2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Bnimde yarin kontrolum var canm hayirlisi olsun insallah :)))

oy masalah ya kilosu flan tontis olucak senin bebis.. insalalh kendi sancin tutarda suni sanciya gerek gelmez cnm.

Yok zaten bu dr normal doğumu destekliyor sırf bu yüzden ona gidiyorum. Evime çok uzak ama onu tercih ettim ama ne bileyim zaten son zamanlar evham yapıyorum hem bi yandan hayırlısı diyorum ama hadi artık diyince panik oldum günüm haftaya perşembe doluyor yoksa.

Estağfurullah canım, çok teşekkür ederim inceliğin için.. Aynen öyle valla, herkes değerli.. Millet uzaya çıkıyor biz hâlâ kaynana idi, elti idi, eş idi.. Kısır bir döngüdeyiz.. Bu devirde hâlâ kadınların çaresiz kalmalarına dayanamıyorum zaten.. Allah yardımcımız olsun, bizlere nesillerimize akıl, fikir, vicdan versin inşallah..

Hiç belli olmaz canım, bir gece aniden gelebilir :) Hurma ye, biri "çok severim hurmayı bir paket yedim o gece hastaneye gittim doğurdum, bu kadar etkili olduğunu bilseydim az yerdim" yazmıştı.. Tabi şansa denk mi geldi bilemiyorum.. Yürüyüş, özellikle son haftada olduğun için merdiven kullanmakta açılmanı kolaylaştıracaktır..

Selam canım.. Benimde geçen gün 100ü bulan sancılarım çıkmıştı.. O anlarda bende sadece toparlanmasını hissetmiştim.. Tabi işi bırakıp evde dinlenince sancı 20-40 arasına düştü.. Doktorda seninki artacağına azalıyor diyor :) Gerçekten bakalım ne zaman olacak doğumlarımız.. Zaten bu haftayı beklesek, garanti Haziran anneleri olacağız Allahın izniyle..

Kızlar slm
Benim bugün muayenem vardı
Nst de sancı çıkmadı
Doktorum haziran 11 de alalım dedi
Doğum tarihi ayın 11 ini verdi
Erken gelmezse bu tarih dedi.
Kilo 2800 boy 47 cm
36.haftam dayım sizce tarih iyi mi kilo boy iyimi

Benimki hareketli evet hatta yürüyüş falan yaparken bastırıyor o an doğacak sanıyorum hareketli iyi çok şükür ama dogmuyor zaten görüyorsunuz anlatmaya gerek yok.

aleykumm selamm canikommm senin bebiste ama inatci cikti
Anasına çekmiş

oy masalah ya kilosu flan tontis olucak senin bebis.. insalalh kendi sancin tutarda suni sanciya gerek gelmez cnm.
Aynen canım zaten tontik olduğu için 40 ı doldurunca suni vercekmis doktor. Inslalahta gerek kalmaz

Dr. acı eşiğin yüksekmiş dedi eğer ağrı hissetmiyorsan umarım doğumlarımız da kolay olur ozamann
Aynen şurda bi kaç günümüz kaldı. Ben zaten artık 40. haftadayım artık gelsin istiyor insan bir an önce,sanki son anlar hiç geçmiyor :)

Zermina okuduktan sonra uzun süre kendime gelemedim. Ben bu konularda fazlasıyla netim, yanlış yönlendirmemek adına yorum yapmayacağım. Tek diyebileceğim Rabbim en kısa zamanda seni feraha erdirsin. Bebeğinle sağlıklı mutlu huzurlu zamanlarınız olsun. Kocan olacak basiretsizde kapında sürünsün ama umduğunu bulamasın.

Amin gercekten cok büyük amin. Ne demek ya yeni bebegi olmuş senin eşin o elin nasil kalkar ALLAH islah eylesin. Zermina canim RABBim bu zor günlerini hayirla atlatabilmeyi nasip etsin. RABBim mutlu gunler yaşatsin sana ve bebegine.

Çok güzel olmus ellerine saglik. Tanesi ne kadara geldi acaba??
Tane olarak fiyat veremem. 70 tane yaptım 6 paket taş tozundan çıktı. 36 lira tas tozu, 5 lira esansı içine ışıltı için sim koydum 5 lira. Püskül 10 lira, 75 tane asetat kutu 35 lira, içine koyduğum kuş çöpü gibi olanlar 10 lira, kurdelalar 20 lira, pleksiler tanıdığım yaptı para almadı:)

Kızlar midem bugün çok bulanıyor ya :/ hamileliğin başında böyleydim benim gibi olan var mi böyle
Benim de bulanıyordu doktor bu haftalarda bulantı olmaz dedi. Mide yanması falan değil demi dedi, yok dedim bildiğin bulanıyor...
Enfeksiyondan şüphelendi ve idrarımda enfeksiyon başlangıcı çıktı o yüzden olabilir canım.
kontrolünde bir baktır istersen

tavrını sevdim bebeğim,anlatmaya gerek yok okuyorsunuz. Oğluşumu hiç böyle yetiştirmek istemiyorum Allah izin verirse yemek yapmayı bile öğretecem birlikte mutfakta onla yemek yapmak gibi şeyler yapmak istiyorumki ilerde eşine anlayışlı olsun.Hangi devirdeyiz onlar hala aşamamış abuk subuk işlerle ömür tüketsinler ne diyecen

Blackbluee1 güldürdün beni evet görüyoruz sen hala burda bizimle doğurmayı bekleyenlerdensin halbuki ben geçen cumartesi ve pazar giremeyince acaba bu kız doğurdumu diye içimden geçirmiştim ama görüyoruz kanuşmaya gerek yokne alemsin ha Bu sayfa senin sayfa ya hani gemilerde gemi en son kaptan terkedermiş ya sen de de öyle mi olacak acaba.Yok artık o kadar değildir canım:)

Herhangi sıkınti yoksa biraz daha beklesen tabi en dogrusunu dr bilir 38 i biraz doldursa daha iyi olacaktir ben de su an 35+4 teyim bazen sabirsizlaniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…