- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.001
Öylede çok kötü ama keşke uyarabilsen yavrum ayıp yaniOff, 3 gün yavaş yavaş her yerimi temizledim.. Avizeleri, camlara, tüm dolap içlerini döktüm yeniden yerleştirdim, halılarımı kaldırdım.. Ne oldu? Kv ler geldiler.. Daha bir hafta olmadan evin her yeri leş.. Kahvaltı tabaklarımın olduğu tepsinin içi bile leş.. Sanırsın onu tabak olarak kullandılar.. Kalkıyorum, ekmek kırıntıları sofrada, cam açık, onlar uçuyor her yere.. Geçen baharat dökmüşler.. Tüm çekmece kulplarına, kapakları açık bıraktıkları için içine, yere dökülmüş.. Bakalım dedim ne zaman temizleyecekler 2-3 gün durdu.. Ocağın yanındaki duvar cam bende.. Yemek buğuları oradan akıyor ve iz yapıyor.. Orada 20 çizgi vardır.. Yağ damlaları var, hep sıçramış, umurlarında değil.. Ben zaten titiz insanım.. Şuan öyle zorluk çekiyorum ki, yemin ediyorum gelmeseler daha iyiydi.. İnsanlar hayırlı olsuna gelecekler, bu eve nasıl gelecekler bilemiyorum..
Evet temizlik nankör birşey havalar sıcak camlar mecbur açılıyor her yer toz oluyor benim de öyle ama valla takamıcam fazla yeter gelen laf ederse derin al eline de sil diye :)Bende hazırladım herşeyi 2 hafta sonrada ağdaya gitcem. Ama temizlik çok nankör kaçıncı temizlenis ama evde çocuk olunca heryer aynı gibi geliyor zaten doğumdan sonra eve insan dolmucak ya diyorum rahatlatoyirum kendimi sonra birden dogum olursa ev dağınık olursa diye surekli iş yapıyorum
Benim de ilk tecrubem olacak. Ben burada endiselerimi dile getirmistim ama sagolsun burdaki arkadaslarim gercekten cok destek oldular teselli ve tavsiyeler ile bir nebze de olsa rahatlattilar beni canim. InsaALLAH hayirlisi ile saglikla atlatiriz. Senin endiselerin neler peki? Birbirimize destek olalimBende oyle. Insanlar bazen bunu anlamiyo yasadgn psikolojiyi kucumsuyolar ne var bunda gibi. Ama ilk tecrubem olacak endiselerim var
Duamiz seninle canim hic merak etme sen de mutlaka kendini iyi hissettiginde ve firsatini bulduğunda bizlerle dogum hikayeni paylas❤Evet canım büyük gün yarın :) sabah 08.30 da olcak amin inşallah dua edin bana hayırlısıyla kızımızı kucağımıza alalım
doktorun bana verdiği son doğum tarihi 6 haziran henüz tam günü belli değil :) :) aynı tarihi sizde görnce heyecanlandımAmin canim cok teşekkür ederimilk aylar neler çekmistim valla acillik olup serumlar yemistim tekrar o ggünler olmaz insaALLAH
6 hazirana son 15 gun canim :) heyecan dorukta :) ama benimki sezeryan olacagi icin simdilik tarihimiz 1 haziran. Gerci doktorum 1 Hzirani da bekleyecegini sanmiyorum ama dedi:) bizimki biraz acelecidoktorun bana verdiği son doğum tarihi 6 haziran henüz tam günü belli değil :) :) aynı tarihi sizde görnce heyecanlandım
Güzel haberle gel yavrumValla canm bnde aynen senin gibiyim Temizlik yapildi.Cantalarimzda hazir Inan agdamiida yaptimkafam rahat simdide kontrolm var onu yapicam bugun nst ye giricem
aynen şu son 15 gün içinde olacak yarın öğrenicez gününü inşallah öyle dedi doktor bakalım inşallah annem gelmeden doğurmam haziran 2 de burada zira normal doğum isterken sezeryana döndük ve ameliyat olduğu için anormal bir doğum şekli olduğu için tırsıyorum 1 hafta yatmak hiç işime gelmiyor çok hiperaktifim.6 hazirana son 15 gun canim :) heyecan dorukta :) ama benimki sezeryan olacagi icin simdilik tarihimiz 1 haziran. Gerci doktorum 1 Hzirani da bekleyecegini sanmiyorum ama dedi:) bizimki biraz aceleci
inanmıyorum doğum başlamış duşunu al ve çık evden normal doğumsa acele etmene gerek yok hele ilk gebelikse doğurmmazsın zaten oracıkta..Kızlar az önce lavobaya girdim akıntım ile çok çok az kan vardı biraz daha beklesem mi yoksa duş alıp gitsem mi ya
Güzel haberle gel yavrum
Allah razı olsun canım benim ilk fırsatta hikayemi size yazacağım:) ❤Duamiz seninle canim hic merak etme sen de mutlaka kendini iyi hissettiginde ve firsatini bulduğunda bizlerle dogum hikayeni paylas❤
cnm dus alma bence bi doktora git dus insani rahatlattigindan dogum olucaksa tetikler onu oyuzden alma bi doktora git bakalim.Kızlar az önce lavobaya girdim akıntım ile çok çok az kan vardı biraz daha beklesem mi yoksa duş alıp gitsem mi ya
Hadi bakalım ne güzel bende şuan korku bir yandan rahatlık bir yandan acayip bir duygu ile oturuyorum lavaboya girdim akıntım vardı normal de şimdi çok az kan vardı beklesem mi diyorum yani hani ele iğne Batar ya azıcık birşey geldi dinleneyim biraz diyorum bir daha gelirse gideyim diyorum bu rahatlık nerden geliyor bana onu da anlamadım :)Geldim cnm:)Cok sukur iyiyz Haftaya tekrar gel dedi nst ye girdm kan verdm basi asagiya insmi ama kanala girmememis kilomzda gayet iyiydi
Ay demeee bak heyecan yaptım uzanıyorum şimdi ama öyle aman aman değil kan ya aaayyinanmıyorum doğum başlamış duşunu al ve çık evden normal doğumsa acele etmene gerek yok hele ilk gebelikse doğurmmazsın zaten oracıkta..
Zaten evim temiz mi diye bakcak olan gelmesinEvet temizlik nankör birşey havalar sıcak camlar mecbur açılıyor her yer toz oluyor benim de öyle ama valla takamıcam fazla yeter gelen laf ederse derin al eline de sil diye :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?