2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

Dogumdan sonra icini temizlemek icin acayip islemler oluyormus. Herkes de degil tabii. Bazi hastanelerde oyle yapiyorlarms elini sokup temizliyormus. Bunu dusundukce odum kopuyor. Doktoruma sordum sen bana guven sadece dedi okadar net bi aciklama yapmadi o sebeple korkuyorm

Kiz ne biliyim bn ilk defa nst ye girdm beklicez artik bakalm maysa soyledi ustekki kalp atisymis:) 25 ila 50 arasiydi sancim
Aynen, kalbin o kasılmalara karşı verdiği tepki üstteki.. Alt kısımdakiler sancı şiddeti ve sıklığını ifade eden pikler.. Yalancı sancının değeri kaç acaba, bak merak ettim.. Bu arada doktor neden sana mg başlattı? Bana da artık kullanma bırak dedi doktorum..

Aminnnn.. Evet senin zordu canım.. Mg ilacı kullanıyor muydun? Yürüyemeyecek kadar olmak çok çok ileri ve ciddi bir durum bence.. Doktor bunlara normal mi dedi mesela?

Kiz dur bunu da duymasam iyiydi boyle birseyi bilmiyordum ama ben sunu dusunerek kendimi teskin etmeye calisiyroum. Herkes nasil oluyosa ben de olacagim diyorum oyuzden sen de doktoruna guven bence icin irahatlatmaya calis bol dua et

Yok canim magnezyum ilaci almiyordum. En sonki kontrole gittigimde doktorun odasina yuzumde aci topallayarak esimin kolunda girdim hatta. Sancin mi var dedi bana. Ben de durumumu soyledigimde normal oldugunu soyledi. Ben de bilmiyorum ki normal mi degil mi diye.. insaALLAH dogumdan sonra gecer.. sonra bana magnezyum verdi birkez ictim daha faydasi olmadi ama hic

Bana ağrılar başlamadan verildi mg.. 3. Ayda mı ne.. Devletteki doktor ilk gittiğimde Ca ve Mg ilacı verdi.. Bunu hep kullanacaksın dedi.. Devlettekini almadım bile zaten, jelatin var diye .. Özeldeki doktorunda verdiğini 20 gün aralıkla içtim, sonra bıraktım, son anlarda ağrı olunca yeniden aldım ve cidden düzenli içince bu ağrılara olan etkisini anlıyorsun.. Yerinde olsam magnorm alıp, üç gün içerim.. Değişiklik olacağına eminim.. Zaten mg takviyesi, sakıncalı olacak riskli bir ilaç değil ki bana doktor başka mg yazmıştı sonra ben kendim eczaneden magnorm aldım, içtim..

SLm kızlar uzun zamandır takip edemedim sizleri.geçmişe şöyle bir baktım Doğum yapanlar var açılması başlayanlar var.. ayyyy çok heycanlı son günlere geldik öyle böyle derken.doğum yapan arkadaşlarımın gözleri aydın olsun,sağlıkla sevgiyle büyütsünler kuzucuklarını
Bugün 35+2 yim ben de artık işi bıraktım evde bebek hazırlığına koyuldum.çamaşırlar ütüler derken,bugün de hediyleiklerimi yaptım.yapması çok keyifliydi sizlerle de paylaşim nasıl olmuş?

Canim bana magvital diye bir magnezyum verdi. bir kere icebildim genelde maden suyu da iciyorum zaten yani magnezyum takviyesi yapiyorum kendime besinlerden de ama nebilim ya.. duzenli içip deneyeyim ozaman beb de

Amin canım çok teşekkür ederim.Eşim ameliyathaneye girmek istemiyor yani daha doğrusu benim o sürecimi görmeye dayanamayacağını söylüyor

Canim ben sanmiyorum yani kendi doktorum adina soyleyeyim..cunku oncesindeki doktorum da rahim filmi cekerken cok zorlanmisti aleti takarken acidan cigliklar atmistim cok kanamam olmustu. O da girisimin cok dar oldugunu o yuzden zorlandigimizi soylemisti. Simdiki doktorum da tek parmagini girdirir girdirmez aci duydum ciglik atmamak icim kendimi zor tutmustum. O da dedi ki tam muayane edemedim bile onceki hastamdan daha fena bir kemik yapin var istersen deneyelim ama bebek icin risk dedi durumları anlatti..iliskide bile zorlaniyosunuzdur dedi. Hamiellikte hic iliski yasamadik ama tabi hamiel kalana kadar olan iliskimizde dahi her defasinda rahat da olsam aci duyardim yani

Biberonları sirkeli suya koydum kendime hazırladığım çantada eksikleri koydum iç çamaşırı çorap falan hazır kalsın öyle biberonları bulaşık makinesine de atsam mı acaba
Canım uzmanlar kesinlikle başta biberon kullanmayın yoksa bebek emmeyi reddeder diyor . Kaşıkla ya da şırınga ile beslenebilir.ben de emzik ve biberon aldım ama çantaya koymayı düşünmüyorum bu yüzden.

şu karın okşayıp bastırmalar falan el sokup temizlemeler eski usül diye biliyorum yani arkadaşlar normal doğum yapanda zaten içi kendiliğinden temizlendiği için gerek yok sezeryanda da bir defaya mahsus yapılıyormuş ve sonrasında kadın bezi takibi yapılıyormuş çunkü ameliyat geçirildiği için iç kanama var mı yokmu kontrol etmek zorundalar ama insanların abartıgı şekilde olduğunu sanmıyorum .

Aklıma geldin Babylicious nasılsın bir sıkıntı yok değilmi bu aralar yazdıklarına rastgelmedim

canım iyiyim çok şükür ramazan falan derken çok giremiyorum 4-5 günde bir bakıyorum nasılsınız diye.. Senin nasıl gidiyor iyisindir inşallah
Bu arada sezeryan için tarihimi aldım 28 mayısta geliyor benim bbeiş doktor riske atmak istemiyor 37+4 olacağım o zaman çok heyecanlı ve stresliyim

A Asyanur42 @Chun lee lolita555 kızlar gözünüz aydın bebişler erkenci çıkmış erkenden kavuştunuz yavrularınıza

Darısı başımıza inşallah

Canım uzmanlar kesinlikle başta biberon kullanmayın yoksa bebek emmeyi reddeder diyor . Kaşıkla ya da şırınga ile beslenebilir.ben de emzik ve biberon aldım ama çantaya koymayı düşünmüyorum bu yüzden.
emzik ilk 4 ay emme refleksi olmayan çocuk için bu refleksi başlatma adına kullanılabilir yanınızda götürmenizi tavsiye ederim ilk dört aydan sonra kalıcı bir alışkanlığa dönüşmeye başladığı için tavsiye edilmez uyku sırasında emzik verilebilir uyandığında sizin göğsünüzü emme refleksine alışmış olur çünkü ilk hafta bunlar yapılmazsa çok zor alışıyorlar belki de alışmıyorlar

Bakalım daha neler duyucaz

benim doktor da riske atamayız dedi ya bu tarihe nasıl karar verildi sürecinizi merak ettim

benim doktor da riske atamayız dedi ya bu tarihe nasıl karar verildi sürecinizi merak ettim

canım ben önceki hamilelikte gebelik zehirlenmesinden erken dopum yaptım 30 haftalıktı yaşamadı bebeğim şimdiki hamileliğimde preeklampsi olmadım ama her an tansiyon çıkabilir veya tekrarlayabilir diye doktorum 38 e girer girmez almak istedi bebeğin durumu iyi diye beklemeye gerek görmedi..

bizimkinde de gelişme geriliği var o yuzden beklemesine gerek yok didi 37 38 olunca tamam bu iş dedi . : ) yarın 36 bitiyor işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…