2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Öylede çok kötü ama keşke uyarabilsen yavrum ayıp yani

Evet temizlik nankör birşey havalar sıcak camlar mecbur açılıyor her yer toz oluyor benim de öyle ama valla takamıcam fazla yeter gelen laf ederse derin al eline de sil diye :)

Bende oyle. Insanlar bazen bunu anlamiyo yasadgn psikolojiyi kucumsuyolar ne var bunda gibi. Ama ilk tecrubem olacak endiselerim var
Benim de ilk tecrubem olacak. Ben burada endiselerimi dile getirmistim ama sagolsun burdaki arkadaslarim gercekten cok destek oldular teselli ve tavsiyeler ile bir nebze de olsa rahatlattilar beni canim. InsaALLAH hayirlisi ile saglikla atlatiriz. Senin endiselerin neler peki? Birbirimize destek olalim

doktorun bana verdiği son doğum tarihi 6 haziran henüz tam günü belli değil :) :) aynı tarihi sizde görnce heyecanlandım
6 hazirana son 15 gun canim :) heyecan dorukta :) ama benimki sezeryan olacagi icin simdilik tarihimiz 1 haziran. Gerci doktorum 1 Hzirani da bekleyecegini sanmiyorum ama dedi:) bizimki biraz aceleci

6 hazirana son 15 gun canim :) heyecan dorukta :) ama benimki sezeryan olacagi icin simdilik tarihimiz 1 haziran. Gerci doktorum 1 Hzirani da bekleyecegini sanmiyorum ama dedi:) bizimki biraz aceleci
aynen şu son 15 gün içinde olacak yarın öğrenicez gününü inşallah öyle dedi doktor bakalım inşallah annem gelmeden doğurmam haziran 2 de burada zira normal doğum isterken sezeryana döndük ve ameliyat olduğu için anormal bir doğum şekli olduğu için tırsıyorum 1 hafta yatmak hiç işime gelmiyor çok hiperaktifim.

gecee sabaha kadar ruyamda dogum yapiyodum cok farkli hisetim sanki gercek gibi o sancilar o heyecan. kiz geliyo alttan bakiyor hemen doguma alalim diyo aliyolar orda ultrasyonda bakiyo bebegin gelisini goruyorum sora hoop cikiyor bole cokk tatli bi bebis ama ustu pullu sim olmus doktor diyo bu sim iy bisey degil bebek olebilir falan cok sacma sapan bi yandan guzel bi yandan kotu ruya. hayir olsun kizim yakin zmanda gelicekmi ne.. ruyada olsa coook guzel bi duyguu bian once alalim artik bebislerimizi kucagimiza sabrim kalmadi son anlarda gecmiyor yaaa

Geldim cnm:)Cok sukur iyiyz Haftaya tekrar gel dedi nst ye girdm kan verdm basi asagiya insmi ama kanala girmememis kilomzda gayet iyiydi
Hadi bakalım ne güzel bende şuan korku bir yandan rahatlık bir yandan acayip bir duygu ile oturuyorum lavaboya girdim akıntım vardı normal de şimdi çok az kan vardı beklesem mi diyorum yani hani ele iğne Batar ya azıcık birşey geldi dinleneyim biraz diyorum bir daha gelirse gideyim diyorum bu rahatlık nerden geliyor bana onu da anlamadım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…