2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
öyle bir ihtiyac halinde eşler yakınlar iki dk gidip alır gelirler bence ya doktor çocuğun durumuna göre bi mama yazar bence o hallolur gibi geldi bana

Allah hallolmucak dert vermesin.bunlar sadece kolaylastirici seyler ben bilmedigimiz bi ilcede dogum yapicam hastane sehrin girisinde yani sehre hic girmeden isimizi halledip geliyoruz hep.yanimda goturursem elimin altinda olur.kaynamis sogumus su gotur dedi mesela eski doktorum.yenidogan bebelere ayni mamalar veriliyor.hippi daha once de duymustum acibademde dogum yapanlara filan onu vermisler ama marka onemli degl o kadar her doktor kendine yakin geleni onerebilir

Bugün kontrole gittim bir garip ruh hali içindeyim ,öncelikle 40 haftayı beklemez dedi ,kireçlenme başlamış dedi ,ağrıların başlamış yerleşiyor dedi . Daha 35+2 deyim. Doğuma gidecekmiş aceleye geldi biraz muayne haftaya tekrar var . Bugün adet ağrısı gibi sızlanma başladı ama çok hafif . Korku başladı bende de. Temizlik ti bilemem neydi boş boşuna çok yoruldum .şimdide üzülüyorum biraz geri geliyormuş . 2418 gr olmuş kilosu . neler kilo yapar besler ona yoğunlaşacağım var mı bildiğiniz şeyler . Bayramdan sonra gelir diyordum ama beklemeyecek demekki

Bende bugun basladim bebise kilo yapsin diye canim. Sabah ac karnina 2 kasik keciboynuzu pekmezi, süt, muz, aralarda da ceviz yiyorum devamli.. bir de kaşar da kilo yapiyormus ama ben hic sevmiyorum yiyemiyorum.

Ayy insallahh benim için de rahat geçer canım ya afedersiniz de sadece elle yapıyo demi spekulum faln yerlestirmiyo yani. Senin nasıl normal mi görünüyo çatin doğuma uygun mu

Hangi ülkede yasiyosun cnm sen

Benim bebis de 35+1de 2400 du doktor göbek çevresi bi hafta geri dedi ben bu hafta muz pekmez incir yoğurt ete yogunlastim yürüyüşü de bıraktım cuma tekrar kontrolüm var bakalım bi haftada ne kadar düzelecek

Canım biraz erken alınmış kızın sanki. KüKüveze neden alındı ,?Rabbim sana bağışlasın inşallah tatlısı

Canım üzme kendini bazı haftalar çok hızlı kilo alıp farkı kapatıyorlar.benim bildiğim besinler genelde de burda da konuşuldu şunlar canım:kaşar peyniri,protein içeren tüm besinler (et,süt,yumurta) yağlı tohumlar ceviz kabak çekirdeği..vs bi de muz tatlım.sağlıkla kal

Kizlar bazen bebislerinizin az hareket ettigi oluyor mu? Ben bugun her zamankinden daha az hissettim.
Evet bazen abartılı hareketli oluyo bazı günler de kendimi çok dinlersem farkediyorum hareket ettiğini,çok sakin kaymaları oluyo dikkat kesilince farkedilen

Muz ceviz yumurta haşlama ikitane kasar peynir bunları ye cnm süt birde

Ayy insallahh benim için de rahat geçer canım ya afedersiniz de sadece elle yapıyo demi spekulum faln yerlestirmiyo yani. Senin nasıl normal mi görünüyo çatin doğuma uygun mu
Elle eldiven giyiyor dr eldivenede jel sürüyor benim acıdı açıkçası rahme göre acı hali değişiyor olabilir

Bende deöksürük var yan tarafların bastırınca acıyor doğum sancısı mı bilmiyorum uzun süredir agrıyorbenim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…