2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Saol cnm senin yavrunuda Allah bagislasin.insallah kavusuruz dedigin gbi saolasin

Ins 2gune cikar cnm hic iyi degilim gozumde yas kalmadi

Erken doğum yapanlari okuyunca panik ve heyecan yapıyorum. xra221 kasılma bende de var ama düzenli değil, karnım tas kesiliyor bir anda sonra geçiyor arkasından bebek genelde hareket ediyor. Bugün tam 34 olduk. 3 hafta daha dayanabilsem en azından çok küçük daha cok korkuyorum. Bir yandanda kendimi suçluyorum. Acaba işi bırakıp iznemi ayrılmalıyım karar veremiyorum

Eğer doğum kanalına girmişse açılma yapar canım zaten o da ya kanamayla ya da Nst de sanciyla ortaya cikar .

Benim 2 gun sonra 35 olacak tam. Ben de cok korkuyorum. Bu ayı bir cikarsak Hazirandan sonra bu kadar gerilmem ama her an bisey olacak diye ödüm kopuyor. Doktorum da ayni seyi soyluyor, bu ayi cikarirsak korkma diyor insallah dayaniriz zamanlica aliriz kucaklarimiza.

Sagolun kizlar rahatlattiginiz icinben de dogdugu anı gormeyi cok istiyordum neyseki hastanem de oyle yapiyormus.igneyi vururken refleks olarak kipirdar miyim diye korkuyorum kipirdamamak lazm sanirim sizin caniniz cok acimis miydi
ben hiç anlamamıştım bile iğneyi vurur vurmaz hemen uyuştum 15 dak içinde her şey olup bitmişti bile :)

geçmiş olsun ne için bekletiyorlar seni? doğum mu bekleniyor anlayamadım

bebek yağından sür canım beni o rahatlatmıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…