiysa kacgun kaldi nicin kalmisti?
Kızlar bebeğin kendini sertlestirip bir yerde toplanması ne oluyor karnımın şekli yamuk yumuk oldu :/
hastanenin 7. gününden herkese merhaba!
rehin alındım resmen burda. protein kaçağı çıktı ama tansiyonum en çok 12/8 çıktı. şeker desen diyet yemek veriyolar ama evle aynı çıkıyor.
günde 6 kez nstye bağlanıyorum. her biri rn az yarım saat sürüyor. Yıldım artık yıldımmmm
beni çıkarın diyorum yok, izin istiyorum ağda ve duş için yok, doğuramadım da...
Kizlar 35+3e gore 3kilo iyimi sizce yaa 50gramda vermis sanirim dun 2950ydibebegim cikarmi kuvezden bikac gune??
kızlarrrr kuafore gittimmm yaniyorummm
ağdadan geldim kac zaman sonra ilk kez yaptirdim.
iftardan sonra aciliyomus ewin yanindaki bende dedim kizlar bir bir dogum haberi weryo agdami yaptirim diye gittim yaptirdim cekine sıkıla acımadi oyle fazla özel bölgeme bacagima koltuk altima yaptirdim. ewe qeldim suan sadece özel bölgem biber sürmüste yanar gibinapcam ben böyle krem falan da yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?