2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar nişanım geldi
Dru aradın mı? Telaşlanma canım. Senin haftan iyi zaten. Haydi hayırlısı .
Doktoru ara cnm benimde iki hafta önce geldi beklemedeyim sezeryan olcam ağrılarda var halla bekletiyo dr sınır oluyorum
Benim nişanım dün geldi. Geceden beri ara ara akıntıyla beraber kahverengilik geliyor. Seninki bir kere mi geldi? Doğum başlamasın diye dr sana ilaç verdi mi?

Nisandan hemen sonra doğum olmuyor zaten diye biliyorum.herkes sanciyi evde çekmenin daha iyi olduğunu söylüyor bilmiyorum ne kadar doğru

Ben daha dün oldum canım. Bana da geçen hafta, haftaya çatı muayenesi yapicam demişti çok tedirgindim 1 haftadır.. Ama dün yaptı hiç bişey hissetmedi. Zaten 3, 5 saniye sürüyor çok rahat ve kolaydı. Korkmana gerek yok..

Saolasin cnm Allah razi olsun.aceleci ciktilar kuzular sorma:)

Git cnm ihmal etme doktorumda bi zahmet gelsin nst gir bebekte stres çıkabilir doğum daha doğru olur

Benim iki hafta önce geldi bikere antibiyotik fitil verdi bida olmadi nst sancı 60 likti cumaya kadar bekliyorum gün vercek gelmezse tabi bebiş sancılarım var gibi

Sikayet var mi dedi evet bacaklarima cok kramp giriyo dedim kalcama falan tamam sana magnezyum yazalm dedi ilk defa kullanicam bnde bide kan ilaci yazdi Yorgunluktan alamadm bile yarina kaldi

Ben korkutmamak için yazmadım ama normal doğumdan sonra iç temizlemesi oldu benim doğumdan daha zor geldi açıkçası pskolojim bozulmuştu belki ebeden veya doktordan doktora degisiyorsur
ben öyle bir şey yok demiyorum ama böyle feci acayip korkunç bir şey olması için sebepler olabiliyor birincisi hastanın psikolojisi ikincisi ve en önemlisi doktor ebe vs nin psikolojisi cidden manyaklar var ve hart diye sokarsa tabi acır. kendinizi elletmeden önce neden niye nasıl diye sormak hakkınız ve bunları sorarken cevap veren kişi ters birimi iyi birimi anlaşılıyor en azından buna göre bir önlem alın kendinize mesela benim gittiğim hastanede tek bir doktor en sık alt muayeneyı yapıyor çünkü adam özür dilerim pardon hayatım bebeğim diye sakinleştiriyor adamınızı seçin vallahi : )))

valla çocuk yatağa gelince koca zaten kendiliğinde kaçıyor yataktan ben bişi demeden sağolsun
Bizdede oyle olucak artik onu yanliz birakip ayri yataklarda uyuyacaz Buyuk ihtimalle oturma odasinda uyurz bnle bebis kaynanamda yaninda uyur.Varsin koca yatk onun olsun

Haklısın canım.. Valla ben emzik aldım, veririm diye.. Ama dün hemşire emzik vermiyoruz damak yapısına zararlı dedi.. Kafam karışık

Yok canım benim de özel hastane ama gayet iyi dedi
Doktor da normal yanlısı demek ki.. Birde ben şimdi perine mesajı yaparım dedim, doğum kolaylaşıyor diye.. Parmağımın ilk katlandığını yere kadar soktum ve direk kemiğe değdi.. Oralarda kemik olacağına inanmazdım.. Bı gidişle bana da mümkün değil diyecekler ..

emzik ve biberon konuşulmuş, kendi tecrübeme göre şunu söyleyebilirim ki emzik alırsa hayatınız kurtulur... bizimki almadığından emzik niyetine hep beni kullandı hep memede uyudu koltuktan kalkamadım bebek mememde... bunda ilk geceden vericem emziği... biberon da ilk zamanlar süt hemen gelmediği için ya da emzirmeyi becermediğimizden mamam vermek gerebiliyor ben aventin yeni doğan - anne memesine en yakın ödüllü biberonunu almıştım ondan verdim hiç de sorun olmadı...

Nisandan hemen sonra doğum olmuyor zaten diye biliyorum.herkes sanciyi evde çekmenin daha iyi olduğunu söylüyor bilmiyorum ne kadar doğru
aynen öyle ilk doğumlar için evde sancı çekmek en doğrusu çünkü hastanede önüne gelen parmagını sokup sokup gidiyor psikoloji diye bir şey kalmıyor saatlerce.. iki üçüncü doğumsa hastaneye gidilmeli çünkü ilk doğuma göre daha kolay gerçekleştiği için ne zaman fırt diye cıkar belli değil : ))

Ayni gun dogurucaz:)) kismetse.bana da 28mayis dedi son gunlerimiz insaallah sag salim kucagimiza aliriz benim 38+3 oluyor dogdugunda

Dün bende emzirme egitimi aldim. Hatta emzik ne zaman veriyoruz sorusunu soran kişi de bendim aynı yerde ayni kişiyi mi dinledik acaba

Kan ilacını da mı ilk defa alacaksın?
Valla ne oldugunu bilmiyorm canm belki kullandigim bi ilactir Diyorum ya almadn eczanedn daha.Bugun 12 de geldm eve kahvalti mukabele derkn geldm uyudm ta bu saate kadar Bebisim hep ac kaldi Kiymamam bn ona ilgilenemiyorm onunla

Dün bende emzirme egitimi aldim. Hatta emzik ne zaman veriyoruz sorusunu soran kişi de bendim aynı yerde ayni kişiyi mi dinledik acaba
bizim hemşire kendiliğinden girdi bu konuya.. Ne dediler sana cabep olarak?
Valla ne oldugunu bilmiyorm canm belki kullandigim bi ilactir Diyorum ya almadn eczanedn daha.Bugun 12 de geldm eve kahvalti mukabele derkn geldm uyudm ta bu saate kadar Bebisim hep ac kaldi Kiymamam bn ona ilgilenemiyorm onunla
Tamam, daha önce kullanıyordun yani.. Ben bir an kan ilacını da yeni verdi sandım.. Ye canım ihmal etme.. Parmağını emmeye başlamıştır acından

Ilk dogum olunca öyle temizleme olayını falan bilmiyordun doğuma da ebeler giriyor ben devlet hastanesinde dogum yaptım kendim normal dogum yapmak istiyordum hiç video falan izlemedim yapamam diye. Ama şimdi daha bilinçli oldum doktor un gelmesini isticem doğuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…