- 13 Temmuz 2012
- 1.430
- 1.715
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.101
Dru aradın mı? Telaşlanma canım. Senin haftan iyi zaten. Haydi hayırlısı .Kızlar nişanım geldi
Benim nişanım dün geldi. Geceden beri ara ara akıntıyla beraber kahverengilik geliyor. Seninki bir kere mi geldi? Doğum başlamasın diye dr sana ilaç verdi mi?Doktoru ara cnm benimde iki hafta önce geldi beklemedeyim sezeryan olcam ağrılarda var halla bekletiyo dr sınır oluyorum
Nisandan hemen sonra doğum olmuyor zaten diye biliyorum.herkes sanciyi evde çekmenin daha iyi olduğunu söylüyor bilmiyorum ne kadar doğruHastaneyi aradım dr çıkmış. Acildeki dr muayene etsin gerekli görürse çağarır dr unuzu dedi. Ama hiç sancım yok. Erken gidersem suni verirler diye korkuyorum. Koyu kıvamlı kanlı akıntı. Dünde 2 damla kan gelmişti.
Ben daha dün oldum canım. Bana da geçen hafta, haftaya çatı muayenesi yapicam demişti çok tedirgindim 1 haftadır.. Ama dün yaptı hiç bişey hissetmedi. Zaten 3, 5 saniye sürüyor çok rahat ve kolaydı. Korkmana gerek yok..Kıslar kontolden geldik 36+3 olduk bebis iyi cok şükür :) 2900 kg 50 cm e az kalmışnst de sancı çıkmadi ama karnımda biraz sancin olmuş dedi doktor.. haftaya çatı muayenesi yapacak korkuyorum başından geçen arkadaşlar nasıl oluyo zor mu
canım iyiyim çok şükür ramazan falan derken çok giremiyorum 4-5 günde bir bakıyorum nasılsınız diye.. Senin nasıl gidiyor iyisindir inşallah
Bu arada sezeryan için tarihimi aldım 28 mayısta geliyor benim bbeiş doktor riske atmak istemiyor 37+4 olacağım o zaman çok heyecanlı ve stresliyim
@Asyanur42 @Chun leelolita555 kızlar gözünüz aydın bebişler erkenci çıkmış erkenden kavuştunuz yavrularınıza
Darısı başımıza inşallah
Git cnm ihmal etme doktorumda bi zahmet gelsin nst gir bebekte stres çıkabilir doğum daha doğru olurHastaneyi aradım dr çıkmış. Acildeki dr muayene etsin gerekli görürse çağarır dr unuzu dedi. Ama hiç sancım yok. Erken gidersem suni verirler diye korkuyorum. Koyu kıvamlı kanlı akıntı. Dünde 2 damla kan gelmişti.
Benim iki hafta önce geldi bikere antibiyotik fitil verdi bida olmadi nst sancı 60 likti cumaya kadar bekliyorum gün vercek gelmezse tabi bebiş sancılarım var gibiDru aradın mı? Telaşlanma canım. Senin haftan iyi zaten. Haydi hayırlısı .
Benim nişanım dün geldi. Geceden beri ara ara akıntıyla beraber kahverengilik geliyor. Seninki bir kere mi geldi? Doğum başlamasın diye dr sana ilaç verdi mi?
Bnde esimle oylerim bn uzaklasiyorm o yapisiyor yataklari ayiricaz en sonunda
Aynen, kalbin o kasılmalara karşı verdiği tepki üstteki.. Alt kısımdakiler sancı şiddeti ve sıklığını ifade eden pikler.. Yalancı sancının değeri kaç acaba, bak merak ettim.. Bu arada doktor neden sana mg başlattı? Bana da artık kullanma bırak dedi doktorum..
Aminnnn.. Evet senin zordu canım.. Mg ilacı kullanıyor muydun? Yürüyemeyecek kadar olmak çok çok ileri ve ciddi bir durum bence.. Doktor bunlara normal mi dedi mesela?
ben öyle bir şey yok demiyorum ama böyle feci acayip korkunç bir şey olması için sebepler olabiliyor birincisi hastanın psikolojisi ikincisi ve en önemlisi doktor ebe vs nin psikolojisi cidden manyaklar var ve hart diye sokarsa tabi acır. kendinizi elletmeden önce neden niye nasıl diye sormak hakkınız ve bunları sorarken cevap veren kişi ters birimi iyi birimi anlaşılıyor en azından buna göre bir önlem alın kendinize mesela benim gittiğim hastanede tek bir doktor en sık alt muayeneyı yapıyor çünkü adam özür dilerim pardon hayatım bebeğim diye sakinleştiriyor adamınızı seçin vallahi : )))Ben korkutmamak için yazmadım ama normal doğumdan sonra iç temizlemesi oldu benim doğumdan daha zor geldi açıkçası pskolojim bozulmuştu belki ebeden veya doktordan doktora degisiyorsur
Bizdede oyle olucak artik onu yanliz birakip ayri yataklarda uyuyacaz Buyuk ihtimalle oturma odasinda uyurz bnle bebis kaynanamda yaninda uyur.Varsin koca yatk onun olsunvalla çocuk yatağa gelince koca zaten kendiliğinde kaçıyor yataktan ben bişi demeden sağolsun
Haklısın canım.. Valla ben emzik aldım, veririm diye.. Ama dün hemşire emzik vermiyoruz damak yapısına zararlı dedi.. Kafam karışıkdediğim şeye katılıyosunuz değil mi doğru anladım.. çünkü insanlar emzik damak gelişimi için önerilmez ibaresi görünce sanıyorlar doğar doğmaz. okuduğumuz şeyi bazen yanlış okuyup yanlış anlıyoruz heleki bebiş gibi hassas konu olunca : )
Doktor da normal yanlısı demek ki.. Birde ben şimdi perine mesajı yaparım dedim, doğum kolaylaşıyor diye.. Parmağımın ilk katlandığını yere kadar soktum ve direk kemiğe değdi.. Oralarda kemik olacağına inanmazdım.. Bı gidişle bana da mümkün değil diyecekler ..Yok canım benim de özel hastane ama gayet iyi dedi
Kan ilacını da mı ilk defa alacaksın?Sikayet var mi dedi evet bacaklarima cok kramp giriyo dedim kalcama falan tamam sana magnezyum yazalm dedi ilk defa kullanicam bnde bide kan ilaci yazdi Yorgunluktan alamadm bile yarina kaldi
aynen öyle ilk doğumlar için evde sancı çekmek en doğrusu çünkü hastanede önüne gelen parmagını sokup sokup gidiyor psikoloji diye bir şey kalmıyor saatlerce.. iki üçüncü doğumsa hastaneye gidilmeli çünkü ilk doğuma göre daha kolay gerçekleştiği için ne zaman fırt diye cıkar belli değil : ))Nisandan hemen sonra doğum olmuyor zaten diye biliyorum.herkes sanciyi evde çekmenin daha iyi olduğunu söylüyor bilmiyorum ne kadar doğru
canım iyiyim çok şükür ramazan falan derken çok giremiyorum 4-5 günde bir bakıyorum nasılsınız diye.. Senin nasıl gidiyor iyisindir inşallah
Bu arada sezeryan için tarihimi aldım 28 mayısta geliyor benim bbeiş doktor riske atmak istemiyor 37+4 olacağım o zaman çok heyecanlı ve stresliyim
@Asyanur42 @Chun leelolita555 kızlar gözünüz aydın bebişler erkenci çıkmış erkenden kavuştunuz yavrularınıza
Darısı başımıza inşallah
Dün bende emzirme egitimi aldim. Hatta emzik ne zaman veriyoruz sorusunu soran kişi de bendimDoğru diyorsun canım.. Benim gittiğim doktorlarda hep sezaryen oranı yüksek.. Aslında hepsi doktordan da kaynaklı değil.. İnsanlar sezaryen deyince doktora da öyle kolay, alıyor direk.. Bu arada mg ilacını iç bence.. Bazı arkadaşlarda doktor günde iki taneye bile çıkarmıştı.. Allah şifa versin inşallah. .
Bana da dün hemşire, emzirme eğitimi verdi.. O sıra emzik vermiyoruz dedi :) Bende almıştım 0-3 aylık..
Valla ne oldugunu bilmiyorm canm belki kullandigim bi ilactir Diyorum ya almadn eczanedn daha.Bugun 12 de geldm eve kahvalti mukabele derkn geldm uyudm ta bu saate kadar Bebisim hep ac kaldi Kiymamam bn ona ilgilenemiyorm onunlaKan ilacını da mı ilk defa alacaksın?
Dün bende emzirme egitimi aldim. Hatta emzik ne zaman veriyoruz sorusunu soran kişi de bendimaynı yerde ayni kişiyi mi dinledik acaba
Tamam, daha önce kullanıyordun yani.. Ben bir an kan ilacını da yeni verdi sandım.. Ye canım ihmal etme.. Parmağını emmeye başlamıştır acındanValla ne oldugunu bilmiyorm canm belki kullandigim bi ilactir Diyorum ya almadn eczanedn daha.Bugun 12 de geldm eve kahvalti mukabele derkn geldm uyudm ta bu saate kadar Bebisim hep ac kaldi Kiymamam bn ona ilgilenemiyorm onunla
Ilk dogum olunca öyle temizleme olayını falan bilmiyordun doğuma da ebeler giriyor ben devlet hastanesinde dogum yaptım kendim normal dogum yapmak istiyordum hiç video falan izlemedim yapamam diye. Ama şimdi daha bilinçli oldum doktor un gelmesini isticem doğumaben öyle bir şey yok demiyorum ama böyle feci acayip korkunç bir şey olması için sebepler olabiliyor birincisi hastanın psikolojisi ikincisi ve en önemlisi doktor ebe vs nin psikolojisi cidden manyaklar var ve hart diye sokarsa tabi acır. kendinizi elletmeden önce neden niye nasıl diye sormak hakkınız ve bunları sorarken cevap veren kişi ters birimi iyi birimi anlaşılıyor en azından buna göre bir önlem alın kendinize mesela benim gittiğim hastanede tek bir doktor en sık alt muayeneyı yapıyor çünkü adam özür dilerim pardon hayatım bebeğim diye sakinleştiriyor adamınızı seçin vallahi : )))
Gercekkkkk miii ay cok heycanlandim canim bebis geliyor o zaman hayirlisiyla kavus insaALLAH bizi haber etttttKızlar nişanım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?