- 29 Nisan 2016
- 3.403
- 8.702
- 88
- 40
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.401
Amin canım aminKorkunun ecele faydası yok ki
Şekerci kız senin ne zaman olacak doğumve bebeğinin kilo boy kaç
Senle aynı sayılır günlerimiz
Bende iğne vurmasınlar da kalçadan onun dışında başka şey korkutmuyor:))
Birde sezeryanda sonra ayağa ilk kalkış
Allah'ım çok zor bizlere yardım et rabbim
Bugün sağlık ocağına gittim takip için dediki dogum yaptığında haber ver doğduktan 4 gün sonra gel topuk kanı için dediDoğum yapan arkadaslar bebeğinizi sağlık ocağına tam 1 haftalıkken mi götürdünüz? Beni arayan olmadı..
Ömürlü olsun masallah Allah bize de nasip etsin
maşallah canım kilosu çok iyi :) Allah analı babalı büyütsün
Hayirli olsun canim beni gozunaydin❤ cok sukur sagssalim saglikla birbirinize kavustunuz❤
Maşallah canım :) darısı başımıza inşallah
Maşallah sizeGözün aydın canım, Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah
Hay masallah size cnm.Rabbim anali babali buyutmek nasib etsin
hepiniz den Allah razı olsunMaşallah canım.. Gözünüz aydın. .Rabbim ayırmasın, hayırlı güzel ömrü olsun inşallah
Geçmiş olsun canım Allah anneli babalı büyütsün insallahKızlar Doğum yaptım çok şükür bende kızım da çok iyiyiz. Şuan serum kolum da eve geçince detaylı yazarım
Maşallah kuzum 3550 kilo 50 cm doğdu
Çok teşekkür ederim tatlim hepimiz inşallahHadi gözünüz aydın canm saf salim kavuşursun insaAllah
Hemşire doğumun 5. Günü gel, topuk kanı için dedi..Doğum yapan arkadaslar bebeğinizi sağlık ocağına tam 1 haftalıkken mi götürdünüz? Beni arayan olmadı..
Doktor akşam gel demiş ama kendisi orada olacak mı? Ne için gel dedi, yatış mı yapalım dedi? Kendi sancının gelmesi daha mantıklı.. Suni mi verecekler acaba? Allah allah.. Vaktimiz de var.. Yine doktorun daha iyi bilir canım.. Hayırlısı olsunKizlar bugun kontrolum vardi.Bebegin basi cok asagidaymis.Alttan baktilar bir parmak acilmam cikti.Nst ye girdm ama sancim cikmadi.Doktorum git dusunu al aksam tekrar gel dedi.Cok acidi alttan bakinca hala agrisi var.Sizce sancilarimi evde beklesemmi yoksa gitsem mi :/
Dünde kanamasan dolayı içeriye 2 metre tanpon koymuş dr onu narkozla aldı cnm sagolAh kiyamam ya çok geçmiş olsun tekrardan Rabbim bir daha yaşatmasın çocuklarına bağışlasın seni bebiste iyileşir toparlanır annesi en kısa zamanda sen onuda kendinide üzme güçlü ol ...benimde plesenta on duvarda bakalım bizimki nasıl gecicek sen ikinci operasyonu niye oldun peki canim
3 gebelikte oldu cnm aradan 13 yıl geçmesine rağmenAllah sifa versin,yardimciniz olsun.
Cok gecmis olsun.
Bu dertlerin arasinda ozur dileyerek soruyorum.
Plesanta hep mi yapisikti eski dikislere?
Yoksa sadece gebelik kaynakli mi oldu?
Kac yil var arada?
Tekrar tekrar gecmis olsun.
İsmiyle yaşasın paşa❤ Allah yardimcin olsun canim.
Doğum yapan arkadaslar bebeğinizi sağlık ocağına tam 1 haftalıkken mi götürdünüz? Beni arayan olmadı..
Benim doktorda obur hafta pazartesi nstye çağırdı bakacak yineAmin canım aminbugün gittim cnm 18 haziranda sezeryana alicak kismetse bebegin ölçümlerini bilmiyorum doktorum hiç söylemedi şimdiye kadar gebeligimin başında düşük tehlike vardı doktorumda eşimin arkadaşı o günlerimizi bildiği için söylemiyo gelisimi iyi diyo herşey yolunda diyo çıkıp geliyoruz şimdilik bir hafta onde gidiyor dedi o kadar bakalım bizim bebis tamamen supriz olucak bize sen kaç haftalık sin cnm
Kurabiye konulabilirKızlar dolaba birşeyler koydunuz mu doğumdan sonra gelenlere ikram için. Ben eğer bu gece doğurmazsam yarın hazırlamayı planlıyorumAklımda olanlar ;
Poğaça pişirip koymak,
Börek hazırlayıp çiğden koymak.
Başka ne koyulabilir?
Kurabiye konulabilir
Kekte yapılıp dilimlenir konulur
Yaprak sarması atılır
Aynı konuşma bizde de geçti bizde inşallah tam 39 da 20 Haziran bende endişeliyim bekler mi acaba seninde ikinci sezeryan olacak değil miSelam kızlarbugün kontrolümuz vardı şükür herşey iyi nstde sancilar küçük küçük çıktı bizimde günümüz belli oldu 39 haftada 18 haziranda sezeryana alicak kismetse ben 38 de alır diyodum ama bebeğin ciğer gelisimi tam anlamıyla 39 haftada tamamlanıyor daha erken almak istemiyorum dedi bakalım bizim bebis beklerse tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?