2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Amin canım amin bugün gittim cnm 18 haziranda sezeryana alicak kismetse bebegin ölçümlerini bilmiyorum doktorum hiç söylemedi şimdiye kadar gebeligimin başında düşük tehlike vardı doktorumda eşimin arkadaşı o günlerimizi bildiği için söylemiyo gelisimi iyi diyo herşey yolunda diyo çıkıp geliyoruz şimdilik bir hafta onde gidiyor dedi o kadar bakalım bizim bebis tamamen supriz olucak bizesen kaç haftalık sin cnm

Ömürlü olsun masallah Allah bize de nasip etsin

maşallah canım kilosu çok iyi :) Allah analı babalı büyütsün

Hayirli olsun canim beni gozunaydin❤ cok sukur sagssalim saglikla birbirinize kavustunuz❤

Maşallah canım :) darısı başımıza inşallah

Maşallah size Gözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Hay masallah size cnm.Rabbim anali babali buyutmek nasib etsin

Maşallah canım.. Gözünüz aydın. .Rabbim ayırmasın, hayırlı güzel ömrü olsun inşallah
hepiniz den Allah razı olsun

Kizlar bugun kontrolum vardi.Bebegin basi cok asagidaymis.Alttan baktilar bir parmak acilmam cikti.Nst ye girdm ama sancim cikmadi.Doktorum git dusunu al aksam tekrar gel dedi.Cok acidi alttan bakinca hala agrisi var.Sizce sancilarimi evde beklesemmi yoksa gitsem mi :/

Doktor akşam gel demiş ama kendisi orada olacak mı? Ne için gel dedi, yatış mı yapalım dedi? Kendi sancının gelmesi daha mantıklı.. Suni mi verecekler acaba? Allah allah.. Vaktimiz de var.. Yine doktorun daha iyi bilir canım.. Hayırlısı olsun

safari_go doktor akşam gel dedi ama neden ki yatış mı yapacak. Açılman zaten azmış ilk doğum üstelik akşam ne yapacakmışsın hastanede. Bilmiyorum yine de tekrar ara sor istersen ama ben olsam gitmem su gelmemiş bişey olmamış. Daha da 37 haftalıksın başka bişey için mi çağırdı acaba

Dünde kanamasan dolayı içeriye 2 metre tanpon koymuş dr onu narkozla aldı cnm sagol

3 gebelikte oldu cnm aradan 13 yıl geçmesine rağmen

Kızlar dolaba birşeyler koydunuz mu doğumdan sonra gelenlere ikram için. Ben eğer bu gece doğurmazsam yarın hazırlamayı planlıyorum Aklımda olanlar ;

Poğaça pişirip koymak,
Börek hazırlayıp çiğden koymak.

Başka ne koyulabilir?

Benim doktorda obur hafta pazartesi nstye çağırdı bakacak yine
Ama haziran 11 gibi alalım dedi bende o an şaşırdım bişey demedim
Bayram.oncesi yani alacak
Bana ciğer geliştirici iğne 34 haftada yaptırdı ciğerleri geliştiği için belki almak istiyor
Bilemedim pazartesi bir gideyim de bakalım ne diyecek bendeki bayram.sonrasi sezeryan olsam yarın tam 36+0 tam

Kurabiye konulabilir
Kekte yapılıp dilimlenir konulur
Yaprak sarması atılır

Aynı konuşma bizde de geçti bizde inşallah tam 39 da 20 Haziran bende endişeliyim bekler mi acaba seninde ikinci sezeryan olacak değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…