2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim gibi ayaklarini ve bileklerini taniyamayan var mı?resmen iki katına çıktı nasıl şiş anlatamam
Ben kütük gibi oldular. Pazartesi salı doğru düzgün iş yapmadım hep uzandım bol su içtim bugün daha iyiler allaha şükür. Ayakkabılar sıkıyor. Ellerim de şişti, dün biraz daha serindi hava belki onun yardımı da oldu ama bugün daha iyi.

çocuk odam geliyomus bugun kizlar nasil sewindim nasil
15 gun oldu oh sukur walla bide besigim kaldi onuda bi kac gune aldikmi duzen kurulur ben doguma tamamen hazir olurum insallah
Bugün kurulunca sil yada yarın odayı havalandır öyle yerlestir o yeni mobilya cokkk kokar boyası
Hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansinlar

Cok guzel canm güzel gunlerde kullansin bebis:))❤
Tşk ederim sağolun
İlk kızıma nasıl özendiren bu yavrularda elimden geleni yapmak istedim
İlk bebeğim o kadar tecrübeli davrandım kihic icimd sunuda keşke şöyle yapsaydım diye bir pişmanlık yok bu yüzden çok mutluyum bu yavrularda çok iyi bakacağım yetiştireceğiz.
Benim bu hayatta tek servetim evlatlarım çünkü.cok memnunum yavrumdan bizi birgün bile uzmedi insalhh bu yavrumda ablası gibi akıllı uslu olur

fpamuk canım şimdiye kadar doğum olmuştur belki de,Allah'ım yardımcın olsun,sağlıkla gelsin bebeğin insallah
lolita555 çok sevindim bebeğini kucağına alacaksın nihayet,en kısa zamanda evinize de geçersiniz Allah'ın izniyle
Benim de kontrolum vardi kızlar,3150 olmuş minigim,haftaya salıya son kontrolum var, sonra haftaya cuma doğacak inşallah. Nstde sıfır sancı çıktı ,evde kasım kasım kasılan bebek doktorda uslanıyor Rahim ağzım kapalı, suyu iyi. Yani beklemedeyim şimdilik

kızlar selam, doktordan geliyorum geçen hafta 500 gr alan bebek bu hafta 140 gr almış bu ne yaman çelişkidir ya kafayı yicem ( 3040 gr şuan dr 2 saatte bir bişiler ye çok şekerli olmayan dedi ve bebebk aşağı inmiş bu d aşok çünkü ilk doğumda 41. haftada bile oğlum daha aşağı inmemişti bu aceleci biraz... zaten 2 gündür sancı hissediyordum zaman zaman demekki gelme hazırlığına başlamış bizim aceleci oğlan boyuna 49-50 arası veriyor dedi

Kızlar mesajlarına cevap gelmiyor acil yatak için fikir verir misiniz pamuk iyi değilmiş yeni okudum ne alacam bilmiyorum

beşik için mi uatak alacaksın? daha önce konuşulmuştu bu konu pamuk önerilmiyor, visco önerilmiyor yani çoğu önerilmiyor önerilenler de çok pahalı ben ilk çocuğumd açok araştırıp yaylı yatak almıştım yataştan :) çok takılmana gerek yok diyebilirim... hangisi içine sinerse araştırınc aişin içinden çıkılmıyor yatakta çünkü

canım inşallah sağlıklı ve kolay bir doğumun olur Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin iyi haberlerini bekliyoruz

Gözün aydın canım Sağlıcakla büyüsün..
Darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…