- 25 Mart 2018
- 1.433
- 2.324
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.941
Uykuyu bir dönem unutucaksin canım maalesef.alisiyir vücut ama kırkı çıksın o kadar değişiyor bebek herşeyi farklı oluyor
İnan çok değişiyor.tam bir bebek oluyor.herseyi anlıyor herşeyi düzeliyor.
Sende alisiyorsun.
Birde beşiğine senin bir atletini yada kokunun Sındigi eşarbını koy kapalıysan kokundan daha rahat uyur bebeğin ben denemiştim ise yarardi.
Valla onu bazı şeylere alıştırmak senin elinde dirayetli ol çabala yılma
O herşeye alışır annesi.
Sen onu hep yonet
Merhaba. Internette beyaz gürültü diye geçen müzikler var. Anne karnındaki seslere benzer. Onu açarsan büyük ihtimal uyuyacaktır. Storedan ücretsiz programı indir. Telefonu uçak moduna alıp çekiştirebilirsin. Böylece bebeğine zararı olmaz. Programın adı baby sleep instant. Deneyince sonucu yazar misin? Umarım faydası olur
Amin canım inşallah hepimizinkiniA
Anladim canım geçmiş olsun . Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin
Maşallah size yarı kirkiniz olmuş bile. Canım bazen bu donemlerde bebeklerde büyüme atakları olabiliyor ve bu dönemlerde bebeklerde uyku zorluğu olabiliyor. Tabi arkadaşların dediği gibi senin kokuna ihtiyacı da var. Zor dönemler en başları,alışma dönemleri. Eki Görüntüle 2148752
Gelmeselermis Daha iymis valla ay ben sinir oldum sen yazdın... el elin eşeğini türkü çağırarak arar zaten ...ne var yapsalar kendi evleri gibi kullanmayı biliyorlar ama temizliğe gelince kimse benimseyip yapmiyor gelinin evi ya kızlarını evi olsa dört elle yaparlarOff, 3 gün yavaş yavaş her yerimi temizledim.. Avizeleri, camlara, tüm dolap içlerini döktüm yeniden yerleştirdim, halılarımı kaldırdım.. Ne oldu? Kv ler geldiler.. Daha bir hafta olmadan evin her yeri leş.. Kahvaltı tabaklarımın olduğu tepsinin içi bile leş.. Sanırsın onu tabak olarak kullandılar.. Kalkıyorum, ekmek kırıntıları sofrada, cam açık, onlar uçuyor her yere.. Geçen baharat dökmüşler.. Tüm çekmece kulplarına, kapakları açık bıraktıkları için içine, yere dökülmüş.. Bakalım dedim ne zaman temizleyecekler 2-3 gün durdu.. Ocağın yanındaki duvar cam bende.. Yemek buğuları oradan akıyor ve iz yapıyor.. Orada 20 çizgi vardır.. Yağ damlaları var, hep sıçramış, umurlarında değil.. Ben zaten titiz insanım.. Şuan öyle zorluk çekiyorum ki, yemin ediyorum gelmeseler daha iyiydi.. İnsanlar hayırlı olsuna gelecekler, bu eve nasıl gelecekler bilemiyorum..
Senin doğumun yarin değil mi, cook heyecanlıAnneAslan canım hala düzelemedinmi bu ağda çok sıkıntı oldu sana dün bende ağda yaptırdım 2 saat kadar biraz yanma oldu sonra geçti senin teninmi çok hassas acaba ondanmı böyle oldu
Masallah size:))❤Kokuna alismis kucaginda uyuyor.ayaklarinin altini gidikla uyandirmak icin.Rabbim yardimcin olsun bizimde uykusz gecelrimz baslicak bi iki hafta sonra
Amin canım çok sağol her ne kadar zor olsa da anne olmak müthiş bir duyguymus hele ki senin güvenli kucağında onun huzurla uyuduğunu görmek paha biçilemez. ♥♥♥
Evet canım normal doğumu .ekleyince İnsan ne zaman yapacağını bilemiyor, Şimdi başlasam mahvolacak yine toz pislik içinde kalacak.Ne yapacağımı Nerden başlayacağımı şaşırdım.İlk bebeğimde Annem gelmişti 36. Haftada başlamıştık hem temizlik hem bebek eşyaları bitmişti, bebeğim de 38 de doğmuştu. Bu sefer de aynı mı başlasam diyorum iki hafta daha bekleyeyim, o arada evde atılacak ne varsa atar ayırırımİşte sezaryen doğumda bu süreçler az çok belirli oluyor da normal de tutturmak mesele.. Erken doğumlarının dolayı, yaptım temizliği ama neye yarar? Evde tekrar 3 misafir olunca yapılmamış halinden daha berbat oldu..
Annelik bu dunyadaki en guzel duygudur tabi bizde dort gozle bekluyorzz :))Gelsinde bi totosunu isiralim :)))
bende kuaforde aldirdim ilk kez goremedigim icin canim uzattim gittim ama daha böyle olmaz insallah sende memnun kalirsin insallah bir problem yasatmasin rabbimBen normalde de ağda yapıyorum bi sıkıntı olmadı canım sadece kuaföre göremiyorum o yüzden gitcem uzamasını bekliyorum
Amin cnm insallah:))Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin canım
aynen cNim cocuk gibi agladim ya bende bu nasil bisey diye. daha yasatmasin allahim cok kotuAyni vallahi ya tam tarif ettigin gibi diken batar gibi, yurudukce yaniyordu. Yeni yeni gecti daha. Sonrasinda da jilet kullandim ama tekrar etmedi allahan. Bir daha olmaz insallah cunku acisi gercekten tarifsiz bi aksam evde oturup agladigimi bilirim verdigi acıdan.
bende kuaforde aldirdim ilk kez goremedigim icin canim uzattim gittim ama daha böyle olmaz insallah sende memnun kalirsin insallah bir problem yasatmasin rabbim
insallah canim olmamasi icin bol pudra surdur bide cok sıcak olmamasi icin uyar cok hassasim deAnneAslan gerçi ilk hamileligimde son hafta almıştım senin dediğin gibi olmustu inşallah olmaz ya bu sefer
Ayni düşünüyorum canim. Ya zaten ben kendim yapmak istesem de yapamiyorum o kadsr cok agrim sizim var ki kahvaltimi bile zor yapiyorum annem olmasa napardim bilmiyorum. Butun is butun yuk onda. Biraz da esim yardim ediyor tabi. Gece yatakta bilr yatamiyorum uyku yok. Sanirim RABBim uykusuzluga alistirdi simdiden. Dönmekneziyet dönerken acayip agrilar yasiyorum. Geceleri inliyorum resmen eşim halime acıyor. Ama burda herkesin avize sildigini vs okuyunca sasiriyorum :) cunkum ben ayakta bile duramıyorum kimse kendini son zamanalri yıpratmasın dikkat etsin aynen ben de oyle dusunuyorum. Yakinlari yoksa dedigin gibi bir gunluk birini tutup ya da cagirip yaptirmalilar hicbirsey kendilerinden ve bebislerinden onemli degilKizlar bu halde nasil yapiyorsunuz temizligi? Yani normal supurme silme de degil, dolaplari, koltuklari, avizeleri fln silmekten bahsediyorsunuzBen mi çok hantallastim ki acaba? Bu isleri yapabilmek icin yuksek bir yere cikmaniz uzanmaniz falan gerekiyor. Caninizdan kiymetli mi kizlar yapmayin valla yazik. Yardim edebilecek bir yakininiz yoksa 1 gunlugune birini cagirip yaptirin hic olmazsa zor isleri. Caniniza yazik, okudukca sasiriyorum. Bebisinizin de sizin de sagliginizi hepsinden onemli yormayin bu kadar kendinizi.
Amin inşallah canımbende kuaforde aldirdim ilk kez goremedigim icin canim uzattim gittim ama daha böyle olmaz insallah sende memnun kalirsin insallah bir problem yasatmasin rabbim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?