- 10 Kasım 2017
- 266
- 815
- 18
- 34
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.361
Dün benimde kontrolüm vardi canim nts sonuçlarına bakip doktor ağrın gözüküyor senin dedi . Yooo iyiyim birsey hissetmiyorum dedim . Eve geldim yattim uyudum uyaninca çok kötü oldum . Karnim acıyor ağrıyor du . Annemle konustum hatta sanki ishal olmuş gibi karnim ağrıyor ve adet sancisini birlikte çekiyorum dedimdidr sancılar adet sancısına benzer ishal olacakmışsınız gibi bir ağrı olur dedi kızlar aklınızda bulunsun
yok kuzum yok ilk daha bi guzeldi.Bilmemek daha iyi o heycan bambaska insallah guzel gecer hepimize ediyorum dua canim hepimiz guzel dogumlar yasayalim insallah
Eski mesajımı alıntı yapayım kolaya kaçayım :) U Umutt19Dün geceden beri okumanın suyunu çıkararak, park yatağın içini de sipariş verdim. Bebek yataklarında visco önerilmiyormuş, sünger yada pamuk öneriliyormuş. İç mekanizması içinde yay sünger karışımı önerilmiyor. Sünger dansite 32-36 arası yükseklik 10 12 cm arası olmalıymış. Pukka home bambu park yatak aldım bende 70×110 ölçüsünde 11 cm yüksekliği 32 dansite yorumlarıda baya iyi bir tanede pamuk geçmeli alez sipariş verdim. Bir iş daha hallolmuş oldu :)
Ay iki gündür yaşıyorum.. Doğum zamanı hastalanacağım galiba diyordumdr sancılar adet sancısına benzer ishal olacakmışsınız gibi bir ağrı olur dedi kızlar aklınızda bulunsun
Evet canım ikincide erkek.Amin insaAllah canm benim.
Minnosun kaç kilo olmuş . Bu da mı erkek bebek
Evet canım ikincide erkek.
ilk oğlumun adı Çınar
bu tosbisinkinide Arslan
koycaz nasip olursa.
doktora daha gitmedim gecen gittigim de 2500 demisti haziranin birinde gidicem doktora bakalim ne diycek ne soluycek meraklardayim kilo alir insallah tombis olur oglusum zayif olursa bakmasi cok zor olur uzulurum diyorum ama herkes 3 u gecer kesin diyolar ruyamdada bu aksam 3.300 olmus diye gordum bebegimi keskeeee dedim uyanincaseninki de mi erkek
Canım bende yüklü programda haftada 180-250 gram alması gerekir denmiş . Benimkide 180 den az almış oluyor hesapladigimdagenele vurunca aslında normal ama haftalık 140 gr alması düşük en az 250 gr olması lazım bi dengesizlik var ama anlayamadım
ayniyiz iki gun war aramizda insallah iyidir canim kilosu boyu erkekinEvet canm benimki de erkek . Bende 34 te 2250 idi bakalım yarın gidicem 36+1 oluyoruz yarın ne dicek
InsaAlalh benim minnoş da kilosu güzel olur
Önceki bebeğin boyu kilosu ultrasonla uyumlu muyduCanım takma kafaya hiç benim de bı haftada 70 Gr aldı gozukuyor ama bence ya geçen hafta yanlış ölçtü ya da bu hafta. Ultrason ölçümlerine çok guvenemiyorum ben bir milim bile oynasa değişiyor kilosu. Geçen hafta 3080 Gr demişti,bu hafta 3150 dedi. Ama herşey iyi çıktığı için takmadim ben
halledersin sen kuzum dert etmeeee37. Haftaya kadar çalışan arkadaşlara çok imreniyorum. Bir yandan gücüm azaldı çalışasım yok bir yandan vicdan azabı yapıp zaman biriktirmem lazım diyorum. Pazartesi 35 +1 olacak 2 hafta daha idare edebilirmiyim acaba emin değilimbugün emzirme atleti, sütyeni işini hallettim öğle arasında birde hastane icin terlik aldım süslü püslü değil normal gezerin sağlıkçı terliklerine benziyor tatlı bi pembe rengi normalde de evde kullanılır diye başka eksik kalmadı gibi. H.sonu dolabı gelecek temizlik yapılmadı onuda haftaya bi ara kadın çağırıp hallettireceğim. Hediyeliklerini bitiremedim daha
Tşk ederim sağolun
İlk kızıma nasıl özendiren bu yavrularda elimden geleni yapmak istedim
İlk bebeğim o kadar tecrübeli davrandım kihic icimd sunuda keşke şöyle yapsaydım diye bir pişmanlık yok bu yüzden çok mutluyum bu yavrularda çok iyi bakacağım yetiştireceğiz.
Benim bu hayatta tek servetim evlatlarım çünkü.cok memnunum yavrumdan bizi birgün bile uzmedi insalhh bu yavrumda ablası gibi akıllı uslu olur
Eminim benimde öyle olacak inanılmaz sinir bozucu ve yıpratıcı oluyor. Geçen hafta 2 gün raporluydum. O 2 günün yarım günüde işteydim. Sadece cuma 10 kez aradılar telefonu kırasım geliyor evde oluncaya izne çıktım d anolduki evde hem hem işi hem bebek için hazırlık hem de patronun sürekli arayıp bişiler istemesinden daha yorucu oldu bana sinir oluyorum ya bi işi de bana sormadna yapamıyor adam
Sürünerek gidiyorum haftaya cuma son kısmetse37. Haftaya kadar çalışan arkadaşlara çok imreniyorum. Bir yandan gücüm azaldı çalışasım yok bir yandan vicdan azabı yapıp zaman biriktirmem lazım diyorum. Pazartesi 35 +1 olacak 2 hafta daha idare edebilirmiyim acaba emin değilimbugün emzirme atleti, sütyeni işini hallettim öğle arasında birde hastane icin terlik aldım süslü püslü değil normal gezerin sağlıkçı terliklerine benziyor tatlı bi pembe rengi normalde de evde kullanılır diye başka eksik kalmadı gibi. H.sonu dolabı gelecek temizlik yapılmadı onuda haftaya bi ara kadın çağırıp hallettireceğim. Hediyeliklerini bitiremedim daha
Kendin mi yaptın canim. Bugün ben de bunlara baktim. Yaptirmayi düşünmüyordum ama sonradan yaptirsam mi dedim. Siparis verdiysen de nerden verdin? 1.5'a gelmesi iyi olmusEki Görüntüle 2149421 Kızlar bugün sonunda oğluşumun magnetlerini süsledim çok yoruldum ama değdi tanesi 1.5 tl gelmiş oldu geriye sadece külahlara koycağım lokum ve bebek çikolatası kaldı onu da hacı Said’den sipariş edicem
Kızım 3220 Gr 50 cm doğmuştu, ama en son ölçümlerde doktorum ne dedi tam hatirlamiyorum :) hemen hemen bu civarlarda demişti sanırım. Ben kiloya hiçbir zaman takılmadim, tabi aşırı düşük olmadığı içindir belki. Doktorum herşey yolunda iyi dediği sürece sorun yok benim için :) Aşırı düşük kilolu olsa zaten doktorda sorun var falan dese o zaman takardim kafaya tabi. Ama biraz rahat olmak daha iyi bu konularda,en önemlisi sağlıklı olması ve aralık değerleri arasında olmasiÖnceki bebeğin boyu kilosu ultrasonla uyumlu muydu
Canım kamu da çalışıyorsan baska bir branştan rapor al ben öyle yapıyorum37. Haftaya kadar çalışan arkadaşlara çok imreniyorum. Bir yandan gücüm azaldı çalışasım yok bir yandan vicdan azabı yapıp zaman biriktirmem lazım diyorum. Pazartesi 35 +1 olacak 2 hafta daha idare edebilirmiyim acaba emin değilimbugün emzirme atleti, sütyeni işini hallettim öğle arasında birde hastane icin terlik aldım süslü püslü değil normal gezerin sağlıkçı terliklerine benziyor tatlı bi pembe rengi normalde de evde kullanılır diye başka eksik kalmadı gibi. H.sonu dolabı gelecek temizlik yapılmadı onuda haftaya bi ara kadın çağırıp hallettireceğim. Hediyeliklerini bitiremedim daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?