2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızda

Valla doktor öyle diyor ya, yürüyüş yapmazsan olmaz,doğmaz,gelmez,açılman olmaz vs vs...
Ben de napiyim çok yoruluyorum ama yapıyorum 1 haftadır. Geçen hafta yoktu açılma.
Dün kontrole gittim hala yok napiyim artık.. dediğin gibi açılma olmayınca olmuyor..

Çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğini bir an önce kucağına alıp hiç olmamış gibi evinize dönersiniz.
Doğum yapan tüm arkadaşlar allah analı babalı büyüysün .

kızlar, ister normal ister sezeryan olsum kabızlık yaşarsınız ben marketten bugün erik kurusu kayısı ve dut kurusu aldım doğumdan sonra kaynatıp suyunu içeceğim. dut kurusu, kuru incir, humana still tea, rezene çayı, irmik dereotu aklıma gelen süt artırıcılar bunun yanında boool su 4 lt yakın içmek lazım sütün bebeğe yaraması için de protein ağırlıklı yemelisiniz et, bulgur pilavı yemenizi tavsiye ederim ben bulguru da stokladım :)

E bebek, babymall gibi mağazalarda ve online sitelerinde satılıyor canım.. Galiba migros ve CarrefourSa'larda da oluyor.. Ben e bebekte olandan aldım, ince değiller pek.. Lohusa çamaşırına mı baktın acaba? Bunun iki boyu var, orta ve büyük diye.. Biri 10'lu, diğeri 9'lu..[/QUOTE]
Tm canım ben ebebekten gidip alayım çok teşekkürler

Senin doktorun iyiymiş benimki genelde az almış falan diyor hiç hata payı falan demiyor.bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecek

37 haftaydı önceki dikişler yırtılmış cnm sagol

Allah sifa versin,yardimciniz olsun.
Cok gecmis olsun.
Bu dertlerin arasinda ozur dileyerek soruyorum.
Plesanta hep mi yapisikti eski dikislere?
Yoksa sadece gebelik kaynakli mi oldu?
Kac yil var arada?
Tekrar tekrar gecmis olsun.

Aminnn canım inşallah, ismini Ozan Yiğit koyacaz

İsmiyle yaşasın paşa❤ Allah yardimcin olsun canim.

Kızlar bgn çok korktum ya wc girdim ve kan ile karşılaştım açık renkte meğersem hemoroidim vardı o kanamış ilk kez böyle kanıyor artık damarlarıma nasıl baskı yapıyorsa ama bir panikledim

Cokkk teşekkür ederim canım , Allah senin de yardımcın olsun, dogursam da gelirim yine durumlarını sorarım inşallah :)

Nasil 34 canim yani 4 hafta geri mi geliyomus? ALLAH ALLAH. Son adet tarihin ney?

Nasil 34 canim yani 4 hafta geri mi geliyomus? ALLAH ALLAH. Son adet tarihin ney?
İşte gizemli olan da o. Ben hamileliğin 4 cü ayina kadar adetim devam etmiş.mide sancisiyla gitmişdim hamile olduğumu öğrendim. Bebeğin kafatasina göre ayini belirtlemişdiler. Şimdi ayına göre küçükmü büyük mü belli diğil.

Senin doktorun iyiymiş benimki genelde az almış falan diyor hiç hata payı falan demiyor.bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecek
Bu mm.lik hata paylarini cok duydum ki dogumdan sonra da farkedebiliyor. Bebege 3200 diyolar 3500 doguyor yada 3200 derken 3000 gr.da dogabiliyor. Ayni sey her olcum icin gecerli. Bizim 22.haftasinda detayli sirasinda boynunda kordon gorulmustu, yarin bir de oraya gidecegim normal dogumdan once kordonun hala boynunda olup olmadigini merak ediyorum kendi dr.um boynunda yada degil diye yorum yapmadi belkide cihaz buna uygun degil bilemiyorum. Yarinki detaylida kilosu ne gorunecek bakalim.

Normal ultrason cihazlarında görünür canım.. Detaylı birşeyine bakmıyorlar ki.. Nasıl bebek görünüyorsa, kordon da görünüyor.. Zaten sen ekranı görebiliyorsan sen dahi ayırt edersin boynunda var mı yok mu diye.. Bizde de olmuştu dolanma, sonraki randevuda açılmıştı.. Hatta doktora kendim dedim kordon görünmüyor diye o da evet açılmış dedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…