- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.261
Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah dualarımız seninleKızlar bugün kontrol ve tetkikler için doktora gittik ve nst de düzenli sancım çıktı. Doktora kalsa hemen sabah 10.30 da alıcaktı beni ama kabul etmedimyarın anestezici ile görüşmemizi istedi ve büyük ihtimal yarın sezeryan olucam dualarınızı bekliyorum
Canım inşallah döner ama dönmezse makat gelişi sezeryan yapıyorlar malesefKızlar yarın kontrole gidicem 39 hafta olduk bebegim ters duruyor sizce sezeryan mi olur bu hafta alırlar mı yoksa bekletir mi devlet hastanesinde doguk yapacagim
Yarın kontrol ettiğin de belli olacak ona göre alır artıkCanım inşallah döner ama dönmezse makat gelişi sezeryan yapıyorlar malesef
Ölümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolurE Eliza7979 ve @Oedoed cumartesi günü doğum yapacaklardı.. İnşallah güzel geçmiştir, iyi haberlerini verirler bizlerede..
Vala canım erkek bebek gününü doldurur, geç gelir derler.. Seninkinin keyfi de baya yerinde galiba.. Gelesi yok hiç :) Şimdiden çözmüş olayı.. Aslında yürüyüş iyi diyorlar ama geçen haftaya kadar çalışan, vızır vızır dönen ben, bir hafta yattım, baktım eller ayaklar şişmeye başladı, eklemler ağrıyor, yürüyüşe başladım tekrar ama yavaş yavaş yürüyerek yarım saat zor yürüdüm.. Bol hareket etmek gerek galiba.. Yine senin son haftan merdiven kullanabilirsin.. Bakalım doktordan güzel haberler alırsın inşallah.
Kucağına alamadım
Benim ismim değil. Kızıma ipek ismini koyucam inşallah ben detavsiye ederim çok iyi geliyor
Buarada kendi isminiz mi bilmiyorum bende kızıma ''İpek'' adını koyacagım nasipse
Canım geçmiş olsun. Allah şifa versin ikinizede kıyamam neden olduÖlümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Allah yardımcın olsun, inşallah en kısa zamanda bebeğin çıkar yoğun bakımdan ve kavuşursunuz, çok geçmiş olsunÖlümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Allah kavuştursun cnm neden bi sıkıntımı oldu nasılsınKucağına alamadım
Allah kolaylık versin, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de kavusacaksin bebeğine, hiç üzülme hakkınızda hayırlısı olsunKızlar bugün kontrol ve tetkikler için doktora gittik ve nst de düzenli sancım çıktı. Doktora kalsa hemen sabah 10.30 da alıcaktı beni ama kabul etmedimyarın anestezici ile görüşmemizi istedi ve büyük ihtimal yarın sezeryan olucam dualarınızı bekliyorum
Kesinlikle sutu arttırıyor. Ben de tavsiye ederimarkadaşlar medikalci humana stil tee almamı söyledi doğumdan önce içmeye başlamam lazımmış sütümün çok olması için... öyle bir şey duydunuz mu uygulayacak mısınız?
Allah yardımcın olsun canimKızlar bugün kontrol ve tetkikler için doktora gittik ve nst de düzenli sancım çıktı. Doktora kalsa hemen sabah 10.30 da alıcaktı beni ama kabul etmedimyarın anestezici ile görüşmemizi istedi ve büyük ihtimal yarın sezeryan olucam dualarınızı bekliyorum
gözün aydın canım sağ Salim kavuşmussunuz çok şükür sen burda Medikentte mi Doğum yaptın kimdi Dr un , emzirme konusunda vazgeçme bol bol emzirmeye çalış, spinal dediğin belden uyuşturmalı dimi neden sonrasında bayıltılar anlayamadım, ahh sesleri tanımazlar mı hiç benimde ilk bebeğim küvezde ağlarken sesimi duyduğunda susardı
Neden kustun ki acaba o sırada korkup heyecan mi yaptın ? Zor geçmiş bebek neden emmiyor acaba ama pes etme emer inşallah
Plesanta yüzünden iç dikişler yırtılmış dr sok oldum dedi ölümden döndüm 7 unite kan aldım halla hastanedeyim bebek yukarda iki kere gordumCanım geçmiş olsun. Allah şifa versin ikinizede kıyamam neden oldu
Joie aldım benKızlar park yatak tercihinizi hangi markadan yana kullandınız
Plesanta yüzünden iç dikişler yırtılmış dr sok oldum dedi ölümden döndüm 7 unite kan aldım halla hastanedeyim bebek yukarda iki kere gordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?