- 13 Mayıs 2018
- 1.905
- 9.301
- 128
- 30
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #33.981
Cok sicak bunaliyorm cok terliyorm uyuyamiyorm kizlar.Esjmi bile kovuyorm yatagin diger ucuna yollluyorm O kadar ki sicak basiyor.Sizdede oluyor mu? Havada serin yagmurlu.
Ayyyy çok heyecanlı yaaaEvet canım yarın sabah 08.30 da doğuma gireceğim inşallah heyecan mutluluk korku hepsini bir arada yaşıyorum dün gece uyuyamadık eşimle heyecandan :) yarın bu saatlerde nasipse kızımız kucağımızda olcak inşallah hikayemi yazacağım size :)
Amin canım benim ❤ hepimiz hayırlısıyla kavuşalım minnaklarımıza
Ne güzel haberlerle gelmişsin canım , maşallah sizeBenim de bugün kontrolum ama taa 5te :) En çok da nstyi merak ediyorum ,kasılmalarım baya arttı cunku
Bende yapamıyorum ki 3 evin işini yapardım resmen oyle tez canlı titizimdir agirlastim iyice korkuyoda insan artuk son haftalar kadın geliyor için rahat ediyor biraz yarında doğum temizligi yapılacak önemli temiz olması kendinizi yıpratmayın kizlarKizlar bu halde nasil yapiyorsunuz temizligi? Yani normal supurme silme de degil, dolaplari, koltuklari, avizeleri fln silmekten bahsediyorsunuzBen mi çok hantallastim ki acaba? Bu isleri yapabilmek icin yuksek bir yere cikmaniz uzanmaniz falan gerekiyor. Caninizdan kiymetli mi kizlar yapmayin valla yazik. Yardim edebilecek bir yakininiz yoksa 1 gunlugune birini cagirip yaptirin hic olmazsa zor isleri. Caniniza yazik, okudukca sasiriyorum. Bebisinizin de sizin de sagliginizi hepsinden onemli yormayin bu kadar kendinizi.
Hiç sorma canım içimiz kıpır kıpır oluyo :) amin allah razı olsun hepimize bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallahAyyyy çok heyecanlı yaaasağ salim kucağınıza alırsınız inşallah canim hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle
Aminnn aminnn insallah canımHiç sorma canım içimiz kıpır kıpır oluyo :) amin allah razı olsun hepimize bir avazda kurtulmayı nasip etsin inşallah
Uuuuu sancilarin yuksekmis baya cnm sıklığı nasıl ne dedi doktorum sancilarin icinSagol canm Bn sabahtan hallettim.Bnde ilk kez nst ye girdm 140 180 arasi idi sanci degerim
ben de aynıyım bir de 3 yaşındaki oğlum gece yanıma gelip yapışıyor bana allahım kan teriçinde kalıyorum ben kaçıyorum o yapışıyor
Aaa ben de banyo yapıyorum kuaforden geldikten sonra. Yapmayayim bari :) Sağol canım önerilerin içinsen kuaforunu uyar kuzum bide kucuk kucuk alsin pudra surdur bepantol krem al bide. agdan bitsin yag suruyor ya kuafor sakin ewe gelince banyo edim falan deme su sakin surme. 6 saat kadar su degmemeli. sonra bi dus al sadece kesesiz bepantol kremi agda yaptirdigin yerlere sur ben safi cok bunaldiqim icin agdadan gelir gelmez dusa da girdim belkide aciyi ondan cektimmm
5te canım kontrol, yazarım tabi ki :)Yolun sonuna geldik artık canım :) kontrolün saat kaçta çıkınca bize de yaz mutlaka
140-180 olan kalp atışıdir bence canım :) Sancı olsa baya yüksek çünküSagol canm Bn sabahtan hallettim.Bnde ilk kez nst ye girdm 140 180 arasi idi sanci degerim
Uuuuu sancilarin yuksekmis baya cnm sıklığı nasıl ne dedi doktorum sancilarin icin
Aaa ben de banyo yapıyorum kuaforden geldikten sonra. Yapmayayim bari :) Sağol canım önerilerin için
5te canım kontrol, yazarım tabi ki :)
140-180 olan kalp atışıdir bence canım :) Sancı olsa baya yüksek çünkü
Üstteki kalp atışı alttaki sancı değeri canım :)Due canim bi kagidi cekip atiyim bnde pek bilmiyorm kagitta ole gozuktu gozume :)
Üstteki kalp atışı alttaki sancı değeri canım :)
Evet canım,gayet iyi çıkmış :)25 50 arasi cikmis o zaman canm sagll :)
Bencede üstteki bebek kalp atışı alttaki çizelge sancı aralığıAaa ben de banyo yapıyorum kuaforden geldikten sonra. Yapmayayim bari :) Sağol canım önerilerin için
5te canım kontrol, yazarım tabi ki :)
140-180 olan kalp atışıdir bence canım :) Sancı olsa baya yüksek çünkü
100-150 gram arası düştü canım sıvı attığı için.
Canım az kaldı iyi olacak her şey üzme kendini . Dikişler çok ağrıyor mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?