2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Cok sicak bunaliyorm cok terliyorm uyuyamiyorm kizlar.Esjmi bile kovuyorm yatagin diger ucuna yollluyorm O kadar ki sicak basiyor.Sizdede oluyor mu? Havada serin yagmurlu.

ben de aynıyım bir de 3 yaşındaki oğlum gece yanıma gelip yapışıyor bana allahım kan teriçinde kalıyorum ben kaçıyorum o yapışıyor

Ayyyy çok heyecanlı yaaa sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah canim hayırlı haberlerini bekliyoruz dualarımız sizinle

Bende yapamıyorum ki 3 evin işini yapardım resmen oyle tez canlı titizimdir agirlastim iyice korkuyoda insan artuk son haftalar kadın geliyor için rahat ediyor biraz yarında doğum temizligi yapılacak önemli temiz olması kendinizi yıpratmayın kizlar

Aaa ben de banyo yapıyorum kuaforden geldikten sonra. Yapmayayim bari :) Sağol canım önerilerin için
Yolun sonuna geldik artık canım :) kontrolün saat kaçta çıkınca bize de yaz mutlaka
5te canım kontrol, yazarım tabi ki :)
Sagol canm Bn sabahtan hallettim.Bnde ilk kez nst ye girdm 140 180 arasi idi sanci degerim
140-180 olan kalp atışıdir bence canım :) Sancı olsa baya yüksek çünkü

Due canim bi kagidi cekip atiyim bnde pek bilmiyorm kagitta ole gozuktu gozume :)

Bencede üstteki bebek kalp atışı alttaki çizelge sancı aralığı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…