- 9 Haziran 2012
- 15.512
- 8.653
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.341
Rabbim şifalar versin sağlıkla kavuşun yavrunuza dualarım sizinleÖlümden ramak döndüm bebeğim yoğun bakımda dua ıstiyorum kızlar ayrıntı yazicam ellerim sis heryerin ameliyatlı 4 saat kalmışım dua edin neolur
Allah guc kuvvet, sabir versin arkadasim.. Kv ve eşini de Allaha havale et. Zor gunler gecirmissin ve bu zor gunlerinde sana bunu yapanlarin yanina kalmaz eminim. Allah evladina ve sana saglik versin, evladini sana bagislasin. Cok gecmis olsun canim, gercekten sabır diliyorum.Merhaba kızlar Ben maalesef erken dogum yaptım gebelik zehırlenmesi yüzünden cok zor günler dı ki oyle ama şükür bebeğim 30 haftalık dünyaya geldi ikimizinde hayati bir riski vardı. Cok şükür 22 gun hastanede kaldık solunuma bağlıydı atlattık şükür tam hastaneden çıktık tekrar hastanelik oldu maalesef ve eşimle boşanma aşamasındayız. Şuan herşey iyi olucak derken kv yüzünden eşim bana vurdu bebeğim kucağımdayken oldu şimdi babamın evindeyim. Oğlumla beraber cok zordu apar topar ameliyat oldum bı ay anne odasında kaldım acı sızı bide üstüne bu o kadar hayalım. Varken ben eşim ve oğlumla ilgili bıttı sondu yüzü cıkarttım attım eşim olucak pıslık gutmış burdan anne kuzu sebepsız dayak yedim ben evladım kucagımdayken duanıza ihtıyacım hemde cook bebeğim cok gazlı. Devamlı kusuyor dua edin bize
Canim kacinci haftandi senin? Cok buyuk gecmis olsun cok uzuldumHersey supriz oldu sezeryandi fakat plesanta hep on taraftaydı baştan beri dr çok iyiydi yoksa ben suan ölmüştüm birde tabki rabbim çocuklarıma bağışladı rahmim alınıyormuş herme cıkmış doğumdan ben gelmemişim 4 saat ailem mahvolmuş bebek cıkmış 2500 kg solunum sıkıntısı var yukarda oda boş çok morelim bozuk sütüm yok sağma mk uğraşıyoruz yok ikinci operasyonu da dün oldum sütmu kalir rabim yawrumu korusun iyilesin ıns minicik iki ker gordum kuvezde zaten psikolejik acıdan bittim
37 haftaydı önceki dikişler yırtılmış cnm sagolCanim kacinci haftandi senin? Cok buyuk gecmis olsun cok uzuldumPlasentadan dolayi dikislerde yirtilma oldu demissin, onceki sezeryan dikislerin mi? Yani nasil neden olmus tam anlayamadim. Bebisin de insallah en kisa zamanda toparlar kollarina gelir annesi icini ferah tut.
Aminnn canım inşallah, ismini Ozan Yiğit koyacazBenimkide 4 yaşında :)
Insallah daha da heveslenir kızın,kolayliklarla gecer ilk zamanlariniz canim.
Guzel bi zaman masallah :)
İsim ne oluyor buarada? :)
Aynen bende merak ettim ne yaptın ne yedin ictin4 günde iyi almış canım ne yaptın
Ne.yaptin ne yedin içtimkızlar selam, kaç gündür giremiyorum geçmişi yarın rahat rahat okuyacağım umarım herkes iyidir, biz bugün kontrole gittik 4 günden 200 gr aldırabilmişim 3240 gr çıktı şu 3 günde de inş. biraz alır cuma günü sabahtan sezeryan olacağım
Korkunun ecele faydası yok kiYa kızlar benmi evham yapıyorum aceba bilmiyorum ama günüm yaklaştıkça iyice korkar oldum doğumdan bide gördüğüm saçma sapan rüyalar var tabiilk sezeryanimda çok sıkıntı yaşamıştım şimdi elizayida okuyunca benim korkular iyice depreşti kafayı yerim herhalde ben bu gidişle doguma kadar off off
Canim gecmis olsun Allah seni cocuklarina bagislamis yeni miniginle de sagsalim cikarsiniz insallah hastaneden. Allaha emanet olun37 haftaydı önceki dikişler yırtılmış cnm sagol
Sağolasın canımm aminnn inşallah :) çok bal bu teyzesiiii darısı tüm bekleyen annelerimizin başına en güzel şekildeGözün aydın canım, sagliklisiniz ve evinizdesiniz ya önemli olan o. Maşallah iyi doğmuş kilosu, süt işi de zamanla düzene girer. Bizim yerimize de kokla kuzunu :) Sağlıkla büyüt inşallah
yarım saatlik yürüyüşü ikiye bölerek yaparsan yorucu olmaz 1 saat fazla gibiKızlar gece 11 den 12 ye kadar yürüyüş yapıyorum açılma olsun diye çok yoruluyorum artık. Sonra da bacaklarıma acaip kramplar gidriyor, ikisine birden giriyor, çok ağrıyor. Önceden pek olmuyordu..
Acaba yoruluyor ya ondan mı oluyor?
dr 2 saatte bi bişiler ye dedi ben saat başı nerdeyse yedim kuru yemiş, yoğurt meyve, evde ne bulduysam yedim valla :)Ne.yaptin ne yedin içtim
4 günde iyi almış masalh
canım ya bu açılma işi hakkaten sinir bozucu ben d eilk hamileiğimde açılma olsun diye 11 kat merdiven inip çıkmıştım düşün o halimle yok olmayınc aolmuyor merdiven çıktığımla kaldım... olacağı varsa olur kendini çok hırpalama derim nacizane...Kızlar gece 11 den 12 ye kadar yürüyüş yapıyorum açılma olsun diye çok yoruluyorum artık. Sonra da bacaklarıma acaip kramplar gidriyor, ikisine birden giriyor, çok ağrıyor. Önceden pek olmuyordu..
Acaba yoruluyor ya ondan mı oluyor?
Gunaydin kizlar biliyosunuz cuma sezeryan olacagim:) doktorum dun aksam nst istemisti esimle gittik nst girdim.hic sanci cikmadi. Gecen hafta duzenli sancim vardi ben de anlamiyom bu isleri bi turluneyse doktor sanci yok nst normal dedi. Bugun sabah 6.bucukta belime bi sanci girdi ama nefesim kesildi dakikalarca kivrandimmm gecen haftalarda da olmustu aynisi. Dedim ki geliyor mu cok fena oldum simdi gecer simdi gecer eşimi uyandircam kiyamiyorum garibim goreve gidicek zaten diye. Sonra sonunda gecti. Ben anlamiyorum bizim sipa resmen oyun oynuyor
çok geçmiş olsun Allahım korumuş siziHersey supriz oldu sezeryandi fakat plesanta hep on taraftaydı baştan beri dr çok iyiydi yoksa ben suan ölmüştüm birde tabki rabbim çocuklarıma bağışladı rahmim alınıyormuş herme cıkmış doğumdan ben gelmemişim 4 saat ailem mahvolmuş bebek cıkmış 2500 kg solunum sıkıntısı var yukarda oda boş çok morelim bozuk sütüm yok sağma mk uğraşıyoruz yok ikinci operasyonu da dün oldum sütmu kalir rabim yawrumu korusun iyilesin ıns minicik iki ker gordum kuvezde zaten psikolejik acıdan bittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?