2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331
Kızlar günaydın, bir sorum var sizlere. Bebek kıyafetlerini yıkayacağım aama bazılarında sarı lekeler var bunlar nasıl geçer ? Bir diğer sorum da oğlumdan kalan tamamen beyaz zıbın takımları var 5 takım falan ama dikiş yerleri mavi sadece , mavi iple dikilmiş. Ben onları çamaşır suyuna basabilirmiyim , Yani sırf beyaz yada herhangi bir renk olsun o mavi dikişleri :) çamaşır yıkamada uzman anneler cevaplarinizi bekliyorum :)

Hazir al ne uğraşıyorsun enerjimi israf etme. Her gün doğum yapmıyoruz. Ki
Can hayindayken misafir düşünen milletiz işte
haklısın valla, canım çekiyordu aslında yapmışken az da buzluğa atayım diyordum. Annemlerde hazır alırız uğraşma diyorlardı ama dediğin gibi misafir ne der diye düşünmeden edemiyor insan :)

Amazing_Queen Canım nasılsın ? Bebeğin ne durumda kanala girdi mi.?
Açılman sancın falan varmı günümüz yakın ya ondan soruyorum nasıl durumlar

Aynen 1 gün var aramızda :) Valla nst de 10 dk da bir kasılmamı sancımı neyse artık o çıkıyor ama açılmam yoktu pazartesi gün ki kontrolde. Rahim yumuşak her an olabilir diyor dr.um 2 haftadır. Ama ben hiç sancı felan hissetmiyorum nst de çıksada. Cuma tekrar gidicem bakalım ne olcak. Kanala inip inmediğini de inan hiç söylemedi dr.um ben sorucam cuma günü ama karnım yukarıda sanki hala midem yanıyor çünkü halaa arada. Sen ne durumdasın?

Benimde oglumdan kalan kıyafetler vardi yıkadım o sarı lekeler geçmedi çamaşır suyu cikarirmiydi bilmiyorum teni hassas ya yeni doğan olduğu için kullanmadim öyle giydircem zaten surekli kusuyorlar ya evin içind e olcaz bide. Çamaşır suyu mavileri beyaz yapar bu arada

Renkli olup sarı lekeleri olanı normal yıkarım da o sırf beyaz zibinlari çamaşır suyu na basarım bir kaç kez durularim ama nasıl basılıyor çamaşır suyuna Bilmiyorum acaba bi legene sıcak su koyup sadece çamaşır suyu mu dökeceğim ?

Ben de sırf bize yapacağım :) gelecek misafirim de yok

Ya keske sezeryani da boyle korkunc anlatmasaydin canim ya ben de basindan beri normal fogum isteyenlerdenim ama mecburiyetten cuma gunu sezeryan olacagim zaten ödüm kopuyor oldu bitti hep sezeryandan korktum hic istemedim kendimi zor zor alistirmaya calistim simdi geri bunlari okuyunca.. kaldi son 2 gunum ve yine korkularim fazlasi ile depresti

Kizlar günaydın:)
Ya 37+4 oldum hala midem su icsem yanıyor. . Birde bu sabah çok bulantım var sizdede olmus muydu?
Benimde 37 de tekrar bulaşmıştı.. Bir haftada geçti.. Ama mide yanması genelde oluyor.. Özellikle geceleri, yatarken ağzıma acı su geliyor.. Ama süt içince hafifliyorum.. Denedin mi bilmiyorum ama bir çay bardağı ılık süt içebilirsin, kesinlikle rahatlıyor insan.. Tabi ben buzluktan direk alıp içiyorum ve rahatlıyorum..
Aa mozaik pastada olur doğru ben her yaz bulundururum zaten buzlukta kendimiz için. Unutmuşum onu sağol canım :)
Mozaik pastayı nasıl koyuyorsunuz? Çıkınca, yumuşayınca direk mi tüketiliyor?

Kızlar maşallah yaa.. Ben hayatta birşey yapıp atamam.. Gelene lohusa şerbeti, çikolata ve hediyeliğini veririm olur biter.. Onlar zaten o keki, poaçayı yiyene kadar oturmasınlar da..

ay bende çok hamaratmışım gibi düşünüp yapıyorum şimdi sizler böyle diyince vazgeçesim geldi

Canım sen sezeryan istedikten sonra sancinda olsun sezeryana aliyolar acilman çok değilse eğer açılma çoksa o zaman normalı denemen isteniyor hakkında hayırlısı olsun...benim ilk bebişin suyu geldi bir gün beklediler ne açılma ne bebek kanala girdi zorunlu sezeryan oldum ...yani sen hiç sıkma canını her bebek dünyaya geleceği zamanida şeklide kendisi belirliyor...

Çok afedersiniz ama yok artık daha neler demek istiyorum sezeryan konusunda. Pazartesi epidural sezeryan oldum, aynı gün tek başıma ayağa kalkmaya başladım, maaşallah hemen sütüm de geldi, ikinci gün kendim duş aldım, bugün ise her işimi görebiliyorum. Üstelik ikinci sezeryanım. Hiç öyle ağrım sızım olmadı 1-2 sene, 10 gün sonra tamamen normal hayata dönüyorsunuz. Özellikle sezeryan olacak arkadaşlara epidurali şiddatle öneririm. Vallahi çok şaşırdım yazdıklarınıza. Lütfen insanları yanlış yönlendirmeyelim. Ben hem epidurali hem geneli yaşamış 2 sezeryan tecrübesi olan bir anne olarak yazıyorum. Kimseyi boş yere korkutmaya hakkınız yok, herkes yeterince panik ve heyecanlı zaten gördüğüm kadarıyla. Bilip bilmeden kimse bu denli korkutulmaz.

Kizlar günaydın:)
Ya 37+4 oldum hala midem su icsem yanıyor. . Birde bu sabah çok bulantım var sizdede olmus muydu?
Bendede mide yanması çok fena durumda bebek yukarı baskı yaptıkça bulantim da oluyor bu haftalarda bebek artık aşağı düşer ondan sonra rahatliycaz insallah canım

http://www.nefisyemektarifleri.com/mozaik-pasta-tarifi/

Ben bu tarifi yaparım hep. Buzluktan çıkarınca kesebilcek kadar çözülmesi yeterli oluyor bir 5 dk felan sonra kes servis et. Yazın buzlukta olur benim genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…