- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.961
Şimdi hep tetiktesin hep agrim olcakmi dogum gelcekmi diye korku heycan panik karısımi warya kuzum icinde ondan da az hissetcen warsa da cok hissediyorsun. Ama en iyisini yapiyosun hep hazir ol ama sakin ol korkma bekliycek daha gunun waktin war insallah bekliycek. yawrun annesiÇok iyi moral veriyorsun. İnşallah bekler canım. Kahverengi leke geldi iki kere ve kasılmalar arttı. Bir ara da adet sancısı gibi sancı oldu. Bunlar beni korkutuyor . Doğum sancısı veya kasılması mı bilmiyorum da. Şu an tek dileğim oğlumun 10 15 gün daha bekleyip sağlıkla doğması.
totosunu öperim onun masallah subhanallahAmin canım gerçekten öyle anne kokusu aldığı için demek ki kucağıma alır almaz uyuyor yerine bırakınca uyanıyor. 40 indan sonra düzelir diyorlar uyku düzensizliğini. Önceden doğsun diye gün sayiyordum şimdi kırkımız çıksın diye sayıyorum bugün 22. Günlük kızım♡♥
Ne güzel haberlerle gelmişsin canım , maşallah sizeMerhaba kizlar bnde kontrolden ciktim.Sukur bnle oglusum cok iyiyiz Basi asagiya inmis kanala girmemis.Kilosu 2917 gr.Bacak kramplarimz icin magnezyum yazdi.Kan verdim.Sonrada nst ye bagladilar cok guzel cikmis dedi doktor Bi hafta sonra tekrar gidicem iste :)Rabbim herkese hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Alttan bakmadi doktor bana yani cati muayenesi olmadim
Evet canım yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim inşallah heyecan mutluluk korku hepsini bir arada yaşıyorum dün gece uyuyamadık eşimle heyecandan :) yarın bu saatlerde nasipse kızımız kucağımızda olcak inşallah hikayemi yazacağım size :)Senin doğumun yarin değil mi, cook heyecanlıÇıkınca bize de yaz
komple bacak koltuk alti bikini bölgesi yaptirdim kuzum. bacagimda koltuk altimda hic bisi olmadi orasi mahfoldu cok hassaslasmis demekki ama alirken boyle buyuk bi acida olmadi. ben anlamadim buqun biraz hafif hemencecik gecer insallahAnneAslan canım hala düzelemedinmi bu ağda çok sıkıntı oldu sana dün bende ağda yaptırdım 2 saat kadar biraz yanma oldu sonra geçti senin teninmi çok hassas acaba ondanmı böyle oldu
Esas bu gece uyuyamazsiniz, sağ salim alırsın kucağına inşallah canımEvet canım yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim inşallah heyecan mutluluk korku hepsini bir arada yaşıyorum dün gece uyuyamadık eşimle heyecandan :) yarın bu saatlerde nasipse kızımız kucağımızda olcak inşallah hikayemi yazacağım size :)
Canimmm seninn gunun yarindi dimiiiiAnneAslan canım hala düzelemedinmi bu ağda çok sıkıntı oldu sana dün bende ağda yaptırdım 2 saat kadar biraz yanma oldu sonra geçti senin teninmi çok hassas acaba ondanmı böyle oldu
bende kivranyom balim hassas demekki tenim son zamanlar nede olsa jilette hemen cikartiyodu ondan bikmistim artik dedim agda yaptrim rahar ederimYa ama bn agda yapmayi denedim cok agridi Napiyim.Inan agrisi 3 4 gun suruyor bnimkisinin onun icin jilet kullandm
Ben de bu cuma aldirayim diyorum,haftaya cumaya doğum var. Valla acısından çekiniyorum, pudra surdureyim barikomple bacak koltuk alti bikini bölgesi yaptirdim kuzum. bacagimda koltuk altimda hic bisi olmadi orasi mahfoldu cok hassaslasmis demekki ama alirken boyle buyuk bi acida olmadi. ben anlamadim buqun biraz hafif hemencecik gecer insallah
Evet bu gecede ayaktayız yine :) amin canım benim inşallah bol bol dua edin bana senin kasılmaların vardı sanırım yanlış hturlamıyorsam devam ediyormu halaEsas bu gece uyuyamazsiniz, sağ salim alırsın kucağına inşallah canım
Bende aynı seninki gibi yaptırıyorum sadece bikini bölgesinde 2 saat yanma oluyo sonra geçiyo seninkide en kısa zamanda geçer inşallah canımkomple bacak koltuk alti bikini bölgesi yaptirdim kuzum. bacagimda koltuk altimda hic bisi olmadi orasi mahfoldu cok hassaslasmis demekki ama alirken boyle buyuk bi acida olmadi. ben anlamadim buqun biraz hafif hemencecik gecer insallah
sen kuaforunu uyar kuzum bide kucuk kucuk alsin pudra surdur bepantol krem al bide. agdan bitsin yag suruyor ya kuafor sakin ewe gelince banyo edim falan deme su sakin surme. 6 saat kadar su degmemeli. sonra bi dus al sadece kesesiz bepantol kremi agda yaptirdigin yerlere sur ben safi cok bunaldiqim icin agdadan gelir gelmez dusa da girdim belkide aciyi ondan cektimmmBen de bu cuma aldirayim diyorum,haftaya cumaya doğum var. Valla acısından çekiniyorum, pudra surdureyim bari
Evet canım, su anda çok yok ama akşamdan sabaha cosuyor, çok ağrılı değil ama sıklığı arttı. Bugün kontrolde çıkacak mı bakalım :) Dua ederim tabi canım, Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)Evet bu gecede ayaktayız yine :) amin canım benim inşallah bol bol dua edin bana senin kasılmaların vardı sanırım yanlış hturlamıyorsam devam ediyormu hala
Bende aynı seninki gibi yaptırıyorum sadece bikini bölgesinde 2 saat yanma oluyo sonra geçiyo seninkide en kısa zamanda geçer inşallah canım
Evet canım büyük gün yarın :) sabah 08.30 da olcak amin inşallah dua edin bana hayırlısıyla kızımızı kucağımıza alalımCanimmm seninn gunun yarindi dimiiiisaat kacta olacak? Saglikla hayirla kavus insaALLAH bebisine
Suan ayni konumdayiz desem. Galiba ben de genel anestezi ile.sezeryan olacagim ve tedirginliklerim var yaklastikcaKizlar aranizda genel anestezi sezaryen olan var mi acaba. Benim bayaa psikolojim bozuldu artik dogum yaklastikca. Kabuslar goruyorum resmen. Panik atak hastasym epidural kesinlikle yapamam. Kendini bilir insan.
Normal dogum hic dusunmedim zaten. Ustelik bebegimde ters. Ne yapicam bilmiyorm zaman daraldikca korkularm artiyor. Dr um 23 hazirana gün verdi.
Suan ayni konumdayiz desem. Galiba ben de genel anestezi ile.sezeryan olacagim ve tedirginliklerim var yaklastikcahem korku hem heyecan hem kavusma sevinci hepsi bir arada
Canım az kaldı iyi olacak her şey üzme kendini . Dikişler çok ağrıyor mu ?Aynen oyleymis cnim.ne dikisim ne agrim sancim ne baska bisey umrumda degil.tek duam evladim bian once küvezden ciksin.Rabbiminde izniyle ins.Rabbim nerde varsa sifa versin ins.
Yolun sonuna geldik artık canım :) kontrolün saat kaçta çıkınca bize de yaz mutlakaEvet canım, su anda çok yok ama akşamdan sabaha cosuyor, çok ağrılı değil ama sıklığı arttı. Bugün kontrolde çıkacak mı bakalım :) Dua ederim tabi canım, Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?