2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Şimdi hep tetiktesin hep agrim olcakmi dogum gelcekmi diye korku heycan panik karısımi warya kuzum icinde ondan da az hissetcen warsa da cok hissediyorsun. Ama en iyisini yapiyosun hep hazir ol ama sakin ol korkma bekliycek daha gunun waktin war insallah bekliycek. yawrun annesi

totosunu öperim onun masallah subhanallah yarilamissin canim yari kirki cikmis oh kuzuya. Sen merak etme duzelcek hersey azcık dis sıkma alısma toparlama zamanlari sen yapabildiqin kadar rutinini olustur banyosunu ettir guzelce giydir karnini doyur masajinibyap gazini cikar sonra sessiz odada yap bunlari tabiki o zaman oda rutine aliscak uyku zamani diycek bir yerden sonra. Sen ve diger anneler ne kadar tatlisiniz evlatlariniz sizi ne kadar cokk sewiyo bak minicikken bile hamdolsun sukurler olsun bugunlerimize

Ne güzel haberlerle gelmişsin canım , maşallah size Benim de bugün kontrolum ama taa 5te :) En çok da nstyi merak ediyorum ,kasılmalarım baya arttı cunku

Senin doğumun yarin değil mi, cook heyecanlı Çıkınca bize de yaz
Evet canım yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim inşallah heyecan mutluluk korku hepsini bir arada yaşıyorum dün gece uyuyamadık eşimle heyecandan :) yarın bu saatlerde nasipse kızımız kucağımızda olcak inşallah hikayemi yazacağım size :)

AnneAslan canım hala düzelemedinmi bu ağda çok sıkıntı oldu sana dün bende ağda yaptırdım 2 saat kadar biraz yanma oldu sonra geçti senin teninmi çok hassas acaba ondanmı böyle oldu
komple bacak koltuk alti bikini bölgesi yaptirdim kuzum. bacagimda koltuk altimda hic bisi olmadi orasi mahfoldu cok hassaslasmis demekki ama alirken boyle buyuk bi acida olmadi. ben anlamadim buqun biraz hafif hemencecik gecer insallah

Esas bu gece uyuyamazsiniz, sağ salim alırsın kucağına inşallah canım

AnneAslan canım hala düzelemedinmi bu ağda çok sıkıntı oldu sana dün bende ağda yaptırdım 2 saat kadar biraz yanma oldu sonra geçti senin teninmi çok hassas acaba ondanmı böyle oldu
Canimmm seninn gunun yarindi dimiiiisaat kacta olacak? Saglikla hayirla kavus insaALLAH bebisine

komple bacak koltuk alti bikini bölgesi yaptirdim kuzum. bacagimda koltuk altimda hic bisi olmadi orasi mahfoldu cok hassaslasmis demekki ama alirken boyle buyuk bi acida olmadi. ben anlamadim buqun biraz hafif hemencecik gecer insallah
Ben de bu cuma aldirayim diyorum,haftaya cumaya doğum var. Valla acısından çekiniyorum, pudra surdureyim bari

Kizlar aranizda genel anestezi sezaryen olan var mi acaba. Benim bayaa psikolojim bozuldu artik dogum yaklastikca. Kabuslar goruyorum resmen. Panik atak hastasym epidural kesinlikle yapamam. Kendini bilir insan.
Normal dogum hic dusunmedim zaten. Ustelik bebegimde ters. Ne yapicam bilmiyorm zaman daraldikca korkularm artiyor. Dr um 23 hazirana gün verdi.

Bende aynı seninki gibi yaptırıyorum sadece bikini bölgesinde 2 saat yanma oluyo sonra geçiyo seninkide en kısa zamanda geçer inşallah canım

Ben de bu cuma aldirayim diyorum,haftaya cumaya doğum var. Valla acısından çekiniyorum, pudra surdureyim bari
sen kuaforunu uyar kuzum bide kucuk kucuk alsin pudra surdur bepantol krem al bide. agdan bitsin yag suruyor ya kuafor sakin ewe gelince banyo edim falan deme su sakin surme. 6 saat kadar su degmemeli. sonra bi dus al sadece kesesiz bepantol kremi agda yaptirdigin yerlere sur ben safi cok bunaldiqim icin agdadan gelir gelmez dusa da girdim belkide aciyi ondan cektimmm

Evet bu gecede ayaktayız yine :) amin canım benim inşallah bol bol dua edin bana senin kasılmaların vardı sanırım yanlış hturlamıyorsam devam ediyormu hala
Evet canım, su anda çok yok ama akşamdan sabaha cosuyor, çok ağrılı değil ama sıklığı arttı. Bugün kontrolde çıkacak mı bakalım :) Dua ederim tabi canım, Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun,yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)

Suan ayni konumdayiz desem. Galiba ben de genel anestezi ile.sezeryan olacagim ve tedirginliklerim var yaklastikca hem korku hem heyecan hem kavusma sevinci hepsi bir arada

Suan ayni konumdayiz desem. Galiba ben de genel anestezi ile.sezeryan olacagim ve tedirginliklerim var yaklastikca hem korku hem heyecan hem kavusma sevinci hepsi bir arada

Bende oyle. Insanlar bazen bunu anlamiyo yasadgn psikolojiyi kucumsuyolar ne var bunda gibi. Ama ilk tecrubem olacak endiselerim var

Yolun sonuna geldik artık canım :) kontrolün saat kaçta çıkınca bize de yaz mutlaka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…