2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Seninki 1 hafta öndeymiş benimki ufak gidiyor ya inşallah bekler 39. Haftasını

Aynı konuşma bizde de geçti bizde inşallah tam 39 da 20 Haziran bende endişeliyim bekler mi acaba seninde ikinci sezeryan olacak değil mi
Benim haftanın sizlede yakın sanırım ikinci gebelik yaa benim doktorum 11 haziran dedi o zamana dogmazsa 11 de alırız diyor
İkinci doğum daha çabuk Ilıcalı için n geciktirmek istemiyor

Tabi keki aynı böyle yapıp kalıpta dilimleyip atıyorum dolaba

Keki bende deneyeyim o zaman. Poğaça bende atıyorum güzel kalıyor gerçekten. Kurabiye de elmalı turta şeklinde pişirmeden atmıştım ama hamurunu ayrı içinin elmasını ayrı atmıştım. Onlar çözülünce şekil verip fırınlamıştım o da güzel olmuştu ama ben sonradan hazırlamak istemiyorum hazır atmak istiyorum buzluğa.

Bugün bizimde kontrölümüz vardı .Benim koca kafalım 5 hafta önde götürüyor kafasını, kafası 42 haftalık cıktı 3500 olmuş kilosu ama kafasından dolayı kilosu cokta cıkmış olabilir dedi doktoumuz herhangi bir sağlık sorunu anlamına gelmezmiş
Günümüz 5 haziran ama nts de sancı cıktı yine , doktor artarsa gel dedi .
Tansiyon ilacımı 4 de cıkardı aama artarsada beklemiyeez alırız dedi .Zaten zamanımız iiyi bebeği tehlikeye atmaya gerek yok dedi.
Odamız da geç geldi havalandıralım dedik ,,, yarın bebeğimin kıyafetlerini yıkar kurutur ütülrim asarım dolaabına artık . Daha işlerim bitmedi bebeğimde bekler inşallah annesini

Benim haftanın sizlede yakın sanırım ikinci gebelik yaa benim doktorum 11 haziran dedi o zamana dogmazsa 11 de alırız diyor
İkinci doğum daha çabuk Ilıcalı için n geciktirmek istemiyor
Benim de ikinci sezeryan yarın 36+0 oluyorum tam 39 da 20 Haziran bi sıkıntı olmazsa öncesinde ciğerleri iyice gelişsin dedi bende korkuyorum bekler mi diye

Onlar bize pişirsin hiç uğraşamam :)

Ben çiğden börek ve mozaik pasta koydum.

MasaAllh tosbik ne çok büyümüş

Benimkinin kafası da 1 hafta bazen 10 12 gün önde çıkıyor , doktor sen bunu biraz zor doğurursun dedi ams umrumda değil sagliklica gelsin de mecbur çıkacaklar içimizden

Umarım hepimiz sağlıcakla alırız minnoslarimizi

Bakalım perşembe kontrolüm war ne dicek acaba

Umarım kanala inmiştir artk 37 oluyoruz yarın.

Normal doğum gözüküyor suanlik insaAllah normal yaparım sagliklica

Dünde kanamasan dolayı içeriye 2 metre tanpon koymuş dr onu narkozla aldı cnm sagol

Canm kiyamam yaaa başına neler gelmiş Rabbim gani gani şifalar versin inşaAllah canm benim

Rabbim başka ağrı acı göstermesin insaAllah tez zamanda kavuşursun bebeği ne de

Ben sağlık ocağına gittim bugün ebe baktı kafası kanala yerleşmiş eliyle baktı dogrumudur acaba ama 2 gündür baya sancım oluyor

asivemai gözün aydın. Hayırlı bir evlat olur inşallah.
Dolaba ben bir şey koymadım. Gelen çok olur mu bilmiyorum. Olursa da artık hazır alırım. kronik_unutkan doğru söylüyor :)) Ağrı sızı içinde gelenler bize yapsın diyeceğim ama nerdeeee.
Bugün koltukları yıkattım, halılarımı yıkamaya verdim. Haftaya da evi temizleteceğim. Ay bir heyecandır gidiyor. Daha hazır değilim ama karnım da gerildikçe geriliyor. İyice zorlanıyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Iyi akşamlar kızlar, Bugün temizlik yaptım kız kardeşim de yardım etti İki kişiydik ama canım çıktı dip köşe, camlar, koltuk kılıfları vs ev miş gibi oldu ama şuan mahvoldum :) ellerim ayaklarım şişti ve ağrıyor , belim de koptu ama napalım bitti elhamdülillah. Yarından sonra bebeğin kıyafetleri hallolur sonrası da artık dinlenirim ( diyorum ama hayatta yapamam :)) ben de dolaba bişeyler hazırlar atarım sanırım bakalım hayırlısı

Kızlar bende dün kontrole gittim.

3 kilo 250 gr olmuş bebişim . Bem doktora kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum normal doğum korkutuyor beni çok stresiyim dedim o da bana 39 dan önce zaten almıyorum haftaya çarşamba gel çatı muayenesinden sonra konuşalım dedi

Benim korktuğum şu ya sezeryan günü verdi diyelim o güne kadar benim sancim vs gelirse ne olacak normal mi dogurcam ayyy

Bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirir mi beni ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…