2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah yardımcın olsun canim cok zor Rabbim yardim eder insallah stres yapma canim belki baska bir caresi vardir ameliyat gunlerinin

Kızlar bugün kontrolüm vardı . Bebeğim 2600 olmuş bir haftada sadece 130 gram almış doktor 2800 civarı doğar diyor . Çok üzülüyorum dünyaları yiyorum tüm kiloları ben alıyorum doktor yemeye devam ne kadar alırsa o kadar kar dedi..bir de her rahmin belli bi besleyebilme kapasitesi var . Eğer kilo almayı bırakırsa rahim onu artık besleyemiuor demektir o zaman alırız dedi

Üzülme canım genetik oluyor bazen ne yaparsan yap Benim arkadaş 36. Haftada 2900 Doğum yaptı maşallah küveze bile almadılar her çocuk 3 buçuk kilo doğacak diye bir kural Yok sen normal yemene devam et hergün proteinli şeyler ye özellikle et kan hapını da al gerisi Allah’a kalmış

Ay amin amin insaAllah canm benim

Bütün benim için çok büyük bir sorun olan ağda konusunu hallettim evlendiğimden beri jilet kullanıyordum yaklaşık 2 buçuk seneden fazla Doğum yaklaştıkça napsam diye düşüne düşüne bir hal oldum asla kuaförde aldırtmazdım annem yapayım dedi onun da gözü iyi görmüyor kendimi kasarım diye korktum dün bana bir cesaret geldi A101 den satılan hazır ağda bantlarından aldım yatağa bir örtü serip yanıma bebek pudrası ve makas ağda bantları ayakta durabilen bir ayna aldım kızlar ağda bantlarını 2 şer parmak kalınlığında kestim bazen onları da ikiye böldüm minik minik oldular yani azıcık pudra döndükten sonra başladım ve inanın hepsini tertemiz aldım jilet yaptığımdan çok kalınlaşmış uçları hiç acımadı sadece bazen ufak kanama oldu kıl kökünde onun dışında çok memnun kaldım bundan sonra da hep böyle almayı düşünüyorum göbeğim varken böyle aldıydam sonrasında herhalde daha rahat olurum ağda yaptırmamış olanlara tavsiye ederim

Canm sen kaç haftalık sin tam olarak gebelik takvimin gözükmüyor?

Ben dün 36+1 de gittim 2700 dedi normal herşeyi doğana kadar 3ü bulur dedi. 3 u geçer diyen de war bans normal dediler herseyi

Genel anestezi nasıl oldu canım anlatır misin. Uyanirken çok zorlandı n mi. Ya da uzaninca çok ağrı oldu mu öyle diyorlar
Ben ilk başta sancı çektiğim için konuşacak dahi halim kalmamıştı. Cok yorgunum nolur beni uyutun dedim. Tamam dedi dr. Ameliyathaneye girer girmez apar topar bayılttılar daha fazla sancı çekmemem için. Uyandığımda uyandırma odası diye biyerdeydim. Görevli beni seslenerek uyandırdı. İlk hissettiğim aşırı boğaz kuruluğu ve dişlerimi cok sıkmışım dişlerim acıyodu. Dikiş ağrısı çekmedim pek. Uyanınca odaya cıkardılar. Direk bebeğimi sordum. Peltek peltek konuşuyodum komikti biraz. Kucağıma verdiler odada hemen bebeği sarıldık. Hemşireler sık sık ağrı kesici yaptılar. İlk basta kalcadan sonra ağızdan. Ben memnun kaldım genelden. Gene olsa genel isterdim...

ben de günümü doldurup o civar bir kiloda doğmuşum ama sonradan toparlamışım tombul bir çocuktum. 2800 kiloda bu kadar üzülecek bir şey yok ki

Öyle yapıyorum canım gerisi artık Allah a kalmış dediğin gibi

Canm sen kaç haftalık sin tam olarak gebelik takvimin gözükmüyor?

Ben dün 36+1 de gittim 2700 dedi normal herşeyi doğana kadar 3ü bulur dedi. 3 u geçer diyen de war bans normal dediler herseyi
Aramızda bir gün var canım bugün 36+1im bende . Doktor 2800 olmasi gerekirdi dedi 200 gram eksik gibi ben elimden geleni yapacağım artık ne yapıyım.

Ben boyattim iki kez kız kardeşim boyadi dibe hiç deydirmeden yarım santim felan dipten boşluk bırakıp boyadı

ben de günümü doldurup o civar bir kiloda doğmuşum ama sonradan toparlamışım tombul bir çocuktum. 2800 kiloda bu kadar üzülecek bir şey yok ki
Ya tabi ama zayıf bebeklerin bakımı daha zor oluyor . Bi de doğunca 200/300gram veriyorlar . 3200 gibi olmasını isterdim ama olmayacak gibi duruyor. Inşallah sütüm onu besler de o da çabuk toparlar . Ben iki kilo doğmuşum annemin sütü çok azmış çok zorlanmış pirinç unuyla beslemis beni .aynı şeyleri yaşamayaşamasını istemem bebisimin

Canım kiloyu bu kadar dert etme.en önemlisi sağlıklı olması 2 buçuğu geçiyormuş zaten.
Geçmese de nolcak bi sıkıntısı olmasın kuvoze falan girmediği sürece hiç önemli değil. Bende mesela hiç düzenli beslemedim hamileliğin basından beri. Öyle dikkat etmedim yani aman yumurta yiyim süt içiyim vs..
Ama benimki de olması gerekenden daha tontik. Sen yine de ye tabi ki bulgur kadar peyniri falan kilo yapıyormuş bebeğe. Ama bebeğin minyon bir bebek olacaksa zaten öyle olur. Takma bunu kafana artık sürekli okuyorum mesajlarını. Önemli olan sağ salim doğsun sağlıklı olsun canım benim..

Merhaba hanimlar, bende kontrolden geldim bebeğim 3.200 gr olmuş 51 cm de boyumuz 37+0 olduk bugün çalışamaz raporumu da aldım dinlenicem artık :) suyum hafiften azalmaya başlamış plasenta kireclenmesi de başlamış dedi doktor haftaya cuma açılma var mı kontrol edecekmiş suyu sınırin altına düşerse bebeğin normal doğumu sıkıntıya girer açılman ilerlemez bebek sıkıntıya girer dedi suni sancıyla doğumu baslatabilirim dedi açılma muayenesine gore haftaya cuma belli olacak

Canim peki gun icinde de oluyor mu yoksa sadece gece yattigin yerde donerken mi oluyor?
Canim benim oluyor gun icinde de oluyor yatakta donerken de. Artik belime kasikalra agri vuruyo. Dun zaten nst de sancilarim cikti eger sancilar artarsa daha erken de alabiliriz sezeryana dedi tetikteyim

Merhaba, ben de hediyelik hazırlama aşamasındayım. Ben şöyle düşündüm; bebek ziyareti için gidip magnet aldığım yerlerden kaç tanesi duruyor evde? Cevap hiçbiri olunca ben de küçük şişelerde limon kolonyası (en azından insanların kullanabileceği bir şey), küçük ktularda taze lokum ve çikolata yaptırmaya karar verdim.

boyu iyi de kilosu geride . Sanırım rahimin besleme kapasitesi ne bebeğin genetigine bağlı . Haklısın canım sağlıkla alayım da artık kucağıma insan anne olunca her şeyi çok takiyormuş .artık onu anladım . :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…