- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
- Konu Sahibi Blackbluee1
-
- #35.481
Sizin doğumunuz ne zaman haftamiz aynıHer Doğumun kendine göre zorluğu vardır kızlar bence hayırlısını istemek lazım benim için fark etmez bebeğimi sağlıcakla kucağıma alayım da hangi Doğum şekli olursa olsun
Bilemedim benimki 38 girince alacakBenimkide ikinci doğum cnm ama benim doktor 39u bekliycez diyo herhangi bir sıkıntı olmazsa insallah
Hazir al ne uğraşıyorsun enerjimi israf etme. Her gün doğum yapmıyoruz. Ki
Can hayindayken misafir düşünen milletiz işte
Amazing_Queen Canım nasılsın ? Bebeğin ne durumda kanala girdi mi.?
Açılman sancın falan varmı günümüz yakın ya ondan soruyorum nasıl durumlar
Benimde oglumdan kalan kıyafetler vardi yıkadım o sarı lekeler geçmedi çamaşır suyu cikarirmiydi bilmiyorum teni hassas ya yeni doğan olduğu için kullanmadim öyle giydircem zaten surekli kusuyorlar ya evin içind e olcaz bide. Çamaşır suyu mavileri beyaz yapar bu aradaKızlar günaydın, bir sorum var sizlere. Bebek kıyafetlerini yıkayacağım aama bazılarında sarı lekeler var bunlar nasıl geçer ? Bir diğer sorum da oğlumdan kalan tamamen beyaz zıbın takımları var 5 takım falan ama dikiş yerleri mavi sadece , mavi iple dikilmiş. Ben onları çamaşır suyuna basabilirmiyim , Yani sırf beyaz yada herhangi bir renk olsun o mavi dikişleri :) çamaşır yıkamada uzman anneler cevaplarinizi bekliyorum :)
Ben çiğden börek ve mozaik pasta koydum.
Onlar bize pişirsin hiç uğraşamam :)
Renkli olup sarı lekeleri olanı normal yıkarım da o sırf beyaz zibinlari çamaşır suyu na basarım bir kaç kez durularim ama nasıl basılıyor çamaşır suyuna Bilmiyorum acaba bi legene sıcak su koyup sadece çamaşır suyu mu dökeceğim ?Benimde oglumdan kalan kıyafetler vardi yıkadım o sarı lekeler geçmedi çamaşır suyu cikarirmiydi bilmiyorum teni hassas ya yeni doğan olduğu için kullanmadim öyle giydircem zaten surekli kusuyorlar ya evin içind e olcaz bide. Çamaşır suyu mavileri beyaz yapar bu arada
Ben de sırf bize yapacağım :) gelecek misafirim de yokBen buzluğa birşey hazırlayıp koymayacagim zaten annemde olcaz .kendi evime geldiğim zamanlarda da eşim dışardan kuru pasta falan alır.bende salata yaparım yani hiç uğraşamam .olsa güzel olur ama misafir umduğunu değil bulduğunu olacak bizimki
Ya keske sezeryani da boyle korkunc anlatmasaydin canim yaCanm seni çok iyi anlıyorum kötü tecrübeler iyi olan şeylerden uzaklaşmamiza neden oluyo maalesef
Bende 29 haftalıkken erkek doğum tehlikesi yaşadım çok feci kasılmalara eve yakın olduğu için koşarak gittim hasteneye belki alttan muayene etmediler ama o sancıları ara ara bazı nedenlerden dolayı yaşıyorum ve çok zorlaniyorum.
Ama ben tek bi bu nedene bağlı kalarak normal doğurmazsam bana enayilik olur gibi geliyor,
Neymiş efendim hemşire sen normal yapamazsın demiş yok yea deseydin ya
O nereden bilecek ve neye göre uydurmus ki elle bakınca bağırdı diye s3nin normal doguramayacagini
Sende kadim öyle dedi diye ne takıyorsun belli ki fazlaca bağırmışsın biraz o da buna dayanamiyosan ona basil dayancan demek istemiştir. Bence bunlar geçerli sebep değil sezaryen için sadece kuruntu.
Eminim korkuyorsun ams korkunun ecele faydası yok sankim sezaryen de hiç mı acı cekmicem saniyosun onun yarası senelerce ağrıyo sizliyo aldigin narkozlar seni kaç gün afallandiriyo hele bide epidural ile uyanık istersen agriyi siziyi hissedenler bile çok mayıs annelrinde pişman olan çok war ve 1 2 sene baş ağrısı bel ağrısı geçmek bilmiyormuş.
Yani normal doğumda bi anda cektigin ve sonra kucağına verdiklerinde unuttuğun tüm acıları sezaryende 2 sene cekiyosun . Tercih senin artk
Nacizane fikrimi paylaştim umarım iyi yönde yardımcı olabilmişimdir canm
Benimde 37 de tekrar bulaşmıştı.. Bir haftada geçti.. Ama mide yanması genelde oluyor.. Özellikle geceleri, yatarken ağzıma acı su geliyor.. Ama süt içince hafifliyorum.. Denedin mi bilmiyorum ama bir çay bardağı ılık süt içebilirsin, kesinlikle rahatlıyor insan.. Tabi ben buzluktan direk alıp içiyorum ve rahatlıyorum..Kizlar günaydın:)
Ya 37+4 oldum hala midem su icsem yanıyor. . Birde bu sabah çok bulantım var sizdede olmus muydu?
Mozaik pastayı nasıl koyuyorsunuz? Çıkınca, yumuşayınca direk mi tüketiliyor?Aa mozaik pastada olur doğru ben her yaz bulundururum zaten buzlukta kendimiz için. Unutmuşum onu sağol canım :)
Kızlar maşallah yaa.. Ben hayatta birşey yapıp atamam.. Gelene lohusa şerbeti, çikolata ve hediyeliğini veririm olur biter.. Onlar zaten o keki, poaçayı yiyene kadar oturmasınlar da..
Benin şuan herşey normal gözüküyor canım Doğum hakkında hiç konuşmadık doktorla ilk bebeğim ztnSizin doğumunuz ne zaman haftamiz aynı
Bellimi tarih bekleyecekmisinz
Canım sen sezeryan istedikten sonra sancinda olsun sezeryana aliyolar acilman çok değilse eğer açılma çoksa o zaman normalı denemen isteniyor hakkında hayırlısı olsun...benim ilk bebişin suyu geldi bir gün beklediler ne açılma ne bebek kanala girdi zorunlu sezeryan oldum ...yani sen hiç sıkma canını her bebek dünyaya geleceği zamanida şeklide kendisi belirliyor...Kesinlikle öyle iki doğum da da kesilecegiz kızlar yapacak bisi yok. Değneğin iki ucu da şeyli yani
Ah birde kv duysa sezeryan istediğimi hahah kadın keser beni öyle karşı sezeryana . Yok normal doğum da şöyle oluyor öyle oluyo
Ben hep diyorum hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun rabbim elbet bir kolaylık verir.
Ama ben bir soru sordum herkes bana sezeryan olma dedi . Ben sezeryan olayım mi diye sormadım kızlar tekrar soruyorum bilgisi olan cevap verebilir mi ?
Kendi isteğimle sezeryan düşünüyorum şuan ama haftaya çarşamba gününden sonra belli olacak çünkü çatı müsait mi bilinmiyor doktor muayeneden sonra bekki zorunlu sezeryan da olabilirsin dedi ona göre karar veririz dedi.
Fakat ben diyelim ki haziran 10a sezeryan günü aldım (Kendi isteğimle veya zorunlu ) o güne kadar sancim gelirse yada şu nişan falan ne oluyor bunu merak ediyorum
Canm seni çok iyi anlıyorum kötü tecrübeler iyi olan şeylerden uzaklaşmamiza neden oluyo maalesef
Bende 29 haftalıkken erkek doğum tehlikesi yaşadım çok feci kasılmalara eve yakın olduğu için koşarak gittim hasteneye belki alttan muayene etmediler ama o sancıları ara ara bazı nedenlerden dolayı yaşıyorum ve çok zorlaniyorum.
Ama ben tek bi bu nedene bağlı kalarak normal doğurmazsam bana enayilik olur gibi geliyor,
Neymiş efendim hemşire sen normal yapamazsın demiş yok yea deseydin ya
O nereden bilecek ve neye göre uydurmus ki elle bakınca bağırdı diye s3nin normal doguramayacagini
Sende kadim öyle dedi diye ne takıyorsun belli ki fazlaca bağırmışsın biraz o da buna dayanamiyosan ona basil dayancan demek istemiştir. Bence bunlar geçerli sebep değil sezaryen için sadece kuruntu.
Eminim korkuyorsun ams korkunun ecele faydası yok sankim sezaryen de hiç mı acı cekmicem saniyosun onun yarası senelerce ağrıyo sizliyo aldigin narkozlar seni kaç gün afallandiriyo hele bide epidural ile uyanık istersen agriyi siziyi hissedenler bile çok mayıs annelrinde pişman olan çok war ve 1 2 sene baş ağrısı bel ağrısı geçmek bilmiyormuş.
Yani normal doğumda bi anda cektigin ve sonra kucağına verdiklerinde unuttuğun tüm acıları sezaryende 2 sene cekiyosun . Tercih senin artk
Nacizane fikrimi paylaştim umarım iyi yönde yardımcı olabilmişimdir canm
Bendede mide yanması çok fena durumda bebek yukarı baskı yaptıkça bulantim da oluyor bu haftalarda bebek artık aşağı düşer ondan sonra rahatliycaz insallah canımKizlar günaydın:)
Ya 37+4 oldum hala midem su icsem yanıyor. . Birde bu sabah çok bulantım var sizdede olmus muydu?
Benimde 37 de tekrar bulaşmıştı.. Bir haftada geçti.. Ama mide yanması genelde oluyor.. Özellikle geceleri, yatarken ağzıma acı su geliyor.. Ama süt içince hafifliyorum.. Denedin mi bilmiyorum ama bir çay bardağı ılık süt içebilirsin, kesinlikle rahatlıyor insan.. Tabi ben buzluktan direk alıp içiyorum ve rahatlıyorum..
Mozaik pastayı nasıl koyuyorsunuz? Çıkınca, yumuşayınca direk mi tüketiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?