- 28 Eylül 2009
- 1.739
- 3.168
- 333
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.281
ah canım benim ya Allah biran önce şifa versin biran önce bebişinle sağlıklıca çıktığını görürsün inşallah hastaneden.Niye öyle olmuşki.Plesanta yüzünden iç dikişler yırtılmış dr sok oldum dedi ölümden döndüm 7 unite kan aldım halla hastanedeyim bebek yukarda iki kere gordum
Canım heyecandandır belki, herkesin bünyesi farklı tepki veriyor belki şu an iyisin anan dimi bi sıkıntın kalmadı sütü de dert etme zaten ilk zamanlar çok sz geliyormuş ama bence az az sağ çoğalsın ben öyle yapmayı düşünüyorum inşallahEvet canm dr um ahmet bey.belden uyusturma ama inan carpintisan sonrasini hayal meyal hatirliyorum oksuruyordum en son sonra baktim kusuyorum baktm agliyorum fln inan narkozlu gibiydim yani genel anestezi gbi.yan etkisi mi oldu hic bilmiyorm sormadm da doktora sonrasnda
Korkmadm aslnda gayet sakindim ama islemleri hissediyorsun sonucta ve baskilari.o baskilar tum organlarimi etkiledi sanki bana mi oyle geldi o an bilmiyrm nefes alamiyorum dedigmi hatirliyrm kalbim de carpintili gbiydi.gel gitli gerisi ama sukur gecti gitti.suan agrisi kaldi dikislerin
Canim benim cok gecmis olsun ALLAHim korusun RABBim beterini esirgesin ya bebeginle sana saglik versin yaPlesanta yüzünden iç dikişler yırtılmış dr sok oldum dedi ölümden döndüm 7 unite kan aldım halla hastanedeyim bebek yukarda iki kere gordum
Geçmiş olsun çok cokkkÖlümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Ben 36 haftayı yarın dolduruyorm.Doğru söylüyorsunuz kızlar. Ben hep 38+lara odaklandığım için biraz erken gibi geldi. Halbuki daha geçen hafta erken doğum tehlikem var diye 36+yı görsem yeter diye sabahlara dek dua eden bendim. Hayırlısı neyse o olsun. Zaten karnım inanın patlayacak gibi gergin. Göbek deliğim yırtılacak diye korkuyorum . Derim o kadar gergin ki doğum sonrası salkım salkım sallanacak :)) Yük olma konusunda da haklısınız. Birisi bana tonlarca yük taşıtsın, beni saatlerce çalıştırsın razıyım, yeter ki surat asmasın. Biri gönülsüz oldu mu ölsem de minnet etmem. Aslında biraz rahat olmak ve bazı şeyleri göz ardı etmek lazım. Böyle insanlar hayatta gemisini yüzdürüyor.
Ben daha bugün 36+2'yim. 37+0da drla konuşacağız. Büyük ihtimalle haftaya ptesi yani 37+2de alır. Sen tam olarak kaç artı kaçsın?Ben 36 haftayı yarın dolduruyorm.
Doktorum bugün haziranın 11 de büyük ihtimal alırız dedi
Bişey demedim bence seninki hele hiç erken değil
Ne zaman doğum tarihini doktorum kaçı dedi
Çok geçmiş olsun. Gebelik zehirlenmesi mi? Belirtisi neydi sana canim. Allah acil şifalar versinPlesanta yüzünden iç dikişler yırtılmış dr sok oldum dedi ölümden döndüm 7 unite kan aldım halla hastanedeyim bebek yukarda iki kere gordum
Plesanta yüzünden iç dikişler yırtılmış dr sok oldum dedi ölümden döndüm 7 unite kan aldım halla hastanedeyim bebek yukarda iki kere gordum
Canım ben biliyordum işte olmadım spinal falan o heyecan ve sesleri herkes kaldıramazSabahtan beri yazamadm bi turlu.Bebegim yanimda uyuyor.emzirme mucadelesi veriyoruz uyuyor surekli.ikimiz de iyiyiz sukur gecmisi okuyamadim diger arkadaslar da iyidir umarim.spinalin sonunda uyutuldum baya kotu oldum kustum carpintm oldu sezaryen sirasinda ama bebegimi hemen gordum optum agladim sonrasini hatirlamiyorum sakinlesmem icin ilac verdiler sanrm uyumusum.benden once cikarmslar onu odaya.emzirme konusunda kandirma taktigi uyguladk benim mememdeyken yandan mama verdik biraz.boylelikle benden geldigini dusunup emmeye basladi ama sut konusunda sknti yasiyorum ve emmiyor da bebegim kac saattr uyuyup duruyor naptiysak uyandiramadk mama verdik en sonunda onu da cikardi.uyansa da emmez oldu ben zaten geceden bi saatlik uykuyla duruyorum dikislerim fena agriyor yuruyus yaparken tansiyonum dusuyor.ama bebegimin kokusu, kime benzedigini gormek izlemek dokunmak her seye deger bin sukur
Tavsiyem hastaneye gogus pompasi getirmeyin eger kuvoze girmezse lazm olmayacaktir.o dedigim taktikle pompanin gorevini bebeginiz yapacak uyaracak gogsu hem de emme refleksi gelisecek.benim tek gogsumden sut geliyor, bebegim artk emmiyor o ayri mesele.depend lazim olmadi gorevliler donuste beni silip kendi hasta bezlerini baglayip geceligimi giydirdi.kanama artk gece pediyle gecirilecek sekilde.hastane cikisini bile almadilar kendileri hastaneninkini giydirdi.mamayi da onlar verdi.iki gece kalacakmisiz ben tek saniyordum.smdilik aklima gelen bunlar spinal ayri bi tecrube gercekten ben cok degisik seyler hissettim korkan hic yaptirmasin gercekten
Bebeginize anne karninda sesinizi tanittiysaniz dogdugunda sizi taniyor buna sahit oldum
Ben 35+6 yım tam Çarşamba 36+0 imBen daha bugün 36+2'yim. 37+0da drla konuşacağız. Büyük ihtimalle haftaya ptesi yani 37+2de alır. Sen tam olarak kaç artı kaçsın?
cook gecmis olsun cnm Alah yar ve yardimciniz olsun rabbim sifa versin insallah en kisa zmanda toparlanirsiniz kavusursunuz bebeginleÖlümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah dualarımız seninle
@Kizilcik123 tam da aklımdaki soru. Kızımda o çayı kullanmıştım. Sütüm boldu ama onunla mı ilgili bilmiyorum. Su da çok içiyordum çünkü. Hastane çantama yine koydum. Ctesi doğum tarihi kesinleşecek. Tarihten iki gün önce içmeye başlasam mı diye düşünüyordum.
Bigaripyolcu bebeğin iyiymiş ne güzel. Süt için canını sıkmamaya çalış. Benim 3. gün sütüm gelmişti. Öyle fışkıracak ki şaşacaksın.
asivemai hayırlısıyla gir doğuma. Allah kolaylık versin.
Allah kolaylık versin, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de kavusacaksin bebeğine, hiç üzülme hakkınızda hayırlısı olsun
Rabbim hepinizden razı olsun inşallah yarın güzel haberlerle dönerimAllah yardımcın olsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?