2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
E Eliza7979 canım çok geçmiş olsun, İnşallah en kısa zamanda sen de bebeginde toparlarsiniz , İyi olduğun zaman neler olduğunu anlatırsın. Biz de telaslandik şimdi bak, dualarımız seninle

Ölümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Neeeee Allah korusun ciddi bişey yoktur insallah mesajını okuyunca çok korktum şimdi nasılsınız ...Rabbim o yolda kimseyi daraltmasın bebisine de sanada acil şifalar versin dualarımız sizinle

O Oedoed canım naptın doğumun oldu mu, nasılsınız
Evet canım bugün eve geldik, iyiyiz çok şükür başlarda sütüm gelmediği için aç kaldı yavrum çok ağladı mama vermediler emicek diye en sonunda sesi kısıldı ağlamaktan öyle verdiler. Bende giderken almamıştım çantama Acemilik oldu neyseki evimizde herşey yoluna girdi çok şükür. Ve 3120 gr doğdu doktorun dediği gibi zayıflamamış canım gayette sağlıklıydı, umarım sezaryen uğruna doktorum kandırmamıştır beni

Gözün aydın canım, sagliklisiniz ve evinizdesiniz ya önemli olan o. Maşallah iyi doğmuş kilosu, süt işi de zamanla düzene girer. Bizim yerimize de kokla kuzunu :) Sağlıkla büyüt inşallah

Doğum yaptım canım herşey yolunda çok şükür bugün evimize geldik azcık dikiş yerim acıyo ama bebeği kucağına alınca dünya duruyo sanki allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.

Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallah

Ya kızlar benmi evham yapıyorum aceba bilmiyorum ama günüm yaklaştıkça iyice korkar oldum doğumdan bide gördüğüm saçma sapan rüyalar var tabi ilk sezeryanimda çok sıkıntı yaşamıştım şimdi elizayida okuyunca benim korkular iyice depreşti kafayı yerim herhalde ben bu gidişle doguma kadar off off

Ölümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Çok üzüldüm canım.. Allah ikinizin de yardımcısı olsun inşallah.. Kısa zamanda toplanın..
Allah kolaylık versin canım.. İnşallah güzel geçecek..
Doğum yaptım canım herşey yolunda çok şükür bugün evimize geldik azcık dikiş yerim acıyo ama bebeği kucağına alınca dünya duruyo sanki allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.
Çok şükür canım, gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Ağrılarında geçecek inşallah..

@Bigaripyolcu canım çok şükür kavuşmuşsunuz, gözünüz aydın.. İnşallah ağrıların kısa zamanda geçer.. Muhtemelen mamadan dolayı da acıkmamış olabilir.. Çünkü ilk bir hafta günlük bir kiraz büyüklüğü kadar süt yetiyormuş normalde.. Sen humana ve su iç bol bol, hurmanı ye.. İnşallah herşey daha güzel olacak..

Iyi geceler kizlar yazmaya vaktim olmadi
Sabah 09.36 da prensesim Mila 50 cm 3560 kg dogdu. Genel aneztezi ile oldu. Sütüm geldi cok sukur emme reflekside oldukca kuvvetli.o kadar saçli bir bebekki anlatamam. Hamilelikte hic mide bulantm vs.de olmamisti.bu saclar nasil bu kadar sık ve uzun anlamadik . . Dogum yapan arkadaslara ve bebialerine Allah saglik versn insallah yapacak olanlarada kolayliklar diliyorum. . Genel anesteziden sonra hemen kendime geldm yatarken birseyim yok sadece yururken dikis yerleri sizliyor.insallah carsamba gunu taburcu olucaz

Yok yok hiç korkma, olumlu düşün olumlu olsun.. Allah bir kolaylık verecektir inşallah.. Hamilelik süreçlerinin farklı olduğu gibi, doğumlarda farklı olabiliyor.. Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah..

Valla maşallah bebişe.. 1 Haziran bebeklerimiz de 3 tane oldu şimdiden.. Sağlıkla, al kucağına inşallah canım

Gözünüz aydın canım.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Bahtı güzel olsun Mila'nın.. Darısı, hayırlı zamanda biz bekleyenlere inşallah..

Merhaba Depend hastaneden sonra da kullanılıyor mu? Hastanede veriyorlar boşuna yük edip almayın sonra da normal pede geçiliyor diyorlar. Almalı mıyız?

Evet cnm hastaneden sonra evde okadar rahat ettirdiki beni anlatamam.cok rahat.evet hastanede hasta bezi banada verdiler ama rahat edemedjm ben cok kaba durdu.ben sadece tavsiye ettim herkese

Gözün aydın canım, maşallah size Herşey çok güzel,en iyisi de sağlıklı olmanız. Darısı da biz bekleyenlere inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…