2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Benim de once 2490 gr.di, 1 hafta sonra 2600 dedi. O zaman benim de cok az almis 1 haftada doktorum hic yorum yapmadi kilosu icin sadece iyi dedi. Simdi ben de merak ettim.. pazartesi kontrol var bakalim kac kilo almis ona gore sorayim ben de doktoruma.

Benim de ayni sekilde hicbir belirti yok..

Evet canım seninki de benimki civarında ortalamaya göre az almış . Belki bi dahakine düzelir benim son iki kontrol dede az almıştı yapacak Bisey yok elimizden geleni yapacağız olduğu kadar artık . Ilk gün çok üzülmüştüm şimdi iyiyim .sende takma olmazsa doğunca eksiğini tamamlar inşallah

Benim de ayni sekilde hicbir belirti yok..
Doğumdan önce öyle kocaman süt dolu olmuyor hanımlar endişe etmeyin hemen doğumdan sonra da olmayacak normal da olsa sezaryen de olsa, goguslerin dolu dolu olması dogumum ertesi günü olmaya başlar sık sık emzirdikce. Doğumun ilk saatlerinde damla damla gelecek sutunuz ki o bile bebeğe yetecektir endişe etmeyin yeter ki sık sık emzirin

Kızlar ben kontrolden çıktım nst çekildik.
Sancı çıkmadı bebeğin kalp hızında iyi şükür sıkıntı yok ama doktorum bebeğinize ultrasonda bakmadı dediki pazartesi gel
Nst tekrar çekelim
Sonra kilo bakalım ona göre doğum günü belirleyebilmek dedi
Hayırda ben sinir oldum bugün baksan bir gün arayla bebek kilimi alalacak veya ne değişecek
Sırf varya muayene ücreti alamak için n
Birde bugün hafta sonu ya yogun.öğlen çıkıyorlar birde.
Bu yaptığı sizce saçma olmasınıben sadece nstnst çektir bakıldı çıktım girmekle çıkmam odaya bir oldu
Yani doktorum akıllı iyi insan ama bu yaptığına anlam veremedim v sinir oldum

Birgün geçti pazartesi tekrar gideceğimhayirda bir günde ne değişiyor
Şimdi bak şöyle kilo doğum tarihi
Ben aslında pat lafliyim ama
Söylerdim fakat
Doktora ters düşmek istemedim doğum olacak adama emanet edeceğiz kendimizi bebeği diye sustum sinirden çatladim ciktim

Bugün kontrol randevusu muydu? Eğer değilse ptesi zaten kontrol randevusu olur. Yoğun olduğu için öyle demiştir dr. Bebek bir iki günde az da olsa kilo alır tabii ama doğumu etkileyecek kadar değil. Ben muayeneden sonra kontrole gidecektim ama acil durum söz konusu olunca kontrole kadar iki kere daha gittim ve ücret ödemedim. Dr o konuda en azından iyi. Bebiş için susuyoruz canım . İyi yapmışsın bir şey dememekle. Rahatlamaya çalış

Canim bebimki haftaya cuma yani 1 haziranda olaca
Kuzum benimki haftaya cuma 1 haziranda olacak ALLAH kismet ederse

Cok teşekkür ederim canim benim hepimizin insaALLAH❤

Baslarda doktorum 3300 falan dogar demisti tahmini. Ama son 1 haftada az kilo aldigi dikkatinden kacmis olabilir. Pazartesi yada sali gidecegim, yine az aldiysa sorcam bakalim. Bu hafta yediklerime ictiklerime cok dikkat ettim onun da etkisi oldu mu merak ediyorum hem.

Tekrar muayene ücreti almaz canım 10 gün içerisinde ya

Canim hic oyle seyler düşünme. Annem diyo ki stres yaparsan gelmez diyo. Ilk bas 3 4 gun gelmese de normal diyo ama gelmedi diye birakmayacaksin pes etmeyeceksin diyo. Durmadan emzirmeye caliscaksin diyo. Cocuk emdikce gelir süt diyo. Sen de sakin sutum gelmiyo vs diye kendini birakma pes etme. Mutlaka emzirmeye devam et. Ben oyle yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…