2018 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    331

ben de sürekli terliyorum uyumaya korkuyorum kan ter içind ekalıcam diye günde 2 kez duş alıyorum daha bu havalarda...

spinal için belirli tahliller isteniyor ona göre spinal olabiliyorsun benden de istendi...

Boyu da kilosu da iyi canım. Kordon da eğer doğum sırasında riskli görünürse sezaryen e alınıyor. Zaten karinda göbekten besleniyor sorun değil . Bu kadar strese sokma kendini en ufak riskte hastanede olacaksın zaten doğum şeklini değiştirirler olmadı . Yine de doktorunla endişelerini paylaş seni bu konuda rahatlatmasini işte

InsaALLAH biyle hersey yolunda gider bakalim ya ama doktorum bilr en basinda ilk 3 saat siddrtli agrilarin olablr simdiden soyleyeyim dedi benim de kafam oraya takildi. Hayirlisi bakalim yasayip gorecez artik

İnşallah bekler minik kuzular bende dinlenmeye çalışıyorum daha bizim temizlik var hafta sonu mutfak halloldu birşey yapmadığım halde eşimin başında durmaktan yoruldum bu haftasonu da bebeğin odası boyanacak düşünmekten strese giriyorum

Ben de bilmiyorum inan ikisi de yapiliyormus ama genelde genel anestezi oluyo dedi doktorum
Canim ben de 18 mayista spinal sezeryan oldum. Normal doğum korkumdan dolayi gönüllü istedim senelerce vajinusmusla uğraştım çünkü alttan olan herşeyden korkuyorumspinalden sonra kendime güvenim geldi agri sizi zaten hissedilmiyo bebegi görünce hepsi bitiyo sadece bastırma cekme gibi hareketleri az az hissettim. Hafif midem bulandi zaten başımda 1 kişi vardi sürekli takip etti konuştuk. Evet sonrasi agri oldu ilaçlarla hafifliyo ayağa kalkamicak gibi oldum ama ilk adimi attım sonrasi geldi zaten gece hep gezdim. Sütüm hemen geldi bebegi hemen tuttum. Yanliz en kötüsü baş ve boyun agrisi çok çok zor oldu sana tavsiyem kahve ve bitter cikolata düşmesin elinden 10 gün o ağrı ara ara devam etti şükür o da geçti. Şimdi kizimla alisma surecindeyiz annem burda iyi ki ev işleri onda kiz bende. Hiç korkma hepiniz sağlıkla mutlulukla alin kucaklariniza miniklerinizi

Kızlar ne bu atar ben kimseye kötü bişey yazmadım benim normal doğuma garantim yok ben etrafımdaki tecrübeleri söyledim kötü bişey dediğimi sanmıyorum boşuna bu kadar pimi çekilmiş bomba gibi patlamışsınz nacizane fikrimi söyledim aşırı derecede rahatsız olanlsri anlayamadim ayrıca ben hayali şeyler yazmadım kendi ailemden arkadaslarimdan duyduklarim arkadas bi hemşire yüzünden normalden korkmasın diye yazdım sizde mübarek neler neler demissiniz

Kızlar ne bu atar ben kimseye kötü bişey yazmadım benim normal doğuma garantim yok ben etrafımdaki tecrübeleri söyledim kötü bişey dediğimi sanmıyorum boşuna bu kadar pimi çekilmiş bomba gibi patlamışsınz nacizane fikrimi söyledim aşırı derecede rahatsız olanlsri anlayamadim

Ay kiz suni sanci cok zor olur insallah kendi sancinla dogurursn Kilosu nasil bebisin

Canım en iyisi tabiki normal adı üstünde ama birçok kişi buradaki çoğunluk dahil mecburi sezeryan olmak zorunda kaldı ki hala mecburen sezeryan doğum yapacaklar var birini överken diğerini kötüleme hele ki bu kadar Doğum yapmamış ve ilk Doğumu olacaklar varken rabbim Doğum şeklimiz ne olursa olsun sağlıklısını hayırlısını nasip etsin birde bol bol süt inşallah

ay bende çok hamaratmışım gibi düşünüp yapıyorum şimdi sizler böyle diyince vazgeçesim geldi
Kız sen bide 40. haftadasın.. Maşallah.. Birde dediğim gibi kaç doğum yapana gittim, hemen kalktım, normal gün ya da bayram vs olmadığı için.. Belki bebeğin uyku saatidir, emme saatidir, banyo saatidir.. Bebek uyuyor olsa bile kadın da uyumak ister dedim.. Dedim de dedim yani.. Umarım bana gelenlerde anlayışlı olurlar..
Bu arada tarif için teşekkür ederim canım, deneyeceğim hemen..

bi arkadaşım kek ıslak oluyor dedi kurabiyede değişklik olmuyor dedi. Kek için tecrübesi olan var mı acaba?
Ben misafir için değil de, fazla olduğu için koydum.. Kendime çıkardım, aynı arkadaşının dediği gibi bir ıslaklığı oluyor.. İstersen ev için kek yapıp, bir dilim dolaba koyup ertesi gün tadabilirsin canım.. Ben kendim bile yemiyorum şuan, kaldı öyle dolapta

Ya canim kendi dr.um ustunde durmuyor hic bu kordonun. Normal doguma engel degil falan diyor. Ben bugun gittim baktirdim evet hala kordon boynunda malesefki normal dogum sirasinda bi sıkınti olur diye cok korkuyorum.
Canım doktoruna güven.. Neler görmüşlerdir neler.. Arkadaşlarda yazmış zaten, benim doktorumda kardonu gördüğünde normal doğuma engel değil demişti.. Tabi Allah bilir.. Doğum zamanındaki duruma göre doğru kararı verecektir doktorlar.. Bak burada kim neyin tedirginliğini yaşadıysa az buçuk başına geldi.. Boşver, rahatla.. Bunu bize veren, bu zamana gelmemizi sağlayan Rabbim muhakkak doğum zamanını da yazdı.. Son zamanları kendine zehir etme, bebeğini strese hiç sokma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…