2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Mesela gece 2-3 te su geldi.. 6ya kadar beklenmeli mi?

her altı biz çekiyoz adamlar nokta kadar spermden sonra ortada yoklar : D

Ay canım hayırlısıyla kasılman da yokmuş biraz evde geçir istersen ilk doğumdu di mi senin?

Doğum başlamasın diye ilaç verilmedi. Hafta olarak iyi sanırım. 38+0 bugün. Senin ilk mi ikincimi? İlkinde sabahtan akşama kadar bekledim ama bunda kararsızım napsam diye? Benim doğumlar nedense gece oluyor kendi dr um yokken. Sabaha beklesin istiyorum ama bakalım sancı falan yok şimdilik. Ama heyecan yaptım sanırım midem bulanıyo

en az 8 saatte doğum gerçekleştiği düşünülürse bence mantıklı tabi yanlış yönlendirme yapmak istemem içiniz nasıl rahat ediyorsa öyle olsun. benim normal doğum olsaydı ben gitmicektim hemen herkes öyle tavsiye vermişti büyüklerimiz vs yazık teyzemin kızı 20 saat sancı çekti doğum olmadı sonra sezeryana aldılar yeterli açılma bi türlü olmadı ya da ne bilim bazılarının nst de sancısı cıkıyor sizi bırakamayız doğum sürecine girmişsiniz diyorlar kadın geziyor yürüyor ne ağrı ne sızı rahim 4 cm açık : ) ve 12 saat bekliceksiniz en az dediler bunlar en son gördüğüm örnekler dogum öyle pırt dıye olan bir şey değil.

Kizlar beni bugun eski doktorum aradi tayini ciktigi icin gitmisti baska ile.dogurdum mu naptim merak etms.mama al yanina sezaryen olcagin icin sutun hemen gelmeyebilir sen yine yarim saat gogsunde tutarsn ama bebek doymayacagi icin mama gerekebilir dedi.marka sorunca hipp markayi onerdi.sizler de alcakmisiniz yaniniza mama

Bugün Ankara’da ki hastaneme gittim normal muayene olduk herşey yolunda orda 38 haftalık bir bayan vardı nst de sancı çıkmadı dün ama çok sancım vardı deyince doktor hemen çatı muaynesi yapalım dedi kadının 3. Çocuğuymuş ve diğerleri de normal Doğum niye yapıyolar acaba kadın da çok acıyor şimdi yapmasanız dedi ama doktor yapcam dedi demekki artık hep hazır gitmeliyiz doktor birden yapıcam diyebiliyor bana da şeker yüklemesi yaptırmadığım için kağıt imzalattı sabah gel gene açlık tokluk bakalım dedi valla hastaneye gitmeyi hiç sevmeyen ben hastaneden çıkamaz oldum

aaaa çok güzel soru ve konu hakikaten o da vardı dimi, ama hastanede mama vardır ya hem devlet hem özelde dimi.. doktorun mamayı markayı yazması gerekmez mi nasıl alacagız ki

Su konusu nişandan daha farkli.hemen gidilmeli bence de enfeksiyon riski var diye.su gelince en kotu suni sanciyla dogurtuyorlar ya da sezaryen.sudan sonra cok bekletmiyorlar canim

aaaa çok güzel soru ve konu hakikaten o da vardı dimi, ama hastanede mama vardır ya hem devlet hem özelde dimi.. doktorun mamayı markayı yazması gerekmez mi nasıl alacagız ki

Devlette sanmiyorum verdiklerini ama ozeller iyi bi ozelse veriyor.bizimki veriyor mu hic bi fikrim yok hic aklima gelmemisti yarin arayip sorayim bari ilk zamanlar disinda Allah muhtac etmesin sutumuz hemen gelsin insaallah

arkadaşlar yarın muayene ye gidicem 36 haftalık oluyor tam yarın doktor gününe karar vericez demişti fakülte hastanesine gidiyorum şimdi benim korkum seni yatırmamız lazım derse napıcam valla ders çalışıyorum falan sancım ağrım oluyor sıklıkla yalancı sancılar yani ağda mı da yapmadım : ) buna itiraz etme şansım olur mu hani bazen kağıt imzalatıyorlar falan onu imzalamasam kaçsam filan : ) ya da ne bilim benim bu pazartesiden önce doğum yapmam imkansız bi engelim var çünkü çok önemli bir işim napabilirim doktoru ikna etmek için .

Ben de anlamıyorum Türkiye de ki muayene ve Dogum prosedürü nü , Bende orda yaşasam kesin sezeryan derdi doktor çünkü benim bütün arkadaşlarım, teyzem kuzenler hep sezaryen oldu hemde normal diye direttikleri halde. Hepsinin ortak sorunu da aynı , çatı darlığı yada bebeğin tombis olması yaşadığım yerde niyeyse böyle şeyler olmuyor. Geçen gün arkadaşım 4050gr bebek doğurdu . Neyse Allah öncelikle herkese istediği Hayırlı Dogum şeklini nasip etsin sonra da aklı başında vicdanlı doktorlarla karşılaştırsın inşallah

Devlette sanmiyorum verdiklerini ama ozeller iyi bi ozelse veriyor.bizimki veriyor mu hic bi fikrim yok hic aklima gelmemisti yarin arayip sorayim bari ilk zamanlar disinda Allah muhtac etmesin sutumuz hemen gelsin insaallah
öyle bir ihtiyac halinde eşler yakınlar iki dk gidip alır gelirler bence ya doktor çocuğun durumuna göre bi mama yazar bence o hallolur gibi geldi bana

doktorlar ticari amaç artı adam kesip biçme konusunda tecrübe sahibi olmak istiyor bu da bi sebep

Kiz bi yandan yemek hazirliyom bi yandan da yiyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…