2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Aynen canım alışiyorum bende ama zor oluyor uykusuzluk. Gerçekten annelerin hakkı ödenmezmis anne olunca daha iyi anladım. Yine de şükürler olsun kızımı bana veren Rabbime <3

Onu hiç denemedim arada ninni söylüyorum önce biraz dinliyor sonra ağlamaya devam.

Sağol canım evet çok şükür yarı kırkımız çıktı. Belli bir döneme gelene kadar uykusuzluk gibi bazı sorunlar olabiliyor. Kırkımız çıkınca düzeliriz biraz daha inşallah.

Gelmeselermis Daha iymis valla ay ben sinir oldum sen yazdın... el elin eşeğini türkü çağırarak arar zaten ...ne var yapsalar kendi evleri gibi kullanmayı biliyorlar ama temizliğe gelince kimse benimseyip yapmiyor gelinin evi ya kızlarını evi olsa dört elle yaparlar

Merhaba kizlar bnde kontrolden ciktim.Sukur bnle oglusum cok iyiyiz Basi asagiya inmis kanala girmemis.Kilosu 2917 gr.Bacak kramplarimz icin magnezyum yazdi.Kan verdim.Sonrada nst ye bagladilar cok guzel cikmis dedi doktor Bi hafta sonra tekrar gidicem iste :)Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin

Alttan bakmadi doktor bana yani cati muayenesi olmadim

Masallah size:))❤Kokuna alismis kucaginda uyuyor.ayaklarinin altini gidikla uyandirmak icin.Rabbim yardimcin olsun bizimde uykusz gecelrimz baslicak bi iki hafta sonra

Amin canım çok sağol her ne kadar zor olsa da anne olmak müthiş bir duyguymus hele ki senin güvenli kucağında onun huzurla uyuduğunu görmek paha biçilemez. ♥♥♥

Amin canım çok sağol her ne kadar zor olsa da anne olmak müthiş bir duyguymus hele ki senin güvenli kucağında onun huzurla uyuduğunu görmek paha biçilemez. ♥♥♥

Annelik bu dunyadaki en guzel duygudur tabi bizde dort gozle bekluyorzz :))Gelsinde bi totosunu isiralim :)))

Evet canım normal doğumu .ekleyince İnsan ne zaman yapacağını bilemiyor, Şimdi başlasam mahvolacak yine toz pislik içinde kalacak.Ne yapacağımı Nerden başlayacağımı şaşırdım.İlk bebeğimde Annem gelmişti 36. Haftada başlamıştık hem temizlik hem bebek eşyaları bitmişti, bebeğim de 38 de doğmuştu. Bu sefer de aynı mı başlasam diyorum iki hafta daha bekleyeyim, o arada evde atılacak ne varsa atar ayırırım

Ben normalde de ağda yapıyorum bi sıkıntı olmadı canım sadece kuaföre göremiyorum o yüzden gitcem uzamasını bekliyorum
bende kuaforde aldirdim ilk kez goremedigim icin canim uzattim gittim ama daha böyle olmaz insallah sende memnun kalirsin insallah bir problem yasatmasin rabbim

aynen cNim cocuk gibi agladim ya bende bu nasil bisey diye. daha yasatmasin allahim cok kotu

bende kuaforde aldirdim ilk kez goremedigim icin canim uzattim gittim ama daha böyle olmaz insallah sende memnun kalirsin insallah bir problem yasatmasin rabbim

Ya ama bn agda yapmayi denedim cok agridi Napiyim.Inan agrisi 3 4 gun suruyor bnimkisinin onun icin jilet kullandm

Birkere kuaförde aldırdigimda benimde çok kötü olmuştu su toplamıştı resmen.cildim çok hassas.son aldırdigimda bir şey olmadı.vazelin sürdüm.ince bir tabaka.1ay oldu haftaya tekrar aldiricam.

Ayni düşünüyorum canim. Ya zaten ben kendim yapmak istesem de yapamiyorum o kadsr cok agrim sizim var ki kahvaltimi bile zor yapiyorum annem olmasa napardim bilmiyorum. Butun is butun yuk onda. Biraz da esim yardim ediyor tabi. Gece yatakta bilr yatamiyorum uyku yok. Sanirim RABBim uykusuzluga alistirdi simdiden. Dönmekneziyet dönerken acayip agrilar yasiyorum. Geceleri inliyorum resmen eşim halime acıyor. Ama burda herkesin avize sildigini vs okuyunca sasiriyorum :) cunkum ben ayakta bile duramıyorum kimse kendini son zamanalri yıpratmasın dikkat etsin aynen ben de oyle dusunuyorum. Yakinlari yoksa dedigin gibi bir gunluk birini tutup ya da cagirip yaptirmalilar hicbirsey kendilerinden ve bebislerinden onemli degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…