2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Plesanta yüzünden iç dikişler yırtılmış dr sok oldum dedi ölümden döndüm 7 unite kan aldım halla hastanedeyim bebek yukarda iki kere gordum
ah canım benim ya Allah biran önce şifa versin biran önce bebişinle sağlıklıca çıktığını görürsün inşallah hastaneden.Niye öyle olmuşki.

Canım heyecandandır belki, herkesin bünyesi farklı tepki veriyor belki şu an iyisin anan dimi bi sıkıntın kalmadı sütü de dert etme zaten ilk zamanlar çok sz geliyormuş ama bence az az sağ çoğalsın ben öyle yapmayı düşünüyorum inşallah

Ölümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Geçmiş olsun çok cokkk
Allah yardımcın olsun
Neden oldu niye oldu demek istiyorum ama
İyileşirsen yaz.
Allah iyilik sağlık versin ikinizede

Ben 36 haftayı yarın dolduruyorm.
Doktorum bugün haziranın 11 de büyük ihtimal alırız dedi
Bişey demedim bence seninki hele hiç erken değil
Ne zaman doğum tarihini doktorum kaçı dedi

Ben 36 haftayı yarın dolduruyorm.
Doktorum bugün haziranın 11 de büyük ihtimal alırız dedi
Bişey demedim bence seninki hele hiç erken değil
Ne zaman doğum tarihini doktorum kaçı dedi
Ben daha bugün 36+2'yim. 37+0da drla konuşacağız. Büyük ihtimalle haftaya ptesi yani 37+2de alır. Sen tam olarak kaç artı kaçsın?

Canım ben biliyordum işte olmadım spinal falan o heyecan ve sesleri herkes kaldıramaz
Genel anesteziyle uyuyup güzelce ne olduğunu anlamadan uyanacan
Zaten hızlı oluyor bebeğe narkoz geçmemesi için anneden önce bebek çıkıyor yukarı.
Neyse atlattın kurtuldun öyle yada böyle
Allah sağlık versin
Bende bugün herk s depent diyip duruyordu gittim aldım
İlk gebeligimde halbuki kullanmadım.bu dediğin gibi hastanede bağladılar hemen
Sonrasında öyle yoğun gelmedi
Eve gecincede çok yoğun olmuyor zaten aldık bakalım kullanacagiz artik:))
Göğüs pompası hastaneye götürülmesi orda zaten vardır demiştim ya ben
Birde bebek zaten emmeye çalışıp
Alisiyor çekiyor göğsün bossada ver çeksin alissin annesi

Ben daha bugün 36+2'yim. 37+0da drla konuşacağız. Büyük ihtimalle haftaya ptesi yani 37+2de alır. Sen tam olarak kaç artı kaçsın?
Ben 35+6 yım tam Çarşamba 36+0 im
Haziran 11 de alınacak büyük ihtimal
Bayram sonuna bırakmak istemedi doktor
Pazartesi günü nst nst ye kontrole gideceğim.kesinleatirecegiz bakalim

Bana ciğer geliştirici vurdurdu geçen hafta vurdurdu bid suyumuz anca yetecek heralde ben sordum onuda gösterdi ne kadar az doktor bir iki hafta yeter dedi o yüzden zorlamak istemedim

Biz 35+1 olduk. Zaman geçmiyor bana, bugün coraspini bıraktık. Kendimi çok huzursuz hissediyorum. Önceden kan sulandırıcı iğneden bir damla olsun geri gelse neyse coraspin var diyordum. Şimdi iğne yapma fikri bile geriyor beni, heryerim top top beze ve morluk dolu nereye batırsam canım acıyor. Vurduğum yer kanama yapıyor öyle oluncada etkisi azalıcak diye korkudan ölüyorum. Çalışmakta huzursuz etmeye başladı artık doğumdan sonra yanında olayım derken huzurunu kaçırıyormuşum gibi hissediyorum. Sanırım haftaya bırakacağım işi

E Eliza7979 canım çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim sana ve bebişine.inşallah tez zamanda toparlarsınız ikiniz de.
Belirti vermişmiydi?ameliyatta mı ortaya çıktı?toparlandığında yaz mutlaka çok çok geçmiş olsun,dua ile

Rabbim yar ve yardımcınız olsun cnm hayırlı haberlerini bekliyoruz insallah dualarımız seninle

Allah kolaylık versin, inşallah güzel haberlerini bekliyoruz. Sen de kavusacaksin bebeğine, hiç üzülme hakkınızda hayırlısı olsun

Allah yardımcın olsun canim
Rabbim hepinizden razı olsun inşallah yarın güzel haberlerle dönerim
İlk sezeryan olunca malum 2. De sezeryan oluyo ve sancım 115 lerde çıkınca doktor tedirgin oldu böyle devam ederse eski ameliyat yerin patlar dedi ve odasından çıkarken bile risklisin ama yarın gel dedi
Bugüne kadar geldik öyle yada böyle ne kendimi nede kızımı riske atmak istemiyorum inşallahnurım sağsalim kucağımıza alırız ve size resim atarız inşallah kızlar herkese iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…