- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.141
Üzücüdoktorlar ticari amaç artı adam kesip biçme konusunda tecrübe sahibi olmak istiyor bu da bi sebep
öyle bir ihtiyac halinde eşler yakınlar iki dk gidip alır gelirler bence ya doktor çocuğun durumuna göre bi mama yazar bence o hallolur gibi geldi bana
Bende bugun basladim bebise kilo yapsin diye canim. Sabah ac karnina 2 kasik keciboynuzu pekmezi, süt, muz, aralarda da ceviz yiyorum devamli.. bir de kaşar da kilo yapiyormus ama ben hic sevmiyorum yiyemiyorum.Bugün kontrole gittim bir garip ruh hali içindeyim ,öncelikle 40 haftayı beklemez dedi ,kireçlenme başlamış dedi ,ağrıların başlamış yerleşiyor dedi . Daha 35+2 deyim. Doğuma gidecekmiş aceleye geldi biraz muayne haftaya tekrar var . Bugün adet ağrısı gibi sızlanma başladı ama çok hafif . Korku başladı bende de. Temizlik ti bilemem neydi boş boşuna çok yoruldum .şimdide üzülüyorum biraz geri geliyormuş . 2418 gr olmuş kilosu . neler kilo yapar besler ona yoğunlaşacağım var mı bildiğiniz şeyler . Bayramdan sonra gelir diyordum ama beklemeyecek demekki
Ayy insallahh benim için de rahat geçer canım ya afedersiniz de sadece elle yapıyo demi spekulum faln yerlestirmiyo yani. Senin nasıl normal mi görünüyo çatin doğuma uygun muBen daha dün oldum canım. Bana da geçen hafta, haftaya çatı muayenesi yapicam demişti çok tedirgindim 1 haftadır.. Ama dün yaptı hiç bişey hissetmedi. Zaten 3, 5 saniye sürüyor çok rahat ve kolaydı. Korkmana gerek yok..
Hangi ülkede yasiyosun cnm senBen de anlamıyorum Türkiye de ki muayene ve Dogum prosedürü nü , Bende orda yaşasam kesin sezeryan derdi doktor çünkü benim bütün arkadaşlarım, teyzem kuzenler hep sezaryen oldu hemde normal diye direttikleri halde. Hepsinin ortak sorunu da aynı , çatı darlığı yada bebeğin tombis olmasıyaşadığım yerde niyeyse böyle şeyler olmuyor. Geçen gün arkadaşım 4050gr bebek doğurdu . Neyse Allah öncelikle herkese istediği Hayırlı Dogum şeklini nasip etsin sonra da aklı başında vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah
Benim bebis de 35+1de 2400 du doktor göbek çevresi bi hafta geri dedi ben bu hafta muz pekmez incir yoğurt ete yogunlastim yürüyüşü de bıraktım cuma tekrar kontrolüm var bakalım bi haftada ne kadar düzelecekBugün kontrole gittim bir garip ruh hali içindeyim ,öncelikle 40 haftayı beklemez dedi ,kireçlenme başlamış dedi ,ağrıların başlamış yerleşiyor dedi . Daha 35+2 deyim. Doğuma gidecekmiş aceleye geldi biraz muayne haftaya tekrar var . Bugün adet ağrısı gibi sızlanma başladı ama çok hafif . Korku başladı bende de. Temizlik ti bilemem neydi boş boşuna çok yoruldum .şimdide üzülüyorum biraz geri geliyormuş . 2418 gr olmuş kilosu . neler kilo yapar besler ona yoğunlaşacağım var mı bildiğiniz şeyler . Bayramdan sonra gelir diyordum ama beklemeyecek demekki
Canım biraz erken alınmış kızın sanki. KüKüveze neden alındı ,?Rabbim sana bağışlasın inşallah tatlısı37+3 de, sezeryan doğumla 2800 ile kızım dünyaya gözlerini açtı 3 günlük küvez macerası sonrası evimize geldik.mamasız bol anne sütlü günlerimiz olsun inş .darısı doğumu yaklaşan tüm haziran annelerine
Gözün aydın canım Allah analı babalı büyütsun37+3 de, sezeryan doğumla 2800 ile kızım dünyaya gözlerini açtı 3 günlük küvez macerası sonrası evimize geldik.mamasız bol anne sütlü günlerimiz olsun inş .darısı doğumu yaklaşan tüm haziran annelerine
Canım üzme kendini bazı haftalar çok hızlı kilo alıp farkı kapatıyorlar.benim bildiğim besinler genelde de burda da konuşuldu şunlar canım:kaşar peyniri,protein içeren tüm besinler (et,süt,yumurta) yağlı tohumlar ceviz kabak çekirdeği..vs bi de muz tatlım.sağlıkla kalBugün kontrole gittim bir garip ruh hali içindeyim ,öncelikle 40 haftayı beklemez dedi ,kireçlenme başlamış dedi ,ağrıların başlamış yerleşiyor dedi . Daha 35+2 deyim. Doğuma gidecekmiş aceleye geldi biraz muayne haftaya tekrar var . Bugün adet ağrısı gibi sızlanma başladı ama çok hafif . Korku başladı bende de. Temizlik ti bilemem neydi boş boşuna çok yoruldum .şimdide üzülüyorum biraz geri geliyormuş . 2418 gr olmuş kilosu . neler kilo yapar besler ona yoğunlaşacağım var mı bildiğiniz şeyler . Bayramdan sonra gelir diyordum ama beklemeyecek demekki
Evet bazen abartılı hareketli oluyo bazı günler de kendimi çok dinlersem farkediyorum hareket ettiğini,çok sakin kaymaları oluyo dikkat kesilince farkedilenKizlar bazen bebislerinizin az hareket ettigi oluyor mu? Ben bugun her zamankinden daha az hissettim.
Benimde kasiklarimda ağrı var batma gibi 2 saattir süren ağır ağır dr aradım açmadı korkuyorumSu gelince hemen hastaneye gidilmeli. Benim durumum farklı..
Muz ceviz yumurta haşlama ikitane kasar peynir bunları ye cnm süt birdeBugün kontrole gittim bir garip ruh hali içindeyim ,öncelikle 40 haftayı beklemez dedi ,kireçlenme başlamış dedi ,ağrıların başlamış yerleşiyor dedi . Daha 35+2 deyim. Doğuma gidecekmiş aceleye geldi biraz muayne haftaya tekrar var . Bugün adet ağrısı gibi sızlanma başladı ama çok hafif . Korku başladı bende de. Temizlik ti bilemem neydi boş boşuna çok yoruldum .şimdide üzülüyorum biraz geri geliyormuş . 2418 gr olmuş kilosu . neler kilo yapar besler ona yoğunlaşacağım var mı bildiğiniz şeyler . Bayramdan sonra gelir diyordum ama beklemeyecek demekki
Ani doğumu oldu cnm agrinmi vardi37+3 de, sezeryan doğumla 2800 ile kızım dünyaya gözlerini açtı 3 günlük küvez macerası sonrası evimize geldik.mamasız bol anne sütlü günlerimiz olsun inş .darısı doğumu yaklaşan tüm haziran annelerine
Elle eldiven giyiyor dr eldivenede jel sürüyor benim acıdı açıkçası rahme göre acı hali değişiyor olabilirAyy insallahh benim için de rahat geçer canım ya afedersiniz de sadece elle yapıyo demi spekulum faln yerlestirmiyo yani. Senin nasıl normal mi görünüyo çatin doğuma uygun mu
Bende deöksürük var yan tarafların bastırınca acıyor doğum sancısı mı bilmiyorum uzun süredir agrıyorbenimKızlar benim 10 gündür geçmek bilmeyen şiddetli öksürüğüm ve gribim var. Öksürükten dolayı kaburgalarım ağrıyor. 2 gündür evde dinleniyorum öksürüğüm hafifledi ama belim ve yan taraflarım çok ağrıyor. Doğum sancısı olabilir mi bu acaba korkuyorum
Canım hemoroidin ne durum da bgn söylemeyi unuttumdoktora acaba normal doğumu etkiler mi acı Yok ama çok şişlik var dışında bir türlü geçmiyorGözün aydın canım Allah analı babalı büyütsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?