- 11 Ocak 2017
- 4.518
- 6.960
- 158
- 27
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.361
Hadi bakalım hayırlısı olsun hakkınızdayarım saatlik yürüyüşü ikiye bölerek yaparsan yorucu olmaz 1 saat fazla gibi
Allahım sağlıkla versin bebişlerimizi kucağımıza
bende artık işyerinde yarın son günüm evde kalan eksiklerimi tamamlayacağım nasipse
doktor gelişimi 1 hafta ileriden gidiyor hazırlıklı bayram öncesi dedi
geçen hafta 2750 gr çıktı kilomuz şuan ne kadar olduk bilmiyorum bebek süpriz yapmazsa 38-39 haftada alırız dedi
Valla doktor öyle diyor ya, yürüyüş yapmazsan olmaz,doğmaz,gelmez,açılman olmaz vs vs...canım ya bu açılma işi hakkaten sinir bozucu ben d eilk hamileiğimde açılma olsun diye 11 kat merdiven inip çıkmıştım düşün o halimle yok olmayınc aolmuyor merdiven çıktığımla kaldım... olacağı varsa olur kendini çok hırpalama derim nacizane...
Çok çok geçmiş olsun inşallah bebeğini bir an önce kucağına alıp hiç olmamış gibi evinize dönersiniz.Hersey supriz oldu sezeryandi fakat plesanta hep on taraftaydı baştan beri dr çok iyiydi yoksa ben suan ölmüştüm birde tabki rabbim çocuklarıma bağışladı rahmim alınıyormuş herme cıkmış doğumdan ben gelmemişim 4 saat ailem mahvolmuş bebek cıkmış 2500 kg solunum sıkıntısı var yukarda oda boş çok morelim bozuk sütüm yok sağma mk uğraşıyoruz yok ikinci operasyonu da dün oldum sütmu kalir rabim yawrumu korusun iyilesin ıns minicik iki ker gordum kuvezde zaten psikolejik acıdan bittim
Amin canim benimmben de cuma sezeryan oluyorum :) Allah yardımcımız olsun büyük güne az kaldı :)
Senin doktorun iyiymiş benimki genelde az almış falan diyor hiç hata payı falan demiyor.bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecekKizlar dun kontrolumuz vardi, ölcümlerimizde kilomuz gecen hafta 2600dü, dün de 2600 demesin mi.. Benim gozlerim açildi hemen, gecen hafta da 2600dü neden kilo almiyor dedim. Dr.da tepkime güldü, o benim ufak tefek ölçüm hatamdan kaynaklanir 200 gr.kadar yanilma payi hep olur dedi. Sonucta bir teraziye koymuyoruz mm.lik hesaplar ile bu veriyi veriyor dedi. Sonra tekrardan goruntu aldi tekrar ölçtü, bu sefer 2800 cikti. Bak dedi gordun mu? Bir sıkıntı yok icin rahat olsun dedi. Bunu biraz dısından olcsem 3 kilo da cikar dedi. Simdilik hersey yolunda cok sukur, nst.miz de iyi cikti. Normali deneyecegiz zaten dimi dedi, evet dedimde korkuyorum yalan yok.. kilosu icin de 3 kiloyu fazla gecmesini istemem senin icin dedi minyon oldugum icin..
Günaydın kızlar..
Dnz7636 canım şok markette de satılıyor depend, ben de bir paket aldım hiçte öyle ince bişey değil. Sen acaba ince diye lohusa külotlarına mı diyorsun?.
Ya saat başı demek . Perşembe günü kontrol var bu iki gün öyle yapmaya çalışayım bari :)dr 2 saatte bi bişiler ye dedi ben saat başı nerdeyse yedim kuru yemiş, yoğurt meyve, evde ne bulduysam yedim valla :)xra221
37 haftaydı önceki dikişler yırtılmış cnm sagol
Aminnn canım inşallah, ismini Ozan Yiğit koyacaz
Cokkk teşekkür ederim canım , Allah senin de yardımcın olsun, dogursam da gelirim yine durumlarını sorarım inşallah :)Allah sifa versin,yardimciniz olsun.
Cok gecmis olsun.
Bu dertlerin arasinda ozur dileyerek soruyorum.
Plesanta hep mi yapisikti eski dikislere?
Yoksa sadece gebelik kaynakli mi oldu?
Kac yil var arada?
Tekrar tekrar gecmis olsun.
İsmiyle yaşasın paşa❤ Allah yardimcin olsun canim.
Nasil 34 canim yani 4 hafta geri mi geliyomus? ALLAH ALLAH. Son adet tarihin ney?Bu gün müayeneye gitdm doktor nstye sokdu. 34 haftalık dedi. 34 ne yav? Benim hesabmla 38 çıldırcam ben dayanamyorum sancin var diyor erken doğum ola bilir ama idrar enfeksiyonu da sancı yapiyormuş. Ben birşey anlamadım. Kızgınım ((
İşte gizemli olan da o. Ben hamileliğin 4 cü ayina kadar adetim devam etmiş.mide sancisiyla gitmişdim hamile olduğumu öğrendim. Bebeğin kafatasina göre ayini belirtlemişdiler. Şimdi ayına göre küçükmü büyük mü belli diğil.Nasil 34 canim yani 4 hafta geri mi geliyomus? ALLAH ALLAH. Son adet tarihin ney?
Bu mm.lik hata paylarini cok duydum ki dogumdan sonra da farkedebiliyor. Bebege 3200 diyolar 3500 doguyor yada 3200 derken 3000 gr.da dogabiliyor. Ayni sey her olcum icin gecerli. Bizim 22.haftasinda detayli sirasinda boynunda kordon gorulmustu, yarin bir de oraya gidecegim normal dogumdan once kordonun hala boynunda olup olmadigini merak ediyorum kendi dr.um boynunda yada degil diye yorum yapmadi belkide cihaz buna uygun degil bilemiyorum. Yarinki detaylida kilosu ne gorunecek bakalim.Senin doktorun iyiymiş benimki genelde az almış falan diyor hiç hata payı falan demiyor.bakalım bi daha ki kontrolde ne diyecek
Normal ultrason cihazlarında görünür canım.. Detaylı birşeyine bakmıyorlar ki.. Nasıl bebek görünüyorsa, kordon da görünüyor.. Zaten sen ekranı görebiliyorsan sen dahi ayırt edersin boynunda var mı yok mu diye.. Bizde de olmuştu dolanma, sonraki randevuda açılmıştı.. Hatta doktora kendim dedim kordon görünmüyor diye o da evet açılmış dedi..Bu mm.lik hata paylarini cok duydum ki dogumdan sonra da farkedebiliyor. Bebege 3200 diyolar 3500 doguyor yada 3200 derken 3000 gr.da dogabiliyor. Ayni sey her olcum icin gecerli. Bizim 22.haftasinda detayli sirasinda boynunda kordon gorulmustu, yarin bir de oraya gidecegim normal dogumdan once kordonun hala boynunda olup olmadigini merak ediyorum kendi dr.um boynunda yada degil diye yorum yapmadi belkide cihaz buna uygun degil bilemiyorum. Yarinki detaylida kilosu ne gorunecek bakalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?