- 31 Temmuz 2011
- 842
- 1.431
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.701
Normali mi bekliyosun sezaryen mi olacaksın bilmiyorum ama sakın sancın gelmeden hastaneye gidipte benim gibi suni sancı yiyip sezaryen olma. En güzeli kendi sancın. İlkinde kendi sancımla 2 saatte doğum yaptım. İkincide 4 cm le gittim sabah. Akşama 6 ya kadar suni sancı yedim açılmam 6 oldu. Suyun gelmedikçe bekle canım kendi sancın olsun...Kizlar sabahtan beri düzensiz kasılmam var. 2 gun önce çatı muayenesi yapmışlardı 2 cm açılman var dedi. Ben bisey hissetmedim bile.. ama bugün çok tuhaftı yirtilicak sanki karnım taş gibi.. zaman tuttum düzensiz yalancı sanci acaba doğum ne zaman baslar çok merak icindeyimmmm
Geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda bebeğin kuvezden çıkar da kavuşursun. Benim bebişte 3.600 doğdu. Ben genel anestezi ile oldum.Selam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde
Benim son 1 haftadir falan oluyor9 aydır sağıma soluma yatamıyorum bel fıtığı olmazsam iyidir heleki son 3 ay hiç sanki taş oluyor karnım iki yastık belimde yattim 4 aydır
Bende öyle istedim de yapmadılar kandırdılar beni :) yok bebeğini görücen yok 3 saat sonra emzirceksin falan filan tamam dedim bendeGeçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda bebeğin kuvezden çıkar da kavuşursun. Benim bebişte 3.600 doğdu. Ben genel anestezi ile oldum.
İnşallah canım yarın yada öbür gün verecekler bi aksilik olmazsaGözün aydın canım , Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin. Hemencecik de çıksın kuvozden inşallah
Anammmm şok. Benim de bugun kontrolü var bakalım ne diyecek doktor ayyGittim.bugun ağrılarım cıktı kasılmalar suan 38+3 dr istersen alalim dedi şok oldum ben bir hafta daha bekletir diyirdum ultrasonda baktı cumartesi karar verdik sabah 10 30 ameliyat dedi uyuyamiyorum
Genel anestezi nasıl oldu canım anlatır misin. Uyanirken çok zorlandı n mi. Ya da uzaninca çok ağrı oldu mu öyle diyorlarGeçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda bebeğin kuvezden çıkar da kavuşursun. Benim bebişte 3.600 doğdu. Ben genel anestezi ile oldum.
Genel mi . Belden aşağı mi daha iyi offf korkuyorumBende öyle istedim de yapmadılar kandırdılar beni :) yok bebeğini görücen yok 3 saat sonra emzirceksin falan filan tamam dedim bende
Ben o ameliyat ortamını görmek istemedim genel oldum belinden iğne falan vurdurmak beni gerdi.Genel mi . Belden aşağı mi daha iyi offf korkuyorum
Bende 35 1 bende canım34+4 üz canım
Gün içinde olan hafif adet ağrısı gibi oluyor düzensiz.ama yatakta sağdan sola dönerken bel ağrısı da eşlik ediyor bende daha rahatsız edici oluyor canımCanim peki gun icinde de oluyor mu yoksa sadece gece yattigin yerde donerken mi oluyor?
Evet hep iri diyordu 4 buçuk falan diyordu 38. Haftada sezeryan le aldılar ama 4 kilo doğmuş canımGünaydın canım Maşallah gözleri aydın olsun,sağlıkla büyüsün tontişultrasonda da iri demiş mi önceden dru merak ettim
Gözün aydın canım sağlıkla alırsın kuagına inşSelam kızlar evet dün sabah bu saatlerde doğuma girdim dün sabah hiç uyuyamamıştım sağıma soluma döndüğüm de karnım ağrıyor rahatsız oluyordum birden bire suyum geldi ne olduğumu şaşırdım işedim sandım :) koştur koştur tuvalete aman allahım yani sular seller kızlar koca bir banyo havlusunu tampon yapıp hastaneye geldim hemen hazırladılar beni spinal oldum çok korkmuştum ama beklediğim gibi olmadı saat 10 gibi kızım geldi 3600 kg 46 cm boy ile bir kere gösterdiler öptüm kuveze aldılar nefes alıp verişi hızlı olduğu için sonradan şekeri düşük diye vermediler yanıma hala kuvezde yarın yada öbür gün verecekler inşallah benden böyle kızlar ameliyat sırasında kustum birde
Gözün aydın canım umarım küvezden de hemen çıkarEvet canım oldu doğumum biraz ağrım var o kadar
Çok geçmiş olsun canım Allah yardımcınız olsun.zamanlama olarak kötü denk gelmiş ama inşallah geçecek canım.Arkadaşlar dua bekliyoruz sizden oğlumun geniz eti çok büyümüş ameliyat gerekli dediler kulağına da tüp takilacakmis tam benim sezeryan gunuyle cakisiyor ne yapacak bilmiyorum zaten bana yardımcı olacak kimse yok birde bu çıktı nasıl yapacam bilmiyorum ağlamaktan ve kimsesizlikten çok yoruldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?