- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.421
Seninki 1 hafta öndeymiş benimki ufak gidiyor ya inşallah bekler 39. HaftasınıAmin canım aminbugün gittim cnm 18 haziranda sezeryana alicak kismetse bebegin ölçümlerini bilmiyorum doktorum hiç söylemedi şimdiye kadar gebeligimin başında düşük tehlike vardı doktorumda eşimin arkadaşı o günlerimizi bildiği için söylemiyo gelisimi iyi diyo herşey yolunda diyo çıkıp geliyoruz şimdilik bir hafta onde gidiyor dedi o kadar bakalım bizim bebis tamamen supriz olucak bize sen kaç haftalık sin cnm
Benim haftanın sizlede yakın sanırım ikinci gebelik yaa benim doktorum 11 haziran dedi o zamana dogmazsa 11 de alırız diyorAynı konuşma bizde de geçti bizde inşallah tam 39 da 20 Haziran bende endişeliyim bekler mi acaba seninde ikinci sezeryan olacak değil mi
Tabi keki aynı böyle yapıp kalıpta dilimleyip atıyorum dolaba
Off gözüm korktu benim ikinci sezeryan ama ilk bebeğimi kaybettim bu bebişten sonra Bir tane daha istiyoruz aralar da az olacak3 gebelikte oldu cnm aradan 13 yıl geçmesine rağmen
Benim de ikinci sezeryan yarın 36+0 oluyorum tam 39 da 20 Haziran bi sıkıntı olmazsa öncesinde ciğerleri iyice gelişsin dedi bende korkuyorum bekler mi diyeBenim haftanın sizlede yakın sanırım ikinci gebelik yaa benim doktorum 11 haziran dedi o zamana dogmazsa 11 de alırız diyor
İkinci doğum daha çabuk Ilıcalı için n geciktirmek istemiyor
Onlar bize pişirsin hiç uğraşamam :)Kızlar dolaba birşeyler koydunuz mu doğumdan sonra gelenlere ikram için. Ben eğer bu gece doğurmazsam yarın hazırlamayı planlıyorumAklımda olanlar ;
Poğaça pişirip koymak,
Börek hazırlayıp çiğden koymak.
Başka ne koyulabilir?
Ben çiğden börek ve mozaik pasta koydum.Kızlar dolaba birşeyler koydunuz mu doğumdan sonra gelenlere ikram için. Ben eğer bu gece doğurmazsam yarın hazırlamayı planlıyorumAklımda olanlar ;
Poğaça pişirip koymak,
Börek hazırlayıp çiğden koymak.
Başka ne koyulabilir?
Bugün bizimde kontrölümüz vardı .Benim koca kafalım 5 hafta önde götürüyor kafasını, kafası 42 haftalık cıktı3500 olmuş kilosu ama kafasından dolayı kilosu cokta cıkmış olabilir dedi doktoumuz herhangi bir sağlık sorunu anlamına gelmezmiş
Günümüz 5 haziran ama nts de sancı cıktı yine , doktor artarsa gel dedi .
Tansiyon ilacımı 4 de cıkardı aama artarsada beklemiyeez alırız dedi .Zaten zamanımız iiyi bebeği tehlikeye atmaya gerek yok dedi.
Odamız da geç geldihavalandıralım dedik ,,, yarın bebeğimin kıyafetlerini yıkar kurutur ütülrim asarım dolaabına artık . Daha işlerim bitmedi bebeğimde bekler inşallah annesini
Dünde kanamasan dolayı içeriye 2 metre tanpon koymuş dr onu narkozla aldı cnm sagol
Ben sağlık ocağına gittim bugün ebe baktı kafası kanala yerleşmiş eliyle baktı dogrumudur acaba ama 2 gündür baya sancım oluyorMasaAllh tosbik ne çok büyümüş
Benimkinin kafası da 1 hafta bazen 10 12 gün önde çıkıyor , doktor sen bunu biraz zor doğurursun dedi ams umrumda değil sagliklica gelsin de mecbur çıkacaklar içimizden
Umarım hepimiz sağlıcakla alırız minnoslarimizi
Bakalım perşembe kontrolüm war ne dicek acaba
Umarım kanala inmiştir artk 37 oluyoruz yarın.
Normal doğum gözüküyor suanlik insaAllah normal yaparım sagliklica
Kızlar maşallah yaa.. Ben hayatta birşey yapıp atamam.. Gelene lohusa şerbeti, çikolata ve hediyeliğini veririm olur biter.. Onlar zaten o keki, poaçayı yiyene kadar oturmasınlar da..
Daha gecen haftaya kadar calisiyordum is yerinde alaturka wc.zorluk oluyor baya ama bize zor bebekle ilgili bi sknti yasamadim
Ne guzel haberr gozun aydin canimmasaallah size banyosunu bile olmus oglusun sifa suyu olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?