2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Aramızda bir gün var canım bugün 36+1im bende . Doktor 2800 olmasi gerekirdi dedi 200 gram eksik gibi ben elimden geleni yapacağım artık ne yapıyım.
Doktorum bana bizim için 2500 ta aynı 4000 de aynı dedi.200gr için canını uzme tatlım.doktor biraz da seni telaşlandıriyor sanirim

Kizlarre bugun ne oldu biliyor musunuz ya uyandigimdan beri cok duygusalim bugun benim dogum gunum ve bugun ruyamda ben oglumu gördüm dogurmusum kucagimda emziriyorum o kadsr tatliydi ki bakmaya doyamiyordum cok guzel bir histi cok guzeldi cok anlatamiyorum bile. Dedim ki ruyasi bukadar guzelse, gercegi nasildir bu bana senelerin en guzel dogum gunu hediyesiydigercegini oğluşumu heycanla bekliyorummm

Öyle yapıyorum canım gerisi artık Allah a kalmış dediğin gibi
Hiç sıkma canını benim kızım 2900 kg doğdu 37 + 6 da hem de ben 30 kg almisken.. her bebek kilo verirken benimki hiç vermedi bol bol emzirdim hemen toparladı
Sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah kilo alınır da verilir de hiç hiç uzulme

Doktorum bana bizim için 2500 ta aynı 4000 de aynı dedi.200gr için canını uzme tatlım.doktor biraz da seni telaşlandıriyor sanirim
Cidden öyle mi dedi ? Eve gelince bir kaç you tu be doktor videosu izledim.hep 3000 ile 3200 ortalama kilo bekleriz diyorlar ama 2500 u geçince de normalmiş . Doktor çok takma diyor aslında ama gelişimi durursa alabiliriz deyince korktum sanırım .neyse artık takmamaya çalışacağım inşallah

Hayırdır inşallah tatlım çok güzelmiş gerçekten :)

Çok sağol canım moral oldun :) otuz kiloyu vermek zor olmuştur bende böyle yersem o yöne doğru gidecek gibiyim de değer :)

Görümcem nişan icin hazırladı üzerine püskül ve kurdele taktık oyle güzel oluyor

Çok sağol canım moral oldun :) otuz kiloyu vermek zor olmuştur bende böyle yersem o yöne doğru gidecek gibiyim de değer :)
Ne demek canm doktorlar hep en kötü ihtimali söyleyip korkuturlar☺
10 kilosu doğumda gitti kalan 20 kiloyu 5 ay gibi bir sürede verdim hiç korkma :))

Doğum günün kutlu olsun canım,nice mutlu yaşların olsun bebeginle
Myhsa canımmm nasılsın doğum tarihini belli oldu mu ☺
Canım iyiyim şimdilik beklemedeyim :) Doğuma bir hafta kaldı Haftaya cuma doğum olacak inşallah Senin nasıl gidiyor

Canim benim oluyor gun icinde de oluyor yatakta donerken de. Artik belime kasikalra agri vuruyo. Dun zaten nst de sancilarim cikti eger sancilar artarsa daha erken de alabiliriz sezeryana dedi tetikteyim
Aslinda senin sezeryan olacagi icin daha oncesine de gun verilebilirdi bence. Haziranin 1ine kadar bebegin beklemeyecegi gayet olagan bir durum yani. Benim arkadaslarim genelde 37 - 38.hafta araliklarida sezeryan olmustu. Dikkat et canim dinlen surekli.

Çok güzel bir rüyayımis rabbim gercegini de yaşamayı nasip etsin ...evlat kadar güzel hiçbir şey yok bu dünyada ölürüm ben onun yollarına dogdugundan beri bir gunum bile gecmediki onun basina bisey gelirmi diye esim seni kadar pimpirikli bi anne daha gormedim ben diyo ..benim bu ikinci kismetse şimdi diyorum onun sevgisinden calarmiyim ona haksizlik edermiyim diye çünkü dogana kadar evlat sevgisini anlamıyorsun ne zaman doğuyor o zaman anne oluyorsun hele bi dogsunda gör annelik ne demekmiş ...lafı çok uzattım doğum günü kutlu olsun tatlim

Evet canım aynen bu sekilde yazdığım gibi dedi.bizim için 2500 de aynı 4000de aynı dedi ve 36.haftayi tamamladıktan sonra korkmaya gerek yok dedi.

Ay canım benim iyi yapmışsın.Ama nasıl karar verdin helal olsun.Doktorlar insanı korkutuyor.Yani herşeyi biz mi düşüneceğiz bunlar boş yere mi okumuşlar,gerçekten anlamıyorum doktorların kararlarını.İstiyorum en doğru kararı onlar versin,bide biz düşünüp kararlarını süzgeçten geçirmeyelim,tıp eğitimi alan onlar.Nişan gelsede doğumu gerektirmiyor illa ben bunu anlıyorum senin bu yaşadığından.Su gelmesi galiba çok önemli.Çok teşekkür ederim reoc um ya pofidiğin minnoşun güzel gelişsin tosun tosun gelsin inşallah ,bir hafta bir haftadır ,300-400 gr alıyorlar dimi bir haftada.Aynen bende tedbirli davranacağım karar aldım zaten sayenizde.Zaten bebek 37 de gelinde erken doğum olmuyormuş çok geçmiş olsun canım benim

Canim benim oyle guzel anlatmissin ki gozlerim doldu inan. Zaten cok aşırı duygusalim bugün. Inan bana ben de yavrumun dogacagi gunu heyecanla, sabirla, dua ile bekliyorum. Rabbim sagsalim hepimize kavusmayi nasip etsin bi omur de beraber eylesin insaALLAH. cok ama cok teşekkür ederim ❤

Canim doktor gittigi yere kadar gidelim dedi. Ilk sezeryan zaten dedi. Eski sezeryan olsan bu agrilara direk yatis verirdim dedi. Ama normlade de 39. Haftayi gormek iyiymis doktorum oyle soyledi.durabiliyorsa dursun biraz daha dedi.Biz de birazcik 1 hazirani beklemek istedik aslinda. Hem durabildigi kadar dursun dedik hem eşimin o gun dogum gunu hem benim de kimlikte 1 haziran. 3muzün kimligi ayni olur dedik❤ pazartesi tekrar nst istedi zaten ona bakacak bakti riskli ona gore hareket etcem dedi. Hayirlisi bakalim ❤

Ay canım benim ya Allah bol şifa versin,inşallah biran önce iyileşir oğlun,keşke yapabileceğimiz daha fazla şey olsa.Valla aynı yerde olsak geleyim yanına diyesim geldi.Bilgilerinden baktım nerede olduğuna uzağızda ya.Seni anlıyorum çok zor yalnız olmak ya da hissetmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…