2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ayni bana iki hafta once gelen gibi.kirmizi cizgi gbi cok az ama.ustunden iki haftadan fazla gecti dr a da gitmedim randevuma kadar.randevumda iki hafta sonrasindaydi.bebek biraz zorlamstir dedi o kadar
Benim aynı öyle geldi işte neyse kontrol edicez artık kendimizi son zamanlarımız

Yok şimdilik her wc de kontrol ediyorum sancım falan da yok beklemekteyim bana da çocuğun hareketlerini hissetmezsen bekleme hemen gel dedi bi yandan onu takip ediyorum bir yandan da diğerini allahtan hareket ediyor

Aramizda bi gun var seninle:)Hareket ediyorsa sıkinti yok canm Belki kan baska bi yerden gelmitir Basurun falan var mi

Bizde doktordan geldik kızlar. Çatı muayenesi icin hazir mısın dedi. evet dedim. Ayyy bağırdım ya ben o kadarda hazirdim rahattim. Canim cok acıdı . Doktor üst kemik çok basık dedi , deyiyor kemiğe ben bağırıyomm Altta çok , kafamizda büyüktü en son vakum gerekir normal de dedi . Utrasonla baktık 3 hafta ilerde kafasi . Bu tabloya göre normal doğum macera gözüküyor dedi . Illa normal istiyorum dersen deneriz takilarsa çıkmazsa sezaryana döneriz iki türlü cekersin dedi . . Ben normal istiyordum ama bebegim nasil sağlıklı olacaksa öyle olsun dedim . 5 -6-7 hangisi olsun dedi . Fark etmez dedik 5 haziran gün verdi Hayırlısı olsun dedik .
Nts girdim. Doktor nts sonuçlarında ağrın çıkmış ağrın mi var dedi Yooo iyiyim yok birsey hissetmiyorum dedim . Tamam haftaya tekrar nts bakariz dedi . Ayrıldık . Bu arada minigim koca kafalim2980 kg 47 olmuş kilolarimi üstüne atiyordum o kilo aldi ben degil diye pek birşbi almamış

Aynen canım.. Onlardan iş beklemiyorum zaten.. Yoksa tüm gün çalışıyordum, yorgunum deyip bırakırdım işleri onlara.. Batırmasalar yeterdi.. Valla fotoğraflarını çektim, göstereceğim eşime.. İlla annemler gelsin deyip durdu, gelince ne oluyor görsün..

Bencede canım, sancın olmuyorsa bekleyebilirsin bir hafta, on gün.. Ama çanta için geç kalma bence.. En azından çantada koyacağın kıyafetler yıkanmış olabilir.. Çünkü ilk bekletir derler ama ikinci bekletmeyebilir.. Vakitlerinde gelirler inşallah :)

Kızlar valla yaşadığım şehirde kimsem yok.. Bir kere bile eşime nazlanamadım, aşeremedim.. Tam gün mesaide çalıştım.. Akşam yemek yiyip yürüyüşe çıktım.. Kendi kendimi motivasyon ettim yaparsın edersin diyerek.. Doktor başta iki hafta yat dedi, rapor verdi, bir hafta yattım yatmadım geri kalktım, girmiştim temizliğe :) Galiba insanda mecburiyet hissi olunca yapıyor.. Zaten ne kadar hareketli isen o kadar iyi hamilelikte.. Şimdi doğum iznine ayrıldım, iki gün yattım, bir baktım ellerim ödem olmaya, şişmeye başladı.. Hemen dedim kalk yürüyüşünü yap..
Hoş o kadar cam sildim, yağmur yağdı.. Evin ellenmedik yerini bırakmamıştım batırdılar.. Şuan o kadar zor tutuyorum ki kendimi, mutfak dolaplarını filan silmem lazım ama dur diyorum .. Sonra ona da laf ederler..

Hadi inşallah ağrısız, sızısız, sağlıklı, sıhhatli kavuş yavruna canım.. Eşin yanında girer mi?

Hiç korkma canım.. Ben sokaklarda bir bakıyorum herkeste bebek arabası.. Ya önceden de bu kadar fazla mıydı bebekli aileler diyorum.. Sonra, Allahım bu kadar kadın doğurdu ise bende yaparım demek ki diyorum.. O kadar zor olda emin ol, ilk doğumu yapanlar ikincisini istemezdi.. Eee anne dediğin yemez, uyumaz, hasta olmaz, acı hissetmez.. :) Kendi kendini motivasyon et canım.. Elbet zor, bir canlı dünyaya geliyor ama her zorlukla bir kolaylık vardır elbet.. Bunları düşünüp kendi kendinin moralini, motivasyonunu düşürme..

Sagol canm Bn sabahtan hallettim.Bnde ilk kez nst ye girdm 140 180 arasi idi sanci degerim
Ben alıntı yaptım ama Myhsa da yazmış.. Kız alemsin varya.. 140-180 sancı olur mu?
Benim geçen hafta 100dü ve karnım sürekli taş gibiydi.. Onun biraz sıklaşmısı ve 120 bandı doğum oluyor zannımca.. Normalde de nst deki gibi mi ağrın sancın? Birde benim nst sonuçları doktorda hep..

Öylede çok kötü ama keşke uyarabilsen yavrum ayıp yani
Valla eşimi düşünüyorum susuyorum.. Hepsine koca bir NEYSE deyip geçiyorum.. Anneme diyorum lohusa depresyonu diyerek ağzıma geleni söylesem mi acaba doğumdan sonra diye..
Bu arada doktorum bana su, kan gelirse, hareketi azalırsa gel hemen demişti.. Hareketlerini takip et bakalım canım..

O sancı ve açılmanın yanında dikişte ne ki diyorsun demi

Hareket halinde ama çok değil sanırım yeri daraldı artık

Aynrn canım ondan dedim zaten, normalde doğum zamanı belirsiz, sezaryen de az çok belirli diye.. Onda da tarih alınıyor ama bebek geleceğim diyorsa tarih değişiveriyor.. Benim misafirlerle ben dışarda bile buluşmam da neyse.. Misafirlerim şehir dışından gelen kv, kp, görümce.. Ben bir bayan yeter dedim, bizimkiler bir alana iki de bedava.. İlla kabile gibi yaşayacağız.. Her yerde yatak, yorgan, döküntü olacak.. Yetmedi kp olacak ki sıcaktan iyice isilik filan olayım..

Biberonları sirkeli suya koydum kendime hazırladığım çantada eksikleri koydum iç çamaşırı çorap falan hazır kalsın öyle biberonları bulaşık makinesine de atsam mı acaba
Ben e bebekten aldığım likit ile yıkamıştım ama sadece kaynatsan mı acaba?

Kaynar suyun içine koydum sirkeli sadece

Kiz ne biliyim bn ilk defa nst ye girdm beklicez artik bakalm maysa soyledi ustekki kalp atisymis:) 25 ila 50 arasiydi sancim

Yok canım basurum var da yok içte benim ki ama şuana kadar sıkıntı çekmedim normal doğum yaparsam evet bir gün var ama 30 mayıs son benim bi aksilik olmazsa

Szeryan mi olucaksin cnm sen? Bndede bi ay once biyle peceteye surdugumde nokta kadar kan gelmisti sonra tekrar tekrar surdm bi sey yoktu.Basurumdandi herhalde Belki sninkide oyle olmustur diye dusndm ihmal etme eminsen eger basur olmadigina

Szeryan mi olucaksin cnm sen? Bndede bi ay once biyle peceteye surdugumde nokta kadar kan gelmisti sonra tekrar tekrar surdm bi sey yoktu.Basurumdandi herhalde Belki sninkide oyle olmustur diye dusndm ihmal etme eminsen eger basur olmadigina
Yok yok basur değil canım evet sezaryen bebeğim şundan 3.500 kg yakın Dr sezeryan gününe kadar 4 olur dedi iri bebek dedi şeker de var bende ama korkuyorum spinal yapılacak dedi bende istemiyorum bakalım ne olacak

Canım ben de çatı muayenesi oldum ve hiçbir şey hissetmedim. Ne acı ne ağrı. Normal çatın gayet güzel dedi. Demek ki kemiği basık veya eğri olanlar ağrı hissediyor. Çok az kaldı inşalalh hepimiz için de...
Sağlıklı olan ne ise onu tercih etmen iyi olmuş tabiki hem kafa büyük hem çatı sıkıntılı sezaryen en iyisi senin için.. inşalalh sağ salim alırsın kucağına

Sen de haklisin csnim mecbur olunca is basa dusunce insan yapiyor. Ama benim hamileligim de cok zor gecti son aylarda da eşim bile halime acıyor yuruyemiyorum tuvalate gitmek icin 40 kere düşünüyorum bahsetmistim daha once inanilmaz bacak kemik kasık cati agrilari yasiyorum. Elimde tepsimi tasimaya kalksam tepetaklak oluyorum dusmekten kac kere son anda yırtıyorum onu bile yapamiyorum.. cunku desteksiz keisnlikle yuruyemiyorum ya birileri koluma girecek ya da ben duavrlardan tutuna tutuna gidecem yoksa imkani yok.. bir anda girip cikan kramplara dayanamıyor insan ki benim sol bacagim felcli gibi surkeli kramp ve agri halinde. Gece uyku yok inliyorum agridan. Yani kimsem olmasa da mecbur da kalsam bu pozisyonda keisnlikle bisey yapabilecek durumda degilim malesef. Onceleri yuruyusumu kendi isimi yapabiliyordum ama bikac aydir bu haldeyim. Yuruyusu yapmayi birak inan normal yuruyebilmeyi ozledim. Tuvalete duzgun agrisiz sizisiz gitmeyi desteksiz yuruymeyi..ALLAH surkeli agri aci hastalik icinde olanlara yardim etsin. ALLAH hepimizin yardimcisi olsun canim benim.asla sikayetci degilim yanlis anlaşılmasın. Evlat icin katlaniyoruz herbirseye. RABBim yardimcimiz olsun sagsalim kavusmayi nasip etsin

Aynen ben de normal dogum isterken catı darligi kemik egriliginden sezeryana dònmek zorunda kaldik. Ben de ameliyat olayından tirstigim icin tedirginim. Annem yanimda cok sukur 2 haftayi geckindir.biz de bu persembe kontrole gitcez bakalim belki degisiklik olur tarihte.. hayirlisi olsun hepimiz izin❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…