- 29 Ocak 2017
- 1.316
- 2.051
- 83
- 36
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.021
Aynen öyle canım. Gece kasılma ve ağrı oldukça hem salavat getirdim hem la havle vela kuvvete çektim. Hep dua ettim. Bugün de inşirah suresini okuyorum . Allah'a emanetiz artık. Miniğim biraz daha bekleyecekmiş gibi geliyor. İnşallah doğru hissediyorumdur.Şimdi hep tetiktesin hep agrim olcakmi dogum gelcekmi diye korku heycan panik karısımi warya kuzum icinde ondan da az hissetcen warsa da cok hissediyorsun. Ama en iyisini yapiyosun hep hazir ol ama sakin ol korkma bekliycek daha gunun waktin war insallah bekliycek. yawrun annesi
Kırmızı değil de pembe veya kahverengiyse nişan diyorlar. Benim nişanım epey yoğundu canım. Bugün de akıntıyla beraber devam ediyor biraz. Bence bekleme. Dün ben de banyo yapıp doktor gel dediğinden hemen gittim.Kızlar az önce lavobaya girdim akıntım ile çok çok az kan vardı biraz daha beklesem mi yoksa duş alıp gitsem mi ya
Haber bekliyorum Dr dan canım sızıntı gibi bir iki geldi daha da gelmedi ama pembe kahve renginde değil canım bildiğin kırmızı fakat sızıntı çizgi gibiydiAynen öyle canım. Gece kasılma ve ağrı oldukça hem salavat getirdim hem la havle vela kuvvete çektim. Hep dua ettim. Bugün de inşirah suresini okuyorum . Allah'a emanetiz artık. Miniğim biraz daha bekleyecekmiş gibi geliyor. İnşallah doğru hissediyorumdur.
Kırmızı değil de pembe veya kahverengiyse nişan diyorlar. Benim nişanım epey yoğundu canım. Bugün de akıntıyla beraber devam ediyor biraz. Bence bekleme. Dün ben de banyo yapıp doktor gel dediğinden hemen gittim.
kahverengi ise eger doğum kanıdır ama şu da var bazı hamişler tüm gebelik boyunca kanayabiliyo sizinki ilk defa böyle olduysa tabiki endişe duyun ama dediğim gibi korkmayın öyle pırt diye çıkmıyor o cocuk ve tüm doktorlar ilk sancıları evde çekmenin daha iyi olduğunu riskli bi durum yoksa hastane ortamında saatlerce kalmayı önermiyor ki benim tüm yaş grubundan cevremmden duydugum ve sağlık ocagı kontrollerinde bana söylenen de bu telaşlanmayın amacım sizi telaşlandırmakta değil zaten ben de hamileyim sonuçta anlayabiliyorum son demlerimiz. Duş alın ama şöyle ılık suyla maksat teriniz kokunuz değişsin suyun altına foşur foşur girmeyin : D malum hastanede insan kendini pis hissediyor : DAy demeee bak heyecan yaptım uzanıyorum şimdi ama öyle aman aman değil kan ya aaayy
Şimdi Dr sekreteri aradı durumu söyledim takip edin dedi nişan olabilir dedi devam ederse gelin dedi nasıl bi hastane nasıl bir Dr düştüm ben ya kendi de konuşmuyor sekreter söylüyor öff bak şimdi sinirlerim gerildikahverengi ise eger doğum kanıdır ama şu da var bazı hamişler tüm gebelik boyunca kanayabiliyo sizinki ilk defa böyle olduysa tabiki endişe duyun ama dediğim gibi korkmayın öyle pırt diye çıkmıyor o cocuk ve tüm doktorlar ilk sancıları evde çekmenin daha iyi olduğunu riskli bi durum yoksa hastane ortamında saatlerce kalmayı önermiyor ki benim tüm yaş grubundan cevremmden duydugum ve sağlık ocagı kontrollerinde bana söylenen de bu telaşlanmayın amacım sizi telaşlandırmakta değil zaten ben de hamileyim sonuçta anlayabiliyorum son demlerimiz. Duş alın ama şöyle ılık suyla maksat teriniz kokunuz değişsin suyun altına foşur foşur girmeyin : D malum hastanede insan kendini pis hissediyor : D
Canım dün benden de iki damla kan geldi. Parlak kırmızı. Ama ben dün alttan muayene olduğum için ona yorumladım gitmedim hastaneye. Hala da sancım falan yok bekliyorum öyle bidaha gelmedi kan falanda. Dr takip et bekle dediyse bekle istersen. Sen bilirsin cnm...Şimdi Dr sekreteri aradı durumu söyledim takip edin dedi nişan olabilir dedi devam ederse gelin dedi nasıl bi hastane nasıl bir Dr düştüm ben ya kendi de konuşmuyor sekreter söylüyor öff bak şimdi sinirlerim gerildi
Şimdi Dr sekreteri aradı durumu söyledim takip edin dedi nişan olabilir dedi devam ederse gelin dedi nasıl bi hastane nasıl bir Dr düştüm ben ya kendi de konuşmuyor sekreter söylüyor öff bak şimdi sinirlerim gerildi
Evet canım iğne ile uyuşturuyolar. Dr bana 3-4 tane iğne vurdum dedi. Ama ben iğneleri hissetmedim bile. Dikiş iğnesini hissediyorsun ama acı şeklinde değil sinek ısırığı gibi bişeyler oluyo. Zaten doğumdan sonra kolay kolay acı hissedilmiyo yorgun düşüyorsun yarı baygın halde.Tecrubeli annelere bisey sormak istiyorum, normal dogumdan sonra dikis atarken uyusturuyorlar mi acaba?
Hayır uyusturmuyorlar canimTecrubeli annelere bisey sormak istiyorum, normal dogumdan sonra dikis atarken uyusturuyorlar mi acaba?
Şancı olduğunda belden kasıklara doğru düzenli şekilde kasiliyor şancı olduğunu anlıyorsun 20 dk da 1 falan oluyor eğer doğumun yakınsa sonra düşüyor surelerKızlar benim 10 gündür geçmek bilmeyen şiddetli öksürüğüm ve gribim var. Öksürükten dolayı kaburgalarım ağrıyor. 2 gündür evde dinleniyorum öksürüğüm hafifledi ama belim ve yan taraflarım çok ağrıyor. Doğum sancısı olabilir mi bu acaba korkuyorum
Beklicem mecburen zaten perşembe de kontrolüm varCanım dün benden de iki damla kan geldi. Parlak kırmızı. Ama ben dün alttan muayene olduğum için ona yorumladım gitmedim hastaneye. Hala da sancım falan yok bekliyorum öyle bidaha gelmedi kan falanda. Dr takip et bekle dediyse bekle istersen. Sen bilirsin cnm...
İnşallah canım zaten benim sezaryen olucak son 8 günümCanm bunda bise yok aynı şeyi doktor sekreter de söylese değişmicek sen kendini takip et artarsa devam ederse git doğru söylemişler evde sanci çekmek daha iyi hastane ortamı gerer Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar versin inşaAllah yolun ucu gözüktü sağlıcakla sonuna varırız InsaAlalh
Sürekli ağrıyor aralıksız yaniŞancı olduğunda belden kasıklara doğru düzenli şekilde kasiliyor şancı olduğunu anlıyorsun 20 dk da 1 falan oluyor eğer doğumun yakınsa sonra düşüyor sureler
Tamam sezeryan da sonuçta 37den sonra her an doğum olabilir sezeryan beklemez belki bebek. Ben 37. Haftaya göre hesapladim ve artık misafir kabul etmiyorum. Dışarda görüşüyoruz ya da ben evlerine gidiyorum surda 9 aylık hamileyken kimseyi ağırlayamam yaniİşte sezaryen doğumda bu süreçler az çok belirli oluyor da normal de tutturmak mesele.. Erken doğumlarının dolayı, yaptım temizliği ama neye yarar? Evde tekrar 3 misafir olunca yapılmamış halinden daha berbat oldu..
Normal ağrın vardır bel agrisi dogum sancısıni anlıyor insanSürekli ağrıyor aralıksız yani
Hadi bakalım ne güzel bende şuan korku bir yandan rahatlık bir yandan acayip bir duygu ile oturuyorum lavaboya girdim akıntım vardı normal de şimdi çok az kan vardı beklesem mi diyorum yani hani ele iğne Batar ya azıcık birşey geldi dinleneyim biraz diyorum bir daha gelirse gideyim diyorum bu rahatlık nerden geliyor bana onu da anlamadım :)
Haber bekliyorum Dr dan canım sızıntı gibi bir iki geldi daha da gelmedi ama pembe kahve renginde değil canım bildiğin kırmızı fakat sızıntı çizgi gibiydi
Son gittigimde aynıydı bakalım cuma günü belli olacak bugünde hep kusmam var yiyemiyorum çoçuk nasıl gelişecekkkiBende de iki haftalık fark vardı ama kapattı şimdi satla uyumlu.. Seninde kapatabilir o farkı.. Bir anda 1 hafta ilerlemiş olursun.. Benim 27 hazirandı tahmini doğum şimdi 13 Haziran :)
Yok şimdilik her wc de kontrol ediyorum sancım falan da yok beklemekteyim bana da çocuğun hareketlerini hissetmezsen bekleme hemen gel dedi bi yandan onu takip ediyorum bir yandan da diğerini allahtan hareket ediyorCok degilmis kanamn canim Ama bnim doktorum suyun gelrise en ufak bi kanamada gel hemen diyodu Naptn geldimi kanamanin devami sancin var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?