- 17 Mart 2018
- 202
- 450
- 18
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.441
Ben sağlık ocağına gittim bugün ebe baktı kafası kanala yerleşmiş eliyle baktı dogrumudur acaba ama 2 gündür baya sancım oluyor
Kızlar bende dün kontrole gittim.
3 kilo 250 gr olmuş bebişim . Bem doktora kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum normal doğum korkutuyor beni çok stresiyim dedim o da bana 39 dan önce zaten almıyorum haftaya çarşamba gel çatı muayenesinden sonra konuşalım dedi
Benim korktuğum şu ya sezeryan günü verdi diyelim o güne kadar benim sancim vs gelirse ne olacak normal mi dogurcam ayyy
Bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirir mi beni ?
Doktor akşam gel demiş ama kendisi orada olacak mı? Ne için gel dedi, yatış mı yapalım dedi? Kendi sancının gelmesi daha mantıklı.. Suni mi verecekler acaba? Allah allah.. Vaktimiz de var.. Yine doktorun daha iyi bilir canım.. Hayırlısı olsun
safari_go doktor akşam gel dedi ama neden ki yatış mı yapacak. Açılman zaten azmış ilk doğum üstelik akşam ne yapacakmışsın hastanede. Bilmiyorum yine de tekrar ara sor istersen ama ben olsam gitmem su gelmemiş bişey olmamış. Daha da 37 haftalıksın başka bişey için mi çağırdı acaba
Canm acilmam cogalmis mi diye bakicakti.Sukur yoktu kndisi baska bi doktr bakti yerine Alltan bile bakmadilar Sancin yoksa sıkıntı yok dediler.:))Valla rahatladm ama gitmeseydm aklim kalicakti.Bnde bebegimde gayet saglikliyz Artik dogum icin gidicem.Sancim ne zamn gelirse
Artık sen de sancı bekliyon ha30 lu haftalardayken( artik 40 lı haftalar olduk ya ) hep mayıs 20 gibi doğmuş olur diyordum öyle hesap yapıyordum. Ama oğlumun kendi hesapları var heralde senin ki de yapıyordur bi hesap kitap
Benim de aşağıda resmen vajinanın içinde dediğin gibi 2 haftadır oralarda öyle takılıyorEvet sana yoldaş ciktiAma bnimmki asagida kiz Hareketleri remen vajinamin icinde hissediyorm Sndede oluyo mu.Ama su alttan bakmalari cok acitti ya bi daha baktirtmamm
Evet canım anlaşılıyor bakıncaBen sağlık ocağına gittim bugün ebe baktı kafası kanala yerleşmiş eliyle baktı dogrumudur acaba ama 2 gündür baya sancım oluyor
Benim de aşağıda resmen vajinanın içinde dediğin gibi 2 haftadır oralarda öyle takılıyor
Alttan mecbur bakıyolar canım bana da 1 kere çatı muayenesinde baktılar çok acımadı ama ben kasmadım. O yüzden bi korkum kalmadı bakabilirler artıkın
39+0 dan selamlarnormal kendi günümüze son 7 gün inanilir gibi değil ama doğuma son 2 gün kaldı hem çok uzak geliyor hem çok az kaldı, heyecanlar basıyor uyku yoktu zaten simdi heyecandan heç yok bir yandna korku endişe, bir yandan kavusma isteği heyecanı enteresan duygular icindeyim biri beni rahatlatsin Allahim
Eğer sezeryanda kesin kararliysan çatı muayenesi olmana gerek yok.Kızlar bende dün kontrole gittim.
3 kilo 250 gr olmuş bebişim . Bem doktora kendi isteğimle sezeryan olmak istiyorum normal doğum korkutuyor beni çok stresiyim dedim o da bana 39 dan önce zaten almıyorum haftaya çarşamba gel çatı muayenesinden sonra konuşalım dedi
Benim korktuğum şu ya sezeryan günü verdi diyelim o güne kadar benim sancim vs gelirse ne olacak normal mi dogurcam ayyy
Bilgisi olan varsa lütfen bilgilendirir mi beni ?
K8z birden boyle elini sokunca ne oldugunu anliyamadm acidi baya ilk defa biri alttan elle bakiyor bana Snde hic acilma olmadi mi bi sey demediler mi
Canm neden normal doğum gibi güzel birseyi hem sen hem benek icon sağlığa çok faydalı olan birseyi reddediyorsun ki .?
Evet korkuların olabilir ama ağrı doğurana kadar sonra hiçbirşey olmamış gibi oluyormus çok rahstliyormussun anadan yeni doğmuş gibi tarif etmişlerdi . Ben yerinde olsam çatım müsaitse normal yaparım bunda korkulacak ne var ?
Benim baş gelis normal doğum gözüküyor Allahtan bi mani çıkmazsa da normal dogurcam.
Bebek vajinadan geçerken ordaki yararlı bakterilerin solunum sistemine çok faydası warmis ama sezaryenli bebekler o salgidan faydalanamiyorlar. Ayrıca önceden sezaryen yoktu normal doğumla kadınlar hayatına daha çabuk adapte oluyorlar ve de sezaryen bir doğum şekli değil çocuğun normal doğma ihtimali olmadığında kurtarıcı ameliyat olarak kullanılan yöntem. Yinede sen bilirsin canm herşeyin doğalı güzel
Eğer sezeryanda kesin kararliysan çatı muayenesi olmana gerek yok.
Hazir al ne uğraşıyorsun enerjimi israf etme. Her gün doğum yapmıyoruz. KiKızlar dolaba birşeyler koydunuz mu doğumdan sonra gelenlere ikram için. Ben eğer bu gece doğurmazsam yarın hazırlamayı planlıyorumAklımda olanlar ;
Poğaça pişirip koymak,
Börek hazırlayıp çiğden koymak.
Başka ne koyulabilir?
Hep böyle gerizekalı kişiler yüzünden oluyor kizlar kusura bakmayın..Ah bir bilsen neler çektim 32. Haftamda erken doğum riskim vardı o haftaya kadar normal doğum yapacağım diyordum ama gecenin bir yarısi ağlamaktan gözlerim kapanmış bir şekilde hastaneye gittim ebe direk alttan muayene etti ve çok çok acı vericiydi ruhumu teslim ettim diyebilirim . Daha sonra da biraz bağırınca bana sen normal doğum yapamazsın dedi ve benim korkularım tam da bu acı ve bu sozden sonra başladı . Icim de bir gram normal doğum yapılabilecek kadar güç vs hissedemiyorum. Evet dediklerine bir bir katılıyorum ama korkum hepsinin üstüne çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?