- 16 Ağustos 2017
- 466
- 283
- 53
- 33
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #34.881
İlk gebelik olduğu için bide çok derin hissediyorum hareketlerini agrilarim belden vuruyor gün içerisinde ve gece alan daraldığı için hareketleri çok nadir hissediyorumBunda ne için panikledin? Bende 38. Hafta içerisindeyim, 1 aydan uzun süredir o baskıları yaşıyorum.. Ben kilo almalarına bağlıyorum, ağırlaştılar iyice.. Her an elini, kolunu çıkaracak gibi hissediyorum.. Adet sancısı gibi sancılarım oluyor.. Bunlar da zaten normal süreçler ki sen 39. Haftadasın.. Bir tek baş geliş olanlar bu sancıyı yaşar diye bir durum yoktur bence
Çok normal ağrılar sancilar artık siklasip doğum sancısı haline gelirse hastaneye gidersin. Yoksa normal ağrılarİlk gebelik olduğu için bide çok derin hissediyorum hareketlerini agrilarim belden vuruyor gün içerisinde ve gece alan daraldığı için hareketleri çok nadir hissediyorum
Teşekkür ederim canım yaaaÇok normal ağrılar sancilar artık siklasip doğum sancısı haline gelirse hastaneye gidersin. Yoksa normal ağrılar
Benim gogsumden sıvı geliyor atletimiz ıslaklık hissediyorum aara sıra
Ama benim ikinci gebeligim bu
İlk gebeligimde hiç olmamıştı
Belki ondan
Birde goguslerim sert falan değil gayet yumuşak:))
Gelir canım rahat olmak uyku ve süt artırıcı besinler ile işe yarıyor.sütün gelmesi için hamilelikte ön belirti olmaz bazı kadınlarda yapısal olarak oluyor ama bu genel bi durum değil.dert etme inş Rabbim bebişlerimizin rızkını verecek.
Benim hiç büyümedi bile normalde de küçük .
Bigaripyolcu herkesten sıvı gelmiyor. Benim ilkinde bir kere az gelmişti, bu hamilelikte göğüsler biraz sertleşti ama süt yok. Kafana takma boşuna. Sütün ne göğüs ebatıyla ne de hamileyken gelmesiyle ilgisi var. Doğum sonrası mümkün oldukça dinlen, su iç, stresten uzak dur yeter . Bir de boza, komposto,.dereotu, rezene çayı, emzirme çayı gibi şeyler etkil ama en etkilisi dinlenme, su ve sakinlik.
Canım hiç takma onu, vücudumuz öyle harika bişey ki eminim herkesin sütü bebeğine yetecek kadar olacak. Yeter ki stres yapmayın ,sütüm yok demeyin, bol bol emziren. Benimkiler de yumuşak ve küçük. Ama ilk bebeğimde de öyleydi,maşallah ondan sonra 1 buçuk yaşına kadar emzirdim. Olur yani sütun :)
Canım hiç üzülüp ağlama,kavusacaksin bebeğine. Senin beslemenle çok alakası yok ki, bazen bebekler çok kilo alıyor bazen az. Ama madem kilo alımı durmuş ,hareketleri azalmış en iyisi doğması,sen ona dışarda daha iyi bakarsın annesi insallah
Bende yapacağım fena gaza geldim hemdeBnde yapicam gaza geldimm
Benin 2.gebeligum ve iki oglumda makat geliş buyuzden zaten mecburi sezeryan oldum. Doktorumun kendisi de bu yüzden sezeryan olmuş hatta. Normalden daha rahatsız hamilelik gecirirsin ayakları aşağıda olduğu için daha cok baskı olur dedi ki doğru. İlk gebeligimde uzun zaman yürümekte bile zorlandim ha çıktı ha çıkacak diye. Doktorun sezeryandan bahsettimi yoksa doğum anına kadar dönmezse mi dedi sezeryan? Ağrılar normal ama sen yinede kendini takip et siklasirsa doktoruna haber ver canımKızlar 38+4gunluk hamileyim bebegib ters duruyor yani makat geliş dün gece sahurda belden baslayip kasiklarimda ağrı oluyor normal mi vajinada baskı hissediyorum
doktora salı günü gittiğimde ters duruyor dedi sezaryen doğum dedi randevu almam gerekiyor mu sezaryen doğum için dedim ama haftaya da gel yakip edelim dedi pazartesi günü tam 39 haftalık oluyoruz inşallah beni rahatlattıgin için çok ama çok teşekkür ederim canım Allah razı olsun inşallah her şey gönlünce olsunBenin 2.gebeligum ve iki oglumda makat geliş buyuzden zaten mecburi sezeryan oldum. Doktorumun kendisi de bu yüzden sezeryan olmuş hatta. Normalden daha rahatsız hamilelik gecirirsin ayakları aşağıda olduğu için daha cok baskı olur dedi ki doğru. İlk gebeligimde uzun zaman yürümekte bile zorlandim ha çıktı ha çıkacak diye. Doktorun sezeryandan bahsettimi yoksa doğum anına kadar dönmezse mi dedi sezeryan? Ağrılar normal ama sen yinede kendini takip et siklasirsa doktoruna haber ver canım
Peki kaçıncı haftada sezaryen doğum oldu seninBenin 2.gebeligum ve iki oglumda makat geliş buyuzden zaten mecburi sezeryan oldum. Doktorumun kendisi de bu yüzden sezeryan olmuş hatta. Normalden daha rahatsız hamilelik gecirirsin ayakları aşağıda olduğu için daha cok baskı olur dedi ki doğru. İlk gebeligimde uzun zaman yürümekte bile zorlandim ha çıktı ha çıkacak diye. Doktorun sezeryandan bahsettimi yoksa doğum anına kadar dönmezse mi dedi sezeryan? Ağrılar normal ama sen yinede kendini takip et siklasirsa doktoruna haber ver canım
Aramızda bir gün var canım bugün 36+1im bende . Doktor 2800 olmasi gerekirdi dedi 200 gram eksik gibi ben elimden geleni yapacağım artık ne yapıyım.
Peki ayaklarını hissetme ne kadar süre ldim bebeğini hemen alabildin mi odaya geçince kucağına. İlk ayağa kalkan nasıl oldu eve gelince agri sizin oldu mu[/QUOTE
spinal ve epidural karmasında belinde epidural kateter takılı kaldığı için ve belli aralıklarla ilaç gönderdiği için hiç ağrın olmuyor.ayakların hissinin geri gelmesi kişiye göre değişiyor ama sadece spinal yapılan Doğuma göre geç oluyor.bende öyle oldu.sabah sezeryan olmuştum akşama doğru yürüyüş için tam hissedilebilir olmuştu ayaklarım bu nedenle ama bebeğimi kucağıma almak emzirmek vs hareket kısıtlılığım olmadı,ayaklarımı hissedince de kalkıp yürüdüm baya konforluydu elhamdulillah.evde kullanmak için verilen ağrı kesicilere de ihtiyacım olmadı hiç kullanmadım, ilk 2 gün yoğun ağrı oluyor o günleri atlatınca ağrı pek olmuyor 2 gün hastanede epidural konforu ile geçince eve bişey kalmıyor çok şükür
Canım kendini gelecek diye odakla neden gelmesin benimde şu an yumuşak normal hamilelik öncesi gibi ama o süt gelecek tek sıkıntım bende sezeryan olacağım için Ne zaman gelecek bir gün sonra mı aynı gün mü iyi düşünelim iyi olsunKizlar size sorum benim goguslerm hic sut gelecekms gbi degil.dogumdan once bi hazirlik icinde olmuyor mu hic bi belirti olmuyor mu kimisinden sivi gelms sertlesmis fln.sezaryende de zor geliyormus ya ben smdi onu takmaya basladm hic sutum gelmeyecekms gbi geliyor bana.bugunun derdi bunu buldum kendime
Canım kendini gelecek diye odakla neden gelmesin benimde şu an yumuşak normal hamilelik öncesi gibi ama o süt gelecek tek sıkıntım bende sezeryan olacağım için Ne zaman gelecek bir gün sonra mı aynı gün mü iyi düşünelim iyi olsun
O zaman insallah dayanir minigin annesiCanim doktor gittigi yere kadar gidelim dedi. Ilk sezeryan zaten dedi. Eski sezeryan olsan bu agrilara direk yatis verirdim dedi. Ama normlade de 39. Haftayi gormek iyiymis doktorum oyle soyledi.durabiliyorsa dursun biraz daha dedi.Biz de birazcik 1 hazirani beklemek istedik aslinda. Hem durabildigi kadar dursun dedik hem eşimin o gun dogum gunu hem benim de kimlikte 1 haziran. 3muzün kimligi ayni olur dedik❤ pazartesi tekrar nst istedi zaten ona bakacak bakti riskli ona gore hareket etcem dedi. Hayirlisi bakalim ❤
Bende yapacağım fena gaza geldim hemde
Haydi bakalım nasıl olucak:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?