2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah dualarımız seninle

@Kizilcik123 tam da aklımdaki soru. Kızımda o çayı kullanmıştım. Sütüm boldu ama onunla mı ilgili bilmiyorum. Su da çok içiyordum çünkü. Hastane çantama yine koydum. Ctesi doğum tarihi kesinleşecek. Tarihten iki gün önce içmeye başlasam mı diye düşünüyordum.
Bigaripyolcu bebeğin iyiymiş ne güzel. Süt için canını sıkmamaya çalış. Benim 3. gün sütüm gelmişti. Öyle fışkıracak ki şaşacaksın.
asivemai hayırlısıyla gir doğuma. Allah kolaylık versin.

Ölümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur

Allah kolaylık versin, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de kavusacaksin bebeğine, hiç üzülme hakkınızda hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun canim

Evet canm dr um ahmet bey.belden uyusturma ama inan carpintisan sonrasini hayal meyal hatirliyorum oksuruyordum en son sonra baktim kusuyorum baktm agliyorum fln inan narkozlu gibiydim yani genel anestezi gbi.yan etkisi mi oldu hic bilmiyorm sormadm da doktora sonrasnda

Neden kustun ki acaba o sırada korkup heyecan mi yaptın ? Zor geçmiş bebek neden emmiyor acaba ama pes etme emer inşallah

Korkmadm aslnda gayet sakindim ama islemleri hissediyorsun sonucta ve baskilari.o baskilar tum organlarimi etkiledi sanki bana mi oyle geldi o an bilmiyrm nefes alamiyorum dedigmi hatirliyrm kalbim de carpintili gbiydi.gel gitli gerisi ama sukur gecti gitti.suan agrisi kaldi dikislerin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…