- 2 Temmuz 2017
- 2.033
- 14.675
- 208
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.321
Son 3 gün baya gaz çıkariyorum . Hem de sesliama yetmiyor hala çıkarmak istiyorum sancılaniyorum. Bana gaz yapacak yiyecek içecekler tavsiye edermisiniz? Fasulye dışında. Ben duydum ki gaz sorunu olan anneler gaz sorunlu bebelerin habercisidir. Fena uykuduz geceler bekliyor beni belli
Cumartesi Eliza ile aynı gün yaptılar canım@Oedoed canım sen yaptınmı doğum.. arada 1 . 2 kişiyi kaçırdım galiba doğum yapan
O zaman listemiz 20 oluverdiCumartesi Eliza ile aynı gün yaptılar canım
Gözün aydın canım, maşallah sizeHerşey çok güzel,en iyisi de sağlıklı olmanız. Darısı da biz bekleyenlere inşallah
4 günde iyi almış canım ne yaptınkızlar selam, kaç gündür giremiyorum geçmişi yarın rahat rahat okuyacağım umarım herkes iyidir, biz bugün kontrole gittik 4 günden 200 gr aldırabilmişim 3240 gr çıktı şu 3 günde de inş. biraz alır cuma günü sabahtan sezeryan olacağım
Canım benim ben de bakıyorum arada sana :) Cuma günü spinal sezaryenle doğum olacak inşallah. Yarın da kontrol var bakalım nasıl çıkacakCanım merak ettim nasılsın diye,daha bekletiyor demek miniş :)
Allah saglıkla kavustursun insallah.
Ne heyecanlı zamanlaaar❤
Canım benim ben de bakıyorum arada sana :) Cuma günü spinal sezaryenle doğum olacak inşallah. Yarın da kontrol var bakalım nasıl çıkacakSen de iyisindir umarım
Aynen ben de ikinci, 3 yaşında büyük dediğim de :) Onlarin buluşma anini cok merak ediyorum, inşallah kızım simdiki hevesini kaybetmezOyy cuma günü mü❤ ne güzel bir bekleyiş❤
İyiyim cok sukur buyukle kosturmacalar ayri tatli,kucugun tekmeler ayri guzel :)
Seninde yanlis hatirlamiyorsam 2. degil mi?
Gunune nasil karar verdiniz?Yani durumunuz dogrultusunda mi?Merak ettim :)
Bende hiçbirini istemiyorum .geri iade mi etsek açaba babaları çıkarsınDogum yaklastikca ben de cok stres olmaya basladim. Uykularim kacip duruyor. Ne normal ne sezeryan ikisi de kafama yatmiyor ikisinden de korkuyorum :/ nasil olcagini bilsem kendimi ona hazirlardm belki ama akisina biraktim doktorda zaten son hafta karar verelm dedi ama cati muayenesi falan hic birine hazir degilim
Aynen ben de ikinci, 3 yaşında büyük dediğim de :) Onlarin buluşma anini cok merak ediyorum, inşallah kızım simdiki hevesini kaybetmezİlki sezaryen olunca bunda da sezaryen olacağı kesinleşti. Doktorum sancim olmadan,suyum gelmeden yapalım doğumu dedi. Zaten 39. Haftada olmuş oluyorum ben de tamam dedim :) Bı de ben de gebelik şekeri çıktı çok beklemek istemedi sanırım , valla çok heyecanlı bekleyiş . Şimdiden uyku tutmuyor :)
Sağol cnmVAZGECILMEZIM kizlar gözünüz aydın @Bigaripyolcu
E Eliza7979 çok çok geçmiş olsun allah beterinden saklasin.
Hersey supriz oldu sezeryandi fakat plesanta hep on taraftaydı baştan beri dr çok iyiydi yoksa ben suan ölmüştüm birde tabki rabbim çocuklarıma bağışladı rahmim alınıyormuş herme cıkmış doğumdan ben gelmemişim 4 saat ailem mahvolmuş bebek cıkmış 2500 kg solunum sıkıntısı var yukarda oda boş çok morelim bozuk sütüm yok sağma mk uğraşıyoruz yok ikinci operasyonu da dün oldum sütmu kalir rabim yawrumu korusun iyilesin ıns minicik iki ker gordum kuvezde zaten psikolejik acıdan bittimNeeeee Allah korusun ciddi bişey yoktur insallah mesajını okuyunca çok korktum şimdi nasılsınız ...Rabbim o yolda kimseyi daraltmasın bebisine de sanada acil şifalar versin dualarımız sizinle
Hadi bakalım darısı başımızaO zaman listemiz 20 oluverdi
Çatı muayenesinde hazır olacağın birşey yok canım, hiç kafana takma bile.. İlişki sırasında çok çok büyük acı duyuyorsan, bu da sana biraz sıkıntı verebilir ki doktor bunu gördüğü an bırakır zaten.. Ama çok bir sıkıntın olmuyorsa, doktora bakmazsan hissetmiyorsun bile.. Jel sürüyor eline doktor, fitil yerleştirir gibi aynı ya da progestan kullandıysan da bilirsin.. Ondan fazlası değil.. Doğumu da takma hiç.. Suyun gelir Vs gidersin doktora çatına bakar o an müsait ise normali beklersiniz, değilse sezaryene alır.. Çatı öyle illa erkenden kontrol edilecek değil.. Ama tabi fikri olarak hazır olmak için 38-39 gibi bakabilir doktorun..Dogum yaklastikca ben de cok stres olmaya basladim. Uykularim kacip duruyor. Ne normal ne sezeryan ikisi de kafama yatmiyor ikisinden de korkuyorum :/ nasil olcagini bilsem kendimi ona hazirlardm belki ama akisina biraktim doktorda zaten son hafta karar verelm dedi ama cati muayenesi falan hic birine hazir degilim
E bebek, babymall gibi mağazalarda ve online sitelerinde satılıyor canım.. Galiba migros ve CarrefourSa'larda da oluyor.. Ben e bebekte olandan aldım, ince değiller pek.. Lohusa çamaşırına mı baktın acaba? Bunun iki boyu var, orta ve büyük diye.. Biri 10'lu, diğeri 9'lu..Arkadaşlar bu depend nerden aldınız bemde yatın alayım çantama atayım ebebek baktımda yorumlar iyi degil marka olarak degişik ve çok ince küçük diyorlar siz nerden aldıysanız bari bende ona göre alayım
Abla çok çok geçmiş olsun.. Rabbim ikinize de şifa versin..Hersey supriz oldu sezeryandi fakat plesanta hep on taraftaydı baştan beri dr çok iyiydi yoksa ben suan ölmüştüm birde tabki rabbim çocuklarıma bağışladı rahmim alınıyormuş herme cıkmış doğumdan ben gelmemişim 4 saat ailem mahvolmuş bebek cıkmış 2500 kg solunum sıkıntısı var yukarda oda boş çok morelim bozuk sütüm yok sağma mk uğraşıyoruz yok ikinci operasyonu da dün oldum sütmu kalir rabim yawrumu korusun iyilesin ıns minicik iki ker gordum kuvezde zaten psikolejik acıdan bittim
Sağol cnm aldim çay istahta yok bebeğim kokusunu duymak ıstiyorum geçicek ıns budaAbla çok çok geçmiş olsun.. Rabbim ikinize de şifa versin..Senin bebeğinle ilgili üzüleceğin bir durum yok.. O küvözde gerekli desteği alıyor.. Sen önce kendini düşün.. Sütün içinde hemen bi humana filan alsınlar, bol suyunu iç.. Gelecek inşallah.. Ne kadar olumlu düşünürsen o kadar kolay atlatırsın Allahın izniyle.. 3 çocuk annesi olmak kolay değil, belli ki sende seviyorsun zoru pes etmek yok
aa maşallahh o zaman gelsin ipeklerimiz sağlıklaBenim ismim değil. Kızıma ipek ismini koyucam inşallah ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?