- 5 Nisan 2013
- 6.111
- 6.139
- 248
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.381
Ömürlü olsun masallah Allah bize de nasip etsinKızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Maşallah kuzum 3550 kilo 50 cm doğdu
Bana her kontrolde soykuyor önündeki kordon diyor mesela böyle kıvrım kıvrım oluyorBu mm.lik hata paylarini cok duydum ki dogumdan sonra da farkedebiliyor. Bebege 3200 diyolar 3500 doguyor yada 3200 derken 3000 gr.da dogabiliyor. Ayni sey her olcum icin gecerli. Bizim 22.haftasinda detayli sirasinda boynunda kordon gorulmustu, yarin bir de oraya gidecegim normal dogumdan once kordonun hala boynunda olup olmadigini merak ediyorum kendi dr.um boynunda yada degil diye yorum yapmadi belkide cihaz buna uygun degil bilemiyorum. Yarinki detaylida kilosu ne gorunecek bakalim.
maşallah canım kilosu çok iyi :) Allah analı babalı büyütsünKızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Hayirli olsun canim beni gozunaydin❤ cok sukur sagssalim saglikla birbirinize kavustunuz❤Kızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Maşallah canım :) darısı başımıza inşallahKızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Maşallah sizeKızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Kızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Kızlar biz akşam çıktık evimizdeyiz soran herkese teşekkür ederim uykusuz her gece diyorum :) selamlar herkese
Maşallah canım.. Gözünüz aydın. .Rabbim ayırmasın, hayırlı güzel ömrü olsun inşallahKızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Selam kızlarbugün kontrolümuz vardı şükür herşey iyi nstde sancilar küçük küçük çıktı bizimde günümüz belli oldu 39 haftada 18 haziranda sezeryana alicak kismetse ben 38 de alır diyodum ama bebeğin ciğer gelisimi tam anlamıyla 39 haftada tamamlanıyor daha erken almak istemiyorum dedi bakalım bizim bebis beklerse tabi
Geçmiş olsun canim sende atlattin Allah anneli babalı büyütsün insallahIyi geceler kizlar yazmaya vaktim olmadi
Sabah 09.36 da prensesim Mila 50 cm 3560 kg dogdu. Genel aneztezi ile oldu. Sütüm geldi cok sukur emme reflekside oldukca kuvvetli.o kadar saçli bir bebekki anlatamam. Hamilelikte hic mide bulantm vs.de olmamisti.bu saclar nasil bu kadar sık ve uzun anlamadik . . Dogum yapan arkadaslara ve bebialerine Allah saglik versn insallah yapacak olanlarada kolayliklar diliyorum. . Genel anesteziden sonra hemen kendime geldm yatarken birseyim yok sadece yururken dikis yerleri sizliyor.insallah carsamba gunu taburcu olucaz
Öyle canım valla amin inşallahYok yok hiç korkma, olumlu düşün olumlu olsun.. Allah bir kolaylık verecektir inşallah.. Hamilelik süreçlerinin farklı olduğu gibi, doğumlarda farklı olabiliyor.. Allah korktuklarımıza uğratmasın inşallah..
Valla maşallah bebişe.. 1 Haziran bebeklerimiz de 3 tane oldu şimdiden.. Sağlıkla, al kucağına inşallah canım
Ah kiyamam ya çok geçmiş olsun tekrardan Rabbim bir daha yaşatmasın çocuklarına bağışlasın seni bebiste iyileşir toparlanır annesi en kısa zamanda sen onuda kendinide üzme güçlü ol ...benimde plesenta on duvarda bakalım bizimki nasıl gecicek sen ikinci operasyonu niye oldun peki canimHersey supriz oldu sezeryandi fakat plesanta hep on taraftaydı baştan beri dr çok iyiydi yoksa ben suan ölmüştüm birde tabki rabbim çocuklarıma bağışladı rahmim alınıyormuş herme cıkmış doğumdan ben gelmemişim 4 saat ailem mahvolmuş bebek cıkmış 2500 kg solunum sıkıntısı var yukarda oda boş çok morelim bozuk sütüm yok sağma mk uğraşıyoruz yok ikinci operasyonu da dün oldum sütmu kalir rabim yawrumu korusun iyilesin ıns minicik iki ker gordum kuvezde zaten psikolejik acıdan bittim
Ben dogurmadim daha ama son kontrolde sağlık ocağı doktoru bebek on günlük olunca getir topuk kanı alicaz dediDoğum yapan arkadaslar bebeğinizi sağlık ocağına tam 1 haftalıkken mi götürdünüz? Beni arayan olmadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?