2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Ben sağlık ocağına gittim bugün ebe baktı kafası kanala yerleşmiş eliyle baktı dogrumudur acaba ama 2 gündür baya sancım oluyor

Evet canm eliyle bakınca anlıyorlar Blackbluee1 ün teyzesi de bakmıştı eliyle onada aşağı inmiş demişti yanlış hatirllamiyor isem

Canm neden normal doğum gibi güzel birseyi hem sen hem benek icon sağlığa çok faydalı olan birseyi reddediyorsun ki .?
Evet korkuların olabilir ama ağrı doğurana kadar sonra hiçbirşey olmamış gibi oluyormus çok rahstliyormussun anadan yeni doğmuş gibi tarif etmişlerdi . Ben yerinde olsam çatım müsaitse normal yaparım bunda korkulacak ne var ?
Benim baş gelis normal doğum gözüküyor Allahtan bi mani çıkmazsa da normal dogurcam.
Bebek vajinadan geçerken ordaki yararlı bakterilerin solunum sistemine çok faydası warmis ama sezaryenli bebekler o salgidan faydalanamiyorlar. Ayrıca önceden sezaryen yoktu normal doğumla kadınlar hayatına daha çabuk adapte oluyorlar ve de sezaryen bir doğum şekli değil çocuğun normal doğma ihtimali olmadığında kurtarıcı ameliyat olarak kullanılan yöntem. Yinede sen bilirsin canm herşeyin doğalı güzel

39+0 dan selamlarnormal kendi günümüze son 7 gün inanilir gibi değil ama doğuma son 2 gün kaldı hem çok uzak geliyor hem çok az kaldı, heyecanlar basıyor uyku yoktu zaten simdi heyecandan heç yok bir yandna korku endişe, bir yandan kavusma isteği heyecanıenteresan duygular icindeyim biri beni rahatlatsin Allahim

Canm gittim doktora.Kendisi yoktu baska bi doktr vardi.Sukur bu doktor kendisinden iyiydi.Nst ye girdm sancim cikmadi.Ultrsndada bakti bebegin gayet saglikli sivisida normal dedi.Sancin var mi dedi yokk dedim.Tamam sn kendini iyi hissediyosan sıkıntı yok sancin olursa gel haftaya kontrol var dedi.Kilosuda 3550 gr dedi.Ama sabahki doktor da 2950gr dedi kime inanacagimi sasirdm :/

Canm acilmam cogalmis mi diye bakicakti.Sukur yoktu kndisi baska bi doktr bakti yerine Alltan bile bakmadilar Sancin yoksa sıkıntı yok dediler.:))Valla rahatladm ama gitmeseydm aklim kalicakti.Bnde bebegimde gayet saglikliyz Artik dogum icin gidicem.Sancim ne zamn gelirse

Artık sen de sancı bekliyon ha 30 lu haftalardayken( artik 40 lı haftalar olduk ya ) hep mayıs 20 gibi doğmuş olur diyordum öyle hesap yapıyordum. Ama oğlumun kendi hesapları var heralde senin ki de yapıyordur bi hesap kitap

Evet sana yoldaş cikti Ama bnimmki asagida kiz Hareketleri remen vajinamin icinde hissediyorm Sndede oluyo mu.Ama su alttan bakmalari cok acitti ya bi daha baktirtmamm

Evet sana yoldaş cikti Ama bnimmki asagida kiz Hareketleri remen vajinamin icinde hissediyorm Sndede oluyo mu.Ama su alttan bakmalari cok acitti ya bi daha baktirtmamm
Benim de aşağıda resmen vajinanın içinde dediğin gibi 2 haftadır oralarda öyle takılıyor
Alttan mecbur bakıyolar canım bana da 1 kere çatı muayenesinde baktılar çok acımadı ama ben kasmadım. O yüzden bi korkum kalmadı bakabilirler artıkın

K8z birden boyle elini sokunca ne oldugunu anliyamadm acidi baya ilk defa biri alttan elle bakiyor bana Snde hic acilma olmadi mi bi sey demediler mi

Haklısın valla insan ne hissedeceğini bilemiyor bende şuan sap gibi hissediyorum. Yani bi boşluk var içimde

Eğer sezeryanda kesin kararliysan çatı muayenesi olmana gerek yok.

K8z birden boyle elini sokunca ne oldugunu anliyamadm acidi baya ilk defa biri alttan elle bakiyor bana Snde hic acilma olmadi mi bi sey demediler mi

Evet canım benimde ilk defa elle muayene oldu. Doktor biraz nazik davrandı ben de başka şeyler düşündüm zaten hemen geçti gitti kasma sakın kendini işte o an acı veriyor. Valla doktor son kontrolde yok bişey dedi yerini sevmiş hiç bi ilerleme Yok, inşallah kendi sancın gelir. Yoksa suniyle başlatırız dedi hafta ici

Ah bir bilsen neler çektim 32. Haftamda erken doğum riskim vardı o haftaya kadar normal doğum yapacağım diyordum ama gecenin bir yarısi ağlamaktan gözlerim kapanmış bir şekilde hastaneye gittim ebe direk alttan muayene etti ve çok çok acı vericiydi ruhumu teslim ettim diyebilirim . Daha sonra da biraz bağırınca bana sen normal doğum yapamazsın dedi ve benim korkularım tam da bu acı ve bu sozden sonra başladı . Icim de bir gram normal doğum yapılabilecek kadar güç vs hissedemiyorum. Evet dediklerine bir bir katılıyorum ama korkum hepsinin üstüne çıkıyor

Eğer sezeryanda kesin kararliysan çatı muayenesi olmana gerek yok.

Doktoruma kesin kararliyim demedim sadece normal doğum korkum var sezeryan düşünüyorum dedim o da haftaya çarşamba bir bakalım nedir ne değildir dedi belki kendi isteğimle değil zorunlu sezeryan da olabilir çatın müsait mi bilmiyoruz deyince bende ses etmedim.

Hazir al ne uğraşıyorsun enerjimi israf etme. Her gün doğum yapmıyoruz. Ki
Can hayindayken misafir düşünen milletiz işte

Hep böyle gerizekalı kişiler yüzünden oluyor kizlar kusura bakmayın..
ellerini çat diye birden sokup bakıyorlar. Acır mı acımaz mı umrunda değil..
sonra bir de sen normal doğum yapamazsın diyolar. Hasbam niye yapamıyor muşum deseydin ..
Yaparsın canım kendini öyle şartlandırma. Dengesizin birine denk gelmişsin belliki..
Sonuçta hepimize bakacaklar o açıklık mevzusu için bakmak zorundalar.. bence bunu sıkıntı etmeyin yani bakacaklarsa baksınlar korktukça çekindikçe acı veriyor zaten yoksa bişey yok bence.
Tabi çatın uygun değilse ondan ağrıdıysa o başka

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…