2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Allah guc kuvvet, sabir versin arkadasim.. Kv ve eşini de Allaha havale et. Zor gunler gecirmissin ve bu zor gunlerinde sana bunu yapanlarin yanina kalmaz eminim. Allah evladina ve sana saglik versin, evladini sana bagislasin. Cok gecmis olsun canim, gercekten sabır diliyorum.

Canim kacinci haftandi senin? Cok buyuk gecmis olsun cok uzuldum Plasentadan dolayi dikislerde yirtilma oldu demissin, onceki sezeryan dikislerin mi? Yani nasil neden olmus tam anlayamadim. Bebisin de insallah en kisa zamanda toparlar kollarina gelir annesi icini ferah tut.

Kizlar dun kontrolumuz vardi, ölcümlerimizde kilomuz gecen hafta 2600dü, dün de 2600 demesin mi.. Benim gozlerim açildi hemen, gecen hafta da 2600dü neden kilo almiyor dedim. Dr.da tepkime güldü, o benim ufak tefek ölçüm hatamdan kaynaklanir 200 gr.kadar yanilma payi hep olur dedi. Sonucta bir teraziye koymuyoruz mm.lik hesaplar ile bu veriyi veriyor dedi. Sonra tekrardan goruntu aldi tekrar ölçtü, bu sefer 2800 cikti. Bak dedi gordun mu? Bir sıkıntı yok icin rahat olsun dedi. Bunu biraz dısından olcsem 3 kilo da cikar dedi. Simdilik hersey yolunda cok sukur, nst.miz de iyi cikti. Normali deneyecegiz zaten dimi dedi, evet dedim de korkuyorum yalan yok.. kilosu icin de 3 kiloyu fazla gecmesini istemem senin icin dedi minyon oldugum icin..

37 haftaydı önceki dikişler yırtılmış cnm sagol

Ne.yaptin ne yedin içtim
4 günde iyi almış masalh

Korkunun ecele faydası yok ki
Şekerci kız senin ne zaman olacak doğumve bebeğinin kilo boy kaç
Senle aynı sayılır günlerimiz
Bende iğne vurmasınlar da kalçadan onun dışında başka şey korkutmuyor:))
Birde sezeryanda sonra ayağa ilk kalkış
Allah'ım çok zor bizlere yardım et rabbim

Gunaydin kizlar biliyosunuz cuma sezeryan olacagim:) doktorum dun aksam nst istemisti esimle gittik nst girdim.hic sanci cikmadi. Gecen hafta duzenli sancim vardi ben de anlamiyom bu isleri bi turlu neyse doktor sanci yok nst normal dedi. Bugun sabah 6.bucukta belime bi sanci girdi ama nefesim kesildi dakikalarca kivrandimmm gecen haftalarda da olmustu aynisi. Dedim ki geliyor mu cok fena oldum simdi gecer simdi gecer eşimi uyandircam kiyamiyorum garibim goreve gidicek zaten diye. Sonra sonunda gecti. Ben anlamiyorum bizim sipa resmen oyun oynuyor

Gözün aydın canım, sagliklisiniz ve evinizdesiniz ya önemli olan o. Maşallah iyi doğmuş kilosu, süt işi de zamanla düzene girer. Bizim yerimize de kokla kuzunu :) Sağlıkla büyüt inşallah
Sağolasın canımm aminnn inşallah :) çok bal bu teyzesiiii darısı tüm bekleyen annelerimizin başına en güzel şekilde

Kızlar gece 11 den 12 ye kadar yürüyüş yapıyorum açılma olsun diye çok yoruluyorum artık. Sonra da bacaklarıma acaip kramplar gidriyor, ikisine birden giriyor, çok ağrıyor. Önceden pek olmuyordu..
Acaba yoruluyor ya ondan mı oluyor?

yarım saatlik yürüyüşü ikiye bölerek yaparsan yorucu olmaz 1 saat fazla gibi

Allahım sağlıkla versin bebişlerimizi kucağımıza

bende artık işyerinde yarın son günüm evde kalan eksiklerimi tamamlayacağım nasipse

doktor gelişimi 1 hafta ileriden gidiyor hazırlıklı bayram öncesi dedi

geçen hafta 2750 gr çıktı kilomuz şuan ne kadar olduk bilmiyorum bebek süpriz yapmazsa 38-39 haftada alırız dedi

canım ya bu açılma işi hakkaten sinir bozucu ben d eilk hamileiğimde açılma olsun diye 11 kat merdiven inip çıkmıştım düşün o halimle yok olmayınc aolmuyor merdiven çıktığımla kaldım... olacağı varsa olur kendini çok hırpalama derim nacizane...

ben de cuma sezeryan oluyorum :) Allah yardımcımız olsun büyük güne az kaldı :)

çok geçmiş olsun Allahım korumuş sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…