- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.201
Hüzün kısmını düşünsem bende inanmazdım.. Karnımdaki hareketleri bambaşka bir duyguymuş.. Böyle daldığın bir anda ya da üzgünken içerden gelen hareketle insan kendine geliyormuş.. Bakalım Allah nasip ederse kucağımızda olmaları nasıl bir duygu olacak.. Muhtemelen yavaştan hazırlıyorlardır seni.. Rabbim yardımcınız olsun..
Canım kavuştun sağlıcakla çok şükür.. Bundan sonrası daha güzel olacak inan. Muhtemelen kardeşini de düşünüyorsundur.. Yani kafana birşey takma.. Bebekler maalesef başlarda bu durumları yaşayabiliyorlar. Sen bebeğine ne kadar olumlu enerji verirsen, bebeğin de o enerjiyi alıp erkenden toparlanacaktır inşallah..
K Kubra3037 tekrar hayırlı olsun canım.. Bakalım nasıl sürecek maceranız?
@ozge_3506 seninde gözün aydın canım.. Zorlu olmuş ama çok şükür atlaşmışsınız.. İnşallah bundan sonrası çok daha rahat ilerler.
A aeengineer teşekkür ederim canım işin zor tarafı asıl şimdi başlıyor :)Hüzün kısmını düşünsem bende inanmazdım.. Karnımdaki hareketleri bambaşka bir duyguymuş.. Böyle daldığın bir anda ya da üzgünken içerden gelen hareketle insan kendine geliyormuş.. Bakalım Allah nasip ederse kucağımızda olmaları nasıl bir duygu olacak.. Muhtemelen yavaştan hazırlıyorlardır seni.. Rabbim yardımcınız olsun..
Canım kavuştun sağlıcakla çok şükür.. Bundan sonrası daha güzel olacak inan. Muhtemelen kardeşini de düşünüyorsundur.. Yani kafana birşey takma.. Bebekler maalesef başlarda bu durumları yaşayabiliyorlar. Sen bebeğine ne kadar olumlu enerji verirsen, bebeğin de o enerjiyi alıp erkenden toparlanacaktır inşallah..
K Kubra3037 tekrar hayırlı olsun canım.. Bakalım nasıl sürecek maceranız?
@ozge_3506 seninde gözün aydın canım.. Zorlu olmuş ama çok şükür atlaşmışsınız.. İnşallah bundan sonrası çok daha rahat ilerler..
Teşekkür ederim canım hayırlısıyla kavuştuk meleğimize darısı diğer haziran annelerineamin canım seninde gözün aydın ne güzel cennet kokuluna kavuşmuşsun
Bende yemeye çalışıyım o zaman canım başka faydaları da varmış meğerya kilom fazla şuan ama yiyecem ozman bende.37. haftayı bitirmeme az kaldı ozaman bende 7-8 e çıkarayım bari.Biliyormusun kuzum hurma bebeğin zekası içinde iyiymiş bunu yeni okudum.Dün de pazardan kavun aldım oda zekayı geliştirirmiş anne karnında artık deneyecem.Baktım hiç biri olmadı annem herşeyi denedim derimElimden geleni yapayımda.Çocuk bize atarmış suçu sizin genlerden bu kadar çıkıyor diye
lolita555 canım gözün aydın,ne güzel darısı sırayla hepimizin başına
arkadaş ne yazı birikmiş hala 3506. sayfadayım ya oku oku bitmiyor yahu bide gece giremiyorum hiç survivor delisi olarak gece gündüz bile panaroma izleyicisim.İyice kafayı bozdumBu arada gece rüyamda roman havası oynuyordum atıyordum göbecikleri,bir taraftanda aman dikkat edeyim fazla göbeğimi sallamayım bebişi hatırlıyorum Bir arkadaş yazmış sıkılmaya başladım sanki yoruyor gebelik diye aynen,artık yürürken zorlanıyorum birde gece saydım 10 kere döndüm her dönüşümde uyanıyoruz ya,karnımın her dönüşte toplandığını sertleştiğini hissettim,sizce kızlar bu kadar sertleşme normalmi (9 saat uyudum)Sizde de bu kadar çok oluyormu
Merhaba kızlar Ben maalesef erken dogum yaptım gebelik zehırlenmesi yüzünden cok zor günler dı ki oyle ama şükür bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi ikimizinde hayati bir riski vardı. Cok şükür 22 gun hastanede kaldık solunuma bağlıydı atlattık şükür tam hastaneden çıktık tekrar hastanelik oldu maalesef ve eşimle boşanma aşamasındayız. Şuan herşey iyi olucak derken kv yüzünden eşim bana vurdu bebeğim kucağımdayken oldu şimdi babamın evindeyim. Oğlumla beraber cok zordu apar topar ameliyat oldum bı ay anne odasında kaldım acı sızı bide üstüne bu o kadar hayalım. Varken ben eşim ve oğlumla ilgili bıttı sondu yüzü cıkarttım attım eşim olucak pıslık gutmış burdan anne kuzu sebepsız dayak yedim ben evladım kucagımdayken duanıza ihtıyacım hemde cook bebeğim cok gazlı. Devamlı kusuyor dua edin bize
Haklısın, biz ne kadar dursa kardir diye dusunuyoruz ama doktor da haklı olabilir. Bence sen doktorun sözünü dinle,bebeğin için ne hayirliysa o olsun. İnşallah kuvoze bile gerek kalmaz ,37 +lar da prematüre olmuyor bebek. Yük olma konusunda da hiç öyle düşünme. Ne yük olacaksın en doğal hakkın yardım beklemek, kusura bakmasınlar da 9 ay biz taşıdık onlara bişey olmadı ,doğduktan sonra da sıkıya gelsinler bı zahmet. Biz anne oluyorsak onlar da baba oluyor. Hayırlısıyla sağlıkla gelsin bebisinDr randevusu pek iyi geçmedi. Aslında bana göre bir şey yokken dr bebeği almak için acele ediyor. Amniyon sıvısı hala çok fazlaymış ve bebek hala iriymiş. Bu da şekerim yüzünden bunların olduğunu gösteriyormuş. Şeker hastası olduğumdan dr 37+ ile başlayan hafta ameliyat edecek. Uyuz dr çok hevesli almaya . Gerçi bebeğin tehlikeye girmesini istemediğini söylüyor ama ana yüreği biraz daha içeride kalsın diyor. Ani ölüm bile olabilir, sonra dava açan açana diyor . Biraz daha kalsaydı keşke. Kuvözr de girer ama büyük sorun olmaz diyor. Eşim de drla aynı fikirde. Tehlikeye girmeyelim diyor. Eşime bebeğin gelişiyle ilgili ne düşünüyorsun deyince Ramazanda biraz zor olacak dedi. Tamam oruçluyken zor da ben moral bekliyorum onlar kendi derdinde . Zaten beni en çok geren de insanların iki karış surat asacak olması. Yük olduğumu hissettirecekler hep. Ctesi doğum tarihini netleştireceğiz hiç istemesem de((
Hiç üzülme canım.. Doktoruna hak ver.. Doktorun herkesi bu haftalarda sezaryene mi alıyor da? Sanmam.. Zaten 37+ küçük değil.. Bazen birşeye üzülüyoruz, Allah bizi daha zoru ile imtihan ediyor.. Lütfen şükret, bu haftaları gördük, kavuşalım da artık normal, sezeryan, 37+, 38+ farketmez.. Eşinin cümlesi de normal.. Çünkü, onlar henüz babalığa dair birşey hissedemiyorlar.. Biz 4. Haftadan beri anneyiz.. Hormonlardan, Bulantıdan, hareketlerinden anne olduğumuzun farkındayız ama onlar babalıklarının farkında değiller.. Kucaklarına aldıklarında farkedebiliyorlar.. İnşallah sağlıklı bir şekilde kavuşuruz da gerisi hallolur, moralini yüksek tut, sütünün gelmesine az kaldıDr randevusu pek iyi geçmedi. Aslında bana göre bir şey yokken dr bebeği almak için acele ediyor. Amniyon sıvısı hala çok fazlaymış ve bebek hala iriymiş. Bu da şekerim yüzünden bunların olduğunu gösteriyormuş. Şeker hastası olduğumdan dr 37+ ile başlayan hafta ameliyat edecek. Uyuz dr çok hevesli almaya . Gerçi bebeğin tehlikeye girmesini istemediğini söylüyor ama ana yüreği biraz daha içeride kalsın diyor. Ani ölüm bile olabilir, sonra dava açan açana diyor . Biraz daha kalsaydı keşke. Kuvözr de girer ama büyük sorun olmaz diyor. Eşim de drla aynı fikirde. Tehlikeye girmeyelim diyor. Eşime bebeğin gelişiyle ilgili ne düşünüyorsun deyince Ramazanda biraz zor olacak dedi. Tamam oruçluyken zor da ben moral bekliyorum onlar kendi derdinde . Zaten beni en çok geren de insanların iki karış surat asacak olması. Yük olduğumu hissettirecekler hep. Ctesi doğum tarihini netleştireceğiz hiç istemesem de((
Merhaba kızlar Ben maalesef erken dogum yaptım gebelik zehırlenmesi yüzünden cok zor günler dı ki oyle ama şükür bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi ikimizinde hayati bir riski vardı. Cok şükür 22 gun hastanede kaldık solunuma bağlıydı atlattık şükür tam hastaneden çıktık tekrar hastanelik oldu maalesef ve eşimle boşanma aşamasındayız. Şuan herşey iyi olucak derken kv yüzünden eşim bana vurdu bebeğim kucağımdayken oldu şimdi babamın evindeyim. Oğlumla beraber cok zordu apar topar ameliyat oldum bı ay anne odasında kaldım acı sızı bide üstüne bu o kadar hayalım. Varken ben eşim ve oğlumla ilgili bıttı sondu yüzü cıkarttım attım eşim olucak pıslık gutmış burdan anne kuzu sebepsız dayak yedim ben evladım kucagımdayken duanıza ihtıyacım hemde cook bebeğim cok gazlı. Devamlı kusuyor dua edin bize
canım zaten 37. hafta içindesin. hiç belli olmaz belki küvöze koymazla bile. doktor da kendini riske atmak istemez, bence çok da korkma o yüzden . herkrsin gebeliği kendine göre zor ma biz diyabetliler de çok çektik beDr randevusu pek iyi geçmedi. Aslında bana göre bir şey yokken dr bebeği almak için acele ediyor. Amniyon sıvısı hala çok fazlaymış ve bebek hala iriymiş. Bu da şekerim yüzünden bunların olduğunu gösteriyormuş. Şeker hastası olduğumdan dr 37+ ile başlayan hafta ameliyat edecek. Uyuz dr çok hevesli almaya . Gerçi bebeğin tehlikeye girmesini istemediğini söylüyor ama ana yüreği biraz daha içeride kalsın diyor. Ani ölüm bile olabilir, sonra dava açan açana diyor . Biraz daha kalsaydı keşke. Kuvözr de girer ama büyük sorun olmaz diyor. Eşim de drla aynı fikirde. Tehlikeye girmeyelim diyor. Eşime bebeğin gelişiyle ilgili ne düşünüyorsun deyince Ramazanda biraz zor olacak dedi. Tamam oruçluyken zor da ben moral bekliyorum onlar kendi derdinde . Zaten beni en çok geren de insanların iki karış surat asacak olması. Yük olduğumu hissettirecekler hep. Ctesi doğum tarihini netleştireceğiz hiç istemesem de((
şekerin bebeği etkiliyor olabilir organlarını yani... elbetteki içeride kalması da güzel bişey ama kar zarar dengesini doktor daha iyi kurar diye düşünüyorum. bence ona güven.Dr randevusu pek iyi geçmedi. Aslında bana göre bir şey yokken dr bebeği almak için acele ediyor. Amniyon sıvısı hala çok fazlaymış ve bebek hala iriymiş. Bu da şekerim yüzünden bunların olduğunu gösteriyormuş. Şeker hastası olduğumdan dr 37+ ile başlayan hafta ameliyat edecek. Uyuz dr çok hevesli almaya . Gerçi bebeğin tehlikeye girmesini istemediğini söylüyor ama ana yüreği biraz daha içeride kalsın diyor. Ani ölüm bile olabilir, sonra dava açan açana diyor . Biraz daha kalsaydı keşke. Kuvözr de girer ama büyük sorun olmaz diyor. Eşim de drla aynı fikirde. Tehlikeye girmeyelim diyor. Eşime bebeğin gelişiyle ilgili ne düşünüyorsun deyince Ramazanda biraz zor olacak dedi. Tamam oruçluyken zor da ben moral bekliyorum onlar kendi derdinde . Zaten beni en çok geren de insanların iki karış surat asacak olması. Yük olduğumu hissettirecekler hep. Ctesi doğum tarihini netleştireceğiz hiç istemesem de((
tatlım sezaryencı olsa şimdeiye kadar tarih verirdi,39. hafta olmuşsun maşallah.Sezaryende diyebilir bunun içinde aslında çok üzülmemek lazım eğer senin ve bebeğin için öyle gerekiyorsa öyle olacan diken üstünde olma canım herşey sonuçta olacağına varıyor.Ben direkt sezaryen diyen doktor sinir oluyorum uğraşmak istemiyorlar.Ya benim dr da sıkıştırmaya başladı beni hadi artık doğur diye napayım gelmiyorsa. Kırmızı meyve çayı içebilirsin doğumu tetikler dedi göğüs uçlarına masajla sür kremini dedi. Hurma da yiyim bari. Çatı muaynesi yapmayacağım demişti çarşamba gel bi bakalım dedi sanırım çatı muaynesi de doğumu tetikliyormuş. Küçük tansiyonum 9 a çıkıyor ondan acele ediyor. İlaca başlattı tansiyon için. Korkuyorum sezaryen diyecek diye.
ye arkadaşım ye .Ya canımcım sana bişey daha soracam seninki çok hareketliydi dimi.benimki çok ittiriyor kaktırıyor içerde devamlı.Bende erken gelecek beklemek istemiyor heralde diyorum(alta doğru ittiriyor çoğu zaman ağrılı bile oluyor vuruşları),yoksa bu iş harekete bakmıyormu?Bende yemeye çalışıyım o zaman canım başka faydaları da varmış meğer
ne yapçan arkadaşım biz neler peşindeyiz evladımız en sağlıklı şekilde gelsin gibi şeyleri düşünüp duruyoruz o şekilde hayatımızdan feragat ediyoruz etrafımızdakiler ise kendi bencillikleriyle kalbimizi kırıyorlar.sakın öyle düşünme yük falan.Yardımcı olacaklar arkadaşım bugün olmayacakta ne zaman olacaklar acaba.Benim bak eşimin aileside aynı bayrama gelmesin diye bize öğütte bulunuyor,doğum sancısı al diyor bana honfendi.Densizliklerini görmezlikten geleceksin ama yardım etmeleri içinde teşvik etmek lazımmış ben bunu anladım 9 yıllık evliliğimde.Lafları kulak ardı etçez.Hiçte üzülme 38. hafta erken bir hafta değil doğum için.Ciğer geliştirici iğne yapsın doğumdan 2-3 gün önce kuvöze de gerek kalmaz dimi.Aslında 38 haftalık bebek niye kuvöze girsinkiDr randevusu pek iyi geçmedi. Aslında bana göre bir şey yokken dr bebeği almak için acele ediyor. Amniyon sıvısı hala çok fazlaymış ve bebek hala iriymiş. Bu da şekerim yüzünden bunların olduğunu gösteriyormuş. Şeker hastası olduğumdan dr 37+ ile başlayan hafta ameliyat edecek. Uyuz dr çok hevesli almaya . Gerçi bebeğin tehlikeye girmesini istemediğini söylüyor ama ana yüreği biraz daha içeride kalsın diyor. Ani ölüm bile olabilir, sonra dava açan açana diyor . Biraz daha kalsaydı keşke. Kuvözr de girer ama büyük sorun olmaz diyor. Eşim de drla aynı fikirde. Tehlikeye girmeyelim diyor. Eşime bebeğin gelişiyle ilgili ne düşünüyorsun deyince Ramazanda biraz zor olacak dedi. Tamam oruçluyken zor da ben moral bekliyorum onlar kendi derdinde . Zaten beni en çok geren de insanların iki karış surat asacak olması. Yük olduğumu hissettirecekler hep. Ctesi doğum tarihini netleştireceğiz hiç istemesem de((
Canım neredeyse hepimiz ramazanda doğurduk ya da doguracagiz neden surat asıyorlar anlamıyorum. Bu kadar karnimizda taşıyıp her şeyi biz çekiyoruz bi de naz mi çekeceğiz . Acaba başka bi doktora daha gozuksen miDr randevusu pek iyi geçmedi. Aslında bana göre bir şey yokken dr bebeği almak için acele ediyor. Amniyon sıvısı hala çok fazlaymış ve bebek hala iriymiş. Bu da şekerim yüzünden bunların olduğunu gösteriyormuş. Şeker hastası olduğumdan dr 37+ ile başlayan hafta ameliyat edecek. Uyuz dr çok hevesli almaya . Gerçi bebeğin tehlikeye girmesini istemediğini söylüyor ama ana yüreği biraz daha içeride kalsın diyor. Ani ölüm bile olabilir, sonra dava açan açana diyor . Biraz daha kalsaydı keşke. Kuvözr de girer ama büyük sorun olmaz diyor. Eşim de drla aynı fikirde. Tehlikeye girmeyelim diyor. Eşime bebeğin gelişiyle ilgili ne düşünüyorsun deyince Ramazanda biraz zor olacak dedi. Tamam oruçluyken zor da ben moral bekliyorum onlar kendi derdinde . Zaten beni en çok geren de insanların iki karış surat asacak olması. Yük olduğumu hissettirecekler hep. Ctesi doğum tarihini netleştireceğiz hiç istemesem de((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?