- 16 Kasım 2011
- 2.035
- 3.431
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.661
Kizlar süt yapici yiyecek icecek gidalar neler soleyin bana..
Hamilelik sürecinde göğsünden süt gelen varmı benim sağ göğsümden şimdi yine süt geldi geçen ayda sol göğsümden gelmişti bu ikinci oldu ve süt gelen göğsüm taş gibi oluyor ve sıcaklığı artmaya başlıyor böyle başına gelen varmı acaba
İnşallah göreceksin canım.. İnşallah eşinle istediğin gezmeyi de yaparsın..evet canım pazartesi yatırıldım. yarın sabah ultrasonla da bakılır sanırım. görseydim kilo aldığını bebeğimin...
İşte benim bir sorunum da bu.. Eşim yok.. Anneminde evde baktığı 4 erkek var.. Biri lise sınavına girecek 2 haziranda.. Üstelik ramazan.. Bu yüzden kayınvalideme dedik gel diye, o da kp ve görümcem ile geldi.. Kp de hastaneye gelir, tek stresim o şuan.. Rabbim eşimin doğumda yanımda olmasını nasip etsin inşallah.. O olsa, başka kimseyi istemem zaten..Çok üzerinde düşünme canım ben de hep erken doğumu okudum okudum başıma geldi. Rahat olup hiç stres yapma bir de muhakkak yanınızda sevdiğiniz insanlar olsun doğumda. Sizi sıkıntıya sokacak ya da çok konuşan insanları sakın doğuma götürmeyin :)
Hiç korkma canım.. Sen ilk defa mı yaşıyorsun? Ben 16. Haftadan beri yaşıyorum.. Hatta ne güzel toplanıyor diyordum meğer kasılma imiş.. Hele şu sıra Gün içerisinde kaç kez kasılıyor sayamıyorum.. Kasıldığı an ağrım oluyor.. Ama çok şükür bu haftalara kadar geldim.. Zaten son ayda doğuma hazırlık için bu yalancı kasılmaların olması çok normalmiş, biliyorsun.. İnşallah vaktinde gelir yavrularımız ..Ayyçok uzun sürdü korktum ya . Demek ki kasilmaymis inşallah kilosunu toparlamadan doğmaz ya .
Arkadaşlar istanbulda yaşıyorsanız en zararsız tam bugday ekmegi halk ekmekteki. Bana dr diyince şaşırmıştım ama fırından aldıgım tam bugday sekeri yükseltiyor ama halk ekmeginki yükseltmiyor. Bilginizezaten diyet yemeğinde beyaz ekmek ve pirinç pilavı yok ki! bulgur pilavı ve kepekli ekmek veriyolar . onu da yemeyecekmişim. azzz kaldı azzzz. çok az. ya sabır diyelim yeniden :))
tamam canim benim deniycem hala ayniyim wallabebek yağından sür canım beni o rahatlatmıştı
Canim söylediğin agrilar sancilar kasilmalar bende 33. Haftada baslamisti. Nst de kucuk kucuk sancilar cikmisti doktor alttan muayane de istemisti acilma var mi diye. Acilma cikmadi. O zamandan beri hala ayni sekilde devam ediyor hatta dozaji artti bende. Bazen belimden kasiklarima adet gibi sanci giriyo. Karnimda kasilma oldugunda nefesim kesiliyor mesela. Ama daha beklemedeyim nst de bazen sanci cikiyo bazen cikmiyo. Doktor cikan sancilara da kucuk diyo cok onemli sancilar degil diyor. Duzenli sancilarin olursa mutlaka gel diyo. Belli dakika araliklariyla olursa suyun gelirse kanama olursa vs bunlari sayiyoKizlar bisey sorcam. Ben kasik ve belindeki agrilar nedeniyle gittim bugun ama nst.de en yuksek sancim 20-25 cikti.. bu iyi birsey ama bu saat oldu hala adet agrisi benzeri agrilarim devam ediyor.. doktorum acilma var mi diye alttan muayene etmedi benim kafama bu takildi.. acilma olmasi icin illaki nst.de sanci cikmasi mi gerekir yoksa bu tarz agrilar kendi basina acilmaya sebep olabilir mi?
Evet canım aynı. 4 gün kaldı küvezde haftası küçük diye.
Senin de boyle gun boyu devam ediyor muydu canim? Ay insallah zamanini bekler cok korkuyorum. Acilma var mi diye de bakilmadi o yuzden de tedirgin oldum ben. Hayirlisiyla 37 yi gorsem.Canim söylediğin agrilar sancilar kasilmalar bende 33. Haftada baslamisti. Nst de kucuk kucuk sancilar cikmisti doktor alttan muayane de istemisti acilma var mi diye. Acilma cikmadi. O zamandan beri hala ayni sekilde devam ediyor hatta dozaji artti bende. Bazen belimden kasiklarima adet gibi sanci giriyo. Karnimda kasilma oldugunda nefesim kesiliyor mesela. Ama daha beklemedeyim nst de bazen sanci cikiyo bazen cikmiyo. Doktor cikan sancilara da kucuk diyo cok onemli sancilar degil diyor. Duzenli sancilarin olursa mutlaka gel diyo. Belli dakika araliklariyla olursa suyun gelirse kanama olursa vs bunlari sayiyo
İnşallah hemen duzelır canım üzülme Allahım sağlıkla kucağına almayı nasıp etsın sımdı nasıl durumu
bol su canım süt artışı için bir de protein ağırlıklı beslen et ye bol bol ki sütün bebeğe yarasın. sütü artıran tek şey su içmek bir de bol bol emzirmek emziremiyorsan şuan sağabilirsin
Dr mu dedi halk ekmeğin tam bugdayını kullan diye? Öyleyse cok sevindim çünkü bizde o ekmeği alıyoruz her zaman. Beyaz ekmek nadir girer eveArkadaşlar istanbulda yaşıyorsanız en zararsız tam bugday ekmegi halk ekmekteki. Bana dr diyince şaşırmıştım ama fırından aldıgım tam bugday sekeri yükseltiyor ama halk ekmeginki yükseltmiyor. Bilginize
benim geliyor bazen çok az ve göğüs üzerindeki damarlar çok fena yeşil yeşil dışarıdan görünüyor
Dr mu dedi halk ekmeğin tam bugdayını kullan diye? Öyleyse cok sevindim çünkü bizde o ekmeği alıyoruz her zaman. Beyaz ekmek nadir girer eve
Senin de boyle gun boyu devam ediyor muydu canim? Ay insallah zamanini bekler cok korkuyorum. Acilma var mi diye de bakilmadi o yuzden de tedirgin oldum ben. Hayirlisiyla 37 yi gorsem.
Yorumun cok rahatlatti tesekkur ederim. Benim de bir kez nst.de yuksek sancilar cikinca onlem aldilar igne ilac vs. Sonrasinda hep boyle kucuk kucuk cikiyor. Ne guzel 38.haftaya gelmissin, darisi basima insallah sag salim.Bence acilmaya bakilmamasi daha iyi.sanci yokken neden bakilsin bide o aciyi cekicen kanama olursa muayeneden mi baska seyden mi oldu diye kafa yorcan.bende 100lerde ssanci ciktigi halde bakmiyorlar.en sonuncusunda hem yuze yakin cikti hem de kucuk kucuk baya sanci vardi iyi dediler yine.stres yaparsan daha kotu olur vardir doktorun bi bildigi sknti gormemis demekki canim.benim aylardir var bu sertlesmeler vucut hazirlaniyor doguma.bi sknti olursa kendini belli eder zaten gidersiniz hemen hastaneye
Yorumun cok rahatlatti tesekkur ederim. Benim de bir kez nst.de yuksek sancilar cikinca onlem aldilar igne ilac vs. Sonrasinda hep boyle kucuk kucuk cikiyor. Ne guzel 38.haftaya gelmissin, darisi basima insallah sag salim.
Canim vajinada ağrıysa enfeksiyon olabilir beni mahvetmişti o batma bi gün çektim dr aradım telde bi fitil adı söyledi attım sabaha herşey geçmişti hawalar iyi gidiyor diye acildik üşütmüş olabilirsin enfeksiyon benceSenin de boyle gun boyu devam ediyor muydu canim? Ay insallah zamanini bekler cok korkuyorum. Acilma var mi diye de bakilmadi o yuzden de tedirgin oldum ben. Hayirlisiyla 37 yi gorsem.
Yok canim vajina agrisi degil. O vajinada batma bende de oluyordu enfeksiyon cikmisti. Bugun kasikta ve belimde adet agrisi oldu o korkuttu beni. Su anlik yok insallahta olmaz devam etmez.Canim vajinada ağrıysa enfeksiyon olabilir beni mahvetmişti o batma bi gün çektim dr aradım telde bi fitil adı söyledi attım sabaha herşey geçmişti hawalar iyi gidiyor diye acildik üşütmüş olabilirsin enfeksiyon bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?