2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
İnşallah canım yaa.. Ağrı eşiğim yüksektir cidden.. Ameliyat olmuştum, kontrole gittim doktora.. Önceki kadın bağırıp çağırıp çıktı.. Sonra ben girdim.. Doktor muayene etti.. Neden ses çıkarmıyorsun dedi, dayanılamayacak kadar değil dedim.. Az önceki bayanın işlemi seninkinden daha basitti ama dayanamadı dedi.. Tabi doğum nasıl bir şey bilemiyoruz.. İnşallah şu bir avaz, bir avaz dedikleri şeyi gerçekleştirebiliriz.. Aynen, sürekli izne ne zaman ayrıldım diyorum kendime, geçmiyor son haftalar.. Ama az daha beklesin benimki, belki babası da yetişir..

Aynen valla.. Benim annem öğretti valla.. Rahatsız olduğum zamanlarda dahi, kardeşlerim erkek olduklarından sert el kol şakaları olurdu, ablanıza dokunmayın, ablanıza çorap verin, battaniye verin, hassas dönemde dikkatli olun vs derdi.. kardeşlerimde anlayışlılar çok şükür.. Babamın dahi evde yemek yapma günü vardı, bilirdik o gün yemek babamdan.. Halbuki annem ev hanımı, babam gayette yapmayabilirdi.. İnşallah insan yetiştirebiliriz canım..

Perşembe randevum var bakalım soracağım internette normal diyor mide ye pek yer kalmadığı için bazı kadınlarda olabiliyormuş

Sabahtan beri yazamadm bi turlu.Bebegim yanimda uyuyor.emzirme mucadelesi veriyoruz uyuyor surekli.ikimiz de iyiyiz sukur gecmisi okuyamadim diger arkadaslar da iyidir umarim.spinalin sonunda uyutuldum baya kotu oldum kustum carpintm oldu sezaryen sirasinda ama bebegimi hemen gordum optum agladim sonrasini hatirlamiyorum sakinlesmem icin ilac verdiler sanrm uyumusum.benden once cikarmslar onu odaya.emzirme konusunda kandirma taktigi uyguladk benim mememdeyken yandan mama verdik biraz.boylelikle benden geldigini dusunup emmeye basladi ama sut konusunda sknti yasiyorum ve emmiyor da bebegim kac saattr uyuyup duruyor naptiysak uyandiramadk mama verdik en sonunda onu da cikardi.uyansa da emmez oldu ben zaten geceden bi saatlik uykuyla duruyorum dikislerim fena agriyor yuruyus yaparken tansiyonum dusuyor.ama bebegimin kokusu, kime benzedigini gormek izlemek dokunmak her seye deger bin sukur
Tavsiyem hastaneye gogus pompasi getirmeyin eger kuvoze girmezse lazm olmayacaktir.o dedigim taktikle pompanin gorevini bebeginiz yapacak uyaracak gogsu hem de emme refleksi gelisecek.benim tek gogsumden sut geliyor, bebegim artk emmiyor o ayri mesele.depend lazim olmadi gorevliler donuste beni silip kendi hasta bezlerini baglayip geceligimi giydirdi.kanama artk gece pediyle gecirilecek sekilde.hastane cikisini bile almadilar kendileri hastaneninkini giydirdi.mamayi da onlar verdi.iki gece kalacakmisiz ben tek saniyordum.smdilik aklima gelen bunlar spinal ayri bi tecrube gercekten ben cok degisik seyler hissettim korkan hic yaptirmasin gercekten
Bebeginize anne karninda sesinizi tanittiysaniz dogdugunda sizi taniyor buna sahit oldum

gözün aydın canım sağ Salim kavuşmussunuz çok şükür sen burda Medikentte mi Doğum yaptın kimdi Dr un , emzirme konusunda vazgeçme bol bol emzirmeye çalış, spinal dediğin belden uyuşturmalı dimi neden sonrasında bayıltılar anlayamadım, ahh sesleri tanımazlar mı hiç benimde ilk bebeğim küvezde ağlarken sesimi duyduğunda susardı

Kızlar hatırlıyor musunuz hamileligimizin başlarında bu grupta yanidmitanı hepimiz doğumdan sonra baglarimizi koparmayalim dogum sonrası sorularimiz bilmediklerimiz olur birbirimize danisiriz ve iyiki bu gruba uyeyim diyorum güzel arkadaşlar buldum tanıdım

Neden kustun ki acaba o sırada korkup heyecan mi yaptın ? Zor geçmiş bebek neden emmiyor acaba ama pes etme emer inşallah

Ay eğer öyle oluyorsa sayfayı en sondan gelene devredeyim zira beklersem haziran sonuna kadar catliycammmm ümidim bu hafta içi..

arkadaşlar medikalci humana stil tee almamı söyledi doğumdan önce içmeye başlamam lazımmış sütümün çok olması için... öyle bir şey duydunuz mu uygulayacak mısınız?
Ben de duydum, hastaneye götüreceğim yanımda .bir gün önceden içmeye başlamak gerekiyormuş sanırım,deneyeceğim
Bigaripyolcu canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün

:SmD

şekerin bebeği etkiliyor olabilir organlarını yani... elbetteki içeride kalması da güzel bişey ama kar zarar dengesini doktor daha iyi kurar diye düşünüyorum. bence ona güven.

Canım neredeyse hepimiz ramazanda doğurduk ya da doguracagiz neden surat asıyorlar anlamıyorum. Bu kadar karnimizda taşıyıp her şeyi biz çekiyoruz bi de naz mi çekeceğiz . Acaba başka bi doktora daha gozuksen mi
Doğru söylüyorsunuz kızlar. Ben hep 38+lara odaklandığım için biraz erken gibi geldi. Halbuki daha geçen hafta erken doğum tehlikem var diye 36+yı görsem yeter diye sabahlara dek dua eden bendim. Hayırlısı neyse o olsun. Zaten karnım inanın patlayacak gibi gergin. Göbek deliğim yırtılacak diye korkuyorum . Derim o kadar gergin ki doğum sonrası salkım salkım sallanacak :)) Yük olma konusunda da haklısınız. Birisi bana tonlarca yük taşıtsın, beni saatlerce çalıştırsın razıyım, yeter ki surat asmasın. Biri gönülsüz oldu mu ölsem de minnet etmem. Aslında biraz rahat olmak ve bazı şeyleri göz ardı etmek lazım. Böyle insanlar hayatta gemisini yüzdürüyor.

Son 3 gün baya gaz çıkariyorum . Hem de sesli ama yetmiyor hala çıkarmak istiyorum sancılaniyorum. Bana gaz yapacak yiyecek içecekler tavsiye edermisiniz? Fasulye dışında. Ben duydum ki gaz sorunu olan anneler gaz sorunlu bebelerin habercisidir. Fena uykuduz geceler bekliyor beni belli

İnşallah canım o gün eşinde yanında olur, herşey çok güzel birşekilde ilerler :)

Bigaripyolcu canım geçmiş olsun Rabbim anneli babalı büyütsün insallah ömrü uzun olsun. ..hikayen benim ilk sezeryanıma benziyor ama atlatmissiniz şükür

Kızlar yarın kontrole gidicem 39 hafta olduk bebegim ters duruyor sizce sezeryan mi olur bu hafta alırlar mı yoksa bekletir mi devlet hastanesinde doguk yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…