- 12 Kasım 2009
- 2.324
- 2.661
- 133
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.301
Neeeee Allah korusun ciddi bişey yoktur insallah mesajını okuyunca çok korktum şimdi nasılsınız ...Rabbim o yolda kimseyi daraltmasın bebisine de sanada acil şifalar versin dualarımız sizinleÖlümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Evet canım bugün eve geldik, iyiyiz çok şükür başlarda sütüm gelmediği için aç kaldı yavrum çok ağladı mama vermediler emicek diye en sonunda sesi kısıldı ağlamaktan öyle verdiler. Bende giderken almamıştım çantama Acemilik oldu neyseki evimizde herşey yoluna girdi çok şükür. Ve 3120 gr doğdu doktorun dediği gibi zayıflamamış canım gayette sağlıklıydı, umarım sezaryen uğruna doktorum kandırmamıştır beni
Gözün aydın canım, sagliklisiniz ve evinizdesiniz ya önemli olan o. Maşallah iyi doğmuş kilosu, süt işi de zamanla düzene girer. Bizim yerimize de kokla kuzunu :) Sağlıkla büyüt inşallahEvet canım bugün eve geldik, iyiyiz çok şükür başlarda sütüm gelmediği için aç kaldı yavrum çok ağladı mama vermediler emicek diye en sonunda sesi kısıldı ağlamaktan öyle verdiler. Bende giderken almamıştım çantama Acemilik oldu neyseki evimizde herşey yoluna girdi çok şükür. Ve 3120 gr doğdu doktorun dediği gibi zayıflamamış canım gayette sağlıklıydı, umarım sezaryen uğruna doktorum kandırmamıştır beni
Doğum yaptım canım herşey yolunda çok şükür bugün evimize geldik azcık dikiş yerim acıyo ama bebeği kucağına alınca dünya duruyo sanki allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.E Eliza7979 ve O Oedoed cumartesi günü doğum yapacaklardı.. İnşallah güzel geçmiştir, iyi haberlerini verirler bizlerede..
Vala canım erkek bebek gününü doldurur, geç gelir derler.. Seninkinin keyfi de baya yerinde galiba.. Gelesi yok hiç :) Şimdiden çözmüş olayı.. Aslında yürüyüş iyi diyorlar ama geçen haftaya kadar çalışan, vızır vızır dönen ben, bir hafta yattım, baktım eller ayaklar şişmeye başladı, eklemler ağrıyor, yürüyüşe başladım tekrar ama yavaş yavaş yürüyerek yarım saat zor yürüdüm.. Bol hareket etmek gerek galiba.. Yine senin son haftan merdiven kullanabilirsin.. Bakalım doktordan güzel haberler alırsın inşallah.
Gözün aydın canım Rabbim anneli babalı büyütsün insallahEvet canım bugün eve geldik, iyiyiz çok şükür başlarda sütüm gelmediği için aç kaldı yavrum çok ağladı mama vermediler emicek diye en sonunda sesi kısıldı ağlamaktan öyle verdiler. Bende giderken almamıştım çantama Acemilik oldu neyseki evimizde herşey yoluna girdi çok şükür. Ve 3120 gr doğdu doktorun dediği gibi zayıflamamış canım gayette sağlıklıydı, umarım sezaryen uğruna doktorum kandırmamıştır beni
Kaç tane yaptin canm
Çok üzüldüm canım.. Allah ikinizin de yardımcısı olsun inşallah.. Kısa zamanda toplanın..Ölümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Allah kolaylık versin canım.. İnşallah güzel geçecek..Rabbim hepinizden razı olsun inşallah yarın güzel haberlerle dönerim
İlk sezeryan olunca malum 2. De sezeryan oluyo ve sancım 115 lerde çıkınca doktor tedirgin oldu böyle devam ederse eski ameliyat yerin patlar dedi ve odasından çıkarken bile risklisin ama yarın gel dedi
Bugüne kadar geldik öyle yada böyle ne kendimi nede kızımı riske atmak istemiyorum inşallahnurım sağsalim kucağımıza alırız ve size resim atarız inşallah kızlar herkese iyi geceler
Çok şükür canım, gözün aydın.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Ağrılarında geçecek inşallah..Doğum yaptım canım herşey yolunda çok şükür bugün evimize geldik azcık dikiş yerim acıyo ama bebeği kucağına alınca dünya duruyo sanki allahım herkese yaşatsın bu duyguyu.
Yok yok hiç korkma, olumlu düşün olumlu olsun.. Allah bir kolaylık verecektir inşallah.. Hamilelik süreçlerinin farklı olduğu gibi, doğumlarda farklı olabiliyor.. Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah..Ya kızlar benmi evham yapıyorum aceba bilmiyorum ama günüm yaklaştıkça iyice korkar oldum doğumdan bide gördüğüm saçma sapan rüyalar var tabiilk sezeryanimda çok sıkıntı yaşamıştım şimdi elizayida okuyunca benim korkular iyice depreşti kafayı yerim herhalde ben bu gidişle doguma kadar off off
Valla maşallah bebişe.. 1 Haziran bebeklerimiz de 3 tane oldu şimdiden.. Sağlıkla, al kucağına inşallah canımkızlar selam, kaç gündür giremiyorum geçmişi yarın rahat rahat okuyacağım umarım herkes iyidir, biz bugün kontrole gittik 4 günden 200 gr aldırabilmişim 3240 gr çıktı şu 3 günde de inş. biraz alır cuma günü sabahtan sezeryan olacağım
Gözünüz aydın canım.. Analı, babalı büyütün inşallah.. Bahtı güzel olsun Mila'nın.. Darısı, hayırlı zamanda biz bekleyenlere inşallah..Iyi geceler kizlar yazmaya vaktim olmadi
Sabah 09.36 da prensesim Mila 50 cm 3560 kg dogdu. Genel aneztezi ile oldu. Sütüm geldi cok sukur emme reflekside oldukca kuvvetli.o kadar saçli bir bebekki anlatamam. Hamilelikte hic mide bulantm vs.de olmamisti.bu saclar nasil bu kadar sık ve uzun anlamadik . . Dogum yapan arkadaslara ve bebialerine Allah saglik versn insallah yapacak olanlarada kolayliklar diliyorum. . Genel anesteziden sonra hemen kendime geldm yatarken birseyim yok sadece yururken dikis yerleri sizliyor.insallah carsamba gunu taburcu olucaz
Merhaba Depend hastaneden sonra da kullanılıyor mu? Hastanede veriyorlar boşuna yük edip almayın sonra da normal pede geçiliyor diyorlar. Almalı mıyız?
Gözün aydın canım, maşallah sizeIyi geceler kizlar yazmaya vaktim olmadi
Sabah 09.36 da prensesim Mila 50 cm 3560 kg dogdu. Genel aneztezi ile oldu. Sütüm geldi cok sukur emme reflekside oldukca kuvvetli.o kadar saçli bir bebekki anlatamam. Hamilelikte hic mide bulantm vs.de olmamisti.bu saclar nasil bu kadar sık ve uzun anlamadik . . Dogum yapan arkadaslara ve bebialerine Allah saglik versn insallah yapacak olanlarada kolayliklar diliyorum. . Genel anesteziden sonra hemen kendime geldm yatarken birseyim yok sadece yururken dikis yerleri sizliyor.insallah carsamba gunu taburcu olucaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?